![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Muszę wkońcu schudnąć !!!
zauważyłam, że kiedyś nie przejmowałam się swoim wyglądem i byłam o wiele szczęśliwsza i bardziej wesoła (a wyglądałam jak pączek w maśle). Nie podobam się sobie i codziennie obserwuje tyle pięknych szczupłych kobiet, zadowolonych z siebie ze swoimi partnerami, że aż przykro się robi.
![]()
![]() |
#122 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale są różne ciekawe przepisy, stosuje je nawet kiedy nie jestem na tej diecie. tylko trzeba miec czas zrobić jakiś posiłek jeśli się wlaśnie wychodzi z domu ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Ja jestem takiego zdania że trzeba dbac o figurę dla zdrowia
![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Przynajmniej teraz jest większa motywacja niż w zimie, każdy odsłania swoje ciało, to czasem jak się przejde po mieście odechciewa mi sie jeść, jak popatrze na niektóre dziewczyny które odsłaniają za dużo
![]()
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To chyba najlepsza fryzura jaką kiedykolwiek miałam. Na dodatek dzisiaj moja waga zanotowała 67 kg ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() Nie mogę się doczekać efektów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
też od jakiegoś czasu tak się obcinam, tyle że mam problem bo moje włosy własnie te z przodu się wywijaja na boki, i musze prostować co się wiąże z tym że po ścieciu są ładne przez dwa tygodnie a potem siano..
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ścięłam się niedawno, więc jeszcze nie wiem, jak to będzie. Jednak prostuję włosy od lat, więc wiem mniej więcej, jak reagują. Używam jedwabiu, wielu odżywek i przede wszystkim na każde pasmo przed tknięciem prostownicą sprayu chroniącego przed tą temperaturą. Nigdy nie miałam problemu z siankiem, a prostuję już ponad 6 lat.
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
a ja zmykam do spania
![]() Dobranoc wszystkim ! i powodzenia !
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze nie odnalazlam niczego co by mi pasowało. Ostatnio używałam szamponów z apteki radical, ale po nich tak cięzko rozczesać włosy mimo odżywki i jedwabiu.
![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam że się wcinam, ale ja też lubię mieć objętość na głowie, a nie mam za bardzo i kupuję teraz u mojej fryzjerki zestaw dodający objętości Paul Mitchell. Jestem bardzo, bardzo zadowolona. Jakiś czas temu z ciekawości kupiłam Marc Anthony... Porażka. Więc polecam spróbować PM. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Widać każdy ma inaczej. Ja też z drugiej strony nie lubię mieć dużo na głowie, ale żebym miała przyklapnięte włosy - nie zauważyłam
![]()
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kupowałam szampon, odżywkę i taki spray który nakłada się tylko przy skórze głowy. Jak nałożyłam na całe włosy, to były matowe, ale fryzjerka mówiła że mama nakładać właśnie tylko przy skórze i wtedy nie ma matu, a uniesienie jest mega. Tak jakbyś kręciła włosy na grube wałki. Ale te kosmetyki są dostępne tylko u fryzjerów. Nie widziałam w drogeriach. ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Jak u Was dziewczyny? ![]() Ja jestem po joggingu i śniadanku (kromeczka pumpernikla z serem i szynką, do tego sałata ze szczypiorkiem skropiona oliwą i sok jednodniowy marchewkowy). A co wy jecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Hihi widzę że o włosach mowa.. ja mam kręcone, ale rozjaśniam pasemkami. Na początku są świetne, a potem już kręcą się sianowato... no i jeżeli chodzi o dietę to się nie głodzę tylko nie jem kolacji i dla mnie to jest czasem głód, który wolę od napychania się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
JA też jestem po śniadanku:: Zupa pomidorowa z ryżem + 2 x pieczywo raz + serek twój smak+pomidor ![]() ![]() Dzisiejsze ważenie: 60,7kg . JEst dobrze ponieważ przez 2 dni jadłam po 18 batoniki ,bułki itp ;o
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
hehe, nie było mnie zaledwie1,5 dnia a tu tyle tematów.
