|
|
#121 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: W czerwcu m.in.:Dior,Gucci,Balencia ga,Flowerbomb,Clinique,Se phora,theBalm i m
Mam perfumy na wymianę, może coś Cię zainteresuje za :Mexx Ice Touch WomanEDT 60 ml bez testowego psiknięcia, jest kartonik
pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=625099 |
|
|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: W czerwcu m.in.:Dior,Gucci,Balencia ga,Flowerbomb,Clinique,Se phora,theBalm i m
Hej, pytałaś u mnie o hydrolat oczarowy, podobają mi się te dwie rzeczy, ale nie wiem czy oddasz
Wydaje mi się, że mam poza wątkiem małą odleweczkę Elixir des Merveilles, mogłabym też dorzucić.Aire Loewe Sensual 5ml w kartoniku miniaturka Givenchy Ange ou demon le secret elixir 4ml miniaturka |
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli sotanęło na tym że ja chcę:
Jasmin Noir 10ml Flowerbomb (pytanie czy masz w co odlac bo ja nieststy nie mam atomków ) minimaskara a ty Kenzo wode Vichy i jeden krem Vichy zastanawiaj się spokojnie bo do 9 lipca jestem na urlopie z dala od kosmetyków ale prosiłabym abyś porezerwowała te trzy rzeczy dla mnie a ja zrobię to samo dla Ciebie
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
i jak tam zastanowiłaś sie juz
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

Wydaje mi się, że mam poza wątkiem małą odleweczkę Elixir des Merveilles, mogłabym też dorzucić.
ale prosiłabym abyś porezerwowała te trzy rzeczy dla mnie a ja zrobię to samo dla Ciebie