|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł ![]() |
|||
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,72% |
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
2 | 3,45% |
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
1 | 1,72% |
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
0 | 0% |
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
0 | 0% |
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
8 | 13,79% |
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
2 | 3,45% |
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
5 | 8,62% |
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
14 | 24,14% |
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
2 | 3,45% |
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
1 | 1,72% |
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
1 | 1,72% |
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
0 | 0% |
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
17 | 29,31% |
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
4 | 6,90% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Lili - najlepszego dorosła panno!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Chrzciny super się udały ![]() ![]() ![]() ![]() A na przyjęciu naprawdę super ![]() ![]() ![]() A bohater dnia troszkę marudził, bo niewyspany był, a w końcu jak go położyli to spał 3h i zwyczajnie go nie było ![]() Za to teraz wieczorem usypiałam Tymcia ponad godzinę ![]() ![]() Cytat:
![]() O, widzę, że Lili dokładnie to samo napisała ![]() A poza tym wszystkim, Tymkowi 9 kg dopiero stuknęło. W zasadzie to waży równo 9kg. Więc mi się zdaje że do tego większego byłby ciutkę i nie wiem, czy nie kosztem bezpieczeństwa. O, nowy avatarek ![]() Tymuś tez ma potówki. Na karczku. Cytat:
![]() Palec szerszy niż dłuższy i kolor ma straszliwy. Czarny miejscami, a miejscami krwisto czerwony ![]() ![]() Mój brat (lekarz) powiedział, ze powinnam jednak prześwietlić. Choć pewnie po prostu wybicie mocne. Ale za bardzo czasu nie mam... 2. Właśnie takie przytulanie mam na myśli ![]() ![]() 3. Zdał? ![]() Cytat:
![]() Pięknie! ![]() BRAWOOOOOOOOOOO ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nowina ![]()
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
I co? I zapomniałam... Natko piękne zdjęcia!!!
Toska jak Twój syn ma na imię, bo chyba nie pisałaś? O czymś jeszcze zapomniałam...
![]() |
#123 | ||||||
Zakorzenienie
|
Brumku nistety auta to tylko maszyny
![]() ![]() QUOTE=aania_20;35169411] Nawet nie pamiętam co ostatnio pisałam. Mam jakiś niedobór czasu ![]() ![]() W piątek masa pracy, potem przyjaciółka wpadła, wczoraj z kolei TŻ miał jazdy na prawko (C), więc skorzystałam z okazji i pojechałam na zakupy ![]() ![]() Nie odwiedziłaś mnie ![]() CrazyMachine śliczny ten torcik ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że choróbska szybko Was opuszczą ![]() A histerię Szymkową chyba próbowałabym mimo wszystko starać się ignorować... Cytat:
![]() ![]() Kolczyki może zostaw na "później" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I... ...ale Ty ![]() Jesteś śliczna, zwiewna, zgrabna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
A spodenki z Zary, czy mi się wydaje? ![]() I powiedz jeszcze kto był w takiej żółtawej sukience (a może musztardowej)? Bo tez mam nogi jak marzenie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Alibany Zuza na chrzciny dostała od dziadków kasę, ale teściowa zaznaczyła, że chciałaby żebym za tę kasę kupiła małej kolczyki. Powiedziałam, że tak zrobię, ale na razie jej uszu nie przebiję, kolczyki będą czekać, aż mała sama będzie chciała przebić uszy.
