![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak można zarabiać przez internet? Praca dla kobiet.
Polecam również rozmowę na ten temat w tym wątku na forum:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600175 Zadałam tam też pytanie wizażankom z USA na ten temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Dot.: Praca zdalna na cały etat z wykształceniem średnim ?
Witam, też jestem zainteresowana pracą zdalną przez internet. Znam trzy języki obce, szybko piszę na komputerze, radzę sobie z Adobe Photoshop i Corel Draw, mam wykształcenie wyższe, studia podyplomowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
Dot.: Praca w domu - praca chałupnicza
a co o tym sądzicie?
http://www.chalupnicza.yoyo.pl/index.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Ja pracuję w domu - piszę teksty
![]() Fajne zajęcie, ja osobiście uwielbiam pisać i daje mi to dużo radości ![]() Jednakże zaczynałam sama, bez niczyjej pomocy i wszystko jakoś samo się ułożyło ![]()
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
To oszust, znalazłam informacje na ten temat na forum prawnym:
http://forumprawne.org/prawo-pracy/1...lka-pytan.html Ostatni post.
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Praca w domu
Witam. Od marca siedzę w domu na macierzyńskim i chciałabym zająć się jakąś praca w domu chodzi mi o jakieś strony internetowe gdzie można dorobić parę groszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Praca w domu
może jakaś praca chałupnicza.. składanie długopisów kopert czy czegoś tam.. może zainwestuj w jakieś części do kolczyków i rób je sama i sprzedawaj na all.. może szyj ubrania i sprzedawaj na all.. ciężko coś doradzić nie wiedząc co potrafisz i do czego masz predyspozycje..
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. ![]() Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Bardziej mi chodzi o jakieś strony internetowe np. z ankietami czy jakieś pisanie na blogach coś tego typu. Tylko czekam na sprawdzone strony przez was
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Gdyby takie oferty były, to nikt by Ci ich pod nos nie podsunął.
Ale cóż.. powodzenia.
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
gdyby takie oferty były to większość ludzi by z domów nie wychodziło
![]()
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. ![]() Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
składanie długopisów.. naczytałam się dużo, podobno wszystkie firmy to oszuści. więc odradzam.
sama czegoś szukam na wakacje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
jest wiele takich stron ze zleceniami, ale trzeba miec wiele szczescia zeby jakies dostac. A żeby dostać, trzeba zaproponowac najnizszą stawkę.
Ja po pół roku starań dostałam stałe zlecenie, wklejam produkty na stronę. Do tego tłumaczenia, ale nieregularne. TŻ pisze regulaminy itp. i dorabiamy trochę do pensji. Nazw stron też Ci nie podam, bo po co mi konkurencja ![]() A skoro jestes na macierzynskim, to faktycznie spróbuj z jakimś rękodziełem. Niedawno w DDTVN była dziewczyna szyjąca foszaki, czy cos takiego, takie miski. Teraz zbija na tym kasę.
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Witajcie, posiadam taką ofertę, wystawianie ogłoszeń dla amerykańskiej firmy na portalach ogłoszeniowych, wynagrodzenie liczą od uzyskanych punktów, i naliczają te wynagrodzenia codziennie
Także jeśli taka forma dodatkowej gotówki was interesuje to piszcie, na poczatek otrzymujemy punkty od firmy, a potem za wystawianie codziennie ogłoszeń naliczają nam wynagrodzenie, początkowo każdy traktuje to jako dodatek i przez jakiś czas ogarniamy razem o co chodzi w firmie itd, natomiast po pewnym czasie, ok. 2-3 miesięcy z wypracowanych punktów zaczynają się stopniowo pojawiać coraz lepsze pieniądze najlepszy kontakt dla mnie to skype, mój to magdalenajasionowska.pl, albo piszcie tu lub na priv jesli chcecie poznać tą dodatkową pracę Pozdrawiam ![]() acha, a jak was interesuje pisanie tekstów, to znam wiele osób z mojego zespołu które prowadzą blogi i przydała by im się taka pomoc, także też piszcie a ewentualnie pomogę wam się spyknąć razem, lub po prostu umieszczajcie ogłoszenia na portalach z darmowymi ogloszeniami bo często blogerzy poszukują osób które będą pisały dla nich teksty, najlepsi blogerzy chcą 2-3 artykuły tygodniowo, i jak sami nie mają czasu to wlaśnie szukają osób które by im pomogły w pisaniu, także owocnych poszukiwań wam życzę ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Zgadzam się, znam wiele takich osób ![]()
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Składania dlugopisów nie polecam - oszukują jak tylko się da!
