![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ewa Sonnet (?!)
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
usunięte - wulgaryzmy
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2005-08-17 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
wiecie co.... posłuchałam kilku jej piosenek i powiem Wam że gdyby nie tekst i jej OKROPNY fałsz to byłoby czego posłuchać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do jej urody, to może i jest ładna ale za bardzo jak ktoś już to zauważył "zmęczona życiem". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dore - wiem że Twoje słowa to cytat, ale sugeruję wyedytować posta i usunąć słowa która mają wybitne zabarwienie pejoratywne. Mówiąc bez ogródek - wulgaryzmów na forum unikamy, nawet jesli nie są naszymi własnymi slowami. Twój post wzbudził ze mnie głęboki niesmak, tak jak i zresztą ostatnie wpisy w tym wątku. Nie jestem fanką Ewy, sama nabijałam się trochę z niej w wątku o muzycznych obciachach z innymi dziewczynami - ale pewne komentarze są tu już zdecydowanie poniżej pewnego poziomu. Nikt jej nawet nie zna, ale wszyscy już zdążyli ocenić, tak na pewno poszła do łóżka z całym tabunem producentów, muzyków itd. Jest wiele równie złych piosenek, a wiele nawet gorszych w moim mniemaniu ale nad innymi wykonawcami aż tak się nie pastwiono.
Z mojej strony EOT a Dore proszę o usunięcie wpisu, bo razi jak diabli - i chyba nie tylko mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
moze jestem plytki ale podoba mi sie jej piosenka
i ogolnie teledysk ![]() w koncu jestem tylko facetem ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Ewa Sonnet ma być dzisiaj gościem Kuby Wojewódzkiego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
wlasnie leci
![]() ale wiecie ... ta piosenka mi sie naprawde podoba ![]() w calosci i z osobna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Powtórka we wtorek o godz 0:40
Bardzo skromniutka jest ta panna Sonnet |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
mila , cicha dziewczynka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
rzeczywiście robi wrażenie całkiem innej niż myślałam. tak trochę szara myszka z zachowania. robu nawet wrażenie skrępowanej tym wszystkim. a ja była pewna że tu następna doda będzie. nie wiem może to wynika z tego że nie jest obyta medialnie ale i tak mnie zaskoczyła.
a i wojewódzki trochę przesadził ciągle gadając o jej biuście. ni kurzcze trzeba mieć jakieś wyczucie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Właśnie obejrzałam Wojewódzkiego i jestem pod ogromnym wrażeniem głupoty tej dziewczyny. Rany, Kuba miał z niej polewkę, a ona nic, nie rozumiała aluzji, żartów. Nie lubie Dody, ale musze przyznać że inteligencją, komunikatywnością i choć minimalnym obyciem w pewnych sytuacjach bije panne Sonet na głowę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
rzeczwiscie panna sonet inteligencją nie zabłysła ale mi jej tam trochę szkoda było. taka: ojej co ja tu robię . obawiam się zę jej mała komunikatywność rzeczywićcie może wynikać tego że jest niezbyt rozgarnieta ale co tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Jak to zobaczyłam to mi wszystko opadło. A jeśli panna Sonnet jeszcze raz powiedziałaby aha i się 'słodko' zaśmiała, to bym już zupełnie nerwowo nie wytrzymała
![]()
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
![]()
A mi tam się podobało... no może poza aluzją "kiedy Tobie zaczął rosnąć?", bo to rzeczywiście było głupawe. Jednak zważywszy na teksty "kubusia", nie dziwię się, że dziewczyna w końcu chciała się odciąć. Upłynie jeszcze dużo wody w Wiśle zanim Ewa przestanie być postrzegana przez pryzmat swojego biustu, bez względu na to czy tego chce czy nie... Niestety taka jest polska rzeczywistość.
Nie wiem czy naprawdę jest skromną osobą czy po porstu była aż tak skrępowana, w każdym razie ma u mnie dużego plusa za to że nie jest wulgarną lalą, bo takich mam szczerze dość. ![]()
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
ale ladniej spiewa niz mandaryna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
o rany też to wczoraj oglądałam! wcześniej nie miałam pojęcia o kogo wam chodzi.
teraz już wiem, niestety... wypadła fatalnie w rozmowie. cały czas "hi hi hi" i "aha", ale jako modelka erotyczna nie musiała wcześniej być błyskotliwa. nie odnosicie wrażenia, że wojewódzki to straszny prostak? jest oczywiście czasami bardzo elokwentny, ale poziom jego wczorajszej rozmowy mnie poraził. nie oglądam często tego programu, a po wczorajszych wypocinach pana w. pewnie już w ogóle nie będę. też macie takie negatywne odczucia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sie zdziwilam ze mało co mowila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
oddam ciałoooo , oddam nawet duuuszeeee .... przeciez z kims sie kochac muszeeee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
To byl pierszy wywiad Panny Sonet w tv.
Nie powiem,ze wypadla dobrze...Zamiast rozmawiac o plycie Caly program byl o biuscie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
uzyje tylko jednego slowa: PORAZKA!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a lat ma 20 i jest drobniutką dziewczyną dlatego jej biust jest taki duży...a wiem to, bo zanm ją osobiście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
nIe trzeba jej znać, żeby wiedzieć to co napisałaś. Jakby była za przeproszeniem spasioną babą, to biusy nie wydawał by się taki duży, a ze jest drobna, to on "nabiera' większych rozmiarów. na tych zdjęciach co są na początku wygląda naprawde ogronie, ale tak np. jakby ten wątek nie powstał to po oglądnięciu teledysku, nawewt bym wielkości tego biustu nie zauważyła
A co do wywiadu u Kuby, to zdaje mi się że nie jest zbyt inteligentna...
Żyje się tylko raz, więc żyj pełnią życia!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój kochany Haseczek ;( [*] [glamour]12655[/glamour] dziękuje za klik ![]() Edytowane przez lulina Czas edycji: 2005-09-12 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z was zastanawiała sie, co ta dziewczyna czuje będąc właścicielka takiego biustu? Chyba żadna z nas nie chciałaby, miec tak wielkich piersi, i zapewne ona gdyby mogła wołałaby mieć mniejszy rozmiar!
Jeśli chodzi o wywiad u Wojewodzkiego to na idiotę wyszedł tylko ON, nie ma, co błysnął inteligencja pytając tylko o jej biust. Żałosny jest ten łysiejący pajac...
![]() |
#150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym panna Sonnet była strasznie rozmowna... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.