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Nie pisałam
![]() Młody ma na imię Julian ![]() Cytat:
![]() Postaram się. Pochwalę się może, że wczoraj i dzisiaj wybraliśmy się wieczorowo na rodzinną przejażdżkę rowerową. Doczekaliśmy do lekkiego chociaż obniżenia temperatury i wio ![]() skutek to okrutnie obolała pupa, ale jestem dumna, że nie wróciłam autobusem do domu ![]()
![]() |
#128 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Brumku spodenki z H&M-u, ale faktycznie w zarze były podobne ![]() A w musztardowej kiecce to moja siostra ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Blondynko fajnego masz męża ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
A co my robimy jak Sarenka wpada w dziki szał... zamykamy drzwiczki
![]() (proszę nie dzwonić do Opieki Społecznej)
Edytowane przez CarmelaSoprano Czas edycji: 2012-07-08 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nam tez by sie taka klatka przydała ![]() Natko śliczne zdjecia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |||||||
Zakorzenienie
|
dołączam do życzeń ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zdrówka dla Was ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
super fotka ![]() wracam po przerwie mały zdrowieje ale ... potówki mu się zrobiły strasznie przez gorączkę którą miał, takie zapalne, brzydkie, od ponad 2 tygodni ma coraz większy odczyn po ugryzieniu na stópce i na łokciu-3 lekarzy, żaden nie wie z czego ![]() do tego coś a'la afta na wardze ![]() dzisiaj jednak odbyła się jego impreza, my z racji braku kasy zdecydowalismy sie uczcic ten dzień tylko na słodko-tort , ciasto, lody ,żadnego jedzenia i było ok ![]() ale ,żeby nie było tak miło to po burzy która przeszła nie mogliśmy się wydostać od rodziców z osiedla ![]() ![]() w załączniku tort (kupiony ![]() ![]() dla chorowitków zdrówka ! no i ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tort ![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
No i git imprezka, do uczczenia roczku więcej nie trzeba! a torcik taki męski
![]() Wybieranie/losowanie czy jak to się zwie robiliście? U nas tak przebiegło (dla tych, które nie maja FB)
Edytowane przez CarmelaSoprano Czas edycji: 2012-07-08 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Tyle bym chciała napisać,ale ten telefon mnie wykańcza.. Byczymy sie z Hania na całego, pogoda super więc jest przeszczęśliwa że może taplać się w wodzie. Codziennie w nocy straszne burze- ja się trzęse ze strachu, a Hania błogo śpi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Telik - a Ty gdzie przebywasz i czy naprawdę to coś jest fajniejsze od nas? ![]()
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.dobramama.pl/pokaz/185285/roczek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja bym dała do wyboru tylko pieniądze i książkę ![]()
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
zuza wybrała długopis, potem kieliszek a na koniec klucz francuski (inwencja twórcza Tz
![]()
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() piękny tort! Cytat:
![]() to dopiero kurs, do egzaminu jeszcze troszkę ![]() nie było czasu ![]() ![]() Carmela, świetne zdjęcia! Cytat:
![]() A zdjęcia super ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natka super zdjęcia, impreza się pewnie udała na sto dwa ![]() Dominik jest niesamowity, uwielbiam na niego patrzeć. Alibany śliczne jesteście obie z Alutką ![]() Wybrałam się do sklepu ale z racji tego, że dwie wielkie krowy stały na ścieżce to się wróciłam do domu. Nie ma takiej opcji żebym koło nich przeszła. Tośka wbijesz się ![]() Musisz się tylko przyzwyczaić, że nie wszystkie będą Cię "widziały", tznTwoje posty ![]() ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Dziubek tort świetny, napiszesz ile płaciłaś? ![]() Powiedz mi jeszcze gdzie kupiłaś literki na napis? Czy taki gotowy kupiłaś? A może sama zrobiłaś? ![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Natka a ta pani w rozmirze XL to Twoja teściowa? Coś mi zalatuje podobieństwem to Twojego tż ![]() ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Vaniliowa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Dzisiaj jedziemy na usg tej nieszczęsnej przepukliny ![]() Mam nadzieję, że to nic poważnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Coś moje dziecko ostatnio zaczęło zbyt wcześnie wstawać ![]() Dziękujemy ![]() Cytat:
![]() Impreza super a torcik ![]() ![]() Kurcze u nas aż tak wczoraj nie padało... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ta pani to właśnie moja teściowa ![]() ![]() Wczoraj teściowa zaczęła karmić Dominika tortem, a kiedy zwróciliśmy jej uwagę to próbowała dalej kiedy nie patrzeliśmy ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję że się niebawem uda ![]() A na zdjęcia nie mogę się napatrzeć! Teściowa się rzeczywiście pokazała, nie ma co ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Jaka ona sliczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesteś moim idealem kochana ![]() Cytat:
![]() Dlatego pani w aptece dala mi na zapas jakies cudowne kuleczki po ktorych nie wychodza az takie siniki, a te ktore juz sa szybciej sie wchłaniają.. ![]() Sama sama, tż wsadzil ja do lozeczka i kazal spac, ale nie wytrzymalam i po 10min wycia powoziłam ją w wózku i zasnęła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I znowu mi pół nie zacytowało... Kajol trzymajcie sie mocno i zdrowiejcie szybko!! Natka jak ja uwielbiam historię z Twoją teściową w roli głównej ![]() Lili mocne ![]() Więcej grzechów nie pamiętam... Dzień dobry! U nas znowu pod chmurą, mam nadzieje że nie będzie padac to pojdziemy na spacer, Lili niedawno wstala ale już zdążyła doprowadzić dom do ruiny.. Moja księżna też czasem wpada w histerię jak czegoś chce a tego nie dostanie.. ale staram się ignorować, albo wręcz ja przedrzeźniam i szybko jej mija. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Natko ...
![]() ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Witam się.
Ja jestem w zaroślach, a nie krzakach ![]() Emilie to nie moja Emilie, ryczy w nocy co godzine mimo, że dostała paracetamol i dentinox. Nie wyrabiam nawet na prostej drodze. Brakuje mi cierpliwości powoli do tego wszystkiego, któregoś dnia padnę. Wszystko przez ten zas.rany szpital, mam wrażenie że wiecznie pielęgniarki jej się śnią. Natka masz świetną figurę.Dominik jak zwykle elegancik ![]() Dziubek u mnie Emilie też cała w potówkach, a myślałam że to uczulenie od czekolady,mimo że lata w samym pampersie.Zdrowia życzę ![]() Ach nie wiem co dalej... |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Brumku powiedz mi, gdzie się wyłącza ta autokorekte w ipadzie bo pisanie do szału mnie doprowadza ![]() Z zaległych spraw - wszystkiego najlepszego z okazji roczku Lilka!!!! Blondynkapoznan u nas tez Maja nie chce już siedzieć w tym pierwszym foteliku. Głowa jej jeszcze nie wystaje, ale za to nogi podkurczone, no i nie ma opcji, żeby tyłem dłużej wytrzymała niż pól godziny, od razu chce wychodzic ![]() Żaneta Mam nadzieje, ze te wirusy pójdą precz od Was ![]() Crazy rewelacyjny tort! Agni gratuluje!!!!! Alibany piękne jesteście ![]() Kajool moja może nie rzuca się jeszcze na podłogę, ale jak się jej mówi, ze czegoś nie wolno, jest w stanie wpaść w histerię, która trwa nawet pól godziny, z zalewajacymi twarz lzami ![]() Natka bosko to wyglada jak Domek zaperdziela miedzy stolami ![]() ![]() Carmela dobra fota ![]() Dziubek jaki torcik ![]() Po dobrej godzinie udało mi się w końcu sklecic posta z ipada. Głodna się zrobiłam, spadam! I wole normalny komputer! ![]() Edytowane przez karolinee1983 Czas edycji: 2012-07-09 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ozdoby kupione na tych aukcjach : 1 2 Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrówka ![]() dziękuję za miłe słowa kochane ![]() ![]() ale żeby nie było za dobrze to dziś znów do lekarza, mały od nocy strasznie kaszle ![]() Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2012-07-09 o 08:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
dopiero sie melduje.
kinga w zlobku - ma juz ospowe strupy i lepiej sie czuje. tylko zeby a wlasciwie ich wychodzenie robia problemy. mam do przeczytania 7 stron starego i 5 nowego watku, wroce jak nadrobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.