![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
nyan nyan ^^
|
Tor, miało Cię nie być od wczoraj, sprawdziłaś dziś już, czy Tusk nałożył nowe podatki?
![]() Z mody, która rozwala: panie, które mają zgrabne nogi, ale całkowicie zaburzają swoje proporcje- zakładają botki, a do tego spódniczkę przez co nogi przypominają dwa baleroniki. Wystarczyłoby zmienić obuwie i efekt byłby lepszy. |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale że ktoś inny się zaręczył zamiast niej, to już jest afera. Popieram prośbę o PW, załatwiajcie swoje interesy tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() typowe tuniki i workowate fasony sukienek szczuplym i zgrabnym deformują figurę, ale kurcze, sa diablo wygodne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Żona Gargamel
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34895582]Ja całe życie myślałam, że ona jest szczuplutka i drobna
![]() O nie, nogi to ona zawsze miała dosyć mocne ![]() To ja was rozwalę - nie mam cielistej bielizny, nigdy mi się nie podobała (kojarzy mi się ze starszymi paniami) i nie czułam potrzeby zakupienia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
A ja się przyznam, że zakupując białą sukienkę nie miałam BLADEGO pojęcia, że trzeba pod nią zakładać cielistą bieliznę.
Oczywiście poszłam w białej, ale teraz już przynajmniej wiem i tego nie powtórzę.
#129 |
Konto usunięte
|
oo nowy wąteczek
![]() znów spotkałam na bielanach wrocławskich mojego ulubionego pana w ortalionowej bluzie od dresu i spodniach w stylu garniturowych, widuję go niemal regularnie (pewnie co tydzien robią tam zakupy) i zawsze tak samo mnie bawi, może to jakiś zakupowy uniform? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
wicie c, zaczyna mnie wkurzać moda na noszenie totalnie prześwitujących bluzek, tak, że dokładnie widać stanik pod spodem. Na egzamin
![]()
#131 |
Konto usunięte
|
Ja przybywam tutaj żeby gdzieś dać upust mojemu zniesmaczeniu gdyż w komentarzach nie mogę
http://newlifewithfashion.blogspot.c.../180-menu.html noż 4#@(@#$(2. tak, 3 miesiące jedzenia marchewki i tydzień na głodówce a ona poszła z uśmiechem na twarzy na studniówkę i w rozmiarze S. mogłaby sobie darować takie pieprz@#$ historyjki bo ktoś to przeczyta i uwierzy. jeżeli ktoś ma wątpliwości: po 3 miesiącach na samej marchewce i wodzie ważyłaby pewnie 40-45 kg, ale zanim by do tego doszło trafiłaby do szpitala i pewnie zatrzymałby jej się okres. Możecie jedynie wierzyć na słowo że co nie co na temat hardkorowych i niezdrowych diet wiem i dla mnie to co pisze to wstrętne banialuki. Jak już chce się dzielić takimi cudownymi historiami i cudownymi metodami odchudzania, niech chociaż to skomentuje że to niewłaściwe niezdrowe i nikt nie powinien tak robić - bo naprawdę jakiś dzieciak który się nią inspiruje przeczyta to i uwierzy. Po prostu w trzymiesięczną marchewkową dietę nie wierzę, nie będę się rozwodzić nad własną historią ale jestem po prostu zniesmaczona. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() drabineczka, ja w te historyjkę o marchewkowej diecie nie wierzę ... a jeżeli już to prawda to chyba w główce jest coś nie teges ... Albo też chodzi mi po głowie, ze to zwykła prowokacja z jej strony ![]()
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2012-06-24 o 12:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
Lady in Blue to fizycznie niemożliwe by schudnąć tylko 10 kg na trzymiesięcznej głodówce. Bo jedzenie marchewki to głodówka po prostu. Z resztą co ja sobie strzępię język to po prostu nierealne i wiem o tym na 100%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
No ale to akurat bardzo niebezpieczna sprawa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Może to co powiem będzie bardzo niesmaczne, ale.. Kamili może przydał by się taki wstrząs zdrowotny. Może by wreszcie ktoś zauważył, że ona chyba naprawdę ma jakieś problemy ze sobą.
Nie wierzę, że rodzice nie zauważają jej jadłospisów i zgadzają się na to wszystko. No chyba, że to kolejne kłamstwo, a ten cały jadłospis został napisany na potrzeby bloga, żeby wywołać kolejną aferę- bo jak wiadomo, kolejna afera u Kamci, gwarantuje więcej odwiedzin, a to znaczy, że kolejni sponsorzy zgłoszą się do niej, żeby reklamowała ich sklepy ![]()
Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki? Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg. Edytowane przez Shinn Czas edycji: 2012-06-24 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
a moim zdaniem ta nasza miss euro jest podobna do niejakiej "wodzianki" od Kuby W;
ciekawe czy intelektualnie tez?
