Wycofywane produkty ALTERRY!!!! Wspólny protest! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-17, 20:59   #121
maarteczqa
Przyczajenie

Dot.: Wycofywane produkty ALTERRY!!!! Wspólny protest!

Jeżeli chodzi o oleje to w Chorzowskim Rossmannie były dostępne wyłącznie limetka i oliwka oraz migdał i papaja po obniżonych cenach.. i niestety ostatnie sztuki.
Z odżywek to jedynie granat, a obok stała maska do włosów. Natomiast szamponów były pełne półki.

Edytowane przez maarteczqa
Czas edycji: 2012-08-17 o 21:01
maarteczqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 22:46   #122
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
ja byłam w moim Rossmanie i jest wszytsko z Alterry poza olejkami !
w poniedziałek podbiję 2 Katowickie Rossmany i jak nic nie znajdę to się wkurzę
nie wiem, do których uderzasz ale w Silesii, 3 stawach i na skargi nie ma czego szukać

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 06:23   #123
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
nie wiem, do których uderzasz ale w Silesii, 3 stawach i na skargi nie ma czego szukać
chciałam iśc na skargi właśnie i na plac miarki. W takim razie nadzieja na placu miarki pozostaje
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 10:05   #124
Ilena
Zakorzenienie

Kod:
Szanowna Pani,

Serdecznie dziękujemy za nadesłane zgłoszenie. Jest nam niezmiernie miło, że marka Alterra zyskała Pani sympatię i zaufanie.
Pragniemy Panią uspokoić, że nie planujemy wycofania tej marki z asortymentu naszych drogerii i pozostanie ona w dalszej sprzedaży.
Nasz asortyment podlega jednak modyfikacjom, stąd mogą pojawiać się zmiany w obrębie wachlarza produktów tej, jak i innych marek.
Niemniej zawsze jest to powodowane w oparciu o wiele kryteriów, a jednym z nich jest opinia naszych klientów.

Zawsze chętnie udzielimy Państwu informacji odnośnie dostępności poszczególnych produktów w naszej ofercie. W celu sprawdzenia dostępności prosimy o podanie nazwy konkretnego artykułu.

Mamy nadzieję, że nasza oferta nadal będzie dla Pani interesująca, a asortyment produktów Alterra dostępny w naszych sklepach spełni Pani oczekiwania.

Pozdrawiam serdecznie

Aleksandra Orzechowska
Sekcja Obsługi Klienta

Rossmann SDP Sp. z o.o.
ul. św. Teresy 109
91-222 Łódź
tel.  [IMG]chrome://skype_ff_extension/skin/numbers_button_skype_logo.png[/IMG](42) 61-39-700 
e-mail:Obsługa_Klienta@rossmann.com.pl
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 13:37   #125
edna253
Przyczajenie

ja od 5 dni wkręcam się w to wszystko, zamówiłam olejek kokosowy, ale nie mogłam się doczekać i kupiłam olejek z masła shea...

ale... jak zobaczyłam tą panikę, to i ja poleciałam do Rossmanna i mimo ze nie próbowałam jeszcze żadnego z tej firmy to zapas zrobiłam.

najbardziej chciałam wypróbować ten z brzozą, ale było tylko puste miejsce

moim zdaniem, skoro tak dobrze się sprzedawał to może to jest przyczyną. Był za dobry i za tani, w związku z czym wycofują go, aby powrócił pod inną nazwą i dużo droższy. I co, nie kupicie? Oczywiście, że tak, bo tego już nie będzie, a "nowy" będzie służył tak dobrze jak ten stary. Oni w tym dziale marketingu to głupi nie są
edna253 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 21:20   #126
fdg
Raczkowanie

Witajcie.

Zasmuciła mnie informacja o tym, że moje ulubione produkty Alterry są wycofywane.

Niedawno przekonałam się do tej marki i odkryłam, że mają naprawdę fajne kosmetyki.

Jestem w trakcie zużywania serii z pszenicą i morelą i jestem zachwycona - w szczególności odżywką. Na stanie mam również czerwoną wersję (chyba z granatem) - mam nadzieję, że również przypadnie mi do gustu i posłuży moim włosom tak, jak ta wycofywana.

