![]() |
#121 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie przez wakacje ;)
Cytat:
![]() U mnie z ćwiczeniami na razie ok, do tej pory z tych poważniejszych rzeczy; 3 treningi z Ewą i 2,5 TJ cardio. Dziś Ewa, jutro konie i TJ, niedziela Ewa + 20min workout. Do niedzielnego wieczoru chciałabym się zamknąć w 5 treningach z Ewą i 4 treningach TJ. Już zauważyłam pierwsze efekty na brzuszku! ![]() Tak, tak mam zaciesz! ![]() ![]() ![]() Chciałabym zacząć biegać, ale od wczoraj jestem na antybiotykach ![]() ![]() Dziś mam jady na prawko z ojcem, mam nadzieję, że po nich uda mi się podjechać do takiego megaśnego kiosku w naszym miasteczku i mam nadzieję, że zdobędę tam gazetkę z killerem Ewy ![]() angelhorse - mieszkasz nad morzem czy jesteś tylko na wakacjach? ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
takie kolonie w sumie ale jakos przyjelo sie ze mowie na nie oboz. takie najzwyklejsze. jestesmy w bieszczadach wiec chodzimy po gorach co dodatkowo wzmacnia nogi i mi sie to podoba
![]() Ale za rok juz jade na oboz taneczny bo zaczelam tanczyc danceholl ![]() Edytowane przez nonessential Czas edycji: 2012-07-13 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
melduje ze trzeci trening z Ewka zaliczony !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
skad czerpiecie filmiki z cwiczeniami p. Ewy ?
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
plyty z cwiczeniami sa dolaczone do gazety shape chyba. jakos tak. jak by co dziewczyny mnie poprawia ;P ja natomiast pobralam ze strony chomikuj. znalazlam po wpisaniu w google 'ewa chodakowska trening' lub mozes wpisac zamiast trening nazwe plyty. ja mam totalka metamorfoza ale wiem ze jest jeszcze killer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja staram się zdobyć killera ale kurde, coś mi nie idzie ![]() ![]() Właśnie zaliczyłam 4 trening z Ewą ![]() ![]() Przed snem czeka mnie seria 200 brzuszków i ćwiczenia z motylkiem a potem myć się i spać, a serio już powoli padam ![]() Kochane, dobrej nocy! ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
angelhorse: ewull udało się w 100% odgadnąć moje śniadanko
![]() ![]() ale niestety dziś nie poćwiczyłam, bo dopiero wróciłam od kumpeli.. hm, ale 4 treningi w tym tygodniu już zrobione, więc jeszcze jutro i niedziela i będzie elegancko ![]() ![]() dobranoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Łał !Świetne śniadanie ![]() paczek_w_masle - jestem tylko na wakacjach nad morzem i zostaję tu miesiąc. ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- Wczoraj biegałam 2 razy(rano i wieczorem) i to dwa razy po 40 min ![]() ![]() Dziś: Wstałam rano i nie poszłam biegać bo padało ![]() Za to doznałam uczucia lęku związanego z moją wagą , i musiałam się koniecznie zważyć , ale że nie mam wagi , to musiałam sprawdzić się w inny sposób. Wziełam miarkę i zaczełam się mierzyć. Troszke się zszokowałam bo wszędzie spadek tylko po 1 lub 2 cm .. ![]() Kurcze tak się boje że nie uda mi się schudnąć.... ![]() ![]() Mam doła... Wgl muszę zacząć jeść o stałych porach bo na wakacjach nie patrzę w ogóle na zegarek i jem poprostu co 3 godziny. ----- Tak wgl ponoć treningi Ewy Chodakowskiej podnoszą poziom endrofin(hormony szczescia), a ja kiedyś wykonałam jeden jej trening i aż się popłakałam , już więcej nie zrobiłam tego treningu, ale zamierzam zacząć z nią ćwiczyć;d może na serio bd szczupła w 4 tyg ;p Ćwiczycie z nią codziennie ? --------------------------- Śniadanie: muesli z jogurtem naturalnym+ zielona herbata. A jak wam idzie ? ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Ćwiczycie z nią codziennie ?
--------------------------- Śniadanie: muesli z jogurtem naturalnym+ zielona herbata. A jak wam idzie ? ![]() Moj pierwszy trening byl w poniedzialek. wtorek spedzilam w autobusie bo jechalam na oboz i od srody cwicze codziennie o stalej porze. dzis bedzie wiec piaty trening ![]() dzis na sniadanko bulka z serkiem light smietankowym i pomidorem.. ogolnie idzie mi bardzo dobrze ! o dziwo.. wokol mnie wszyscy jedza chipsy i inne swinstwa ktore uwielbiam ale nawet nie mam na nie ochoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Cześć Piękne!
