![]() |
#121 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
Ale jak mówię zabronić nie mogę, chociaż nie raz chciałabym. Raz już rzucała, wytrzymała parę miesiecy i powrót. Tż też palił ale rzucił, na szczęście. Cytat:
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
jak tak czytam o tych waszych teściowych to moja chyba nie jest aż taka zła jak nie mieszkamy razem
![]() a my bierzemy tylko po 1 imieniu Julka też ma jedno ja zresztą też ![]()
#123 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jestescie niemozliwe !!!!
ogolnie witam sie w 2czesci, wiem ze ost nie za czesto sie udzielam ale czasu brak ![]() ![]() ![]() ![]() no ale jutro o 15.30 jade na visning i moze uda mi sie do konca miesiaca przeprowadzic z tego poddasza ![]() ![]() ![]() ![]() ja lece pranie wywiesic nastawic nowe i chyba znowu sie poloze jaksi film zapuszcze siostra przyjdze to pizze przynniesie napsialam jeje ze mi sie do sklepu wychodzic nie chce i zeby jakis obiad kupila ![]() ![]() no chyba ze do kotrejs sie moge juz w tym momecie na szybko teleportowac ![]() ogolnie dzis wchodze na wage - zapomnialam sie w pon zwazyc a tam 83 kg a tydzien wczesiej bylo 86,5 !!! eh no ale pewnie ta choroba mnie wypoca, w sumie nic umiem nic zjesc bo od razu ![]() oki kochaniutkie caly weekdn w domku wiec moze jeszcze wieczorem zajrze do was jak nie bd spala :d ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moja tesciowa to taki patolog o jakim jeszcze nie slyszalam! Normalnie jej akcje zyciowe, i zachowanie nadaja sie do tych telewizyjnych szopek typu Dlaczego ja? itp... ![]()
Nie prostuje wlosow od 01.03.2012 Ost. Farbowanie 30.05.12 ![]() ![]() ŻONA OD 16.07.11 ![]() ![]() Czekamy na Bejbii! ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/zud3ol2a133o08zn.png Spotkamy sie za ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/cd9b3e3kdqo8qacs.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Luna0;36646814] Cytat:
![]() Mam Ninkę-no to akurat jest rzadsze imię.... a teraz zastanawiam się nad Antosiem-Mikołajem(tylko jak słyszę mikuś -to ciary mi przechodzą...więc nie wiem),Tymonem,Michałem... ach nie wiem chyba to pierwsze.... Imie to kwestia gustu,i czasem można popełnić gafę krytykując lub ta niezręczna cisza po pytaniu "a podoba wam się imię...." ,ja mam uczulenie na Nicolę(przykro mi jeśli któraś poczuje się dotknięta ![]() mój syn ma w klasie Mariette,Walentyne,Allana ,...a w szkole Samanty,Nicole,it,zna jeszcze Mieszka,Ersina....
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jestem do bolu upierdliwa. i matka mi caly czas mowi: 'nie matkuj mi', ale po krzaczorach sie chowa ![]() tez jestem zwolenniczka pojedynczych imion ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tez... zwlaszcza z polskimi odrzeczownikowymi nazwiskami... moja kuzynka ma Luize. imie samo w sobie ladne, ale z nazwiskim ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Ona ma nie po kolei w glowie, i to nawet TZ juz stwierdzil... po slubie tak sie wtracala, ze ja juz sily nie mialam wojowac z nia... no coz, to byl nasz blad ze mieszkalismy w jej starym mieszkaniu, ktore nam udostepnila, 4 klatki dalej od jej nowego mieszkania.... a gdy zaczelismy sie jej stawiac, bo ciagle chciala od nas jakies pieniadze, zeby jej pomagac bo jej ciezko bo jest sama, bo wszystkie dzieci ja maja gdzies, i w koncu powiedzielismy STOP to w rezultacie zerwala umowe na dostawe prądu w mieszkaniu, ktore nam udostepnila... i zostawila nas bez pradu!
![]() ![]() ![]() ![]() Bylam dzis w tesco, w przecenionym koszu, bylo duzo bielizny, w tym stanik, za 7,50 z 45 zl, patrze, nie zniszczony, wszystko z nim okej, to mowie biore, co z tego ze rozmiar 70 D, jak jeszcze mi cycki napuchna to bedzie akurat ![]()
Nie prostuje wlosow od 01.03.2012 Ost. Farbowanie 30.05.12 ![]() ![]() ŻONA OD 16.07.11 ![]() ![]() Czekamy na Bejbii! ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/zud3ol2a133o08zn.png Spotkamy sie za ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/cd9b3e3kdqo8qacs.png |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
ludzie w ogóle są dziwni i tak pragną inności,że czasami krzywdę robią swoim dzieciom...