Przyznam szczerze, że nie będę jakoś szczególnie ubolewać nad zniknięciem olejków - posiadam jeden, którego używam co wieczór do pielęgnacji skórek) - niemniej jednak szkoda, bo przymierzałam się do olejowania włosów, a olejki mają, jak widać, rewelacyjne opinie...
W czwartek nie wiedziałam jednak nic o całej tej akcji z wycofywaniem i będąc w warszawskim Rossmannie przy ul. Nowowiejskiej widziałam tylko jeden rodziaj olejków - zdziwiło mnie to, ponieważ do tej pory widywałam ich więcej.

Petycja oczywiście podpisana, ale nie sądzę, aby przyniosła ona pozytywny skutek. Firma ma swoje powody i myślę, że w tym przypadku nie chodzi o opinię klientów.
fdg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 21:28   #127
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez Iwi82 Pokaż wiadomość
ja dziś byłam w czterech Rossmanach w Krakowie (Bonarka, Galeria Krakowska, Floriańska i Stradom) i w nich można dostać jedynie olejek Migdał/Papaja. Pozostałych nie ma
dużo tych migdał papaja jeszcze było?
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 09:07   #128
metice
Rozeznanie

nie było mnie dwa dni, bo miałam małe zamieszanie w domu, ale zadzwoniłam do nich jeszcze raz i podałam konkretne kody kreskowe. I szczerze to trochę zgłupiałam, bo z kim się u nich nie rozmawia, to każdy mówi co innego.
A więc dowiedziałam się, za drugim razem od innej pani, że jest wycofywana:

odżywka morelowa
olejek granatowy
olejek brzozowy
olejek z papają - pani powiedziała, że w kompie ma zaznaczone, że jest nieaktywny, a nie wycofany, ale nie była w stanie powiedzieć jaka jest różnica między tymi dwoma określeniami - stwierdziła, że może będzie jeszcze wracał na półki.

nie mam info co do olejku z limonki, bo jak do nich dzwoniłam, to jeszcze nie było na forum kodu do niego.

Btw - nadal nie odpisano mi na maila, którego pisałam bezpośrednio do działu zajmującego się wycofywaniem/dystrybucją produktów na pl.
Fajnie, że ktoś odpowiedział jednej z wizażanek, tylko szkoda, że zero konkretów w sprawie wycofywania alterry się tam pojawiło

Zaczęłam się zastanawiać, czy to,że każdy u nich mówi co innego to jest kwestia bałaganu, czy faktycznie to jest jakiś chwyt reklamowy. Może za tydzień nagle się okaże, ze niczego nie wycofują z produkcji

------------------------------------------------------------
edit:
Przed chwilą weszłam na stronę niemeickiego rossmana - i co się okazało?
Nie ma w liście produktów z alterry:

odżywki morelowej,
olejku granat
olejku brzoza

jest tylko olejek limonkowy i papajowy

Ktoś wcześniej pisał, że w Niemczech nie ma zmian asortymentu? Czyżby jednak tam też coś było na rzeczy?

Edytowane przez metice
Czas edycji: 2012-08-19 o 09:17
metice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 11:42   #129
Joskelyn
Zadomowienie

Bylam dzis w Rossie w Focusie i sytuacja wyglada tak:
- odzywek z morela nie ma, nie ma juz nawet po nich miejsca
- olejkow nie ma zadnych, miejsce zostalo tylko po tych z pomarancza i brzoza
-pani nic nie wie, wspomniala tylko, ze na dniach dział bedzie przebudowywany i moze dojda nowe kosmetyki

Co mnie jednak najbardziej wkurzylo, to fakt, ze nie ma tez moich ukochanych kremow pod oczy z dziką roza i orchideą!!!!!! Juz w tygodniu bylam w Rossmanie na Gdanskiej i ich nie widzialam, ale myslalam, ze moze nie moge znalezc czy akurat nie ma. Teraz jednak po tej akcji z wycofywaniem kosmetykow, powaznie sie zmartwilam, bo nawet miejsca na nie nie ma

Nie rozumiem tego wszystkiego - przeciez Rossman wspolpracuje z wizazem, wiec chyba maja tam ludzie swiadomosc, jakie wysoskie oceny na KWC i jakie opinie na forum maja te wycofywane produkty :/ Czemu w ogole nie patrza na klientow???? Akuart te olejki i odzywka to prawdziwe hity tutaj!

