|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Padam... tyle km dziś narobiłam, ze ledwo żyję.
Mąz dał dziś wypowiedzenie
|
|
|
|
#122 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W łódzkim.Cytat:
iść poprosić o możliwość zrobienia badań- a myślę, że nie będzie bo dyrektor mnie zna, byłam też tam na praktykach.---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-08-16 o 20:11 |
|||
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki kolor ma zatem "Namiętny wieczór"
poczytaj sobie te nazwy http://www.dekoralfashion.pl/kolory
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Mąz był, dał wypowiedzenie. Szefowa tak na niego popatrzyła i mówi "pewnie w nowej pracy będzie ci lepiej??" Mąz takie oczy na nią i się pyta dlaczego uważa, ze ma coś nowego, a co ona, że przecież ma kredyt na głowie, małe dziecko więc logiczne, ze nie zwalnia się bez pewnej drugiej pracy. Więc mąz jej powiedział, że na bank będzie mu lepiej niż tu. Co do urlopu to ma sobie policzyć wszystko i mu powie od kiedy mu da. I potem mu powiedziała, ze i tak mu nie daruje tego manka, któe wyszło na koniec roku (5,5 tys) i ma jej zwrócić (razem z tą panią co pracowali) . mąż jej mówi, ze to wina komputera (rozliczenie robił z kwoty towarów wprowadzonych na początku roku, nie uwzględniał potem zmian cen) a ta, ze ją to nie interesuje i ma jej zwrócić. Mąz jej powiedział, ze on nie podpisywał odpowiedzialności materialnej więc nie musi płacić. To nie stało się na jego zmianie, nie on zawinił, więc nie będzie nic płacił. Ona dalej , ze mu nie daruje. Wiem, ze w tamtym sklepie wszyscy ti podpisywali a w jego zapomniała im dac tego dokumentu do podpisu. Jej strata. Mąz powiedział, ze będzie szedł z tą sprawą do Pip-u.
aaa i co najlepsze Dziś mąż powiedział innym pracownikom , ze się zwalnia (wcześniej nie chciał mówić, aby szefową zaskoczyć) i co się okazało w tym miesiącu jeszcze 2 osoby dają wypowiedzenia buahaha - to się kobieta zdziwi. W tym nasz kolega , który jest od serwisu - czyli naprawa tych wszystkich urządzeń. I nie ma nikogo na jego miejsce. Tyle, ze oni mają 3 m-ce wypowiedzenia.
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i luz.. niech sobie sama pracuje ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- wiem, w jednej chwili posta pisałysmy
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda - super! Mąż na pewno się cieszy, a kobieta - no cóż, jak jej trzech pracowników składa wypowiedzenie w ciągu miesiąca ...
A co do manka - obawiam się, że może mu potrącić z ostatniej pensji i wtedy rzeczywiście pozostanie PIP i sąd pracy. A co na to teść?
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka ale chyba nie może mu potracić, jeśli nie podpisywał tej odpowiedzialności materialnej? Co innego jakby się to stało na jego zmianie, że kasa się nie zgadza czy coś. Ale sorry, mamy sierpień a manko jest za tamten rok.
O tych 2 wypowiedzeniach jeszcze nie wie dowie sie lada dzień. Co teść na to?? Na zmianę pracy " oo super" na akcję z mankiem "nie podaruje ci tego" |
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz, jak jest dziwna, to czy podpisywał czy nie z hasłem "ona tego nie daruje" obawiam się że może mieć taki pomysł, bo jak inaczej tą kasę ma zamiar od Tż wyciągnąć? To jest jedyny sposób dla niej w tym momencie.
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
To wtedy mąz idzie do PiP-u a jak oni przyjdą na kontrolę to wiesz.. sprawdzą wszystko
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
jakaby nie było dobrze że złożył wypowiedzenie. a o ona zrobi dalej nie wiadomo, moze go tylko straszyła jak mu potrąci to pip..
właśnie dostałam sms - "Hej Marta czy mogę dać Twoje namiary świetnej pani fotograf bo we wrzesniu organizuje sesje zdjęciową i koniecznie chce ciebie. sesja płatna sama ustalasz stawke" i co????? i mam zonka..
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrowionka z Brukseli
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - dawaj jej swój numer
aaa i pytanie - jakiego typu sesja ??
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia utwierdzam się we wcześniejszym przekonaniu, ze dobrą decyzje podjęliście
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty nam naprawdę modelką zostaniesz, to nie żarty ![]() co to za sesja?? dawaj szczegóły |
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Samba - jak tam Belgia?
Marta - no jak to co, zgódź się ale wcześniej poproś o stronkę tej Pani i zobacz czy Ci się jej zdjęcia podobają Bo na zdjeciach to Ty laska wychodzisz rewelacyjnie!
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() ![]() ![]() nie dość, ze będziesz miała super zdjęcia to jeszcze pieniądze jakieś wpadną ![]() ale licz się z tym, że możesz się zrobić sławna i takich ofert będzie więcej ![]() ![]() edit: Marta nr zawsze możesz podać, godzisz się nie musisz, jak się rozmyślisz
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-08-16 o 21:21 |
|
|
|
#141 | ||||
|
Zakorzenienie
|
podzrawiamyyyyy
![]() ![]() Cytat:
żartuje z ciuchami ![]() normalna modowa ![]() hahahahahahahah ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam jej nazwisko więc będę szukać ![]() Cytat:
buahahha zwykłe fotki
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie zwykłe fotki, jak wrzuciłaś zdjęcia z torebkami, to się zapytaj, czy ktoś te terobki pamięta
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Uciekam - trzeba zacząć świętowanie weekendu!
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale z bluzami już tak! już sie bluzy widzi i pamięta ![]()
|
|
|
#144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() Nie zakrywaj się bluzami każda wie co widziała ![]() Ale masz "miodową kąpiel"
|
||
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fakt, na fotomodelkę nadajesz się MArta świetnieeeeee!!!! |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie, ja nerek nie pamiętam. jedyne co to taką bluzę z niebieskimi piórami.
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
bardziej nie można
![]() buhaha ale tak na poważnie wszystko to tylko światło i dobry aparat i tyle o mnie bo sie krempuje ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#149 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1. Tam właściciele na prawdę segregują i czyszczą odpady (szkło, puszki) bo inaczej są kary. Nikt nie wrzuca kilku materiałów do jednego wora, żeby ktoś to potem musiał jeszcze raz segregować. Wszystko podzielone i śmieciarze od razu wywożą do odpowiednich przetwórni. przez to zawsze mam dylemat jak segregować śmieci skoro u nas to tak kuleje. 2. Jeśli osiedle ma miano naprawdę ekologicznego, to np. domy są malowane tylko ekologiczną farbą i musi ona być dopuszczona przez zarządcę osiedla do stosowania i tyczy się to tak zewnętrza, jak i wnętrza domu 3. Woda deszczowa ze wszystkich dachów jest zbierana do beczek i używana np. do podlewania ogrodu, lub odprowadzana do zadbanych oczek wodnych obsadzonych odpowiednią roślinnością tyle na szybko Cytat:
![]() przeglądam Allegro i inne portale. Muszę skoczyć na starocia na Kole, ale albo pada albo mam zapracowany weekend A o tych aukcjach komorniczych nie pomyślałam. Magda będzie dobrze. Mój mąż 2 tygodnie przed moim porodem (październik) dostał nową pracę, więc z urlopu były nici. W marcu usłyszał, że pracuje jeszcze tylko miesiąc i go zwalniają i innych też. Niby problemy jakieś. Odprawy żadnej, bo to tylko okres prubny był. W przeciągu 3 dni dostał nową pracę i poszedł się pożegnać z szefem. Ten był w nie lada szoku, zwłaszcza że usłyszał, że ma wypłacić nie jedną pensję a dwie. Od grudnia miał jakieś niedopłaty i się uzbierało. Teraz mąż jest szczęśliwy. Uczy się nowych rzeczy, rozwija zawodowo. Nim poszedł pierwszego dnia do pracy, dostał umowę do przeczytania i skierowanie na badania lekarskie. Wszystko full legal i rejestracja na normalnej pełnej stawce, a nie ciągle kombinacje. Kolegę za to zwolnili 31 lipca - w sobotę się żeni. Super prezent mu dali. Do ostatnich dni dostawał premię, nawet odprawę dostał z premią. Za to w dokumentach takie bzdury mu szef wypisał, że są na niego skargi, że nie zrobił czegoś, co miał w obowiązku, mimo iż to wykonał i są na to dowody. Wypowiedzenie dostał na koniec dnia, a 12 minut później jak dotarł do domu miał zablokowany dostęp do wszystkich danych firmowych (w tym różnych danych, świadczących o jego niewinności) Dwa dni później kolega złożył pokaźny pozew do sądu ![]() SAMBAdiJANEIRO - miłej zabawy i dobrej pogody
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
||
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu masakra co z tymi pracodawcami się dzieje.
Ja mieszkałam w Holandii 2 lata piękny kraj.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

?
Gratuluje decyzji

, cegły, popiół ze spalania w piecach w zimie to norma i co Wam jeszcze przyjdzie do głowy). To że jest nieumyte, to w sumie nie jest wielki problem, bo stłuczka szklana czy pocięte wióry plastikowe i tak są myte.
A o tych aukcjach komorniczych nie pomyślałam.