![]() U mnie dziś I 7:00 - kawka z mlekiem i 1 łyżeczka cukru + 2 ciastka owsiane -> 160kcal Na 8 miałam trening - konie 60 min ![]() II ugotowałam sobie kaszę jaglaną i podam ją z jabłkiem, cynamonem 2 łyżeczkami dżemu porzeczkowego robionego przez moją mamę i malinami - przepis własny ![]() ![]() W sumie kalorie też wtedy podliczę ale sądzę, że około 250-28kcal będzie ![]() Tak ja pisałam, dziś Tj 40 min + ćwiczenia na poślady <dużo>! + 20-30min hh. Mam trochę nauki na poniedziałkowy test a angola więc postaram się ćwiczyć między partiami materiału ![]() Swoją drogą - test w wakacje?! ależ sobie wymyśliła ![]() ![]() Mój TŻ dziś o 16 będzie brał udział w bitwie pod Grunwaldem - ciekawa jestem jak w tym roku uda im się impreza ![]()
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
kochane a macie moze jakis polecony watek o jedzonku w czasie diety ? co jesc, czego unikac, jakies jadlospisy. szukam i szukam i nie moge znalezc.. polecicie jakis ? a moze same napiszecie ? nie chodzi o to zeby unikac slodyczy czy fast foodow tylko o to ze np jedne produkty sa lepsze a drugie gorsze w tym czasie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
angelhorse: ja kupiłam swoją w Rossmanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wczoraj: Śn : jogurt naturalny+muesli Śń 2 : 2 nektaryny , 2 bułki z serem ( przedobrzyłam ale byłam na zakupach) obiad: żurek z jajkiem i kiełbasą. I to na tyle z wczorajszego dnia:P dzis: Śn: 1 ciasko żurawinowe z sante(40kcal) trochę zwykłych ciastek, pół kubka zupy warzywnej 2 kromki graham posmarowane serkiem ze szczypiorkiem i na to szynka Zielona herbata Wczoraj bez aktywności fiz, ale dziś się już postaram ![]() ---- Jakie Ćwiczenia polecacie na masywne uda? Chodzi głównie o ćwiczenia wyszczuplające. ;p
70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-53 "Nigdy nie rezygnuj z marzenia tylko dlatego, że jego realizacja zajmie dużo czasu. Czas i tak przeminie." Edytowane przez angelhorse Czas edycji: 2012-07-15 o 10:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Piszę się na wspólne odchudzanie! Potrzebuje wsparcia i jednocześnie „bata” wiszącego nade mną bo chcę schudnąć już od dawna a ciągle stoję w miejscu.
15.07.2012 r. Waga początkowa: 61 kg CEL: 55 kg do końca września 2012 [w 2,5 miesiąca] wymiary: ramiona: 96 cm biust: 90 cm pod biustem: 76 cm talia: 69 cm biodra na kości: 80 cm biodra/dupka: 95 cm udo: 52 cm łydka: 39 cm na początek planuję brzuszki rano i wieczorem po 30. oraz mam karnet na 12 wejsć na vacu shape, zamierzam chodzić 2-3 razy w tygodniu, po wykorzystaniu karnetu pomyślę co dalej. Dieta: w dużej przewadze białko, 1000-1200 kcal, 4-5 posiłków. przeważnie zdrowo, lekko. Moze jutro zacznę ładnie dzień i wypiszę po kolei co zjadłam. ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
a co sadzisie o jedzeniu galaretek na diecie ? takich zwyklych zrobionych nie zadne ekspresowe i bez cukru. mozna ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Ja często pozwalam sobie na galaretki, ale takie w proszku. Mają mało kalorii więc można je spokojnie jeść. A takie bez cukru tym bardziej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
angelhorse: kosztuje ok.5zł, ale o kaloriach niestety nic nie ma ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Cześć Kochane
![]() Wiecie co? ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra to co u mnie dziś na talerzu: ![]() I kasza jaglana 1 szklanka + 2 jabłka papierówki maleńkie + garstka malin + 1 łyżeczka dżemu porzeczkowego + kawka II rurki z nadzieniem waniliowym - cholerstwo jedne! Siedziałam z mamą, oglądałam tv i głupia zajadałam się chemią ![]() III kotlet schabowy + mizeria -> dużo ogórków ze jogurtem naturalnym ![]() IV marcheweczki 2 + zielona, malinowa tea ![]() V cienki, rosołowy makaron około 100g + twaróg 40g + cynamon + 1 łyżka cukry -> w sumie to moja kolacja, którą właśnie zajadam do nauki ![]() Nie lubię niedziel, bo zawsze zgrzeszę ![]() ![]() Wgl w przyszłą środę wyjeżdżam na 10 dni nad morze - kupiłam buty do biegania i chciałabym biegać kiedy tylko pogoda pozwoli + wieczorne treningi z Ewą i spacerki po plaży ![]() Kurde, jutro mam test z angielskiego a okropnie nie chce mi się uczyć gdy jestem na tych antybiotykach. Co tu tak cicho? Nie ładnie dziewczynki! ![]() No dobra, nie jest aż tak źle... ![]()
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
grzechy na dzis : dwie kielbaski z grilla + 2 kromki chleba pieczonego (nie moglam sie powstrzymacale to w ramach kolacji), miseczka budyniu gotowanego na mleku bez cukru. cukier dodalam dopiero do miseczki na budyn i wymieszalam. jakos lyzeczke.
