![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() dodaja ![]() a jakie tabletki brałaś? dobrze się po nich czułaś? ciekawe czy faktycznie biust ci zmaleje czy pozostanie powiększony po odstawieniu ![]() Siwa, Czeko ![]() ![]() caate dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() Kalpana chętnię przygarnę odrobinę ![]() agacia_cz wbijaj do nas ![]() la_chica ![]()
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() To dziś pospałam ale żebym się jeszcze wyspała ![]() Dziś kiszenie ogórków i leczo z cukini muszę zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Kobieto aktualnie noszę taki zwykły szmaciany z targu 42/95DD, bo szkoda mi kasy wydawać co chwilę na większy i większy :/ Na razie stoją w miejscu, ale myślę, że po porodzie jak będę miała pokarm to się zrobią jeszcze większe
![]() ![]() Loluska to ja naprawdę bardzo chętnie oddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
loluska
![]() dzień dobry ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Kalpana ale ja jestem do tylu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale mam kaca, masakra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jaki kierunek? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Czesc Slonca
![]() Wracam po cudownych wakacjach ![]() ![]() ![]() ![]() niestety troche moje fale podupadly, ale zamierzam je troche podciac i wrocic do intensywnej pielegnacji ![]() kupilam sobie 2 torebki, zegarek, portfel, troche mydelek z oliwy z oliwek, oliwe tloczona na zimno i pare innych "pamiatek" ![]() dzis zrobilam juz peeling kawowy calego ciala, peeling gruboziarnisty buzi, mocne nawilzenie balsamami, maseczka oczyszczajaca na twarz, grubo krem na stopy, zrobilam mani i pedi, a zaraz zabieram sie za regulacje brwi. Musze sie zabrac za maly trening delikatnie wystajacego brzuszka, ledwo jest to widoczne ale wole juz zaczac cos z tym robic... co polecacie? jakies cwiczenia czy moze hula? ciesze sie ze juz moge byc z wami ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Nie wątpie w to ale tak napisałam żeby sie sprecyzować bo w końcu celia ma różne typy tych pomadek
![]() Hej dziewczyny ![]() zaraz bede nakładała nafte na włosy puźniej mycie i wax na 30 min, pewnie do tego znów jakiś peeling i maseczka, krem i makijaż. Mam chęc iść dziś na solarke bo moja opalenizna już schodzi a pod koniec miesiąca przyjeżdża rodzina TZ z zagranicy i bedą organizować przyjęcie dla całej rodzinki, a ja teraz wyglądam jak ![]() Od dziś znów zaczynam brać therma line i cp a wieczorem po pracy pójdę pobiegać choć jestem przed @ i strasznie spuchłam ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- zawsze pozostaje allegro albo nawet jeślibyś chciała to moge ci kupić i wysłać ale jak coś to pisz na pw
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Te skoki ciśnienia mnie wykończą, znowu jestem jakaś o pupkę rozstrzaść
![]() Przed chwilą wzielam szybki rpysznic na rozbudzenie, nalozyłam dość solidnie maski z ziaji do włosów niesfornych i nadal przysypiam ![]() ![]() Chcicałam sobie kupić te tabletki, ktore pomagaja w poroscie włosów, ale boję się wysypu, jutro idę do derma. Jak mi sie sytuacja z tą twarzą lekko poprawi to wtedy będę lykać tamte tabsy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#132 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- a przeprowadzasz się do Katowic? ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() Ja sobie naprzywoziłam kosmetyków aloesowych ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
dodaja
no to zycze aby pozostało jak jest ![]() party super że jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shadi, Talullah bardzo dziekuję za komentarze pod zdj ![]() Mimo 1 dnia @: 30 min hh mam zamiar dohulac jeszcze 30 na 2 stronę ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-08-09 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny orientuje się któraś może w biżuterii? Strasznie kusi mnie ten zestaw, pisze, że srebro, ale sama nie wiem, czy faktycznie to jest srebro, bo taka cena.... http://allegro.pl/komplet-5-in-1-zes...543590842.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bueeee, nie lubię takiej pogody, niby cieplo, niby chłodno i nie wiem jak się ubrać żeby nie wymarznąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale szybko zleciało ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
możliwe, że oba kierunki.
Cytat:
![]() taaaaaaaaak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Soph dwa kierunki? ambitna ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Soph, ja tez studiuje na tym wydziale - administrację, wiec na tych dwoch kierunkach bedą przedmioty ktore bedą sie powtarzać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
jakie dokładnie
![]() i jak się wakacje udały ![]() tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy wybrane Krystian, ale TŻ trochę nosem kręci, chociaż się już w sumie przyzwyczaił ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na którym roku jesteś i jaki tryb? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
zawsze mam racje
|
Mieszkanie czy akademik?
