|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam prawdziwej, nie internetowej przyjaciółki z Warszawy
Cześć Kobietki
Ja również szukam koleżanki. Na wspólne wyjscia do kina na filmy ambitne i te mniej, na wypady rowerowe, spacery, zakupy, ciacha itd.Szukam realnej koleżanki pozytywnej i raczej wesołej, ponieważ sama taka jestem ![]() Mam na imię Małgosia, 28 lat, od trzech lat mieszkam w Warszawie. ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- p.s.Mieszkam na Mokotowie |
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
hej, szukam jakieś kumpeli z Łodzi,która wyskoczy na kawę i na zakupy,mam 29lat
|
|
#123 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, jestem z okolic Warszawy. Szukam kobiecej przyjaźni. kogoś z kim można pogadać o radościach i problemach. Wyjść do kina, na zakupy czy kawę. Kto wyrzuci z siebie żale, ale też wysłucha moich. Bez zazdrości i hipokryzji.
Jestem rozwódką, mam dwoje niemal dorosłych dzieci. Jeśli któraś z Was potrzebuje towarzyszki do wspólnych wypadów i spędzenia wolnego czasu oraz porad czy chociażby wysłuchania - to ja jestem otarta na propozycje. Będzie mi miło kogoś poznać. |
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Witam
...chętnie do Was dołączę... . Pracuję w Wawie a mieszkam pod Warszawą!
|
|
|
#125 |
|
Dolce vita
|
Najlepiej zgłaszajcie się na priv
![]() Mam 29 lat. Moje życie musi przejść rewolucję w najbliższym czasie. Tzn. chcę, żeby przeszło, bo wali mi się po całości- musze sprzedać mieszkanie i zmienić prace, odżyć po rozstaniu. Pozbierać się. Żeby nie było - nie mam zamiaru narzekać ani biadolić, a potrzebuje pogadać, poimprezować, pójść na rower. Oderwać się od wszystkiego, zaprzyjaźnić z nowymi ludźmi. Ktoś coś?
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Część dziewczyny,
W połowie 2013 roku przeprowadziłam się do Warszawy i jakoś od tego czasu nie mogę sobie znaleźć tu kolezanki hehe śmieje się bo zapoznanie mojego obecnego partnera w wawie nie było na tyle skomplikowane co znalezienie kumpelki która będzie miała podobne zainteresowania:p. Mam 30 lat, mieszkam na Pradze południe konkretnie goclaw, ale jestem mobilna wiec na kawke bądź "szoping" dojadę wszedzie. Zachęcam do kontaktu na priv zwłaszcza dziewczyny które chętnie wyskoczą na wspomniana wyżej kawkę i ploteczki oraz lubią aktywnie spędzać czas (squash, tance, aerobik, rolki, itd) każda forma aktywności wskazana, zwłaszcza ze już wiosna .
|
|
|
|
|
#127 |
|
Przyczajenie
|
To bardzo piękne, że masz chęć pomagania innym, myślę, że w miejscu gdzie odbywają się akcje wolontariatu -mogłabyś spotkać podobne Tobie wrażliwe dusze, może wartałoby wpisać np w net jakieś hasło typu " akcje chartatywne w Warszawie " i się dołączyć? na miejscu na pewno będą jacyś ludzie dla których przyjaźń oraz kontakt z drugim człowiekiem jest czymś ważnym. Co sądzicie o takim pomyśle? Przy okazji zrobi się coś dobrego a i może pozna kogoś fajnego?
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- To bardzo piękne, że masz chęć pomagania innym, myślę, że w miejscu gdzie odbywają się akcje wolontariatu -mogłabyś spotkać podobne Tobie wrażliwe dusze, może wartałoby wpisać np w net jakieś hasło typu " akcje chartatywne w Warszawie " i się dołączyć? na miejscu na pewno będą jacyś ludzie dla których przyjaźń oraz kontakt z drugim człowiekiem jest czymś ważnym. Co sądzicie o takim pomyśle? Przy okazji zrobi się coś dobrego a i może pozna kogoś fajnego? |
|
|
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
|
Ooo bardzo fajny wątek, tez szukam osoby otwartej do wypadów zakupy, kawa, silownia itd piszcie bardzo chętnie poznam nowe osoby
|
|
|
|
|
#129 |
|
Przyczajenie
|
Super watek
|
|
|
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
Ja także mieszkam w Warszawie stosunkowo niedługo. Przyznam, że w wieku 29 lat już nie jest tak łatwo poznać koleżankę, dlatego może tutaj by się to udało? A może jakiś wspólny wypad? Zdecydowanie łatwiej poznaje się facetów hehe.
|
|
#131 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chętnie pogadam zarówno na wypady aktywne - bieganie, sport, jak i na ploteczki i zakupy. Pisz na priva jak jesteś zainteresowana nadal. Mam 34 lata
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakręcony Chochlik
|
Dziewczyny można się przyłączyć? Która tu jeszcze siedzi?
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny
ja mieszkam w Warszawie od 1,5 roku, parę miesięcy temu rozstałam się z facetem. Mieszkam na Bielanach, pracuję w centrum, chętnie spotkam się na jakąś kawę, wieczorny wypad, fitness itp. Mam 28 lat. Jeżeli któraś z Was ma ochotę się spotkać to piszcie, może uda się znaleźć jakąś fajną kumpelę
|
|
|
|
|
#135 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Też mieszkam na bielanach :P Z chęcią się z Tobą zapoznam
|
|
|
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Mam 28 lat, mieszkam na Mokotowie i również szukam przyjaciółki! na ploty przy kawie, do kina, do teatru, na fitnes, na wino...
