![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część V :)
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
wlasnie sprawdzilam i data produkcji mojego podkladu diorskin w konmpakcie to pazdziernik 2010 natomiast korektora guerlain pazdziernik 2008! szczerze nie orientuje sie, ale wydaje mi sie ze 1,5 i 3,5 lata od produkcji to troche długo... Chyba jutro jade zwrócic, choc srednio po drodze mi Marionnaud.
Edytowane przez wizjaa Czas edycji: 2012-06-09 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
PIP.
|
1,5 roku to jak najbardziej ok
![]() ![]()
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - a czy u którejś z Was w Mario była na promocji paletka TheBalm Nude'tude?? Chętnie bym ją przygarnęła, ale u mnie w Krakowie jej nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;34594236]1,5 roku od produkcji to wedlug Ciebie dlugo?[/QUOTE]
ok, dziekuje za wyprowadzenie z bledu, jak mowilam nie orientuje sie. A te 3,5 roku od produkcji korektora tez sa do zaakceptowania czy lepiej zwrocic? |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
PIP.
|
3,5 roku przy płynnym to ja juz bym zwróciła
![]() ![]()
![]() |
#129 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Musisz pamietac, ze promocje, Mario zwlaszcza, lacza sie z wystawa godna antykwariatu. Wczoraj widzialam np roz z 2007 roku. Aby uniknac kupna starucha na przyszlosc polecam nauczyc sie rozszyfrowywac kody najpopularniejszych firm. To naprawde banalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;34594874]3,5 latka bym zwrocila.
Musisz pamietac, ze promocje, Mario zwlaszcza, lacza sie z wystawa godna antykwariatu. Wczoraj widzialam np roz z 2007 roku. Aby uniknac kupna starucha na przyszlosc polecam nauczyc sie rozszyfrowywac kody najpopularniejszych firm. To naprawde banalne ![]() ok, jasne, domyslam sie ze nikt mi bez powodu nie sprzedaje kosmetykow za pol ceny ![]() dzeki za pomoc, korektor zwroce, diorka zostawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Byłam dzisiaj w Marionnaud w Magnolii we Wrocławiu. Niestety mały wybór (albo już tak przebrane). Udało mi się kupić puder z piórkami (Belle de Nuit, Parure de Nuit Pressed Powder & Blush).
Nie było Terracotty 4 Seasons w przecenie. Mam prośbę: czy któraś z Was mogłaby mi ją kupić? ![]() Chodzi mi o kolor 02 Brunettes (oczywiście -50%). |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
PIP.
|
Margaretka, u mnie była 1 i ja ja złapałam, więc nie pomoge
![]()
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;34596641]U mnie były 3 sztuki, będę tam we środę prawdopodobnie, więc jeśli do wtorku nie zdobędziesz to mogę Ci zakupić, o ile się jakaś ostanie
![]() Byłabym Ci baaardzo wdzięczna, bo u mnie w Krakowie raczej na pewno się nie pojawi (nawet na zwykłym standzie The Balm jeszcze nigdy jej nie widziałam). Gdyby któraś była wcześniej niż w środę w Mario, a te paletki były na -50%, to bardzo proszę o zakup. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
Ktos mnie dzis tutaj pytal jak mi sie Pytonem malowalo rano rzesy. Wrazenia: szczoteczka dobrze zaprojektowana, ladnie podkreca. Ktos pomyslal przy projektowaniu bo na szczoteczce nie ma nadmiaru tuszu. Tusz wydluza i naprawde ladnie podkreca. Pogrubienie jednak marniutkie.
