![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Niski wzrost TŻ i problem moich rodziców.. :(
Ja też nie rozmiem ludzi, którzy patrzą na wygląd...przecież jest tysiące par gdzie facet jest niższy a przecież są tacy szczęśliwi, a tym bardziej nie widzę problemu w tym, że jednak on nie jest niższy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Nie ukrywaj swojego TŻa. Byłaś z nim na weselu, świetnie się bawiliście, masz brata po swojej stronie, tyle się denerwowałaś... i miałoby to pójść na marne? Mama pomyśli, że wygrała. Nie daj jej tej satysfakcji.
Dziewczyny pisały propozycje, co możesz odpowiadać mamie i innym osobom na zaczepki. Odgryź się, jeśli trzeba ![]() Poza tym, dziewczyny napisały wszystko na ten temat, a ja się z nimi zgadzam. Powodzenia! Edytowane przez Quietly92 Czas edycji: 2012-09-08 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
odświeżę wątek bo jestem ciekawy co u Autorki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Miło było zobaczyć ten wątek na głównej stronie znów
![]() Odświeżam więc. Od czasu wesela nie rozmawiałyśmy z mamą na temat mojego związku. Z chłopakiem ostatecznie rozstaliśmy się po dwóch miesiącach od wesela. Być może nie wytrzymałam presji ze strony rodziny, nie do końca wiem co wpłynęło na to, że w pewnym momencie zaczęłam patrzeć na niego inaczej i coś się we mnie wypaliło, aczkolwiek zaczęły mi przeszkadzać wady charakteru, na które wcześniej nie zwracałam uwagi. Ostatecznie, cieszę się z rozstania. Aktualnie, od ponad miesiąca jestem w nowym związku, to dość świeża sprawa. Nowy TŻ ma ponad 180, aczkolwiek nie zamierzam go w najbliższym czasie przedstawiać mamie, bo i domyślam się, że znajdzie inny powód, żeby go nienawidzić i znając swoją asertywność ten związek również mógłby się rozpaść, a tego bym nie chciała. W październiku mamy wesele w rodzinie i również się na nie nie wybieram. Póki co żyję swoim życiem i czekam na to, aż będę mogła się usamodzielnić. To pewnie pozwoli "przeciąć pępowinę".
Edytowane przez pipimele Czas edycji: 2013-06-30 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, że napisałaś co u Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
jezu, jakie prostactwo.. do zrobienia:
-przełknąć to, że ma się rodziców prostaków -nie przejmować się i cieszyć się, że w takiej rodzinie wyrosłaś na normalnego człowieka amen edit :dopiero zauwazylam post wyzej. zatem szczęscia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Smutny wątek. Drobnomieszczaństwo i dulszczyzna, i w dziwnym wydaniu jakimś.
Teraz brzmi trochę jakbyś przegrała z tym. Jednak być może te "wady charakteru" były czynnikiem istotnym. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
mój były chłopak miał z 173 a ja 175 oczywiscie wiedziałam , że jest mu nieswojo z tego powodu ale mi na nim zalezało.. cóż wielka nastoletnia miłość ponad 1,5 roku razem zerwałam z nim, wprawdzie na początku lekko tego żałowałam ale kiedy dowiedziałam sie o nim kilka rzeczy nie żałuje..
Oczywiście moi rodzice mówili , że jest on drobny , niski , że ma krótkie nóżki ale podkreślali , że najważniejsze , że ma dobry charakter , że mnei szanuje.. Nie ma co sie przejmowac przecież ;> mój bliski przyjaciel (dobra sama nie wiem kto to jest) ma 180 cm i jest bardzo dobrze choć gdyby był z 2-3 cm wyższy ale wiesz jestem wysoką dziewczyną ![]() Edytowane przez darka135 Czas edycji: 2013-07-07 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.