|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LVII- ...gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech
Smacznego Grochu
![]() a podzieliłaś się już przepisem na Orofar?
#122 |
Zakorzenienie
|
a P. dostal tyskie, powiedzial, ze woli czekolade, ale tyskie i tak sie ostalo, a nam sie wczoraj czegos gazowanego chcialo, to zaczal mieszac z czyms bysmy wypili
![]() jakos poszlo, choc dalej gorzkawe i dostalam takich wypiekow jak baba wiejska ![]() a Sonie jak do szklanki ciagnelo to wyszlo, ze by sie nadawal jako pies dla Kamy ja, ze Kama nie lubi psow to wlasnie dlatego, psa przywiazuje pod pubem , a ona sobie w srodeczku popija ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- no co ty, to gotowiec, nic nie musisz robic, kupujesz, wyjmujesz z opakowania, wyłuskujesz jedna tabletke, do buzi i ssiesz poki sie nie rozpusci ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- a zapomnialam podziekowac ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
PIP.
|
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
chore jestesmy wiecie
![]() ale uwielbiam te nasza przypadlosc ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Ooo właśnie zobaczyłam w tv reklame gówna, które mnie uczuliło
![]() krem z neutrogeny.. różowy grejpfrut. Dziad jeden ![]() a teraz mam kaszkę na buzi ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Ale naprawdę wspaniale działa ![]()
#126 | |
Zakorzenienie
|
Zjadłam
![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/1421224/slash.html ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Dostanę 30funtów z tmobile
![]() najpierw mi je zabrali ale to mniejsza o większość ![]() Ostatnio jak jechałam do Polszy to nie mogli mi włączyć roamingu i typ mi plan zmienił, powiedział, że wszystko będzie cacy i tak jak w starym planie... tylko o limicie internetu nie pisnął słowem ![]() i tak zostałam obciążona ponad 30f ekstra... gdy normalnie za rachunek płacę 21. wybulili ode mnie więc 53f ![]() jak to zobaczyłam na koncie mało nie zemdlałam. ![]() ale w przeciągu 5 dni mają przelać mi kasę ![]() zakuuuuuuuuuupy ![]() a poza tym ... miałam mistery dinera ![]() na 100%. to ktoś kto przychodzi do restauracji i ocenia wszystko. To jak serwujesz itp. Można oblać za to, że nie ma papieru toaletowego w kiblu, co tak naprawdę nie zależy od nas ![]() ![]() no ale za 100% dostaje się u nas 100f ![]() tylko, że ja tak na w pół z moim byłym menagerem serwowałam. Ale on odszedł ![]() ![]()
#128 |
Zakorzenienie
|
Kama, ile wygrałaś?
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Katrina ![]() a skąd wiesz, że to był mistery? ![]()
#129 |
Zakorzenienie
|
24 zeta
![]() ![]() 4 zainwestowalam w los na jutro - 30 mln. Mamusia kupial se dwa zaklady i dwie zdrapki i mam 2 zeta w zdrapce - dalej jestem w grze ![]() Dawno nie mialam takiej ciaglosci ![]() <rodzina hazardow> |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
24 zeta ||
![]()
#131 |
Zakorzenienie
|
placek ze śliwkami mam w piekarniku, ale co z tego wyjdzie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Julek jest w lecznicy, czekam na drugi telefon kiedy do odbioru, bidulek co mu sie przytrafilo