Tusz nie daje mocnego efektu, jak ktos oczekuje prawie sztucznych rzes to sie zawiedzie. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-06-09 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
I ja się melduję w nowym wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
PIP.
|
A ja mam pytanko
![]() ![]() Jak to jest z tymi ich bonami za punkty? Tzn czy je np mozna wykorzystywać do zakupów w promo? I po jakim czasie około przychodzą ![]() ![]()
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
PIP.
|
Nobrit
![]() ![]() Kurcze, chyba polubie Mario ![]()
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bylam dzis w moim mario zeby oddac puder diora, bo data na checkcosmetic.net pokazala styczen 2008 ![]() ![]() Poszlam i wyobrazcie sobie, oczywiscie nie ma problemu ze zwrotem itp itd, ale pani kierowniczka stwierdzila ze ona do tych wszystkich kalkulatorów podchodzi z dystansem , bo jak sie wyrazila DIOR ma 5 lat gwarancji na pr sypkie i w kamieniu, a np chanel 7 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I nie wiem co zrobic. Nie oddalam na razie tego kamiennego pudru diora, choc oczywiscie moge. Zatrzymalybyscie czy oddalybyscie?? ![]() ![]() Urocza, jaką date ma Twoj puder Dior?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;34597981]Ktos mnie dzis tutaj pytal jak mi sie Pytonem malowalo rano rzesy. Wrazenia: szczoteczka dobrze zaprojektowana, ladnie podkreca. Ktos pomyslal przy projektowaniu bo na szczoteczce nie ma nadmiaru tuszu. Tusz wydluza i naprawde ladnie podkreca. Pogrubienie jednak marniutkie.
Tusz nie daje mocnego efektu, jak ktos oczekuje prawie sztucznych rzes to sie zawiedzie.[/QUOTE] Poczekaj aż trochę zgęstnieje - po ok. tygodniu używania powinien już być OK. Wtedy więcej zacznie się go osadzać na rzęsach i będzie bardziej pogrubiał. Tusze Heleny są bardzo dobre, jedne z lepszych na rynku. Jeszcze Clinique ma niezłe. |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Poszłam wczoraj do wyklętego powyżej albo jeszcze w poprzedniej części wątki M. w CH Batory w Gdyni. Patrze patrze a tam jakieś zdezelowane loreale leżą to myślałam, że się rozpłaczę z żalu. Ale babka widząc moje rozczarowanie skierowała mnie pod kasę, no tam już było więcej staffu, ale bez rozpusty. To ja tam się ostro biorę za 5tki i wtedy kobieta mnie zgasiła- okazało się, ża na owe dobra to tylko rabacik 20 %
![]() Serio w innych miastach jest 50% na te 5tki?
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kupując kosmetyki na wyprzedażach i po znacznie niższej cenie trzeba sie liczyć z tym, że nie będą one już pełnowartościowe, czyli będą podstarzałe albo wielokrotnie otwierane np. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
BAN stały
|
Cytat:
Prasowańce pewnie mniej trwałe będą ale też można ich używać latami - to sama chemia przecież ![]() Generalnie - jak widzisz - rady dostajesz sprzeczne ![]() ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2012-06-09 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hm. ja bym na twoim miejscu chyba oddala .. Wgl niezly zbieg okolicznosci bo wczoraj sobie z moja babka w Mario pogadalam i tez powiedziala, ze ten kalkulator podobnoz nie zawsze dziala etc. i niby jest to sprawdzone, bo ona z innymi paniami sprawdzala kiedys produkty z Clinique'a i z czegos tam innego i byly zle daty/nieprawdziwe.. Ja wczoraj zakupilam pare rzeczy, w tym takze puder diorskin forever i na checkcosmetic pokazalo mi date grudzien 2010 i sie zastanawialam czy nie oddac hehe ![]() ![]() Poza diorskin forever chcialabym sie pochwalic ze dorwalam PSZCZÓŁKI ![]() oraz .. podklad diorskin nude maskara loreal telescopic Napalilam sie takze na produkty the balm i poszlam aby cos dorwac, ale w 1 Mario nic z the balm nie bylo, w drugim zas tylko maskary ! ( warto wziasc ![]() ![]() W poniedzialek wybieram sie do trzeciego M. w poszukiwaniu nowych lupów ![]() ![]() BTW. Czy slyszalyscie, ze weszlo niby takie prawo ze sprzedawca w drogerii nie moze rozkodowywac nam kosmetyku i mowic jaki ma on termin waznosci ?! dla mnie to jakis absurd, nie moge nic znalezc na ten temat w internecie . Too sie rozpisalam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.