Odzywki z morela nie uzywalam, na szczescie uwielbiam te z granatem, olejki do wlosow jakos przezyje, bo sluzą mi tez te z babydreamu, ale moje kremy pod oczy!!!!!????!!!! Tragedia

Perfumowe szaleństwo

Filmowy blog
Perfumowy blog

Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml!

Edytowane przez Joskelyn
Czas edycji: 2012-08-19 o 11:43
Joskelyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 11:56   #130
momoxxl
Przyczajenie

Ja od kiedy zaczęłam się interesować Alterrowymi kosmetykami (nie za długo jeszcze:P) to nigdy nie widziałam morelowej odżywki ani olejku brzozowego czy granatowego. W zeszłym tygodniu w mojej małej mieścinie jeszcze był olejek z limetką, ale we wtorek już nie było żadnego. I tak jak pisała Joskelyn, jakiś czas temu szukałam kremu pod oczy z dziką różą i nie było po nim nawet miejsca.
Niestety obawiam się, że te produkty już nie wrócą, bo faktycznie nie ma ich na stronie niemieckiego rossmana... To wszystkie produkty Alterry, które można zamówić przez ich stronę: http://www.rossmannversand.de/Deskto...age=1&mm37=323
momoxxl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 12:52   #131
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez momoxxl Pokaż wiadomość
Ja od kiedy zaczęłam się interesować Alterrowymi kosmetykami (nie za długo jeszcze:P) to nigdy nie widziałam morelowej odżywki ani olejku brzozowego czy granatowego. W zeszłym tygodniu w mojej małej mieścinie jeszcze był olejek z limetką, ale we wtorek już nie było żadnego. I tak jak pisała Joskelyn, jakiś czas temu szukałam kremu pod oczy z dziką różą i nie było po nim nawet miejsca.
Niestety obawiam się, że te produkty już nie wrócą, bo faktycznie nie ma ich na stronie niemieckiego rossmana... To wszystkie produkty Alterry, które można zamówić przez ich stronę: http://www.rossmannversand.de/Deskto...age=1&mm37=323
na stronie, którą podałaś są olejki do ciała, niestety tylko migdał i papaja, oraz oliwka i limonka

Edytowane przez 201607180946
Czas edycji: 2012-08-19 o 12:54
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-19, 14:15   #132
wisienka_com
Raczkowanie

Białystok również pustki ale jeszcze karteczki zostały z nazwami olejków, w każdym Rossmanie mówią co innego :/ ehh.... mam 2 olejki ale na wykonczeniu
Stary 2012-08-19, 15:20   #133
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wisienka_com Pokaż wiadomość
Białystok również pustki ale jeszcze karteczki zostały z nazwami olejków, w każdym Rossmanie mówią co innego :/ ehh.... mam 2 olejki ale na wykonczeniu
Weź nie załamuj chciałam jutro zrobić zapasy...Może na Nowym Mieście coś będzie, tamten Ross nie jest chyba zbytnio oblegany.
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 19:56   #134
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

czy ktoś mi może powiedzieć czy w Krakowie gdziekolwiek dostanę jeszcze te olejki???
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 20:49   #135
lacrimachristi
Zakorzenienie

a jakas dziewczyna wie jak Myszków?? mamy tylko jeden Ross
Stary 2012-08-19, 20:52   #136
19agusia91
Zakorzenienie

Czyli raczej petycja nic nie da
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 20:56   #137
Afiore
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Czyli raczej petycja nic nie da
Tez mi się tak wydaje, mało nas

Długość od karczku do końcówek
32-34-✄-31-...-37-✄-30-32-34-36-38-40-42-44-46-48-50
Afiore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 22:08   #138
Szoszoszo
Zakorzenienie