![]() co do włosów- Mam asymetrię i pofarbowane włosy na rudo. też mi się wywijają czasem ale jakoś to idzie, używam termoochronnego spray'u przez prostowaniem, dzieki czemu włosy się tak nie niszczą.. ale co jak co troche jednak tak. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj na śniadanko jogurt naturalny z łyżką miodu, a na drugie kulturalnie pokroiłam sobie pomidorki w kostkę, żeby nie gryźć, doprawiłam i zjadłam ze środkiem jednej, małej bułki. Jest spoko
![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
a ja miałam na śniadanko kromkę chleba razowego z pomidorkiem i ogórkiem, ale niestety na obiad mam pierogii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj na śniadanie omlet.
Ale jestem zła poszłam do sklepu i tam tak ladnie pachnialo domowym ciastem, więc zapytałam się które tak ładnie pachnie i kupiłam kawałek z truskawkami i bitą śmietana. Ale pójdę dzisiaj na silownie i jakieś zajęcia fitness to może uda się to spalić i nie pójdzie w boczki
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
No to ja wam powiem co ja miałam na śniadanie. Pół pomidora pokrojonego w ćwiartki do tego jajko na plasterki i odrobinkę sera białego zmieszałam z łyżką śmietany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny co myślicie o tym Slim Code?
![]() Edytowane przez ryba91 Czas edycji: 2012-06-08 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Zapewne nie pomoże i nie zaszkodzi tak samo jak te wszystkie linee,aqua slimy itp.Czego to ja już nie stosowałam,niestety tylko dieta mi pomogła.Ost nawet z czystej ciekawości przez 3 dni stosowałam produkty alevo.Schudłm ponad 4 kg i co z tego?po 2 dniach normalnego jedzenia wszystko wróciło
![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
no to nie ciekawie ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście różnie z tym to bywa. Większość diet jest fajna bo mało kaloryczna (zazwyczaj) i już to pomaga w odchudzaniu. Gorzej jest jak kończymy z dietą i wracamy do starych nawyków. Ale jeśli przez dłuższy czas, oczywiście nie dwa tygodnie czy miesiąc, ale może rok albo dwa lata, wyrobimy w sobie naukę jedzenia od rana(najpóźniej godzina po wstaniu) co 3 godziny i do tego ostatni posiłek ok 2-3 godzin przed snem to będzie wielce prawdopodobne, że nie przybierzemy za szybko swoich zgubionych kilogramów. Co do ruchu gdy zaczniemy mordercze ćwiczenia 7 dni w tygodniu po godzinie to na pewno ładnie schudniemy w dość krótkim czasie ale jeśli gwałtownie przerwiemy to nawet przez pewien czas jeszcze schudniemy dzięki temu, że mięśnie nam trochę zanikną. Lecz w rezultacie powrotu do leniuchowania i jedzenia znów przyrastać nam będzie kg. Dlatego uważam, że lepiej wolniej ale skuteczniej. Ja sama na razie nie stosuje żadnej diety. Przyzwyczajam organizm do jedzenia co 3 godziny. Choć przy małym dziecku to trochę trudne. Na przykład dziś jak mnie obudziło o tej porze i nie mogę zasnąć. Ale nie poddaje się i najważniejsze, żeby jakoś unormować rozkład codziennego dnia, żeby wpaść w rutynę. Dla mnie najlepszą dietą na początek będzie MŻ czyli mniej żreć ![]() ![]() Z ćwiczeniami no cóż w sumie ruch to nie moja mocna strona ale trzeba coś robić żeby zgubić zbędne kg. Na razie 12 minut na steperze skrętnym i do tego spacery z synkiem. Chodź teraz on podziębiony a i pogoda taka sobie. Ale nie poddaje się. Nie chcąc pomagać sobie jakimiś wspomagaczami chemicznymi w odchudzaniu (zawsze to różnie na każdego działa np chrom który niby obniża łaknienie na słodkie u mnie działał odwrotnie) zamówiłam spodnie i pas neoprenowe. Czekam na przesyłkę może w poniedziałek będzie. Po tygodniu używania bez morderczych diet i ćwiczeń zobaczę czy daje jakieś efekty. Dla mnie metoda małych kroków chyba jest jak na razie najlepsza ze wszystkich jakie stosowałam. powoli ale do celu. Mam nadzieję, że uda mi się wytrwać. A co do słabości a i owszem pokusy na każdym kroku ale nie panikuję dziś jadę do mamy na imieniny i wiem, że zjem kawałek ciasta ale będzie to jako posiłek 3 godziny po obiedzie i następne 3 godziny tylko woda. Uważam, że raz w tygodniu jak zjemy coś tuczącego ale w mniejszej ilości niż zazwyczaj (może zamiast całej pizzy połowa) to po pierwsze nie rzucimy się na nią jak tylko skończymy z dietą ale do tego nie będziemy o niej za dużo myśleć bo przecież niedawno jedliśmy. Trochę długo to wywód ale dobrze się czasem wygadać.