![]() ..ja nawet spotkałam się z tym ,ze zamiast do mnie zwracać się Natalia mówili "nataliiii","nati"... . ![]() Gdyby tylko"niezwyczjne"imię równało się z niezwyczajnym życiem....wszystkie brajany,dastiny ,pamele ... ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- ...ach te teściowe....koniecznie muszą nam udowodnić,że te kawały o nich to jednak prawda..... ![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2012-09-20 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Wiesz, ja sie nie dziwie ze wszystkie dzieci maja jak gdzies, jak od kazdego chciala pieniadze, kazdego chciala przekrecic, bo tylko kasa sie liczyla... wyobrazcie sobie kobiete, 56 lat, platynowe, no biale wlosy, grzyweczka, za ramiona, markowe ciuchy [versace D&G,] albo sportowo, dresy, adidas nike reebok, wszystko musi byc drogie, ona czula sie mloda caly czas, z tylu liceum z przodu muzeum... miala 5 mezow, wszystkich wykonczyla, dziwnym trafem umierali, popelniali samobojstwa... obwieszona zlotem od stop do glow!!! i szuka takich frajerow, ktorych naciagnie a potem pogoni...
Moi rodzice jej nie trawia, oni sie dziwia, jak mozna brac pieniadze od dzieci NA DOROBKU, powinno sie pomagac a nie ciagnac od nich, i jeszcze uprzykrzac zycie... jak jeszcze chodzilam z TZ, a ona go wyrzucila z domu, i czekalam na niego pod blokiem co mieszkal, a ona do mnie podchodzi i mowi "no i co? czekasz na mojego syna? juz cie wszyscy obskoczyli to za niego sie wzielas?" a ja na spokojnie do niej "niech mnie pani nie ocenia swoja miara..." ![]() ![]() To jest kobieta przekret. 2 razy jej wybaczylam jak mnie ponizyla, ale powiedzialam ze za trzecim nie wybacze... dla mnie ona nie istnieje, TZ moze kiedys sie z nai pogodzi, wiadomo to jego matka, ale ja? w zyciu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
kochane jestescie . Powolutku dojezdzam do gliwic. Plecy mnie bola od tego siedzenia. Noi zastanawiam sie gdziez tu kupic koktaj fryty i pomidorowa. Eh poloea z was to restauracje powinna pootwierac a druga polowa cukiernie. barbara_barbie wspolczuje dobrze ze sie odcieliscie od niej. co do imion to ja chce dwa bo mi tyle podoba ze musialabym nie wiem ile dzieci urodzic hehe
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-09-20 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
________________ odnośnie Teściowej. moja w sumie jest w porządku, tylko tak się nastawiła na wnuka/wnuczkę, że chce dotykać mojego brzucha (którego prawie nie mam, a na pewno nie wygląda na typowy ciążowy), a mnie to strasznie drażni i próbuję się nie dawać, odsuwać albo co. ostatnio powiedziałam, że to mój brzuch. usłyszałam, że wnuczę - jej, no owszem, dlatego pokazujemy zdjęcia z USG, ale brzuch jest MÓJ. nawet moja mama go nie dotyka, nikt poza mężem i tak niech zostanie. już dziś powiedziałam mężowi, że sobie kupię koszulkę ciążową z napisem na brzuchu "nie dotykać" i będę w niej chodzić do jego rodziców. byliśmy dziś na małych zakupach, zaopatrzyłam się w nowy sweter ![]() zasypiam, ale nie chcę pić drugiej kawy. chyba zrobię sobie herbaty z sokiem malinowym. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlatego ja sie ciesze ze ona wie ze bedziemy mieli dziecko, ale DUMA nie pozwala jej ise do nas odezwac, z reszta i tak by nie miala szans na kontakt jakikolwiek ze mna... bo juz sobie wyobrazam co ona by mi gadala, zyc by mi nie dala... pozatym, od poczatku roku staralismy sie, tzn nie zabezpieczalismy, stwierdzilismy ze co bedzie to bedzie, ale chyba przez te stresy z tesciowa, nic z tego nie wychodzilo... gdy odcielismy sie od niej, zamieszkalismy w mojej rodzinnej miejscowosci, a potem TZ od razu mial urlop to tak sie wyluzowalismy na dzialce na wsi, ze wyszlo ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Właśnie przed chwilką był facet z administracji odpisać licznik z wody i jakoś dziwnie się na mnie patrzył ale nie ma się co dziwić włosy zawiązane w bibik kok, bluza naciągnięta od Tż ubrudzona pomidorem FUCK co L 4 robi z człowiekiem
![]() Ale dobrze, że Wy też takie rozleniwione bynajmniej nie czuje się gorsza ![]()
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
tak
![]() ![]() Musze pomierzyć sukienki w co tu się wcinąć ![]()
![]() |
#140 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymaj się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
a z jakiej firmy jest ten krem przeciw rozstępom ??