Tylko zwróć uwagę na okolicę, bo w niektórych to towarzystwo jak w slumsach ![]()
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
zawsze mam racje
|
zrobię zdjęcia, w końcu się aparatu dorobiłam, święto narodowe
![]() 3 różne żele i 2 kremy do rąk, żel pod prysznic, mydełka, dezodorant Gdyby nie brak miejsca w bagażu to bym pewnie zwiozła tego pół tony ![]() tż- żel, krem do twarzy i pod oczy -- Udały. Nie licząc przelotu enterair, który nazywam zzsAir ![]() W drodze powrotnej pilot mówi 'będziemy mieć tylko 50 min opóźnienia' ja: ![]() ![]() Ok no różnie z pogodą, mógł się poprzedni spóźnić, przez wiatry, ale ciekawe jakbym ja się spóźniła 50 min to byłoby 'tylko' ![]() Ale jak potem spojrzeliśmy na opinię i jakie są opóźnienia to faktycznie tylko. Plaża piękna, drobno piaszczysta ![]() Tż chciał do sheratonu, mnie się spodobał jeden hotel, szczególnie dlatego, że pisało że nie ma w nim dzieci tylko osoby 18+ ![]() Poszliśmy do biura podróży i babka mi przyznała rację, że najlepsze plaże są tam. Tzn nie na całej wyspie takie piękne plaże, najlepsze są na południu zdecydowanie, wyżej bardziej szarawe, przez chyba pyły wulkaniczne itd. Upały afrykańskie, o 17 widziałam 41 stopni, nie pytam co wcześniej. Jak wieje jest całkiem przyjemnie, ale był mniej wietrzy dzień i o 21 było mi gorąco jak nie wiem. Jak wylądowałam to miałam ochotę nie wysiąść, nie przekonał mnie widok, zresztą poza obszarami gdzie są hotele to piach, piach i jeszcze raz piach, kaktusy i kamienie. Dla miłośników sportów wodnych-raj. Różny wiatr i fale w różnych częściach, tutaj lepsze dla surferów, tutaj dla kite-surferów. Przypływy takie, że sobie człowiek siedzi a nagle mu rzeczy zmywa, nie polecam siedzieć blisko brzegu. Woda ciepła w miarę, nie aż taka jak się spodziewałam, ale przejdzie się w taki upał 2 minuty i już taka woda 22 stopnie czy ile tam wydaje się zimna. Porządek jest, żadnych szkieł na plaży, policji pełno, żadnych żebrzących, czy zataczających się. Jeśli chodzi o sklepy- koło mnie jakiś cudów na kiju nie było, ale jeśli chodzi o kosmetyki i kremy w wyższej półki - sporo tańsze niż u nas. Ale na wypas zakupy to się lata na Grand Canarię. (opłaty mają niższe niż u nas- bo pytałam jednej laski ile wynajem domu, ile opłaty; taxi tańsze, dobre kosmetyki- tańsze, jedzenie- zależy jakie, takie mniej typowe dla Hiszpanii podobnie jak u nas albo droższe, takie produkty jak mleko, owoce, desery mleczne- tańsze, angielska prasa- dużo tańsza) Do centrum handlowego jedynego miałam 80 km, więc zajrzałam tylko raz. Szkoda czasu było ![]() Bałam się o jedzenie- ale jak to w rejonach turystycznych, nie ma problemu. Tylko słodkie tak jogurty i większość pieczywa, że nawet ja cukroholik byłam przesłodzona. W sumie to nic nadzwyczajnego nie robiłam- plaża, pływanie, pływanie w basenie, spacery po plaży, siedzenie na balkonie z gazetką, popijanie wieczorem. Raz się wybraliśmy terenówką poszaleć, mnie się podobało, ale osoby nie mogące patrzeć w dół nie byłyby zadowolone. A poza tym drogi: ![]() Jak się chce to się da. Z atrakcji można było obejrzeć hodowlę aloesu, albo produkcję seria koziego, więc podziękowałam. Jeśli chodzi o życie nocne- jest, ale nie jest to jakieś mega imprezowe miejsce. Nastrój lepszy, głównie przez dużą ilość słońca (deszczowych jest tylko 12 dni w roku czy coś koło tego) pewnie, a drugi fakt, że jestem z dala od ojczyzny. Mimo ohydnych upałów nie bolała mnie głowa, co często mi się zdarza, ale z okazji rzadkiej zabudowy jest tam niezły przewiew, nie to co u nas- zanieczyszczone powietrze i zastałe. Do tego- raj do robienia interesów, brak vatu(!), niskie podatki- większość w kieszeni zostaje( a i paragon mało znane słowo oprócz marketów, więc mało straszą chyba skarbówki) i mało rozwinięty jeszcze handel z wieku dziedzin. Jak cały pobyt uważałam ze słońcem, tak się sparzyłam ostatniego dnia, na małym fragmencie pleców i na stopie z przodu (dobrze, że dorwałam na lotnisku łagodzący krem z aloesem bo by się zadrapała) Gorzej tż- sparzył się ostatniego dnia aż do bąbli, tak jest jak się chce opalić na siłę na ostatni dzień. Ale poza tym kawałkiem pleców super się opalił, dzięki olejkowi z garniera ( u nas niestety niedostępny) Wypoczęłam w końcu, chociaż po powrocie spadek nastroju dość szybki. A ludzie to chyba za dużo czasu mają- na lotnisku 4 godz przed odlotem, a przy spóźnieniu w 2 stronę wszyscy stoją przy wejściu do tego tunelu do wejścia do samolotu, nie usiądą na siedzeniach 2 metry dalej, bo przecież odleci ![]() Nikt nie stał, tylko ludzie od nas. Nie ma jak sobie godzinkę postać bez celu ![]() A takiej paniki w samolocie to jeszcze świat nie widział- nie wiem samolot obniży się troszkę, bo już lądowanie za chwilkę, a ludzie, że spadamy. Zamknięte oczy, modlitwy, krew w nosa, łzy w oczach- matko, jakbym miała tak przeżywać, to wybrałabym kierunek gdzie się jedzie autokarem, chyba z 20% osób było spokojnych. A dodam, że się nic nie działo za bardzo. Ja tam się bardziej boję podróży samochodem- dużo większa szansa, że będzie po mnie.
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.