![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty, część 4 ale nie ostatnia :)
hehe, ja też się cieszę, że nie ma cen, bo pewnie cena tego: http://www.deco-house.pl/index.php?p...emart&Itemid=2
by mnie przeraziła ![]()
Zielonkowo blog Turkusowy hamak-Zakątek Kreatywnych Kobiet WALNIĘTA WYMIANKA NA DZIEŃ KOBIET 2014- regulamin, temat i inne ![]() Edytowane przez zielona butelka Czas edycji: 2012-06-26 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
nooo
![]() niemniej mieć coś takiego i do tego masę książek ![]()
#123 |
Zakorzenienie
|
A tam jest pokazane zastosowanie do kuchni. Piękne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Figuś
![]() Kasiu! Piękny kawałek roboty i to niewielkim kosztem.Podwójne brawa! M7 Te 2 na górze nie,reszta podobna i chyba w Twoim stylu tylko obicie inne i wybierz jak najszerszą. Zieloniuchna coś tam nawymyślała???? Rety jaka ta doba krótka>... ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Oj! Lepiej nie sprawdzajcie cen...
#125 |
Zakorzenienie
|
Jolu dziękuję
![]() ![]() Tylko estragon jakiś marketowy kupiłam i już praktycznie do wyrzucenia tak zwiędły jest i jakiegoś futerka dostał przy ziemi ![]() Oj chyba sprawdziłaś ceny ![]()
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To powiedz, ile kosztuje ta biblioteczka, pliiiiiis ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Kath - ale masz fajną kuchnię
![]() ![]() Coś bym sobie podziubała, mam zamówienia na obrazki, ale jak tu robić, jak mam rozp.....w domu - tu kują, tam murują, tu coś wiercą, tam zaklejają...zdjęcia porobię i wieczorkiem wrzucę ![]() Wobec tego zaraz by mi się jakieś paprochy poprzyklejały, a jakoś mnie wena męczy i może by coś z tego wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
MZ ponad 3 kawałki
![]() Figuś zwalaj się do mnie pomęczymy ją razem
#129 |
Wtajemniczenie
|
Nie dam rady, bo kto będzie robotników pilnował? Zostaję sama na straży
![]() A w weekend jadę do Kłaja pomagać przy "schronisku". http://www.tvp.pl/krakow/aktualnosci...ierzat/7395632 http://www.bochnianin.pl/12125_skand..._z_bochni.html http://www.dziennikpolski24.pl/pl/re...-zwierzat.html Edytowane przez Figamaga Czas edycji: 2012-06-26 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Jak oglądam takie linki, to wydaje mi się, że te psy poradziłyby sobie lepiej na wolności... wyżebrałyby trochę jedzenia, to tu to siu, może ktoś by się zlitował i jakiegoś przygarnął do domu, podczas gdy w schronisku.... wygląda to już nawet nie strasznie, po prostu tragicznie...
W tej sytuacji w ogóle nie rozumiem idei istnienia TAKIEGO schroniska.. |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu kuchnia wygląda znakomicie, piękna metamorfoza i wielkie brawa bla Ciebie za tyle pracy
![]() A ja się pochwalę a co ![]() ![]() ![]()
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
Schronisko było nielegalne, a krakowski TOZ blisko dwie doby wraz z policją próbował wejść tam, aby ratować psy. Normalnie jakiś koszmar...na szczęście teraz są tam wolontariusze i wszystko idzie ku lepszemu. Psów tylko nie można adoptować, bo pojawiła się nosówka i musi być kwarantanna. Ale sprzątać i psy wyprowadzać trzeba, więc jadę. Zawsze to dodatkowa para rąk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu gratulacje!!!! Jak to co będziesz robić???!!!! Decou! ![]() Figuś jesteś wielka!
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Wielka Figa, WIEEEELKA!!!
Miejmy nadzieję, że się nie obrazi, że my ją tak od wielkich wyzywamy:P Szkoda, że moja psowata nic nie kapuje z życia i z tego, że jej koledzy maja tak straszno i smutno. Może nie robiłaby takich smutnych oczu jak wychodzimy do pracy, gdyby wiedziała, co to znaczy prawdziwe nieszczęście. Magdalenko, to wspaniale!!! Cieszę się bardzo, gratuluję i trzymam kciuki za obronę pracy. Ja też po 1 podyplomówce powiedziałam, że nigdy więcej... ale teraz robię drugą. I też mówię, że nie ma mowy, NIGDY WIĘCEJ!! 3 tysie, hmmm, ale jakby tak pomyśleć, że byłaby to większość wyposażenia jakiejś kuchni, to możnaby przeboleć. Straszne mi się podoba. Buziam muziam wasza fruzia ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Btw- do sioodemki. ZA 4000 zł możesz mieć mebel antyczny a nie jakąś sofę ze sklepu, ptfu ptfu. Popatrz sobie http://www.antyki.stanowski.pl/katal...d_kategorii=15 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Zielona jak ja sobie pomyślę, że 2 lata kosztowało mnie 15 tysięcy to serce mnie boli, no ale jak się chciało mieć w końcu mgr to remont kuchni musi poczekać...
