![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie od dziś. Szukam kompana!!!
ja tam bym chciała być po prostu szczupła - nie chuda! i móc to utrzymać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Nightxx93 mam to samo dość że mam małe to jaszcze się kurczą ehhh...
Ja właśnie z pracy wróciłam i padam taka jestem zmachana >> praca bez klimy w takich upałach to masakra ![]() Dzisiejszy dzień uznaje za udany jeśli chodzi o dietę gorzej z ćwiczeniami ale jutro już się poprawię obiecuję ![]() ![]() Właśnie mam pytanie do was !!! Wyciągam mój rowerek stacjonarny z piwnicy i nie wiem czy mam na nim pedałować: przed posiłkiem czy po >> rano czy wieczorem ??? Zawsze się nad tym zastanawiam może wy mi powiecie ![]() ![]()
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Ja mogę sobie odpuścić chipsy i fast-foody bo to są rzeczy których po prostu nie lubię jeść. Ostatnie chipsy kupiłam kilka lat temu..
![]() Raz w życiu zjadłam: cheeseburgera, hamburgera i takie coś z tureckiej knajpki. Oto moja cała historia z fast foodami :p Jak jestem w MacDonaldzie to kupuję sobie shake'a lub lody. Gorzej jest z ciastami, ciasteczkami tu już tak łatwo nie jest :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Tysia ja też nie mam w pracy klimy - niestety
![]() ![]() ![]() co do rowerku to tak jak Karolina radze by zanim zaczniesz pedałować cos zjeść..a pora - obojętna...bedzie ci sie nudzić ..weż rowerek włacz tv i gotowe ![]() Sonia ja z fast foodów to na szczeście tylko frytki i pizza ale jem to też może 2-3 razy na rok heheh ![]() gorzej z ciastami i wszystkim co ma w sobie czekolade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
o rowerek super sprawa
![]() dziś śniadanko brzoskwinia i szklanka kefiru z otrębami ![]()
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam rowerek, ale ostatnio przerzuciłam się na stacjonarny.. Chcę się zapisać na basen, jak myślicie to dobry pomysł?
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Z tego, co zaobserwowałam to Wy zjadacie raczej małe porcje posiłków. Jak Wam się to udaje? Ja potrafie zjeść sporo, szczególnie w godzinach wieczorowych, a do tego nie lubię ćwiczyć.. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Starosta53 Najgorzej jest parez pierwsze parę dni zanim żołądek się skurczy >>> wtedy chce się jeść ciągle i dużo. Ja oszukuje żołądek i pije szklankę wody przed posiłkiem zęby być szybciej syta.
Co do wieczornego jedzenia to na początku chce się jeść potem jak się przyzwyczaisz zjesz kulacie to np. po 20 nie będziesz odczuwała głodu. Pod warunkiem że przez cały dzień zjadłaś te 5 posiłków małych i dostarczyłaś organizmowi te min 1200 kcal. Ja dopiero po śniadanku- owsianka na zimno 2 śniadanka ? na obiad wstawiłam fasole zieloną + ryż + udko got. kurczaka mniam Zaraz wsiadam na rower i pedałuje a potem do pracy jej... jak mi się nie chce ![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Trzeba będzie się jakoś przełamać i myślę, że będzie git
![]() ![]() Ja też po śniadaniu, owsianka była i kilka winogron. Chyba pójdę na spacer zaraz, a później może na rower. Na szczęście ja mam wakacje do października i na studia nie muszę narazie chodzić ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Starosta53, gdzieś przeczytałam, że aby nie podjadać wieczorami należy dobrze zjeść w ciągu dnia. Ja jem duże, porządne śniadanie, tak gdzieś ok. 9-10, potem obiad o 12-13: nakładam sobie połowę tego ile bym normalnie zjadła, a po obiedzie zawsze znikam z domu, przyjeżdżam dopiero wieczorem o 18-19, wtedy jak chce mi się jeść to zrobię sobie czasem kanapkę, albo zjem odrobinkę czegoś. Ostatnio piję tylko wodę i wystarcza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Moje śniadanie dwa załącznikach Wam dodałam ,pycha było!