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
eee sobie jako gruszka wypraszam, bo gruszka ma zgrabne łydki a tylko mocne biodra;-) Bardziej cegła może? To co jakjak gruszka a nogi niekrótki i szczupłę- mam biodra i pupę;-)??
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- na egzamin albo na rozmowę o pracę. Na egzaminy "w moich" czasach to ubierało się "godnie" ale w czwartek do pracy na rozmowę- top w paseczki na ramiaczkach, rybaczki i klapki... a najlepszye wyciagnięcie ręki do szefa;-) Na jego tekst: ręki pierwszy do marszałka (bo to nas organ załozycielski Urząd Mar.) reki nie wyciagam laska: -aach, to takie przyzwyczajenie ZZA GRANICY Hm.. ryli? 2 lata mieszkałam;-) Mamy tez kobitę w pracy ok 45 lat, taki tp: ach byłam laseczka, udka, stópeczki.. yhhhhhh..... fryz lata 90- krótko z przodu i długo z tyłu, cienka bluzka, z dekoltem do połowy pleców, frędzle i hm... za cienki stanik.... Na hasło: XX to chyba strój na plażę? - YY przecież lato no nie ha ha
![]() |
#139 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Zapewniam Cię, że prawidłowe chodzenie i posługiwanie się kijkami daje efekty, wiem to po sobie
![]() ![]() Ale rozwala mnie jak chodzą starsze panie ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2012-06-24 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak więc też mnie dziwi, że tylko 10kg.
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Rozwalacz mój z wczoraj: dziewczyna w krótkich czarnych legginsach a na to brązowe szorty w kratkę, z typu takich elegantszych. Jak jeszcze zrozumiem (mimo że średnio to wygląda) legginsów + miniówka, tak szorty?
![]() |
#143 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wydaje mi się że albo jest naturalnie szczupła bardzo i próbuje zgarnąć trochę uwagi takimi drastycznymi notatkami, albo naprawdę ma problem ze sobą - ale z ręką na sercu, ktoś kto tak długo cierpi na rzekome zaburzenia odżywiania dawno temu by padł i przede wszystkim nie pisałby o tym w tak zachęcający sposób. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Żona Gargamel
|
Poza tym kiedyś pokazywała zdjęcia "z czasów gdy była gruba" - widziałam może z 5 kg różnicy, była CHUDA...
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
No to się zapętla nieco z moją teorią że naturalnie ma taką budową a pisze to żeby zrobić sensację.
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Każdy ma inny gust. Mnie się Natalka Miss Euro nie podoba, ponieważ jest za sztuczna, za bardzo przerobiona. Owszem jest ładną i zgrabną dziewczyną, ale wśród innych kobiet potrafię znaleźć takie, które maja to coś w sobie i są do tego bardziej naturalne z urody. Mam takie wrażenie że właśnie te uważana za seksi są na jedne kopyto robione, tak jakby je robili z jednej fabryki wprost do CKM'u. Mnie się podobają z wyglądu rożne aktorki, nie które takie, które z pewności wcale nie które z was nie uznałyby za ładne. No, ale każdy gustuje w rożnych typach urody i o nich się podobno nie dyskutuje, chociaż mamy taki wątek, więc to dobrze, że każda z nas wyraża swoją opinie.
Ja np. za piękne i przy tym naturalne ![]()
#147 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-06-24 o 14:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
A propos prześwitujących luźnych bluzek. Widziałam ostatnio dziewczynę w czyms takim. Z tym, że bluzka była z rodzaju tych, które odsłaniają jedno ramię/oba ramiona, zalezy jak się ją założy.
Otóż okaz, który widziałam, nie dość, że przezroczysty, to jeszcze chyba zbyt naciągnięty, bo wisiał na dziewczynie jakby miał zaraz z niej spaść. Laska idąc trzymała tę bluzkę z przodu, szkoda tylko, że z tyłu bluzka wisiała jej poniżej stanika, który był w całości na wierzchu. Nie wiem, ktoś jej tę bluzkę podarł, rozciągnął, czy teraz się tak chodzi do ludzi? ![]() I o jakiej znowu Monice Wy piszecie? Przecież to K powinna być miss Euro. Chyba że antyfanki nie mogą brać w tym udziału ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
maszyna, nie człowiek
|
Połechtałyście moje ego, bo mój TŻ mówi, ze mam urodę trochę jak Nina Dobrev
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.