|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowe farby Syoss i nowe odcienbie Casting Creme Gloss
Syoss ; )) !
Świetna farba ! ; ) farbowałam średni brąz . Prześliczny kolor wyszedł ,tak jak na opakowaniu , nie ciemniejszy )identyczny ;* Śliczny ) akurat ten odcień należy do chłodnych tonacji ,dlatego nie ma efektu rudego czy miedzianego . Jest śliczny naturalny brąz Polecam ! )) |
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Farba Syoss
Witam Drogie Wizażanki
Wiem że juz jest wątek o tej farbie, ale jest on połączony z castingiem, co mnie nie interesuje. Pewnie niektórych z was też, dlatego tez zakładam ten wątek... Wklejajcie swoje zdjęcia po farbowaniu, a najlepiej odrazu piszcie na jaki kolor kładłyście będzie nam to ułatwiało prace i poszukiwanie wymarzoneo koloru bardzo prosze o odpowiedzi i wpisywanie się w ten wątek ![]() ![]() |
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Farba Syoss
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Istenieje wątek (Dot.: Nowe farby Syoss i nowe odcienbie Casting Creme Gloss ) ktory jest połączony z lorealem casting... A mnie chodzi o konkretnie jedną farbę, którą jest Syoss... innego wątku nie widziałam, a jeśli znalazłaś, to prosze podaj linka...
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Zapraszam do wątku -- > https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...73post23232873 wklejajcie zdjęcia farby syoss... watek jest o samej farbie syoss, a tu jest polączone z castingiem. zapraszam
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie wg mnie to jest glupie.
Watek o Castingu jest, tam powinny byc opinie o Castingach. A calkiem osobny watek o Syosie. Może ktoś zrobi z tym w końcu porzadek
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
|
Osobiście bardzo negatywnie wspominam Syoss, tylko ze moje eksperymenty dotyczyły czerni. Farba spłukiwała się miejscami z włosów stosunkowo szybko, a potem gdy chciałam jej się całkiem pozbyć wyglądało to nieciekawie, bo nawet po dekoloryzacji zostały mi bardzo ciemne plamy. O.o
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364796
proszę tutaj wątek z efektami farbowań róznymi farbami, jets tam tez syoss. |
|
|
|
|
#130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-07
|
też chętnie się dowiem i zobaczę fotki po koloryzacji tą farbką
również interesują mnie 'brązy'
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Bez sensu
Tamten watek polaczony z Castingami jest juz od dluzszego czasu, jest tam wiele informacj i zdjec, wiec po co zakladac nowy, oddzielny i tylko robic balagan.. Teraz osoba chcaca sie czegos dowiedziec bedzie musiala skakac pomiedzy dwoma watkami.
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
jak będę miała chwilkę to wkleję zdjęcie,farbowałam syossem wymieszany średni brąz+jasny brąz kolor wyszedł śliczny,bardzo naturalny,wygląda tak jak mieszanka mlecznej i gorzkiej czekolady
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
ja postaram się dzisiaj wkleić porównanie włosów, a farbowałem kolorem Złocisty ciemny blond
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
ta, tak byłabym Wam wdzięczna
Edytowane przez moniska44444 Czas edycji: 2010-11-15 o 14:35 |
|
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
mi wyszedł taki efekt
włosy z przed miałam jeszcze troszke ciemniejsze nic na zdjeciu
|
|
#137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wyszedł naprawdę złoty ciemny blond... pozniej dodam swoj kolor, i powicie mi zy wyjdzie mi ciemny blond :/ Bo mam jasny brąz jakieś rude ble
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
własnie ja chciałam takie karmelowe i wyszło, aż sie zdziwiłam, bo myslałam, że na moich ciemnych efekt będzie mniejszy
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
A to moje włosy, uchwyciłam ich prawdziwy kolor... Jak myslisz wyjdzie mi ciemny blond?
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie to ja jestem zielona co do farb itp bo to było moje pierwsze podejście i na szczęscie udane
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś farbowała może odcieniem średni brąz???
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
A to Moj miodowy blond syoss chodzi mi teraz po glowie jasny blond tylko czy ruszy ten miodowy. farbowane miesiac temu. zdjecie z kolezanka a co tam ona ma piekne i naturalne
a myslicie ze ruszy mi jest tylko niby ton jasniejszy ten jasny blond syoss od miodowego
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe farby Syoss i nowe odcienie Casting Creme Gloss
Dziewczyny, co sądzicie o trwałości syoss? Kupiłam sobie granatową czerń, ale czytam że się spłukuje szybko, a raz mówią że długo trzyma. To jak to jest? Bo jak mam za dwa tyg. znowu farbować to nie ciekawie.
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szybko to mało powiedziane ja farbowałam złocistym ciemnym blondem i kolor bardzo mi się podobał ale co z tego jak po 4-ech myciach nie było śladu po farbie stwierdziłam że nie ma sensu wydawać tyle pieniędzy na farbę która trzyma tyle samo co szamponetka
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
No, ale blondy i czerwienie to chyba mają do tego, że się szybko wypłukują czy coś...
Ej no nie załamujcie mnie, proszę ^^ Chociaż tak szybko to też nieciekawie. A nie zrobiłaś coś inaczej, moze myłaś włosy w szamponie przeciwłupieżowym? Może czerń jest wyjątkowa Ehh, no nic, trudno. Trza spróbować. Może tragedii nie będzie.
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Myję włosy szamponem dziecięcym bo innym nie mogę-są za ostre. Jak dla mnie to ta farba jest po prostu beznadziejna z reszta skoro i tak ją już kupiłaś to pofarbuj nią włosy najwyżej zejdzie po kilku myciach i więcej jej nie kupisz
|
|
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
Proszę was o pomoc!! miesiąc temu zafarbowałam włosy na sredni blond syossa wcześniej miałam perłowy blond castinga. Dziś zrobiłam sobie jasny popielaty blond wellatonu 8 .1 i nie pokryło mi tej rudości którą miałam po syossie od nasady i na skoroniach.. teraz chyba zrobię lodowym blondem castinga lub rozświetlonym blondem wellatonu co o tym sądzicie???
|
|
#148 |
|
Przyczajenie
|
perełka, syoss Ci spłynoł bo z tego co wyczytałam polożyłas go na rozjaśnione włosy, platynowy blond, ja z syossa używałam raz koloru 5.1, normalnie farbuje alfaparf 6.1, farba syoss nie jest super trwała, ale do 3tyg kolor się w miare trzyma.
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrzeba czasu aby kolor sie wbil w takie jasne razjasniane wlosy, gdybys pofarbowala jeszcze raz to juz troche dluzej by sie kolor utrzymywal.
|
|
|
#150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Możliwe, ale zraziłam się już do tej farby a jak coś mi podpadnie to więcej do tego nie wracam. Teraz chciałabym zafarbować włosy na kolor najbardziej zbliżony do mojego naturalnego ale wątpię że istnieje farba o kolorze pomiędzy jasnym szatynem a ciemnym mychowatym blondem No chyba że Wy znacie taką farbę to proszę o nazwę
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

)

i poszukiwanie wymarzoneo koloru
bardzo prosze o odpowiedzi i wpisywanie się w ten wątek 

stwierdziłam że nie ma sensu wydawać tyle pieniędzy na farbę która trzyma tyle samo co szamponetka

a jak coś mi podpadnie to więcej do tego nie wracam. Teraz chciałabym zafarbować włosy na kolor najbardziej zbliżony do mojego naturalnego ale wątpię że istnieje farba o kolorze pomiędzy jasnym szatynem a ciemnym mychowatym blondem