|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przystojny nieznajomy z pociągu ;)
Szczerze mówiąc to mnie to wygląda trochę dziecinnie, ale nie chciałam się odzywać bo może z tydzień fejsika mam to co ja tam mogę wiedzieć
|
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie, on jest jednak 30latkiem i chyba zaczepki to nie najlepszy pomysł... ważne, że to zaproszenie poszło - na maila powinien dostać powiadomienie...
|
|
|
|
|
#123 |
|
and cigarettes
|
MrsStatham
Podałaś tylko jedną informację nt. tego pana za dużo - tylko dzięki tej jednej informacji można go znaleźć. Mam nadzieję, że truskawkowawiosna Ci napisała, o co chodzi, bo wg mnie dzięki tej jednej informacji dość łatwo można go znaleźć, a to raczej niedobrze. Szczególnie, że jest dość charakterystyczny. Tylko to jedno zdanie dobrze by było wyedytować.
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na upartego, mozna bylo na kilka sposobow, internet to potęga ja zalozylam kiedys fejsa, bo chcialam pograc w gierki, nie mam imiennego konta znam slabo te strone, wczoraj pierwszy raz uzywalam jej do szukania, beznadzieja. nie rozumiem zachytu nad tym portalem, serio nawet ja na durnowatym koncie znalazlam jakiejs zbunkrowane wiadomoscipamiętacie wątek "podchody przez cegłe"? to byly emocje pamietam jeszcze wątek dziewczyny, ktora zaduzyla sie kolesiu ze studia tatuazu, pozniej prawdopodobnie ktoras wizazanka do niego napisala i wszedl na wątek, ale rownie dobrze mogly to byc jaja
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, poszperajcie sobie może w jakichś ustawieniach, bo mi się wiadomości od nieznajomych nie pojawiają w 'innych', a normalnie, razem ze wszystkimi. choć nie kojarzę, żebym cokolwiek takiego ustawiała... dziwna sprawa.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Ale powiadomienia można wyłączyć. W sumie nawet nie zdziwiłabym się, gdyby tak zrobił, bo wychodzi na to, że na fb nie siedzi często to po cholerę by mu była tona bzdurnych mejli na poczcie...
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
domyslnie chyba trafia w "inne" (ja nie grzebalam), wiec wydaje mi sie, ze wiekszosc osob tak ma. a moze to zalezy kiedy ktos zalozyl konto? (moze jakies zmiany)
|
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
W ustawieniach prywatności jest coś takiego...
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
A to zaczepka też tylko na mejla przychodzi?
|
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
O matko co za bzdura
Kto może wysyłać do Ciebie zaproszenia do znajomych? - znajomi. A jeśli nieznajomy chce się stać znajomym, to jak ma wysłać zaproszenie do znajomych będąc nieznajomym? ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Prosimy o pomoc dłuższych stażem fejsikowiczów ![]()
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
przylaczam sie do watku. zycze powodzenia ! a mozna zobaczyc jego emaila? moze wysli jakas wiadomosc wlasnie tam?![]() ja mialam kiedys podobna sytuacje, bylam na koncercie ze znajomymi. zobaczylam kolesia , normalnie cud, miod. usmiechalam sie do niego, on odwzajemnial usmiech, nawet podszedl i gadalismy chwile. potem niestety gzies podzedl do znajomych , a ja do swoich i juz sie nie widzielismy znalazlam go pozniej na portalu spolecznosciowym, ale nie wialam odwagi napisac... a mnie nawet jakby szulal to by nie znalazl bo wtedy zadnych zdjec nie mialam. wiec jednym slowem dupa, ale milo to wspominam.
Edytowane przez LadyMaddie Czas edycji: 2012-06-27 o 14:19 |
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
tez go chyba znalazlam, bo wszystkie info, ktore podala autorka sie zgadzaja lmao
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Ale po co Wy go w ogóle szukacie?
Ludzie są jednak naprawdę wścibscy...
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
z ciekawosci i z nudow... to autorka podala nam tu wszystkie niezbedne info wystarczy wpisac jedno miasto i sie facet wyswietla. pol minuty roboty...
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
ja za głupia jestem, za nic w świecie nie umiałabym go znaleźć, więc nie próbuję nawet
dziewczyny, które go odnalazły - boję się Was, jesteście miszczami![]() trzymam kciuki za dalszy rozwój wydarzeń na korzyść autorki wątku
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To że jest przystojniakiem dla niej to nie znaczy, że dla wszystkich. Poza tym wątek nie jest od rozmyślań nad jego urodą tylko dziewczyna pyta o poradę jak go poznać. Myślę, że w tym momencie już pożałowała, że zapytała i podała tyle szczegółów![]() Cytat:
Cytat:
Takim zachowaniem skutecznie odstraszacie nowe wizażanki... Już teraz to chyba autorko nic nie zrobisz. Poszło w świat. Na przyszłość nauczka by nie dzielić się tyloma szczegółami z ludźmi w internecie. Jak widać, nie każdy do końca wie po co wszedł na ten wątek. Inaczej bym to nazwała Nie ma nic trudnego w znalezieniu kogoś po takim opisie- tym bardziej dość charakterystycznej osoby. Ale po co?
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie żadna z nas nie miała złych zamiarów i nic z tą wiedzą nie zrobi, ale może macie rację i trzeba to potraktować jak nauczkę, bo to jednak publiczne forum i każdy może zrobić z tą wiedzą, co chce, a różnym osobom różne rzeczy mogą przyjść do głowy.
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

Tylko to jedno zdanie dobrze by było wyedytować.
znam slabo te strone, wczoraj pierwszy raz uzywalam jej do szukania, beznadzieja. nie rozumiem zachytu nad tym portalem, serio
nawet ja na durnowatym koncie znalazlam jakiejs zbunkrowane wiadomosci

znalazlam go pozniej na portalu spolecznosciowym, ale nie wialam odwagi napisac... a mnie nawet jakby szulal to by nie znalazl bo wtedy zadnych zdjec nie mialam. wiec jednym slowem dupa, ale milo to wspominam.

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...