cos sadze ze za duzo tego i mam nieco wyrzuty. ![]() ![]() Edytowane przez nonessential Czas edycji: 2012-07-15 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
no a u mnie 30 trening Ewki zrobiony
![]() ![]() i kusi mnie, żeby coś sobie dołożyć... bo pogoda nie pozwala mi biegać ![]() może co rano 8min ABS, BUNS i LEGS jako aktywne rozpoczęcie dnia? pomyślę i dam Wam znać ![]() dobrej nocki! i wiecie co? chyba uzależniłam się od ruchu, a szczególnie od chwili po wysiłku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Hej Kochane!
![]() Dieta jakoś średnio mi idzie... Ale dużo chodzę i kręcę hula hop i jeżdżę sobie na rowerze. We wtorek rano wyjeżdżam. Mam nadzieję, że będzie ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
właśnie się ważyłam i wiecie co ujrzałam? 63,5kg! spadło 0,5kg, choć oprócz ćwiczeń nic nie robię! ale się cieszę!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Słuchajcie szukam porąbanej koleżanki na turnus wakacji odchudzających. jestem leniwiec i potrzebuję urlopu więc czemu nie połączyć tego ![]() w Szczyrku jest ośrodek "Góral" i tam fajna oferta.. 8 dni 1300 zł pierwszy albo 2 tydź sierpnia. ja mam 25 lat i szukam koleżanki na wyjazd. Powodzenia wszystkim babom ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() widzisz efekty po cwiczeniach ? tez mam chec cos sobie dodac. po powrocie do domu mam chec cwiczyc rano a wieczorem rolki.. ale bede pracowala wiec nie wiem jak to bedzie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
nonessential: jakoś to leci z tymi treningami
![]() ![]() ja właśnie wróciłam z godzinnej jazdy na rowerze i zaraz biorę się za trening Ewki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Witam, witam
![]() U mnie dziś tak sobie: I 7:00 omlet z 3 białek i 2 żółtek + dżem porzeczkowy II 1/2 bułki z serkiem twarogowym III 1 gałka loda kokosowego IV kasza gryczana niepalona + mięso mielone z cebulką + 4 łyżki jogurtu naturalnego + szklanka soku pomidorowego V makaron cienki około 20g + 30g twarogu + 1 łyżeczka cukry + cynamon + jabłka - lekko podgotowane + herbatka miętowa ![]() Nie wiem ile dziś kcal się nazbierało - podliczę to trochę później, muszę ogarnąć jeszcze mojego bloga, listę rzeczy nad morze i poćwiczyć z Ewą killera ![]() ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
melduję wykonanie 31 treningu z Ewką
![]() dobrej nocki wszystkim! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Odkrylam prosty a genialny sposob na niebycie glodna w pracy: owsianka.
Dzieki niej naprawde jestem najedzona, robie ja na wodzie, wiec nie mam wyrzytow zeby zjesc wiecej i naprawde sie najesc - dzieki temu w pracy ok. 12 nie mam ochoty zjesc konia ![]() owsianka wplywa tez na mnie kojaco z racji tego, ze po czyms tak zdrowym mam mniejsza ochote zgrzeszyc. To tez drugi dzien bez coli i napojow energetycznych - wow ![]()
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
na 100 g to okolo 350 kcal, ale 100 g to duzo - 4-5 lyzek to max ile mi wystarcza - obstawiam polowe czyli okolo 175 kcal - wazne ze zdrowe i zapycha
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.