|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: wakacyjne odchudzanie!!
Może pijesz za mało wody? mi nawet jak nie chce się pić to wmuszam żeby te 1,5l wypić
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
szkoda, ze niektore kobiety nie musza sie tak meczyc jak by zeby swietnie wygladac... (gdzie ta sprawiedliwosc?!)
uh jeszcze 8 minutek biegania a ja mokra jak prosie ![]() ja cwicze codziennie 1h na rowerku, 30min biegu, 10 wibromax, 50 skłonów na każdy bok i 100 brzuszków - cwicze tyle poki moge bo potem jak wroce do szkoly to juz nie bede miala tyle czasu na aktywnosc fizyczna... tak samo w wakacje pewnie gdzies wyrusze na jakis weekend i nie bede miala jak cwiczyc... a jak sa checi i sila to trzeba to wykorzystywac
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za te fotki
jejku, jak sobie pomyślę, że 3 lata temu wyglądałam podobnie to normalnie płakać się chce Przytyłam 10 kg w ciągu 10 miesięcy, a później w ciągu 2 lat jeszcze 5, mimo iż nie zmieniałam nawyków żywieniowych i trybu życia WHY 60 kg?? ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;34963080]Może pijesz za mało wody? mi nawet jak nie chce się pić to wmuszam żeby te 1,5l wypić[/QUOTE] Ja mam właśnie taki nietypowy problem, bo po wodzie czuję się strasznie pełna i za chwilę (nawet po jednej szklance) jest mi niedobrze ![]() Z wodą smakową już nie mam takich problemów, ale ona ma dużo cukru
|
#124 |
|
Konto usunięte
|
przyzwyczaisz się, ja jak przerzucałam się z coli na wode miałam tak samo, a teraz mogę wypić o,5l duszkiem i nic
kurde ja muszę jakoś więcej ćwiczeń zacząć robić bo przy was to jestem leń.
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Karcia spokojnie wszystko z czasem, nei zawalaj sie mnóstwem cwiczen na raz bo Cie to przerosnie
wszystko w swoim czasie:P
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Ja mimo ruchu jakoś się tego brzuchola nie mogę pozbyć
![]() A tak bym chciała ![]() Idę w czwartek do pani dietetyk, może mi pomoże jakoś ![]() Boję się tylko, czy mi po prostu nie powie, że mam mniej jeść, więcej się ruszać i schudnę że powie mi, że ze mną nie jest tak źle i że mam wagę w normie (według wskaźnika bmi mieszczę się jeszcze w normie, ale już bardzo niewiele brakuje do nadwagi)
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam piję conajmniej 2l wody dziennie...od czasu do czasu dodaję sobie aquaslima
też się dzisiaj pomierzę
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie Karcia
na początku trzeba ćwiczyć tyle ile się może Jeśli nie masz siły wykonywać jakiś ćwiczeń to proponuję spacer zawsze to jakiś ruch ![]() Ja wnioskuję, że najwięcej z nas to ćwiczy aneleczka ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Myboyismine powiedz kochana, w jakim czasie schudłaś te 5 kg i jak Ci się to udało
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
zalaczam zdjecia mojej NIEIDEALNEJ figury...
Edytowane przez aneleczka Czas edycji: 2012-06-27 o 13:27 |
|
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie jestem nowa
zamierzam schudnąć ok 6 kg chciałabym zdrową dietę opierającą się na 5 posiłkach macie jakieś sprawdzone diety nie chce szybkiej diety tylko takiej normalnej chciałabym schudnąć w miesiąc mam zamiar chodzić dwa razy w tygodniu na basen raz w tygodniu biegać brzuszki hula hoop jesteście mi dziewczyny potrzebne ![]()
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
A jeszcze jedno pytanko do Was kochane
![]() Co sądzicie o diecie dr. Dukana? Ja osobiście znam 3 osoby, które w ciągu 2,5 miesiąca lub krócej schudły 10 kg stosując się tylko do tej diety, bez wykonywania żadnych ćwiczeń... Ale wątpię, by w moim przypadku coś takiego pomogło. Poza tym, słyszałam, że dieta białkowa jest szkodliwa po pewnym czasie dla nerek.