#136 |
Zakorzenienie
|
To niech tylko teraz mgr zarobi na swój tytuł
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Ogłaszam, że jestem na lekkiej dietce. Mój mózg nie żyje w zgodzie z rozmiarem mojego ciała. Z jedzeniem jest kłopot, trudno mi się ograniczyć, muszę zakupić jakieś owoce na przekąskę. Za to idę dziś na basen, będę pływała ![]() O ja nieszczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Osiołek z zakątka :)
|
Zieloniutka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() - Że mózg jest za mały, czyli zjadł go muzgojad? Jak dopuściaś, żeby wlazł przez ucho i coś tam wyjadł - Czy może jest za duzy? I ciśnie pod kopułką Figa naprawdę jesteś Wielka Strasznie fajne te wasze mieszkanka macie świetny gust (KAT i M7), chyba zrobię zdjęcie czegoś co nie wiem jak urządzić i prześlę Wam do konsultacji
Dłubanki moje i mojej mamy: https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=8680 ![]() Mój Decoupage - tu oglądaj prace sprzed grudnia 2010 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=404567 Edytowane przez kicia0940 Czas edycji: 2012-06-26 o 15:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie obrażam sie, bo prawdę prawisz ![]() ![]() Cytat:
Miałam kiedyś kupić komplet krzeseł, gdzie była skóra i intarsja...ale cena mnie powaliła 600zł za sztukę (a komplet liczył 6 sztuk). Do tego renowacja, bo strasznie zniszczone. Może cena spadnie, bo już drugi rok stoją i nikt ich nie chce...a tu meble po renowacji tańsze lub w tej cenie.... I wiecie co Wam powiem? Że od niecałych trzech tygodni nie jem czekolady. Raz zrobiłam wyjątek i zjadłam w szkole twixa, bo myślałam, że umrę z głodu ![]() ![]() Edit: Na tej stronie z antykami jest stolik na nogach od starej maszyny. chyba zacznę takie produkować, bo właśnie wczoraj moja mama chciała takie wyrzucić, bo ma za dużo tego ![]() I dobra rada - szukajcie maszyn na śmietnikach, bo u mnie wszystkie "nogi" są właśnie stamtąd ![]() Edytowane przez Figamaga Czas edycji: 2012-06-26 o 17:31 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Colipcia!!! Wcięło mi takieeeego długiego posta, że drugi raz nie chce mi się tak rozpisywać.
![]() Zaczynam od nowa. Kathi Kuchenka wyszła Wam rewelacyjnie. ![]() Zegar rewelacyjny. Bardzo ładnie prezentuje się ten czajnik. Ja osobiście zrobiłabym jeszcze coś w takim kolorze np gałki do szafek albo rękawice. Gratulacje dla TZ za fajny pomysł z notesem. Madziu7 Ja osobiście nie wydałabym 4 tys na kanapę. Wolałabym kupić nie rozkładaną i coś dodatkowo za resztę pieniędzy. Musisz przemyśleć czy warto wydać tyle pieniędzy, czy często będziecie mieć gości. Teściów jak przyjadą możecie położyć w sypialni. Ja bym kupiła gruby, dmuchany elektrycznie materac za 300 zł. Na zlocie u mnie spała na nim Zielonka j Kathinka. Mogą się wypowiedzieć czy było wygodnie. W szafie nie zajmie dużo miejsca. Magcich Wielkie gratulacje!!!!! ![]() Figuniu Powtarzam słowa innych - Jesteś wielka!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() A teraz z "innej beczki" Wszystkie wiecie jaka jest nasza Ewa. ![]() Wyobraźcie więc sobie. Wracam dzisiaj do domu a tu na mnie czeka wielka paka jak pół szafy. No i okazało się, że to od naszej Ewy. Matko ile radości miałam rozpakowując to wszystko. Dawno mi nikt takiej radości nie sprawił. I to wszysto dostałam za jedną chustę zrobioną na szydełku. Wszystko piękne, wszystko się przyda. Te drewienka, przydasie, wykrojniki i dziurkacz to "miodzio" aż mi dech zaparło. Ta duża skrzynka, po winie bedzie akurat na moje mulinki do haftowania. Ewuniu dziękuję, dziękuję, dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Jesteś kochana. Bardzo kochana, bardzo, bardzo kochana. A może jeszcze bardziej? ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2012-06-26 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Radość nie trwała długo, właśnie się dowiedziałam, że mój mąż pracuję do końca miesiąca
![]() ![]()
#142 |
Zakorzenienie