Edytowane przez netkaas Czas edycji: 2015-09-30 o 19:58 |
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
No to tak trochę nieśmiało, ale też się przyłączę
![]() Dawno nie pisałam na wizażu, ale wpadam tu podglądać i trafiłam na wątek (chyba nawet sama kiedyś zakładałam podobny) Mam faceta, mam paru znajomych, ale to raczej takie okazjonalne znajomości, praktycznie z samymi facetami. Dziwnie to zabrzmi, ale nie mam szczęścia do kobiet... jedna, którą miałam za przyjaciółkę mnie olała, a niedawno inna, którą uważałam za bliską koleżankę wyemigrowała na stałe i już widzę, że kontakt się nie utrzyma Chyba mam problem z utrzymywaniem znajomości - staram się nad tym pracować, ale w moim wieku ludzie mają swoich stałych przyjaciół, a na nowych brakuje im czasu/chęci. Koleżanek nigdy takich stałych i na dobre i złe nie miałam (dużo przeprowadzek, jakoś nigdy nie pasowałam do dziewczyn z najbliższego otoczenia itp.) Żyję mocno aktywnie, najczęściej udawało mi się ten brak przyjaciółki zagłuszyć, ale ostatnio brak takiej bliskiej osoby daje mi się we znaki. Rocznik '87 - sporo czytam, podróżuję, ciągle się uczę, chodzę do kina, na koncerty, a jak wyrwę wolną chwilę to uprawiam sport albo praktykuję jogę. Może któraś z Was ma ochotę na kawę albo spacer z pogaduchami na zielonym Ż ?
|
|
#138 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny,
Z tego co widzę, jestem skazana raczej na porażkę na tym wątku, ale co mi tam..... Również poszukuję bratniej duszyczki, tyle że z Lublina... Może dopisze mi szczęście???? |
|
|
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
Hej mieszkam od roku w Warszawie na gocławiu mam 40 lat szukam koleżanek fajnych dziewczyn nie koniecznie w moim wieku.
|
|
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
HEJ MAM 32 LATA I JESTEM SPOD WARSZAWY. ODEZWIJCIE SIE DZIEWCZYNY
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Asia a jakiej przyjaciółki szukasz?
|
|
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
Hej, to i ja się dołączam! Przyznaję, że nie jestem przekonana czy szukanie znajomych w internecie jest dobrym pomysłem... Aaale może warto spróbować? Mam 23 lata i studiuję na uczelni artystycznej. Mieszkam w stolicy od kilku lat, jednakże większość znajomych osiedliła się w różnych zakątkach polski... Ta nostalgiczna pogoda rozbudziła we mnie chęć poznania kogoś nowego. Mam mężczyznę, i niestety równie zapracowanego jak ja..
Przydałaby się interesująca koleżanka w podobnym wieku. Obecnie zaczyna mi brakować osoby z którą mogłabym pójść na spontaniczną kawę, do muzeum czy po prostu odkrywać nowe miejsca albo spędzić leniwy wieczór przy filmie albo na pogaduchach, czy wspólnie przetestować przepis na dobre ciasto.. A może mamy podobne zainteresowania? |
|
|
|
|
#143 |
|
Przyczajenie
|
takiej do porozmawiania wpolnych wyjsc na imprezy...bez zadnych podtekstow oczywiscie
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
stuknela mi 35 wiosna, mam znajomych w wieku 27-55
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl |
|
|
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
Ja w sumie tez bym poznala jakies dziewczyny z Warszawy, bo niedawno sie przeprowadzilam z TZ i nikogo plci zenskiej tu nie znam.
Mieszkamy na Ursynowie. Mam lat 27. Jak ktoras ma ochote gdzies wyskoczyc, to zapraszam. |
|
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
No to może jakaś kolektywna kawa?
|
|
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajnie, a reszta się dołączy?
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
no pewnie, że dołączy
![]() nigdy nie byłam na takim spotkaniu ludzi z forum, to zapytam - któraś z Was była? jak to wygląda? po czym się rozpoznajecie? plakietki z nickiem forumowym? miałabym się przebrać za krówkę na przykład ?
|
|
#150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja nie byłam, ale chętnie się wybiorę. Tylko pewnie w Wawie wszystkie zapracowane i ciężko będzie wybrać termin. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.

Ja również szukam koleżanki. Na wspólne wyjscia do kina na filmy ambitne i te mniej, na wypady rowerowe, spacery, zakupy, ciacha itd.

...chętnie do Was dołączę...
. Pracuję w Wawie a mieszkam pod Warszawą!
hehe śmieje się bo zapoznanie mojego obecnego partnera w wawie nie było na tyle skomplikowane co znalezienie kumpelki która będzie miała podobne zainteresowania:p. Mam 30 lat, mieszkam na Pradze południe konkretnie goclaw, ale jestem mobilna wiec na kawke bądź "szoping" dojadę wszedzie. Zachęcam do kontaktu na priv zwłaszcza dziewczyny które chętnie wyskoczą na wspomniana wyżej kawkę i ploteczki oraz lubią aktywnie spędzać czas (squash, tance, aerobik, rolki, itd) każda forma aktywności wskazana, zwłaszcza ze już wiosna