|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Użytkowniczka Koteczka89
Cytat:
sama logowałaś się z innego konta i straszyłaś autorkę więc czyje zachowanie jest poniżej krytyki - myślę ze osoba bez winny w inny sposób by się zachowała
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Watek roku
![]() Zauwazcie na czym skupila sie Koteczka. Probuje zastraszyc autorke, a widzialyscie zeby rzeczowo odniosla sie do zarzutow? Nie... |
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
A to się zgadza
|
|
|
|
#124 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale jakoś nie wyobrażam sobie wchodzić za przeproszeniem tej dziewczynie w dupe i być słodkopierdząco milutka, po tym, jak założyła TAKI wątek, no wybacz, pomiatać sobą i być jeszcze miłym przy tym to chyba nikt sobie nie da, więc nie wiem co miałam zrobić, paść krzyżem czy jeszcze jej słodzić? Co do koszuli..Jezu wiadomo że chce rozwiązać te sprawe, bo NIGDY W ŻYCIU NIKOMU NIC NIE UKRADŁAM wiec tym bardziej boli/wkurza mnie posądzanie o bycie złodziejką. Sytuacje z koszula pamietam, mimo ze minął rok, pamietam o jaka jej i moja koszule chodzilo, pamietam te wymiane i pamietam jak autorka pisala mi ze koszula nie doszla - wyjasnialam jej, nie bylam chamska, staralam sie jakos ogarnac tamta sprawe a potem dostalam bana ( i to nie za zadne oszustwo, negatywy mialam, ale o to ze paczke wyslalam z opznieniem a nie ze NIE wyslalam! a za wystawienie torebki Chanel i Versace ktore byly podrobkami chamskimi o czym nie wiedzialam ze nie mozna ). Co do sytuacji z koszula, ja sama tez bym to wyjasnila, ale nie wiem co jeszcze (i to po roku) mialabym zrobic.. jechac z autorka do sklepu i kupic jej trzy inne? spoko. ale kurde no ludzie, z jakiej racji ? Zareagowalabym inaczej gdyby nie ten watek.................... - co innego czarna lista, plotkowe a co innego COS TAKIEGO plus obelzywe komentarze na blogu ktory czyta mój pracodawca tez !! ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- bo odnosiłam sie, rok temu..... |
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
wiesz, są różne profesje
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
To samo pomyślałam
Nie no, to jest wątek roku! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
Mistrz ciętej riposty
Nie no, to wszystko robi się coraz śmieszniejsze. Na pozew sądowy dziewczynę stać (jak to podkreśla kilka razy), a używanej koszuli to już poskąpiła Autorce wątku. Jeszcze bym uwierzyła w historyjkę że 'paczka nie doszła', ale jak widać, problem z pocztą ciągnie się już od kilku kont Koteczki, takie bajki to nie nam
|
|
|
|
#129 |
|
BAN stały
|
I CO z tego, hmm ? nic na nich nie widać, pracodawca, wszyscy znajomi maja linka i tam wchodza, co wiecej rowniez moj wykladowca/promotor i 2 poddziekanow poniewaz blog byl na poczatku moim projektem w ramach projektu dziennikarskiego.
zdjecia w zbozu zapewne wszyscy z nich widzieli I CO Z TEGO ? zdjec topless to Ty chyba nie widziałas .
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba każdy kto wszedł na blog koteczki o tym samym pomyślał
|
|
|
|
#131 |
|
BAN stały
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;36549752]Mistrz ciętej riposty
Nie no, to wszystko robi się coraz śmieszniejsze. Na pozew sądowy dziewczynę stać (jak to podkreśla kilka razy), a używanej koszuli to już poskąpiła Autorce wątku. Jeszcze bym uwierzyła w historyjkę że 'paczka nie doszła', ale jak widać, problem z pocztą ciągnie się już od kilku kont Koteczki, takie bajki to nie nam [/QUOTE]nie poskapiłam, koszula została wyslala przez moja mame (dlatego nie poleconym, fakt.) i widocznie NIE DOSZŁA z winy poczty lub autorka robi mnie w butelke bo chce 2 sroki z jeden ogon (mnie juz nic nie zdziwi) a jak juz pisalam ja moge isc i autorce z 5 koszul kupic zeby miec swiety spokoj ale z jakiej racji ? |
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#133 |
|
BAN stały
|
patrz wyzej.