|
Madziu to na basen ubiera się czepek i pływa z głową na górze ha haha. Dzisiaj wysłałam Ci trochę moich sutaszków - zagospodaruj je
z głową. Madziu 7 dzisiaj od córy mojej dowiedziałam się ,że ta duża kanapa z Ikei jest w wersji rozkładanej jest po 1800 zł. Wzieła czerwony kolor i po praniu pokrowców , zle wygląda. Przysięgam, że do Twojej gościnności nic nie mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Madziu
Też mi przykro z tego powodu, trzymam za Was kciuki. Oby szybko się nastepna praca znalazła. Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Ale cuda dostała Bożenka od naszej Ewuni. Ona wiedziała najlepiej
jak uszczęśliwić kobitkę skrapkującą. Mnie osobiście urzekło kocidło a papier marche. |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
figa, magcich, kiciu dziękuję
![]() magcich ![]() ![]() i znów "co się polepszy to się spiep***" ![]() Bożenko ziółka to mięta (rośnie w cieniu dobrze) i estragon(w półcieniu) tylko ten drugi miał jakieś świństwo i już usechł ![]() ![]() a od Ewy śliczności dostałaś ![]() TŻ przekażę ![]() Co ko koloru czajniczka to mi on tam na żywo bardziej współgra niż na zdjęciach ![]()
#146 |
Wtajemniczenie
|
Magcich oby szybko odmieniło się na lepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
|
Magcich
![]() ![]() Kat kuchnia wyszła świetnie, jak patrzę na to niebieskie coś co było wcześniej to aż trudno uwierzyć, że to te same mebelki ![]() Biernasiu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Magich no gratulacje z tytułu zdania ostatniego egzaminu i powodzenia na obronie.
I przytulam Cię mocniutko ![]() ![]() Figunia podziwiam Twoje zaangażowanie w ratowanie piesków i pomoc im ![]() Kath ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biernasiu jakie cuda dostałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobre śliczne niewiasty
![]() To ja zaraz sobie popatrzę, co tam Biernasia dostała. Ewuniu, apropos książki dla ciebie, wyślę Ci ją jak przeczytam, czyli pewnie w piątek bo nieźle mi idzie. No jest to interesująca lektura, jeśli rzeczywiście jest w tym choć odrobina prawdy to niezły pic na wodę te wyprawy i sukcesy, nie wspominając o tym, że nie ma w tym żadnej pasji, tylko chora ambicja i pycha, bo najważniejsze są okładki magazynów podróżniczych , na których będę świecić twarzą- ja i mój niezwykły wyczyn( który w rzeczywistości jest mocno pozorowany). Z niesmakiem to wszystko czytam:/ Byłam wczoraj na basenie... fajnie ![]() Magdzik - przykro mi bardzo ![]() ![]() Mój mąż wpadł kiedyś na taki pomysł, że powinnyśmy założyć sklep stacjonarny, gdzieś tu w stolicy- ewentualnie w Krakowie i wystawiać tam nasze prace z dziedzin wszelakich. Zbyt miałaby w końcu Terenia z sutaszkami i cycolka, scrapujące babki też, i Emi z krzyzykami i rombami, i Jola no i slowem my wszystkie. Taki sklepiczek z naszym rękodziełem. A że zgrane z nas babki, to i pewnie układałoby się dobrze między nami... Pomysłowe chłopię, ale... no własnie, jakie są ALE? Pewnie takie, że nie wiem od czego by tu zacząć ![]() W każdym razie idea fix jakaś jest ![]() Teraz biegnę trybić A chciałam jeszcze powiedzieć, że ..... mój Najmilejszy już 3 wieczór z rzędu plecie koszyk do łazienki z gazet- karkołomna robota, no ale plecie. Ja mam zamiar zrobić makatkę, makatkę na kolczyki. Pokażę jak zrobię. Buuuzi |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
|
Ależ tu dzisiaj spokój
![]() Na dzień dobry kawał, tak mi się podoba, że muszę się z wami nim podzielić ![]() Siedzi sobie sroka na brzozie, a tu nagle do brzozy podchodzi krowa i zaczyna się wspinać. Sroka w szoku obserwuje jak krowa spokojnie sadowi się koło niej na gałęzi, wreszcie pyta się krowy:- Krowa, co ty robisz? - No przyszłam sobie wisienek pojeść - mówi krowa. - Ty Krowa... ale to jest brzoza a nie wiśnia. - Spoko... wisienki mam w słoiczku... Miłego dnia kobietki, ja w pracy już od 6.30....brrrr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.