Sama mam dziecko i wiem jak ciężko jest z pracą. Aktualnie zajmuję się marketingiem wielopoziomowym i jest to praca na którą przeznaczam tyle czasu ile chce i ile mam. jeżeli jesteś zainteresowana i chciałabyś się dowiedzieć czegoś więcej do pisz. Dorota |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Tak, marketing wielopoziomowy jak zawsze powtarzam jest to biznes XXI wieku gdyz w końcu ludzie widzą że normalni ludzie go robią, a najlepsze jest to że to biznes, wiec szefa nie ma, samemu trzeba się sobie szefem stać, i pracując w marketingu wielopoziomowym robisz sobie naokoło partnerów w biznesie a nie konkurencje gdy przekazujesz swoją całą wiedzę
![]() |
#137 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A możecie coś więcej napisać odnośnie tego marketingu wielopoziomowego? są jakieś szkolenia? pierwszy raz słyszę o czymś takim, ale brzmi interesująco...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
spam - konsultantki szukają klientów
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-07-24 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Meggi00 nie bądź naiwna i nawet nie czytaj tych bzdur o marketingu wielopoziomowym!!!
![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Fm to też coś z tego rodzaju?
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zanim się wypowiesz na jakiś temat to najpierw o tym poczytaj. Wiesz cokolwiek na ten temat konkretnego czy poprostu piszesz bo coś gdzieś usłyszałaś? Marketing wielopoziomowy to biznes dla każdego, a nie żadna sekta. Jeśli chce się zarobić jakieś pieniądze to warto o tym poczytać i wgłębić się w temat, anie wypisywać takie bzdury! ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- FM też jest firmą MLM, ale nie znam ich planu marketingowego, więc nic więcej nie mogę powiedzieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ja już rozumiem o co chodzi... to tak ładnie brzmiało, że myślałam że to coś naprawdę atrakcyjnego. Ale jeżeli chodzi o rozprowadzanie i wciskanie kosmetyków to nie dla mnie
![]() Ale dzięki za odpowiedź wszystkim! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Praca w domu / praca chałupnicza / praca zdalna
Drogie Wizażanki,
macie jakieś doświadczenia związane z pracą chałupniczą? Pilnie czegoś potrzebuje. W internecie niby cała masa ogłoszeń ale wiem, że 90% to oszustwa;/ Znacie jakieś firmy godne polecenia? A może Wasi znajomi coś mówili? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Rozprowadzanie i wciskanie kosmetyków to ,,sprzedaż bezpośrednia'', a mlm to mlm, potrzebujesz znalezc kogos kto wie co to mlm i zeby ktos ci dokladnie wyjasnil ale nie na podstawie jakiejs firmy jak kolega wyzej, polecam Ci przeczytac ,,45-sekundową prezentację'' Falla, i abyś poznała co to jest mlm zanim w internecie zostawisz ślad po sobie ze nie bardzo wiesz o co kaman
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
jeżeli jest Pani nadal zainteresowana pracą prosze o email izielarz@o2.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
Dot.: praca w domu
Jeżeli jest Pani zainteresowana pracą legalna prosze o email izielarz@o2.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Dot.: Praca zdalna na cały etat z wykształceniem średnim ?
Jezli jest Pani nadal zainteresowana prosze o emaila izielarz@o2.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Jak zarobic z niewielkim wkładem
![]() trzeba mieć dostęp do internetu i trochę wolnego czasu,nasze zarobki zależą od paru zmiennych -wyświetlanie reklamy w małym okienku na pulpicie -wklejanie swojego indywidualnego adresu strony na różnych forach,stronach itp. -werbowanie znajomych im więcej tym lepiej od każdego znajomego dostajemy 10 procent sumy jego punktów, to działa 10 poziomów w dół -klikanie w stronki promocyjne -granie w gry promocyjne,można wygrać prawdziwe pieniądze -serfowanie po necie im więcej działamy po necie tym więcej punktów dostajemy a te punkty na koniec miesiąca zamieniane są na gotówkę,to nie żadna ściema naprawdę można nieźle zarobić,wszystko jest za darmo, nic nie tracimy jedynie możemy zyskać proszę wejść na tę stronę i się zarejestrować,następnie ściągnąć program i go zainstalować,odpowiada on za wyświetlanie reklam na pulpicie oto link : pl.☠☠☠☠☠☠☠☠☠2surf.com/?ref=616464 ile można zarobić: Aby lepiej zobaczyć jakie zarobki można dzięki temu uzyskać załóżmy że poleciliśmy program 3 osobom. Każda z tych osób korzysta z programu 3 godziny dziennie i poleciła go 3 osobom. Jeżeli w ten sposób dotrzemy do 10 poziomu to miesięcznie będziemy mieli ok 47 milionów pkt. No dobra, ale każdy sobie myśli co mi z tych pkt ile to jest w przeliczeniu? Łatwo to obliczyć (wezmę przelicznik z września, który wynosił 0,1075$): 47000000:1000*0,1075=5052 ,5$ Najlepiej się zarejestrować i znaleźć 3 poleconych i powiedzieć żeby, każdy z nich znalazł 3 poleconych,po rozbudowaniu do 10 poziomu można miesięcznie wychodzić tyle co prezes firmy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
Chcesz pracować w domu to jest oferta dla ciebie
Na początku zarabia się mało ale polecając te serwisy innym zarobki są naprawdę zadowalające aż przychodzi moment że zarabiasz nawet za nie robienie niczego http://pracujwdomu.tnb.pl/news.php |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.