mam te zdjecia w zbozu na fb, jak je dodawalam to bylo przed obrona jeszcze, jakos nikt nic dziwnego w zdjeciach nie widzial, takze no comment, szczegolnie ze zdjecia nie sa topless a robila mi je wlasna matka. |
|
|
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko pozazdrościć
|
|
|
|
|
#135 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#136 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jeśli ginie przesyłka skladasz reklamację i dostajesz odszkodowanie, autorka widzi potwierdzenie nadania, przychodzi do niej listonosz żeby wypełniła formularz. Jeśli postanowiłaś wysłać przesyłkę listem zwykłym, nie poleconym, to powinnaś to zrobić po uzgodnieniu z dziewczyną i nie zaszkodziłoby nawet dodać, ze ryzykuje w razie zaginięcia przesyłki, że zostanie kompletnie z niczym. A Ty po roku czasu zaczynasz nie od wyjaśnienia sytuacji tylko do jakichś oskarżeń o pomówienia, kopiujesz artykuły, piszesz o radcy prawnym. Po 1sze na tym forum wypowiadasz sie jako anonimowa osoba, a to, że masz bloga, w profilu czy w podpisie np., w którym umieszczasz swoje prywatne dane to już jest Twoja prywatna sprawa. Dziewczyna nawet nie zwrociła się do Ciebie po nazwisku, w kązdym razie w tym wątku tego nie zauważyłam? Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2012-09-15 o 20:32 |
|
|
|
|
#137 |
|
BAN stały
|
Kurczę, to jest obrzydliwe
. I to sugerowanie, że są różne profesje, wyciąganie brudów. Gdzie jest moderator? Niedobrze się robi...
|
|
|
|
#138 | |
|
BAN stały
|
jak juz mowilam, ani ja ani nikt inny nie widzi w zdjeciach nic nienormalnego, a jak ktos widzi to jest dziwne. cyckami nie swiece, takze nie wiem skad to oburzenie, ale ok, no comment ..........
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
gdzie jest administrator forum ? jeszcze bym zrozumiala to wielkie oburzenie jakbym cyckami i gołą dupa tam świeciła (chociaz tez nie do konca, bo to jednak by byla moja sprawa) |
|
|
|
|
#139 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#140 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja ☠☠☠☠☠☠☠e. pisalam juz ze wyjasnialam to rok temu wiele razy tej lasce a zanim zdazylysmy to jakos wyjasnic to dostalam bana za wystawienie podrobki torebki w watkek (tzn ostrzezenie, ale mialam jakies inne i wyszedl ban) i sie rozeszła ta sprawa, ja o niej zupełnie zapomnialam ! a teraz co mam zrobic? isc i kupic jej koszule? spoko. tyle ze nie wiem czemu bo jednak wyslalam to po 1 po 2 po tym jak autorka ZALOZYLA TEN WATEK i napisala co napisala to mi sie odechcialo wszelkiej wspolpracy, bo gdyby nie watek to nawet bylabym sklonna jej cos odkupic, ale po tej sytuacji z watkiem na plotkowym no to sorrry, ale chyba bym masochistka byla...... |
|
|
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skoro dostałaś bana i założyłaś drugie konto to mogłaś odezwać się z nowego konta i sprawę wyjaśnić - Co do koszuli to wypadało zwrócić ją właścicielce skoro Twoja do niej nie doszła - i pewnie by się sprawa zakończyła
|
|
#142 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Studiujesz na państwowej? Tak? ciekawe, bo mam wrażenie że to Hogwart (szkoła magii i czarowania wszystkich wokół...) |
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Autorka zidentyfikowała jednak Twoje nowe, niezbanowane konto, mogłaś wtedy wyjaśniać sprawę (to było jeszcze przed wątkiem). Dlaczego się wyparłaś, że ty to nie ty? No jeżeli wysłałaś koszulę listem zwykłym bez zgody autorki, to wina jest Twoja i powinnaś jej to zadośćuczynić , choćby odsyłając jej z powrotem jej koszulę, i to Ty powinnaś zostać z niczym (autorka ma dowody swoich słów, Ty nie). Skoro zakładałaś po jakimś czasie kolejne konta, mogłaś wykorzystać jedno do skontaktowania się z autorką i sprawę z nią wyjaśnić. Ale nie, bo "sprawa się rozeszła po kościach". No jak widać tylko dla Ciebie, bo to nie Ty poczułaś sie oszukana. Generalnie zachowałaś się nieodpowiedzialnie i cała sytuacja nie warta jest smrodu, którego sobie teraz narobiłaś (tak, sama sobie narobiłaś, olewając sprawę).
Don't blame it on me, blame it on my wild heart. Edytowane przez Madame Lockheart Czas edycji: 2012-09-15 o 20:52 |
|
|
|
#144 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zaraz się okaże, że mama dała koszulę sąsiadce, a sąsiadka zostawiła na działce i zapomniała wysłać. Tak ciężko przyznać się do błędu? Bardziej byś nam zaimponowała właśnie przyznając, że koszuli nie wysłałaś, niż zasłaniając się radcą prawnym i studiami. Tym bardziej, że nie masz racji i na pewno o tym wiesz. |
|
|
|
|
#145 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ban jest tak w ogóle na osobę nie na konto, więc jakim cudem fukncjonujesz na tym forum? Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2012-09-15 o 20:58 |
|||
|
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;36550397]Nie obrażając Hogwartu
![]() Zaraz się okaże, że mama dała koszulę sąsiadce, a sąsiadka zostawiła na działce i zapomniała wysłać. Tak ciężko przyznać się do błędu? Bardziej byś nam zaimponowała właśnie przyznając, że koszuli nie wysłałaś, niż zasłaniając się radcą prawnym i studiami. Tym bardziej, że nie masz racji i na pewno o tym wiesz.[/QUOTE] albo pies zjadł ale to w sumie standardowa wymówka uczniów którzy piszą wypracowanie ![]() widać ciężko przyznać się do błędu, ciekawe gdzie jest granica ciągłego brnięcia w nie.. |
|
|
|
#147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepraszam, ale musiałam się wypowiedzieć. Wydaje mi się, że gdybyś wysłała ten ciuch tak jak pisałaś, to tego tematu by nie było. I nie oskarżam Cię, ale ta dziewczyna w przeciwieństwie do Ciebie ma jakieś dowody, a Ty tylko piszesz o tym jak to ukradłaś plastikową zabawkę w przedszkolu. Edytowane przez zekori Czas edycji: 2012-09-15 o 21:03 |
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
I z afery na podstawie której można by było wyciągnąć odpowiednie wnioski, ukrócić niektóre zachowania, popracować nad funkcjonowaniem Wizażu zrobiło się ohydne obrzucanie błotem.
Jest specjalny wątek, gdzie możesz sobie ku uciesze innych Wizażanek pozwalać na takie komentarze na temat blogów i zbierać za to pochwały. W tym wątku, jakie kto robi sobie zdjęcia nie ma znaczenia dla sprawy. Po co w ogóle poruszasz ta kwestię? Wiesz, są też takie trudne słowa jak takt, kultura i wyczucie. Cytat:
|
|
|
|
|
#149 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tak nie robię, to i wypowiadam się anonimowo. Cytat:
Nie wydaje mi się, żeby było to karalne, ale kto wie ![]() Cytat:
I jeszcze ją sądem straszą ![]() Generalnie, wątek robi się coraz bardziej absurdalny, nie wiem, co jest głupsze - wyciąganie na wierzch wątków o problemach z facetem i zdjęć topless (kórych nie widzialam, to nie oceniam) czy wypowiedzi Koteczki ![]() Administrator ma tez swoje zycie, wątpię, żeby sledził 24h na dobę afery wizażowe. ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Okej, obczaiłam bloga i zdjęcia w zbozu (swoją drogą, mamy dowód na to, że ładne zewnętrze, nie gwarantuje ładnego wnętrza) . No szok, ktoś kawałeczek piersi pokazał, na stos z nią!
|
|||
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie to żenujące jest co owa wizażanka robi i to jej poziom jest poniżej czegokolwiek
Powinna wyjaśnić już dawno całą sytuacje a nie robić sobie jaja z innych. Nie wszyscy oleją sytuację, na co ona na pewno liczyła. Nic ją nie usprawiedliwia lepiej niech prawdę przyjmie na klatę i tyle, myślała że w necie może pogrywać ale się przeliczyła, ciekawa jestem czy w rzeczywistości też się tak zachowuję w stosunku do innych osób, jeśli tak życzę powodzenia. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

).

. I to sugerowanie, że są różne profesje, wyciąganie brudów. Gdzie jest moderator? Niedobrze się robi...