|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Co robicie ... ??
dobrze ze przypomniałyście
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Tapetuję pokój - sama
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
A ja już gotowa do łóżeczka, tylko czekam na TŻ, który znowu gdzieś baluje (czyt. pracuje
) |
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Przeglądam blogi i strony ze wzorkami na paznokcie i zachwycam się talentem Czarnej i Dolly
Tak wogóle to nie wiecie, czy Dolly ma jakąś prywatną stronkę lub bloga ze wzorkami?P.S. Od paru dni sama maluję podobne wzorki na tipsach za 1,80 :P, bo sama mam poobgryzane paznokcie i całkiem nieźle mi to wychodzi (wszysycy się zachwycają, to chyba nie jest tak źle ), niestety nie mam aparatu cyfrowego, żeby się pochwalić ![]() P.S. II - nie wiecie jak skutecznie zapobiec obgryzaniu paznokci? stosowałam już gorzkie lakiery, a tipsy boję się przykleić...chodzi o coś niedrogiego i nieszkodliwego dla paznokcia...
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
a ja skończyłam oglądać film. chyba 10 raz go widziałam. ale i tak za każdym razem tak samo się na nim zryczę. poza tym zajadam paluszki i dumam na sensem mego istnienia. humor odrobinę mniej depresyjny niż w południe.
dzięki cattt za przytulanki popołudniowe. jakoś miło mi się zrobiło ps. Młodych Gniewnych oglądałam jak by sie kto pytał.
|
#126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jakos tez ostatnio coraz czesciej mysle nad tym sensem istnienia No w koncu cos w tym musi byc
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
No i już po filmie
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Dopiero dotarłam do domu po kolejnym dniu przygotowania mieszkanka...
![]() Cały dzień tu nie zaglądałam...i żyje?? Mój TŻ się ze mnie śmeije, że mozna inaczej dzionek spedzic
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
a myśmy przyszli od koleżanki z grilla i po prodze 2 godziny kłocilismy sie o 1 papierosa którego wypaliłam... kłótnia była ogromniasta i nadal trwa. fajowo tak nie mieć większych problemów i przypinac się do takiej głupoty
![]() to był duzy problem dla mnie napisać te zdania bez błedów i literówek
|
|
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam trzy. Dwa wypalił jak szorowałam kuchnie i jak przyszłam zapalić to chciał mi zabrać trzeciego... A jak wracałam to wszystko było juz zamknięte.... |
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wróciałm własnie z pubu, wykąpałam się i przeglądam wizaż po prawe calodniowej nieobezności
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Ja aktulanie szykuję się do popełnienia błędu życiowego, tzn. stroję się na spotkanie ze świeżo nabytym eks dziadem, co by sobie wyjaśnić parę rzeczy.
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie pałaszuję śniadanie
zaraz lecę pod prysznic, a potem do mojego mężczyzny .A na śniadanie jem sobie bułeczkę którą wczoraj skitraliśmy do kieszeni jak byliśmy w Sfinksie (pisownia świadoma milion kalorii od rana - jak ja to lubie Miłego dzionka Wam życzę pełnego słonka ![]()
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
A ja wcinam renklody z działki, pluję pestkami do szklanki
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
głowa mnie boli:/ mam chyba lekkiego kaca po wczorajszym. od godziny sie maluję, ale jakoś mi się nie chce. pojdę zaraz spać
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
wstalam ,pije kakao,niedlugo bede musiala w koncu sie ruszyc do lazienki i wyjsc z moim psem ,ktory piszczy mi od rana pod drzwiami..
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
|
|
|
#138 |
|
Mrs Mrau
|
jest godzina 13.15 o godz 8 skończyła się impreza u znajomej (zreeeeesztą bardzo udana) spałam 2 godzinki,teraz jestem po kąpieli,po sniadanku...czuję się błogo.Nic mnie nie boli (
),tylko piję baaaaaardzo dużo wody
|
|
|
|
#139 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wróciłam z wakacji
i nadrabiam zaległości na Wizażu
|
|
|
|
#140 |
|
Mrs Mrau
|
wykąpana,wybalsamowana,uc zesana....czuję sie bosko
![]() Dziś sprzątałam moje mieszkanko i myślałam,że płuca wypluje tak sie zmachałam ale teraz jest czyściutko,że hoho!ale co najśmieszniejsze-pomiędzy odkurzaniem a wycieraniem kurzy zagladałam na Wizaz
|
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
Godz. 23.30 - właśnie pałaszuję dużą miseczkę jagód posypanych cukrem
![]() |
|
|
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
Wstałam o 7:00, zjadłam, wypiłam kawę. Teraz idępod prysznic, później makijaż i nad wodę łapać ostatnie wakacyjne promienie słońca
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
Wstalam dzisiaj wyjatkowo wczesnie i zaraz wychodze do dentysty
pije herbate i szybko przegladam co sie dzieje na wizazu
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mogę dojść do siebie po kolejnej nocnej zmianie w pracy
położyłam się spać o 7 i wstałam o 14 ale mimo wszystko humor bardzo dobry i tak siedzę sobie na wizażu i pogryzam paluszki.miłego wieczorku życzę wszystkim. dziś mój pierwszy wolny od tygodnia
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wpadłam tylko na chwile na wizaż i zaraz wracam do ogródka - pomagam w rozplanowaniu i posadzeniu roślin - dziś rodzice kupili ich zaledwie 91 sztuk
i teraz jak pomyśle, ze czeka mnie wykopanie 91 dziur, podsypanie torfem i sadzenie tych zieleniń to troche mi sie odechciewa no ale słonce tak przyjemnie grzeje, że nie mam ochoty siedzieć w pokoju ..wróce napewno na wizaż wieczorkiem |
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
A ja wlasnie przyszlam z basenu
jak zawsze po wodzie...
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
I ja świeżo do domu weszłam i od razu do kompa (zgubny nałóg...). Wyciągnęłam mojego pana i władcę na spacerek, właśnie wróciliśmy z Sopotu - mój TŻ jedynie porusza się do samochodu i z powrotem
trochę ruchu nie zawadzi nam obojgu sporo się przeszliśmy i mogliśmy ze spokojnym sercem skonsumować lody z bitą śmietanką w Sopocie - ja oczywiście byłam inicjatorką, bo mój M. za słodyczami jakoś nie szaleje (szczęśliwy człowiek)...
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Ja niedawnoo sie wykapalam, przed chwila skonczylam sie kremowac
Teraz ogladam sobie balsamy na kwc, bo moj sie konczy i bedzie trzeba zakupic nowy I jeszcze szamam jablko bo glodna jestem :P kusza mnie wafelki, ktore leza w szafce...wytrzymam czy nie wytrzymam ?
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
jem kisiel
ogladam sopot i wizaz zamierzam zaraz troche posprztac w plytach cd i innych
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

)
No w koncu cos w tym musi byc

jak zawsze po wodzie...