Start 12-06-2012 wzrost 160cm ![]() ![]() ![]() Data __12.06 __??.06 Biust__- 114___ - Talia__- 106___ - Biodra_- 109___ - Udo __ - 59____ - Łydka_ - 42____ - Edytowane przez MoniaD79 Czas edycji: 2012-06-09 o 03:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie wytrzymałam i znowu się zważyłam i jestem przeszczęśliwa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
A ja muszę się pochwalić że dziś spędziłam bardzo aktywnie dzień najpierw na czczo siłownia ok 2 h, później zdjadłam kefir, i obiad świeża rybka robiona na parze i sałatka, i potem 4h basenu
i już nic nie jadłam po basenie. Na prawde ten goodbye apetite działa nie chce mi się wcale jeść mimo że nie piłam go dzisiaj tylko wczoraj jakoś po południu Jestem ciekawa kolejnego zważenia się, ale poczekam jeszcze kilka dni ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#149 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a co do mierzenia i warzenia chyba tez zdecyduje sie raz na 2 tygodnie nie bylo mnie tu 2 dni ale widze że sie rozkrecamy ![]() ![]() ![]() ![]() Na wagę za tydzień ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- teraz tak czytam i przeliczam i wychodzi że ten happylife wychodzi taniej niż ten z rossmana aha i to chodziło o allevo ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- jeszcze tak czytam o tych herbalife podobno byłu przed happylife wiecie może jaka jest cena? i czy mają takie samo działanie? tam jakiś konsultant pomaga w doborze diety? ja już sama niewiem jak mam sobie pomóc chciałabym własnie np wypijać raz czy dwa razy dziennie koktalj który można szybko zrobić i mnie "zapcha" żebym nie myślała o podjadaniu
![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też zastanawiałam się nad koktajlami. Moja mama kupowała regularnie koktajle z Herbalife i po prostu chudła w oczach. Zastępowała nimi 2 posiłki. Moje spostrzeżenia: Szybciutko schudniesz, będziesz się świetnie czuła, ale wywalisz kupę siana (moja mama miała zniżki, bo kupowała od ciotki, a i tak bardzo dużo ją to kosztowało), a kiedy je odstawisz, to przytyjesz w zawrotnym tempie ![]() Ja chudnę teraz powoli, ale racjonalnie i jestem z siebie dumna że zdrowo się odżywiam i biegam. Sądzę że nic nie zastąpi zdrowego rozsądku przy dobieraniu posiłków, a to że zgrzeszymy od czasu do czasu? Dziewczyny... Ludzie robią gorsze rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Opowiadajcie dziewczynki jak tam śniadanko? ![]() Ja jadłam standardowo pumpernikiel (1 kromka, jestem szczęśliwa, bo chciałam zjeść dwie, ale nie zmieściłyby mi się w brzuszku ![]() Na obiad planuję mielone kotlety z wołowiny i piersi kurczaka smażone bez tłuszczu, z ryżem i buraczkami. Na kolację pewnie znów kromeczkę pumpernikla z warzywkami. Jak łapie mnie głód w ciągu dnia, to jem arbuza, piję sok jednodniowy lub zjadam jeszcze jeden jogurt, albo kanapeczkę. Dbam o to, żeby nie chciało mi się jeść. I ograniczyłam znacznie spożywanie soli ![]() Edytowane przez Siejusia Czas edycji: 2012-06-10 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.