![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Smutne życie naczelnych wizażanek?
Bo autorka się tylko na intymnym edukuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę to - polecam się, jeśli chciałabyś zainwestować w reklamę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
A może zaśpiewamy nasz "hymn", proponuję tekst mojego kochanego poety Juliana Tuwima:
http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths Robi się ciekawie w okolicach 1,30 min. ![]() Mnie tam dziwi, że komuś chce się śledzić, co i kiedy piszę; fakt:udzielam się głównie na intymnym, bo lubię to forum; za to masy ciekawych rzeczy dowiedziałam się na forach np. dietetycznym czy o perfumach- tam nie udzielam się, ale lubię czytać, mądre dziewczyny tam piszą; zaglądam jeszcze na kulturalne , rzadziej plotkowe- jakby ktoś chciał mnie jeszcze pośledzić ![]() Edytowane przez madana Czas edycji: 2012-09-10 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wiesz, rozumiałabym tłumaczenie się ze zdrady, choroby wenerycznej, ale z pisania??? Ba- w tzw. "międzyczasie" skończyłam tekst, za który dostanę sporo kasy, na wizaż zajrzałam rekreacyjnie, a tu taka gratka-jatka ![]() Bo np. dowiedziałam się, ze aby tu siedzieć, musisz: nie mieć roboty, nie mieć rodziny, chłopa normalnego - też w sumie mieć nie możesz; no i będąc panią w moim wieku, gdzie większość wizażanek, gdybym uparła się na wczesne macierzyństwo, mogłaby być moimi córkami, ani chybi nie możesz mieć żadnych doświadczeń życiowych. ![]() Edytowane przez madana Czas edycji: 2012-09-10 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Eeeeee liczyłam,że zostanę wymieniona.
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
piszę posta by następnym razem zostać wymieniona, bo jakoś słabiutko mi idzie pisanie w porównaniu do niektórych z was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
o jaki fajny wątek
![]() Autorko, zazdrościsz tego, że mozna tak sobie zorganizować życie by i na wizaż był czas? ![]() P.S. a mnie to chyba nikt nie kojarzy, jestem incognito ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
Ja sporo bywam na Wizażu między obowiązkami, ale szczerze mówiąc nie potrafiłabym wymienić nickami kto się często wypowiada... skąd Ty masz czas na śledzenie tego?
![]()
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
no jacha jestem tu
![]() pracuję na zlecenie, grafik mam różny. dzisiaj miałam wolne, wstałam o 10 poszłam na lumpki, spotkałam się z kolegą na pizze, potem pojechałam na spotkanie wolontariuszy do fundacji w której się udzielam ustalając nowy przydział zadań na rok szkolny i moje zadanie na zbliżającą się imprezę i oto jestem. mój facet po pracy pojechał na mecz. dzieci nie mam, obiadu nie zrobiłam ![]() tak mam strasznie smutne mój facet zamyka mnie w szafie z laptopem ![]() z resztą ja siedzę dużo na wizażu, teraz usiadłam na przykład ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
cicho ja jestem jedną z tych co nie wychodzi z domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() powiedz, ze jeszcze "pamiętniki z wakacji" w innych przerwach, a będziesz moją ulubioną wizażanką ![]() ja generalnie nie powinnam się wypowiadać, bo intymnie tylko czytam, więc oficjalnie nikt mnie o nic nie oskarży ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
ja powiem wam że kojarzę większość z was... po avatarach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gwoli wyjaśnienia: wstaję rano i włączam kompa. Ot, nawyk taki. Jest w kuchni, w której ogólnie sporo czasu spędzam, więc ŻADEN kłopot wejść co jakiś czas i coś czytnąć, dopisać. Śniadanie to w ogóle przed kompem jem i poranną kawę również. Przy tym samym stole z dzieckiem rysuję, kleję, wycinam, układam, rysuję - robocik wieloczynnościowy ze mnie ![]() Gg włącza mi się automatycznie, ustawione jako widoczny czy zaraz wracam, nie pamiętam już. I teoretycznie ciągle dostępna jestem - w praktyce bywa różnie ![]() Ot, tak tylko piszę, bo bycie cały dzień w Sieci nie jest niczym trudnym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36441222]Ale wiesz, skoro pisze się takie słowa, to co - tchórz obleciał? Jeśli tak doskonale wiesz, kto i gdzie, to widać często sama na forum siedzisz - ale konto nowe, co?
![]() Ano ![]() Gwoli wyjaśnienia: wstaję rano i włączam kompa. Ot, nawyk taki. Jest w kuchni, w której ogólnie sporo czasu spędzam, więc ŻADEN kłopot wejść co jakiś czas i coś czytnąć, dopisać. Śniadanie to w ogóle przed kompem jem i poranną kawę również. Przy tym samym stole z dzieckiem rysuję, kleję, wycinam, układam, rysuję - robocik wieloczynnościowy ze mnie ![]() Gg włącza mi się automatycznie, ustawione jako widoczny czy zaraz wracam, nie pamiętam już. I teoretycznie ciągle dostępna jestem - w praktyce bywa różnie ![]() Ot, tak tylko piszę, bo bycie cały dzień w Sieci nie jest niczym trudnym ![]() ale po co się tłumaczysz? (i dziewczyny wcześniej) ![]() przeca widać od razu że to "wątek specjalnej troski" ![]() i oczywiście Autorkę wsysło, co specjalnie nie dziwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie strach przed wyrazeniem wlasnego zdania... Moze jednak autorce zalezy na reputacji no lifow? ;-)
Sent from my SK17i using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36441222]Śniadanie to w ogóle przed kompem jem i poranną kawę również. [/QUOTE]
high five! śniadanie nie smakuje tak samo dobrze bez internetowej prasówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36441585]Kochana, bo to jest av wyjątkowy jak szlag, na specjalne zamówienie robiony
![]() Musze se chyba tez jakis "na zyczenie" zalatwic ![]() Choc przyznam, ze do swojego jestem przywiazana. Nawet kiedys jakis stalker mi sie trafil i napisal do mnie PW czy to ja jestem na avatarze bo chce mnie zatrudnic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ej smiejcie sie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
Mówisz paszczurek? Hmmm no, może coś w tym jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To nie jest prawdziwy no-life, to jakiś podrabiany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
Łżesz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.