A jeśli mam polecić coś dobrego to zdjęcie 3 - pieczony camembert light ,tylko 100kcal ( jeśli ktoś liczy) a jest pyszny! Mykam jeździć na rowerku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny (nowe też
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Soniabravo: Myślę, że jeżeli przestanę wieczorami za dużo myśleć i będę (próbować przynajmniej) normalnie zasypiać to problem zniknie. Wiadomo, że śniadanie to podstawa, więc wtedy też jem najwięcej
![]() Karolinasdz: Śniadanie mistrzów widzę ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- aenigmate: ja ostatnio też mam podobnie, bo wcześniej nie uskarżałam się na takie dolegliwości. Głowa do góry! Wszystkie tu razem damy radę ![]()
![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej! Ja się nie ważę ,ale na moje oko też koło 60kg ważę przy 172 cm,a ważyłam 55 i tak czuję się najlepiej. -5kg moj cel! Jeśli chodzi o diete - nie mam żadnych zachcianek ,nie jem słodyczy ,piję tylko wodę i zieloną herbatę. Jem zdrowo i raczej nie grzeszę ,dietę mam zbilansowaną ,słucham organizmu ,więc nie mam żadnych napadów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Aenigmate jest dobrze ![]() ![]() co do sniadań i tak dalej ...ja sie trzymie tych 5 posiłków ...ostatni próbuję zjeść o 18-19 i wtedy jest ok....nie liczę kalorii ale jem te zdrowsze rzeczy, i jem tak by nie być nażarta ani głodna...na sniadanie miałam dziś 2 grahamki z pomidorem i serkiem topionym i duży jogurt owocowy z 3 łyzeczkami płatków owsianych...moze któraś by mi powiedziała że za duzo i ze zwariowałam ..ale ja nie zamierzam sie katować i jeść po plasterku jakis rzeczy jak wiem ze mam apetyt i takie malulutkie porcje to nie na mój organizm i budowę... a po za tym jak tak licze to do odchudzania przygotowywałam sie 6 miesięcy małymi krokami, a te 3 teraz to były efekty tego właśnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór wszystkim
![]() Night, no muszę przyznać, że jak czytałam to pomyślałam sobie "rzeczywiście sporo" ale masz rację, nie ma co świrować przecież ![]() ![]() Ja jestem z siebie bardzo zadowolona dziś, bo wreszcie doprowadziłam pokój do porządku, a sądziłam, że zajmie mi to więcej. No i jest teraz bardzo, bardzo czysto, wszystko poukładane, 1/3 rzeczy wyrzucona, reszta poukładana, wszystko poodkurzane i powycierane. Jak odkurzyłam swój pokój, włącznie ze ściągnięciem pajęczyn, które się pojawiły podczas mojej dwutygodniowej nieobecności, to jeszcze odkurzyłam połowę domu (resztą już zajęła się mama) i pomyślałam sobie, że chętnie bym poćwiczyła, więc tak zrobiłam ![]() ![]() Pozdrawiam Was wszystkich ciepło ![]()
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja muszę jeszcze przywyknąć do tego że ostatni posiłek jeść tak kolo 19 i będzie gittt. A teraz mykam jeszcze popedałować >>> choć mi się już nie chce bo miałam ciężki dzień w pracy ale rano sobie odpuściłam to teraz muszę to nadrobić. Oooo ... A ile wy km/ min jeździcie na rowerku stacjonarnym jednego dnia ?