Nie wiem dlaczego, ale nie przyjmuje mojej petycji jeszcze będę próbować.
To naprawdę smutne, bo jestem bardzo początkującą włosomaniaczką i miałam w planach testowanie wszystkich dostępnych alterrowych wspaniałości.
Chyba liczę na cud, ale i tak zapytam widziała może któraś z Wizażanek w Warszawie jeszcze jakiekolwiek olejki?
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 22:31   #139
Afiore
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość
Nie wiem dlaczego, ale nie przyjmuje mojej petycji jeszcze będę próbować.
To naprawdę smutne, bo jestem bardzo początkującą włosomaniaczką i miałam w planach testowanie wszystkich dostępnych alterrowych wspaniałości.
Chyba liczę na cud, ale i tak zapytam widziała może któraś z Wizażanek w Warszawie jeszcze jakiekolwiek olejki?
Na wawrzyszewie w piątek widziałam z migdalami i papają i z limonką (ale nie wiem co było do tej limonki ). Wydaje mi się też, że na dworcu centralnym jest jeszcze bardzo dużo odżywek i olejków (pod latarnią najciemniej...) :P

Długość od karczku do końcówek
32-34-✄-31-...-37-✄-30-32-34-36-38-40-42-44-46-48-50
Afiore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-19, 22:53   #140
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Afiore Pokaż wiadomość
Na wawrzyszewie w piątek widziałam z migdalami i papają i z limonką (ale nie wiem co było do tej limonki ). Wydaje mi się też, że na dworcu centralnym jest jeszcze bardzo dużo odżywek i olejków (pod latarnią najciemniej...) :P
DZIĘKI! Spróbuję więc "pod latarnią"
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 10:42   #141
SorbetMalinowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Weź nie załamuj chciałam jutro zrobić zapasy...Może na Nowym Mieście coś będzie, tamten Ross nie jest chyba zbytnio oblegany.
Byłam dziś w Rossie w Galerii Podlaskiej i były 3 olejki migdał-papaja w cenie 11,99zł (teraz zostały dwa, bo jeden wzięłam).
Z odżywek były tylko te z mango.
SorbetMalinowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 10:48   #142
Lone_Wolf
Przyczajenie

Ja zajrzałam dziś do Rossmanna w Ciechocinku i również pustki. Spawa ma się następująco:

1. Odżywek z morelą ani śladu, nawet miejsce na nie zniknęło. Zostały tylko odżywka i maska z granatem.
2. Szampony bez zmian, czyli wszystkie dostępne.
3. Żele pod prysznic niby były wszystkie, ale tylko po 2-3 sztuki.
4. Mydła są wszystkie i to w dużych ilościach, zarówno te w kostce jak i w płynie.
5. W kremach się za bardzo nie orientuję, ale chyba raczej wszystko było (4 rodzaje - z aloesem, bezzapachowy, brzoskwiniowy i taki we fioletowym opakowaniu z kwiatkiem). Na wszelki wypadek wzięłam ten z aloesem, bo zawsze chciałam wypróbować.
6. Dezodorant w kulce i w sprayu są.
7. Z balsamów do ciała był tylko bezzapachowy, z granatem i z trawą cytrynową. Pomarańczy z wanilią nie było, miejsce na niego też zniknęło. A to był akurat mój ulubiony.
8. Krem do rąk jest.
9. Pomadka ochronna również dostępna.
10. Z olejków był tylko ten z papają i to ostatnia sztuka, po reszcie ani śladu.

Edytowane przez Lone_Wolf
Czas edycji: 2012-08-20 o 10:51
Lone_Wolf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 10:59   #143
Joskelyn
Zadomowienie

Wracam z pola bitwy i powiem Wam, zew w Bydgoszczy sytacja wyglada calkiem niezle.
Coprawda w Focusie ani widu ani slychu, jak juz pisalam, ale tam w sumie najwiecej ludzi chodzi i czesto olejki szybko znikaly.
Przy Drukarnii na Gdańskiej dwie sztuki migdała i papaji - reszty brak, ale juz w Rossie na Gdanskiej przy Avonie, tam za Sniadeckich pelne rządki Migdala i Papaji i Limetki i Oliwki.
Natomiast w Rossmanie przy Dworcowej - full wypas. Dwa juz wymienione chyba po 10 sztuk + pelny rządek Brzozy i Pomaranczy

