![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Filologia Angielska KUL 2012
po filologi ang raczej nie ma pracy idz na cos innego pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sinologia kul 2012
na każdej uczelni można dostać się na dwa kierunki jednocześnie, ale trzeba wcześniej zawiadomić uczelnię o chęci podjęcia 2óch kierunków naraz.
tak w ogóle to wybrałam jednak iberystykę, więc zwalniam miejsce na sinologii ![]() ![]() ![]() a i na iberystyce byłam coś około 120 któregoś miejsca, nie pamiętam dokładnie-punktów miałam 274, ale widziałam że byli ludzie z 390 pk! <szacunek> a na sinologii nie mam zielonego pojęcia, która byłam ![]() Edytowane przez anacatherina Czas edycji: 2012-07-14 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Dot.: Psychologia na KULu czy kognitywistyka na UMCsie
Ja studiuję psychologię i Tobie też doradzam to,bo zdecydowanie po tym masz więcej możliwości
![]()
-To wódka?- słabym głosem zapytała Małgorzata. Kot poczuł się dotknięty i aż podskoczył na krześle. -Na litość boską, królowo- zachrypiał- czyż ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
Dot.: Psychologia na KUL-u
hej
![]() Miejsce na liście kandydatów oczekujących na przyjęcie: 3, Mam szansę jeszcze;>? Edytowane przez Jelonka125 Czas edycji: 2012-07-14 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Work, work, work
|
A twierdzisz tak na podstawie czego?
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a Ty na jaką się wybierasz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
No też tak myślę, że ktoś zrezygnuje no ale wiesz stres jakiś tam jest i to aż do 24 lipca;/ Ja składałam na psychologię biznesu i przedsiębiorczości;p
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Ja również jestem na wspieraniu jakości życia
![]() A jeśli chodzi o tą biznesową.. to moja koleżanka tam się dostała, ale zrezygnowała, zapewne jest więcej takich osób. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Ja nie miałabym wątpliwości
![]() ![]() ja także zaczynam ten kierunek na KUL-u ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Kurcze co tak wszyscy z tą wspierania jakości życia;> Zaczynam się bać, że źle wybrałam. .. mam 33.91 pkt ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Spokojnie. Nie panikuj
![]() Na wspierania jakości życia trzeba było więcej punktów bo było więcej chętnych osob na miejsce. Był wyższy próg niż na biznesu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
Wiesz co.. Właśnie ja się zastanawiam czy dobrze zrobiłam, że tam poszłam, bo podobno na wspieraniu jest o wiele, wiele ciężej niż na biznesowej. Mnie z kolei skusiły specjalizacje na tej pierwszej, wybór zapadł, a przyjdzie mi się martwić podczas sesji.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
No czytałam własnie, ale i tak z tego co patrzyłam na plan (o ile taki bd), to większość wykładów mamy wspólnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Dot.: KUL - nowy kierunek !
Hej
![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Właśnie wiem, że jest ciężej. Jednak dobrze się porządnie przygotować
![]() ![]() ![]() ![]() Myślę, że jakoś to będzie ![]() ![]() ![]() Wszystko jest dla ludzi. Nie trzeba się bać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem czy studia są ciężkie czy łatwe to subiektywne odczucia. Dla jednych niektóre zagadnienia bd proste, dla innych trudne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
Co do własnego wkładu w dane studia to owszem z tym się zgodzę, wszystko zależy od samozaparcia i od tego, ile chce się osiągnąć w życiu.
Przez ostatni rok mieszkałam ze studentkami psychologii i to pozwoliło mi wysunąć moją subiektywną opinię. :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Hej wszystkim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
witam cię, ja w tym roku dostalam sie na filologie angielska na kul, to wynki z mojej matury:
poziom podstawowy j. polski 74% j. angielski 94% poziom rozszerzony j. polski 70% j. angielski 66% Uzyskane punkty końcowe: 67.2 niestety nie moge powiedziec ci na ktorym miejscu bylam bo nie mam takiej informacji na moim koncie rekrutacyjnym, nie znam też odpowiedzi na twoje kolejne pytania i watpie czy ktokolwiek kto sie dostal je zna. Powodzenia i mam nadzieje ze spotkamy sie w pazdzierniku na anglistyce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
Nie w tym roku bym sie nie dostała na 100%, żeby się tam dostać trzeba mieć po około 93-95% z rozszerzenia ang i polski ;/ Dlatego jeśli będzie taka możliwość to za rok będę próbowała się przenieść
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Hej! Ja dostałam się na anglistykę na KUL mając z rozszerzeń: 75% angielski i 65 % polski, co daje 72 punkty końcowe
![]() to bzdury jakieś! Może jest trudniej o pracę, ale nie jest ona niemożliwa! W dodatku jak ktoś ma głowę i wie jak się pokierować to i po tym kierunku może kokosy zarabiać ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Ja też chciałam iść na ten kierunek a UW, ale jak dostałam wyniki matur to dałam sobie spokój;p nie miałabym szans
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Ja właśnie też się nie dostałam na sino. I nie ogarniam trochę tego kulowskiego systemu - czy muszę się jeszcze raz jakoś logować na drugą rekrutację czy coś? bo nie obczajam tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Gratuluję wszystkim, którzy już się dostali. Mi niestety szczęście nie dopisało... ech. Ale moje miejsce na liście oczekujących to 1, więc mam ciągle nadzieję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Hej michelle!! wspieranie jakości życia czy biznesu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dostałam się przy wynikach 72% z ang. rozsz. i 73% z polskiego. Tak sobie rozkminiłam, że mając 72,3pkt jestem mniej więcej 72 osobą na liście na 90 (tyle jest osób na roku, prawda?), ale nie jestem pewna czy o to tu chodzi :x Która jesteś na rezerwowej? [zawsze można złożyć odwołanie, jeśli po trzecim terminie nie dostaniesz się, a będąc na rezerwowej masz duże szanse na 'pozytywny wynik' odwołania ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.