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Teraz to ja ja olewam poprostu.. na poczatku TZ strasznie przezywal to, jak ona mogla tak postapic, myslal ze nie jest do tego zdolna i ze tylko nas straszy... po przeprowadzce, w odwiedziny przyjechal do nas mlodszy brat TZta, a jej najmlodszy syn, a ona wydzwaniala do niego, i mowi "powiedz jej ze ma mi oddac moja rozowa czapke z daszkiem nike, i termofor!!" a jak to uslyszalam, to zaczerlam sie smiac, i mowie "to powiedz jej ze jak odda mi moj garnek to jej oddam jej rzeczy" [bo dala mi jakies swoje 2 stare garnki zardzewiale uszy itp, a sama pozyczylam jej moj nowiutki garnek od rodzicow, a ta go przywlaszczyla]
![]() ![]() Ja tez bym zjadla pomidorową, ale mam grzybowa z wczoraj jeszcze.... Albo salatke grecka! Tylko bez oliwek ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
my to wesele mamy w Lublinie, więc nie ma problemu z dojazdem. sukienkę kupiłam nie do końca taką jak chciałam, ale nie było czasu i w sklepach już bardzo mały wybór. tylko co na drugi dzień?
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Chanel_Coco
A tak z zupełnie innej beczki. Jak u Was z cerą w ciąży?? Bo ja od zawsze walczyłam z trądzikiem i co ciekawe w ciąży znowu się nasilił. Myślałam że kilka tygodni i minie ale już z dwa miesiące walcze z takim wysypem że ręce opadają...[/QUOTE] ja też przed ciąża walczyłam z trądzikiem ale odkąd jestem w ciąży cera mi się bardzo poprawiła, fakt wyskakują jakieś pojedyncze syfki ale na pewno nie takie jak przed ![]()
#144 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#146 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
to możemy sobie rękę podać ja w pierwszej części opisywałam co mama Tż wymyśla i jakie daje rady ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- dziewczyny a co z tymi zaproszeniami do klubiku bo ja jeszcze nie dostałam ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#147 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Może jak się za oknem troche sytuacja poprawi (trochę bo na upały to już nie liczę) to zachce się nam wyjść do ludzi...i wyglądać!! A macie może namiary na jakieś stronki na których można pozamawiać jakieś próbki dla dzidziusia i dla mamusi?? Bo ja coś zaczęłam szukać i narazie z johnsona zamówiłam, ciekawe czy przyjdzie ![]()
30.06.2011 --> dwie kreseczki 1.03.2013 --> tp 7.03.2013 --> KSAWERY ![]() Edytowane przez Chanel_Coco Czas edycji: 2012-09-20 o 13:33 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a mi wlasnie co i rusz cos wyskakuje... wczesniej, nie mialam takich problemow, teraz jest gorzej, tzn z tygodnia na tydzien coraz mniej tych syfkow, ale zazwyczaj jest tak ze jeden sie zagoi nowy sie robi... mam od mamy probki vichy normaderm, i smaruje, ale tez uzywam vichy idealia... no i wagry mi sie robia na nosie straszne :/ wieksze niz wczesniej, choc zawsze mialam udręke z nimi... Palmersa tez mam, ale probki, i zostawiam go na rosnacy brzuch, poki co smaruje sie oliwka jak jeszcze nie rosne ![]() Chanel_Coco Szukalismy z TZ takich mniej popularnych imion, ale rowniez ladnych ![]() ![]() TZtowi wlasnie podobaja sie imiona typu Nikola, Malwina, MAriola, Marlena... a ja jakos nie przepadam za tymi imionami [nie urazajac czyjegos wyboru! ![]() Jeszcze Dorian mi sie podoba dla chlopaka... ale TZ mowi stanowczo nie.
Nie prostuje wlosow od 01.03.2012 Ost. Farbowanie 30.05.12 ![]() ![]() ŻONA OD 16.07.11 ![]() ![]() Czekamy na Bejbii! ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/zud3ol2a133o08zn.png Spotkamy sie za ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/cd9b3e3kdqo8qacs.png Edytowane przez barbara_barbie Czas edycji: 2012-09-20 o 13:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.