Kupilam sobie po jednym z kazdego :P

No i Panie z obslugi robią wielkie oczy i o wycofywaniu nic nie wiedza

Takze chyba w Bydgoszczy malo wlosomianiaczek, ze tyle sie jeszcze ostalo

Perfumowe szaleństwo

Filmowy blog
Perfumowy blog

Edytowane przez Joskelyn
Czas edycji: 2012-08-20 o 11:25
Stary 2012-08-20, 12:03   #144
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Lone_Wolf Pokaż wiadomość
Ja zajrzałam dziś do Rossmanna w Ciechocinku i również pustki. Spawa ma się następująco:

1. Odżywek z morelą ani śladu, nawet miejsce na nie zniknęło. Zostały tylko odżywka i maska z granatem.
10. Z olejków był tylko ten z papają i to ostatnia sztuka, po reszcie ani śladu.
ja byłam dziś w Rossku w kielcach w Pasażu Świętokrzyskim i doopa odżywka była tylko z granatem i nie było pustego miejsca po pozostałych odżywkach
olejków nie było żadnych były dwa puste miejsca
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 12:41   #145
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SorbetMalinowy Pokaż wiadomość
Byłam dziś w Rossie w Galerii Podlaskiej i były 3 olejki migdał-papaja w cenie 11,99zł (teraz zostały dwa, bo jeden wzięłam).
Z odżywek były tylko te z mango.
Ja zajrzałam na Nowe Miasto, ale niestety- po olejku pomarańcza&brzoza zostało tylko puste miejsce, był aż jeden migdały&papaja. Odżywek z morelą brak, za to cała półka tych z granatem. Balsamów nie widziałam, były tylko mleczka, wszystkie rodzaje.

A maskę z granatem też wycofują?
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 12:57   #146
Aviiieee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
a jakas dziewczyna wie jak Myszków?? mamy tylko jeden Ross
Nie mam pojęcia, ale w Częstochowie za to można jeszcze dostać olejki migdał i papaja (przy okazji sama się zaopatrzyłam) oraz ten z limetką, widziałam też odżywkę morelową, ale to tylko w jednym z Ross, poza tym pustki .

Edytowane przez Aviiieee
Czas edycji: 2012-08-20 o 12:58
Aviiieee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 13:02   #147
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aviiieee Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia, ale w Częstochowie za to można jeszcze dostać olejki migdał i papaja (przy okazji sama się zaopatrzyłam) oraz ten z limetką, widziałam też odżywkę morelową, ale to tylko w jednym z Ross, poza tym pustki .
Tak? w którym dokładnie? W Jurajskiej?

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-20, 13:24   #148
Joskelyn
Zadomowienie

W ogole to w tyhc Rossmanach, w ktorych nie bylo Pomaranczy i Brzozy, byla naklejona cena "11,99zl", natomiast w tym, gdzie go znalazlam, byl jedynym nieprzecenionym - bylo po 17.99, a reszta po 11,99. Myslalam, ze promocje sa jakos ujednolicone odgórnie

Perfumowe szaleństwo

Filmowy blog
Perfumowy blog

Stary 2012-08-20, 13:25   #149
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ja byłam dziś w Rossku w kielcach w Pasażu Świętokrzyskim i doopa odżywka była tylko z granatem i nie było pustego miejsca po pozostałych odżywkach
olejków nie było żadnych były dwa puste miejsca
nie widziałam już dawno odżywki z morelą w żadnym kieleckim R.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 13:52   #150
CytrynowaLimonka
Przyczajenie

Napisałam maila do sekcji obsługi klienta Rossmanna z zapytaniem czy olejek Brzoza i Pomarańcza zostanie wycofany i czy jest jeszcze dostępny w jakimś Rossmannie w Poznaniu (gdzie mieszkam). Dostałam taką odpowiedź:

"Szanowna Pani,

Dziękujemy za nadesłane zapytanie.
Uprzejmie informujemy, że olejek antycellulitowego Alterra "Brzoza i Pomarańcza" nie został wycofany z naszej oferty. Jest on jednak trudniej dostępny, gdyż występuje problem z dostawami tego artykułu. Na obecną chwile produkt ten niestety nie jest dostępny w żadnym z naszych sklepów w Poznaniu.
Po otrzymaniu dostaw ze strony producenta, zapas tego produktu zostanie uzupełniony.
Prosimy śledzić na bieżąco jego dostępność w sklepach Rossmann."

CytrynowaLimonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości