|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Witam się w nowej części również i ja
![]() Cytat:
a co do biurokracji, no współczuje, fakt jest tego od groma :/ Na szczęście ja mam to już za sobą
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
witam po południu
![]() "Porodówkę" wlasnie ogladam na TLC jednym okiem ![]() a drugim siedzę tutja, przy okazji jedząc kanapki chlebek cebulowy+biodrówka+sos czosnkowy, mniam tak mi sie już porobiło, że jak tylko mam wolną chwilę to od razu odpalam komputer i wchodzę na nasz wątek- chyba jestem już nałogowcem ![]() wróciłam własnie z zakupów w biedronie, mąz wybrał mi największego arbuza jaki tylko był- 8,30 kg tylko nie wiem czym ja go rozetnę bo nożem to na pewno nie ![]() jutro muszę wyruszyc na poszukiwanie nowego stanika, ten kuipiony 3 tyg temu już nie daje rady spełniac swojej funkcji.... wszystkiego bym sie spodziewała ale nie takiej mleczarni mąż wniebowzięty |
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dzisiaj tak parszywy humor że mnie coś trafi za chwilę :/ nie wiem o co chodzi, ale zaraz chyba się rozpłaczę
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydrukowalam sobie przykladowe zaproszenia i tak ladnie wygladaja
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Witam w nowym wątku
Śmigacie jak zawsze z szybkościa pisania ![]() W końcu udalo mi się zebrać i zrobić zdjęcie brzuchowe, żeby pamiątka była ![]() Witam nowa mamusię i trzymam kciuki za dobre wyniki badań dziewczyny! Ja zrobiłam morfologię w środe i wyszła mi anemia hmm poczekam do poniedziałku bo mam wizytę u gin. Na anemie się witaminy dostaje?
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Delicjanko zapomniałaś o mnie chyba że nie spełniam jakiś wymogów aby mnie wpisać na listę mamuś lutowych.Byłam dzisiaj na wizycie nasza kuleczka rośnie jak na drożdżach tylko muszę w poniedziałek podjechać do innego lekarza to zrobi mi badanie przezierności karkowej i tych innych parametrów
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po drzemce
![]() Cytat:
Kurde, mi gin przed wizytą nie każe robić morfologii, tylko samo badanie ogólne moczu Lubcia super, że dzidzia rośnie
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za linka do tej poduchy, ale ja inną chcę http://allegro.pl/poduszka-do-spania...523771537.html Powiedzcie, może ta z lidla będzie lepsza?Ależ mnie łepetyna boli!! Właśnie zaczęło lać a mąż się wybrał na zakupy. |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Ugotuję sobie zaraz kukurydzę
Gdy w tamtym roku braliśmy pod uwagę budowę domu to wybraliśmy taki projekt: http://pprojekt.pl/projekt850-syntia_ii_b,opis.html nawet już miałam pomysł jak go trochę zmodyfikować
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
nareszcie weekend
Cytat:
ale te domki, które mi się podobały nie przechodziły weryfikacji męża, no to dostosowałam jego wybór do siebie; ja w ogóle nie zwracałam uwagi na rzeczy, które dla niego były najbardziej istotne (kotłownia, dach itd), ale że zna się na tym, to nie marudziłam zbytnio
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jesteście kochane, dzieki wielkie za otuchę, rady i wsparcie
Już po badaniu, byłam u lekarki, bardzo sympatyczna kobieta, no ale najważniejsze, z dzidziusiem wszystko w porządku Mały/-a ma 47 mm FHR- 170/min przezierność karkowa NT- 1,2 mm kość nosowa NB (+)obecna ogólnie wyszło dobrze, a powiedziała, że jak wydzielina ma brunatny kolor to znaczy,że jest stara, i że coś tam sie kiedys mogło uszkodzić i teraz dopiero "uszło", krwiaków nie widziała. Teraz sobie nadrobię wąteczek, jeszcze II cz. mi została
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu śliczny brzusio
![]() coraz większe będziemy hehe ![]() Hosenko fajny, parterowy ja się zastanawiam, czy nie byłby bardziej praktyczny piętrowy, ewentualnie z poddaszem użytkowym Lubcia musisz mieć co najmniej 100postów zapisanych u nas, żeby być na liście. Monamur bardzo się cieszę, że wszystko ok
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam od fryzjera. zapytałam sie o farbę bez amoniaku. powiedziala ze taka farb baaardzo szybko się zmywa a te dzisiejsze farby są bezpieczne nawet w ciąży i nic dzidziusiowi nie grozi. Dla mojego świętego spokoju powiedziała ze potrzyma krócej i rozrobi ja w większej ilości wody. No, w końcu wyglądam jak człowiek
![]() Cytat:
Juz dawno nie bylo fotki dzidziola |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
![]() Bylam dzis na badaniu czystosci pochwy. Pani pielegniarka stwierdzila, ze jej zdaniem mam grzybice i dziwila sie, ze nic mnie nie piecze/swedzi (oczywiscie musze isc do gina to potwierdzic). Myslicie, ze to grozne w naszym stanie? |
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super że wszystko dobrze... |
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Delicjanko jak po wizycie???
|
|
|
|
#139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zażyłam panadol bo już mi niedobrze z bólu jest
|
|
|
|
|
#141 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaż jaki projekt wybrałaś? Cytat:
tylko jakbym mogła zasugerować to zawsze prościej jest wybrać dach dwuspadowy- raz,że mniejszy koszt dachówki- a uwierz mi,że to piekielstwo i tak strasznie drogie a dwa,że są mniejsze problemy z pozwoleniem- bo czasem plan zagospodarowanie przestrzennego może nie zakładać kopertowych dachów Cytat:
![]() Cytat:
![]() on jest specjalistą od usg |
||||
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dopiero zaczynam się zagłębiać w to wszystko, nawet nie wiem, czy będziemy chcieli parterowy, piętrowy, czy z poddaszem, podpiwniczony czy nie, kurczę, myślałam, że to będzie łatwe, wybieramy projekt i budujemy a tu na tyle rzeczy trzeba się decydować. A na razie przeglądamy projekty i żaden nam w oko nie wpadł
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyszedł mi 4 stopien czystosci- czyli w praktyce zupełna "nieczystosc" -grzybica i już. Od gina dostałam globulki dopochwowe (Gynofemidazol, szt. 15, 1 rano i 1 wieczorem), dodatkowo mąż dostal doustnie Flumycon (7 tabletek, 2x dziennie po 1). Po tej kuracji byłam wczoraj na kontroli i juz jestem czysta, co sama odczułam ![]() ![]() ![]() Gin mi mówił ze w ciąży to obowiązkowo trzeba leczyc tą paskudę, bo gdyby tak dotrwała do porodu to dzdziol urodzi się zarażony!!! W czasie przeciskania sie przez zainfekowany kanał rodny łapie automatycznie!!! Dlatego prze terminem robi sie w bardzo krotkim odtsępie czasu nawet kilkakrotnie czystosc. A nawe jesli do porodu daleko to i tak podlega leczeniu, bo przeciez wytrzymac sie z tą chol....ą nie da ![]()
|
|
|
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
monamur bardzo dobre wieści ! cieszę się
kasia_heaven bardzo łądny brzuszek, tak mam właśnie bardzo podobny kształt i wielkość ![]() Postanowiłam wyjść dziś z domu i zaprosiłam męża na randkę na starówkę Idę się szykować ;p do usłyszenia |
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a który to tydzień?
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie nic nie boli, kompletnie nic nie czuje, ale na wszelki wypadek wybiore sie do gina we wtorek (w poniedzialek mam wyniki czystosci). Czyli rozumiem, ze jak wyleczymy grzybice to dzidziusiowi nic nie grozi?
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piętrówki mi się nie podobają.
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy prosty dom, dwuspadowy dach, bez piwnic ,z zagospodarowanym poddaszem. my całkowicie mineliśmy sie z projektem, w projekcie był tylko parter, a my podciągneliśmy kilka pustaków do góry żeby zagospodarować poddasze, teraz nie żałuję A w środku to wogóle wsio jest inaczej ![]() Antoinette - no Mstów to akurat nie moje rewiry :P Ja mam dom w Korwinowie gmina poczesna
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem w sumie jakby to było bez tego forum.... Może 3h godziny mniej na komputerze dziennie? Hehe żartuje oczywiście.Kasia-Super brzuchol-mam wrażenie, że wszystkie mamy takie same Rzeczywiście to super pamiętka, ja robie co 3 tyg![]() Byłam u psiapsióły jadłyśmy gazpacho ![]() Właśnie Delicjanko pochwal się...może już płcią???? |
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizaż wciąga
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

budowlaną oczywiście

mąż wniebowzięty 
hmm poczekam do poniedziałku bo mam wizytę u gin. Na anemie się witaminy dostaje?
aby mnie wpisać na listę mamuś lutowych.
ślub 28.04.2012