Makijażo ![]() 'Spełniam marzenia i dążę do celu' Walka o figurę !75. ... ...66 ... ... 55 ![]() Edytowane przez TYSiiiA Czas edycji: 2012-08-03 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Wiesz Aenigmate i reszta dziewczyn ja juz sie kiedys odchudzałam ...2 miesiące ( nie normalnego mojego jedzenia) i zeszlo ze mnie wszystko...i to nie było dobre.....bo szybko sie wróciło...teraz jem tak jak mam jeść zawsze i fakt potrzebne jest temu wiecej czasu ale wiem że zaraz nie zemdleje w pracy czy gdziekolwiek z mojej głupoty....mam nadzieje że pod koniec roku( przez zimę) bede już tak unormowana z jedzeniem , sportem , że będe mogła powiedzieć sobie "w kocu spełniłam swoje noworoczne postanowienie , i jestem tu i teraz zdrowsza i o wiele lżejsza...i warto było poświęcić ten rok, żeby nauczyć sie jeść normalnie itd"...takie krótkie , szybkie diety to juz nie dla mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
To i ja się dołączę do wspólnego odchudzania jeśli mogę ; ) Otóż mam 163cm wzrostu i ważę 63kg. Jestem tym faktem załamana, tym bardziej, że jeszcze rok temu ważyłam 55, 56kg. Nie było idealnie, ale na pewno lepiej niż jest. Pora się w końcu wziąć za siebie i nie mówię tutaj tylko o zbędnych kilogramach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
cocashietta witaj ponownie
![]() ![]() ![]() jak tam dzień dzis wam dziewczyny leci? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
No i bardzo ładne podejście, Night, nic tylko brać przykład
![]() Witam, cocashietta, widzę tyle samo wzrostu co ja, a i waga wyjściowa bardzo zbliżona ![]() U mnie dziś trochę średnio z dietą, a ćwiczeń nie ma, bo byłam u koleżanki na urodzinach i już nie mam sił ![]() ![]()
![]() |
#144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Aenigmate ma racje ze jednak bycie na diecie nie może nas wykluczać z takiego życia towarzyskiego ponieważ nie je sie np słodkiego...w końcu nikt nie musi wiedzieć ze jesteśmy na diecie , nikomu sie nie trzeba tłumaczyć...grunt to umiar...nad którym musze jeszce popracować u mnie - przez słodycze...idzie isć na urodziny i poczęstować sie 1 kawałkiem ciasta do kay( niz 5) i nie mieć z tego powodu wyrzutów bo na drugi dzień wziaść i po cwiczyc.....z cwiczeniami ja ustaliłam sobie tak ze 2 dni w tyg mam bez ćiwczęń bo kończe pózno pracę i zanim z niej wróce to juz pózno i wiem ze mi sie nie bedzie w te dni chciało...za to kolejne dalej aktywnie
![]() 1 w tyg słodkiew małych ilościach...no chyba ze nie ma na nie potrzeby wiec nie brać ![]() cocashietta nie mozesz ciagle robic sobie wyrzutów z powodu np 1 kawałka ciasta jakbyc wziela, czy szklanki coli...bo przez wyrzuty wydaje mi sie bardziej sie dołujesz i spada ten zapał....a przecież możesz sobie pomyśleć że "zjadłać tylko 1 kawałek a nie tak jak zawsze np 3 ![]() ![]() nabrać kg jest szybko ..ale do zrzucenia ich potrzeba czasu ......no chyba że chcesz mieć szybko i ładnie a za chwile efekt jo-jo ....to już musisz wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
oj dawno mnie to nie było, bo na weekend wyjechałam i wypadłam z tematu cos;p
jak mój chłopak zobaczył mnie w bikini powiedział, ze jak schudne jeszcze to mnie będzie osobiscie karmil na siłe;D
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ćwiczę sobie z ewa+inne ćwiczonka (jeśli ktoś ciekawy podobno dobre ćw na boczki od tiffany), widzę lekką poprawę w talii, niestety nie mam wagi, jedynie co to mierzenie się, ale to postanowiłam robić co 2tyg, jeśli chodzi o dietę no to dużo mniej słodyczy ![]()
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a co myslicie o wspomaganiu sie np l-karnityna czy CLA?
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
no merry teraz musisz wszytko poczytać co cię tu omineło hehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bziu ja też cwiczenia ewy+ dieta i do przodu..ale musze poszukac innych ćwiczonek też co nie wpadnę w rutyne ![]() ja wole sie mierzyc w cm niz ważyc...mięsnie bedą rozbudowane to i waga troszke podniesiona co nas moze załamać..a tak dla mnie liczy sie wizerunkowo bardziej to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.