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z reszta na naszej dietce mozemy jesc co lubimy a jest rownoczesnie zdrowe a nie męcząc się na produktach w w/w diecie... poza tym im wiecej wysiłku i pracy wkładamy w nasza przemiane tym bardziej bedziemy sie pozniej pilnowac zeby kilogramy nie wrocily..
|
|
#133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;34963210]przyzwyczaisz się, ja jak przerzucałam się z coli na wode miałam tak samo, a teraz mogę wypić o,5l duszkiem i nic kurde ja muszę jakoś więcej ćwiczeń zacząć robić bo przy was to jestem leń.[/QUOTE]Ja chciałam w poniedziałek ruszyć z ćwiczeniami ale zacznę od dzisiaj. Zaraz wyciągam hula hop. ![]() Też myślałam o tym żeby pójść.
|
||
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Aneleczka
wyglądasz dużo razy lepiej ode mnie Może znajdę, jakieś moje zdjęcia to też wstawię ![]() Nowych niestety nie zrobię, bo mój luby zabrał aparat ze sobą ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Natalka wszystko napiszę o wizycie na forum Tylko właśnie mam takie obawy, jak wyżej odpisałam
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
nawet nie waz się tak mowic! dopoki nie schudniemy wszystie wygladamy tak samo ;P;*
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
co do dietetyczek to trzeba dobrze trafić. moja koleżanka była u takiej co jej wydrukowała jakąś kartkę czego nie może, obliczyła BMI , cała wizyta 20 min a 150 zł poszło. a ja trafiłam na dużo lepszą, wizyta od 40 minut-1,5 h , koszt 100 zł, raz na miesiąc, bez żadnych wspomagaczy, obliczyła mi kaloryczność, wysyła na maile przepisy i propozycje dań. obiecała że po diecie będę mogła jeść 2000 ckal i nie tyć!
nawet przy moim zwolnionym metabolizmie. a znalazłam ją na grouponie, I wizyta za 65 zł zamiast 130 czy jakoś tak.warto tam zaglądać![]() poza tym motywacja zdjęciami dziewczyn z płaskimi brzuchami a motywacja kasy co ucieka z portfela jest nieporównywalna! poza tym jest mądrą babką i warto![]() podziwiam motywację Was wszystkich do ćwiczeń, gratuluje ![]() oby was nie opuściła i jeszcze przez długi czas będziecie sie tak aktywnie udzielać na forum. ![]() co do dukana, to stosowałam sietę- NIE POLECAM. problemy z wypadaniem włosów, zwolniony metabolizm, jedzenie monotonne, a potem jo-jo. znam mnóstwo osób co stosowało tą dietę i tylko jedna bez jo-jo. lepiej zdrowiej, naprawde! nie łudzmy sie tymi dietami cud, to nie rozwiązanie !
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie dlatego ja też bym chciała zdrową dietę fajną dietę pomóżcie
![]()
|
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem jak wy dziewczyny ale ja właśnie jem obiadek
![]() pół opakowania warzyw na patelnie
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to już dłuuuugo walczę...bo od kwietnia ale dobre i to Poza tym standard- ograniczam słodycze, białe pieczywo, napoje gazowane itd. Na początku ciężko było bez coli, bo potrafiłam ją pić niemal codziennie ![]() nie kupuję też jogurtów, jak coś to tylko naturalne, ale robię za to koktajle owocowe
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
a ja wogole nie mam ochoty jesc
ale zjadłam jogurt naturalny, banana i 2 kiwi mniam mniam:P lepsze to niz nic
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Oto niedoskonała ja
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
ile ja bym dala zeby ta wygladac
ile masz wzrostu?
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
156
jakbym była z 10 cm wyższa to taka waga w sumie już by mogła być.... Proszę Cię, mój brzuch jest tragiczny chyba nie mam odwagi wstawić zdjęcie w stroju kąpielowym... chociaż może się odważę, to wtedy się przekonasz, że to naprawdę tragedia
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie przez takie jak Ty mam kompleksy!
ja znowu chcialabym byc mniejsza, no i widac ze kobietom nie idzie dogodzic..;d
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
oj tak to już jest, niestety
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
a ja muszę nauczyć się kręcić hh w obie strony, a umiem tylko w 1- co jest nie wskazane na dłuższą metę
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Uuuuuu
pięknie ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Ja to nie wiem, czy teraz bym w ogóle dała radę zakręcić hula hop, ale niewątpliwie jest to świetne ćwiczenie na talię osy co?
21/156/66--->>>50!!! Edytowane przez hernameisdiana Czas edycji: 2012-06-27 o 14:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

- cwicze tyle poki moge bo potem jak wroce do szkoly to juz nie bede miala tyle czasu na aktywnosc fizyczna... tak samo w wakacje pewnie gdzies wyrusze na jakis weekend i nie bede miala jak cwiczyc... a jak sa checi i sila to trzeba to wykorzystywac

ale zjadłam jogurt naturalny, banana i 2 kiwi
ile masz wzrostu?
ja znowu chcialabym byc mniejsza, no i widac ze kobietom nie idzie dogodzic..;d