![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Studentki Politechniki Gdańskiej- łaczmy się! :)
Dostałam list, wyslalam juz prośbe o elektroniczna legitymacje studencką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Ja jeszcze nie dostałam, to pewnie zależy od wydziału ; )
Pomysł z grupą na fb super ![]()
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, tylko teraz nie wiem kto jest kim z dodanych tam osób ![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Z dodanych tam osob narazie sa sami moi znajomi . Ja jestem Sara.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Dostałam taką informację, że 27,09 ma być szkolenie z BHP, 26,09 szkolenie z platformy eStudent i kurs pierwszej pomocy. A 28.09 rozpoczęcie roku. Chyba, że się okaże, że to tylko dla mojego kierunku ; ) Chociaż jest napis "Nowoprzyjęci studenci mają obowiązek uczestniczenia w szkoleniach (wymienione szkolenia,godziny i daty)"
Edytowane przez ChristineDaae Czas edycji: 2012-08-03 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
O mój boże.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Poczytalam troche i faktycznie sa we wrzesniu, ale w liscie nie dostalam zadnej informacji, mysle, ze lepiej bedzie jak napisze maila i sie zapytam. Ehh..mialam wlasnie spontaniczny wyjazd 2 dniowy zaplanowany do Szwecji... Bilety kupione... zobaczymy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w ogóle TŻ się ze mnie śmieje, że będę najstarsza w grupie, jestem rocznik 91 ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Nie sadze, zebys byla najstarsza, osoby w roznym wieku chodza na studia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Ja nie dostałam jeszcze listu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Zawsze zdarzają się też spadochroniarze więc nie będzie tak źle ; )
FreakDance, ja studiowałam rok na PWr, zanim tam poszłam słyszałam różne historie o tej uczelni i o moim wydziale, ale nie wiem co mnie zamroczyło i poszłam do tego siedliska chamstwa i olewactwa. Gorzej już być nie może ![]()
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
hej, podczytuje Was troche dziewczyny, a więc, ja studiuję na PG budownictwo, i tez mi sie wydawalo wszystko przerazajace jak to szlam, ale nie jest zle. Nie mam wiekszych zastrzezen, oprocz tego, ze lizustwem naprawde da sie wiele zdzialac, mimo wszystko nie polecam.
Widze, ze tu sie zasanawiacie nad Adapciakiem po pierwsze, slyszalam, ze warto, chociaz sama nie bylam, bo nie mialam kasy akurat. A na kurs z matmy nie warto, na poczatku sa powtorki z liceum, aha i material nie jest ciezko, wystarczy do niego usiasc, nie na wszystkich kierunkach jest tak samo, czasami sa roznice, ale u nas np. dochodzi teoria z wykladow, ktore trzeba znac na kolokwiach i egzaminach, szczerze polecam starac sie na cwiczeniach zdobywac jak najwiecej punktow, potem mniej trzeba miec na egzaminie, o przelicznikach wam wszystko opowiedza, ale jak sie postaracie to dostaniecie zerowke, a na zerowce obowiazuje tylko 5 pytan z teorii bez zadan, warto ![]() kursu nie polecam, nie bylam, a od osob ktore byly slyszalam, ze nie warto. natomiast na temat kursu z fizyki sie nie wypowiadam, bo nic nie slyszalam o nim. dacie sobie rade z matma, materialu duzo nie ma, po rpostu potrzeba duzo pracy wlasnej i bedzie gralo, sa konsultacje, dodatkowe godziny, mozna korzystac, jak ktos chce to nie ma problemu, bo jest niedaleko PG Centrum nauczania na odleglosc i tam siedza wszyscy cwiczeniowcy i wykladowcy z matmy i pomoga, serio ![]() polecam przylozyc sie pieknie do fizyki, bo ja olalam i dostalam w tylek po semestrze, laborki zalezy gdzie, na moim kierunku trudne i stresujace, ale jest ich tylko 5 w semestrze, wiec do przezycia z ta fizyka. polecam uczyc sie na biezaco. odpowiem jakby co na kaze pytanie, podesle materialy z matmy i fizy jakby ktos chcial, moge polecic ksiazke, z ktorej mocno korzystalam. a i dla ludzi, ktorzy beda mieli do cyznienia z grafika inzynierska/ geometria wykreslna - NIE KUPOWAC PISAKOW KRESLARSKICH ROTRINGA, DROGIE A BADZIEW JAKICH MALO. mowie wam z gory zebyscie potem nie musialy kupowac drugi raz, niektorzy strasza ze nie mozna pisakami robic projektow tylko rapitografami, bzdura, pisaki przejda, sa latwiejsze w uzyciu i tansze. polecam pisaki faber castell jak co ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- a i laski, spokojnie z tym bhp, jest wczensiej, ale nie na kazdym kierunku i wydziale, bo nie wszyscy maja razem, wyluzujcie, nie daloby tak rady , jak ktos nie dostal kartki to albo przypadkiem, albo jest na stronie wydzialu wszystko napisane, jak ktos nie dojdzie na kurs pierwszje pomocy to nie ma tragedii, bo potem mozna zaliczyc z inna grupa, nikt was nie zje, byleby to tylko zaliczyc na pewno. bhp tez mozna z inna grupa, jak ktos nie moze. ;p spokojnie. ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- a no i starszych osob jest duzo, w kazdej grupie, grupy mozna zmieniac dowolnie, a jak nie to mozna chodzic na jedne zajecia do jednej grupy, na inne do drugiej, wlasnie to na PG lubie, mozna naprawde wiele pod siebie poustawiac. ja studiuje Bud., moj chlopak IŚ, znajomi wiele innych kierunkow, w tym energetyke i zarzadzania inzynierskie, takze jakby jakies pytania to sie dowiem i odpowiem ;p ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- i polecam integrowac sie z grupa, wszysc na poczatku tak samo niesmiali, a uwierzcie, ze pozniej bedzie coraz mnie czasu na takie rzeczy. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- a ze rad mam sporo, to dopisze jeszcze jedna. dziewczyny, pamietajcie, ze jak wam koło, egzamin nie pojdzie to idziecie ogladac do sprawdzajacego, zawsze ![]() ![]()
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
No ja właśnie wróciłam do domu i zobaczyłam, że mam jakiś list polecony do odebrania, więc to pewnie z pg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Last week -bardzo cenne rady. Dzięki
![]() ![]() Edytowane przez czekolada12393 Czas edycji: 2012-08-04 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
czekolada12393, jakie masz plany po budownictwie? ; >
Ja studiowałam rok budownictwo i zrezygnowałam, na mojej uczelni ten kierunek był jednym z najcięższych, a wykładowcy też nie zachęcali...
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
ja jak na razie listu nie dostałam, ale za to przyszedł do mnie mail od PG, żebym złożyła wniosek o legitymacje studencką na portalu uczelnianym
![]()
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wersja wymarzona [czyt.utopijna ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- a ja nie dostałam jeszcze żadnego listu pocztą polską ale maila dostałam tylko że ja nie mogę tam się zalogować bo mi coś dziwnego wyskakuje ..wam też? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Ja otrzymałam list, ale nie dostałam e-maila.
A i mam informacje o szkoleniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Już się zalogowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jak 8 razy czekałam już na PG na plan zajęć, tak tylko raz zdarzyło się trzy dni wcześniej. Tak to wieczorem dzień przed zajęciami.
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Mi sie pomylilo, ja nie mam jeszcze listu, myslalam ze chodzi o list na maila taki oficjalny haha . Czekam z utęsknieniem, wszystkie macie szkolenia od 27 wrzesnia? (jakie godziny?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Ja już odebrałam mój list, maila też, właśnie złożyłam wniosek o ELS.
SarahJasmin BHP mam 28 września od 12.30-14.30, platforma e-student też 28 od 15 do 16.30 i pierwsza pomoc dopiero 20 października od 10 do 12. Te szkolenia trzeba później jakoś zaliczyć? ![]() W ogóle takie pytanie do studentek pg, jak wygląda wf? Ja mam chore kolano i nie bardzo jestem w stanie ćwiczyć, a koleżanka powiedziała mi że jeśli ma się zwolnienie z wfu to trzeba później zaliczać teorie i najlepiej wybrać sobie opcje hala, bądź hala z basenem bo i tak się siedzi i nic nie robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Wiem, ze zajecia są do wyboru, mozesz wybrac basen- nie wiem jak bardzo chore masz kolano, ale moja mama z chorym biodrem wlasnie na basenik sobie zawsze śmiga, bo ten sport uprawiać moze bez konsekwencji.
![]() Obym miala w takich terminach, co ty... poniewaz mam wyjazd za granice zaplanowany, i wracam 27 wrzesnia... nie chcialabym nie jechac. Kiedy dostalyscie list, i kiedy sie dostalyscie na ten kierunek? Pierwsza, druga, trzecia lista? Chcialabym wiedziec, ile prawdpodobnie na to sobie poczekam :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
No tragicznie nie jest, ale na przykład biegać już nie mogę, więc zastanawiam się co zrobić z tym wf.
Ja weszłam z listy B, list dostałam w piątek, ale pewnie dużo też zależy od wydziału. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
To pewnie jeszcze sobie poczekam. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
ja dostałam list przed chwilą
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.