![]() jakos tak chwila po 20, akurat juz to ciasto wyjelam, herbate robilismy, a ja poszlam dac mu banana i jakos go powachal i nie, to wyjelam go, patrze, a tam mu gdzie jąderko flaczek taki wisi, dosyc gruby jak palec i dlugi, az e on ma te opcje ze strupkami to tam tez mial i nie wiem naderwal mu sie czy co, to szybko do weta, uff, cale szczescie byla nasza pani i musial isc na zabieg kastracji, bo tez krawienie bylo ![]() najgorzej, ze on oslabiony i teraz to obciazenie, po polnocy dzownila, ze ok z nim, wybudzil sie szybko i obserwuja a ja od razu jakie sny nad ranem, ze kolnierz mial, ze rany jakies okropne ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- a ciasto fajne wyszlo, potem zjedlismy po kawalku, bo bez kolacji bylismy najgorzej bylo jak poszlam do zwierzakow i te bobki zobaczylam, pusta klatke i, choc on malo w niej siedzi, ma otwarta caly czas i pokoj dla siebie wtedy mi puscilo wszystko tęsknie za nim ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- moj P. kochany ![]() dalam mu w nocy juz w torebeczce papierowej z napisem Julek ♥ : natke, koperek, liscie rzodkiewki i selera, ze jak cos bede wiedziala i tam by przejezdzal niedaleko to mu podrzuci ![]() no, ale pisala esa po 10 czy cos wiadomo, ja, ze nie, a teraz mi dzwoni, ze byl u niego, ze cos tam sobie skubie sianko i chyba ok, byla dalej ta wetka, przy oku tez mu oczyscila, bo przedwczoraj zauwazylam, ze ma takie ropne i skora mu chyba odpadnie ale ma kolnierz, tylko kurcze on moze tam nie grzeba, a jesc te sowje cekotrofy, a taka jest natura krolika, ze musi to, to teraz z tym ja nie wiem kolo 15 gdzies dopiero do odbioru, to pojde pieszo , jak nie bedzie padac przez cmentarz do tesciow, bo dzis urodziny Józia i chwile posiedzimy i akurat potem po Julka, P i tak jakos do 13.30 robi ale taka miłość bez słów mnie podbudowuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
ale fota
![]() ![]() a jak ja zobaczylam to moje słowa : ja pierniczę jaka fota ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
a wczoraj jak go zawieźlismy, to potem jeszcze na stacje benzynowa, poszlam placic i stanelam przy malej otwartej lodowce z pepsi i zaczelam wszystkie odwracac by Majkusia bylo widac i tak stalo ich kolo siebie z 10
![]() tak mi jakos pomoglo i uspokoiło troche, bo szlam ze łzami, bo jak pojechalismy to mowie do P.: ee ja sie z nim nie pozegnalam ![]() i tak potem wtedy juz mi sie ryczec zachcialo, a Majkel jak zwykle pomogl ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- dobra ide uszykowac Julkowi czysto wszystko, bo jakos po 12 chce wyjsc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Groszku wiem co czujesz, u mnie wczoraj u Oli po zastrzyku też było załamanie formy, ospała była myślałam, że już umiera ja w ryk a ona mnie w łeb łbem, dzisiaj już ok bo leki zaczynają działać strasznie późno i działają ok 2 dni w środę kolejny zastrzyk. Ale tak się na maksa zdołowałam jeszcze jestem przed okresem więc wyję non stop. Najgorsze jest to, że ona nie wyzdrowieje i każde takie "załamanie" zbliża nas do ostatecznego. Dzisiaj już jest super. Olka od nocy łazi jak mały samochodzik, wszędzie niufa, wszystkim się bawi i mruczy cały czas no i je ale widać, że to już babcia bo już ma takie starcze zajawki. Jeszcze dzisiaj sobie wygooglowałam średnią wieku kotów niebieskich bo i jak wół 12 a Olka ma już skończone. No i z jej miotu kiciaki wyzdychały z 5 lat temu (ogólnie rocznik 2000 jakiś kiepski był dla niebieskich prawie same nowotwory: oczy, uszy, płuca... )
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
no Julek juz w domu, kolnierz mam miec 10 dni
![]() ale ok na razie, od razu do jedzenia swoich smakołykow, masc musialam mu do oka wykupic, bo mu wycieli kawalek skory kolo oka, vibowit tez kupilam, ale jak to podawac do picia, jak to dzikie i podskakuje, a nie moge go teraz brac ot tak, bo wierzga, a szwy ma ale byla po buraka i Majkus spiewal w sklepie Will yoy be theeere ![]() jeszcze do tego z tesciem nie bardzo, raz ospaly, raz ok, w poniedzialek gastrolog, ale on zataja duzo rzeczy, potem tesciowa na glupia wychodzi, bo mowi, ze nie je, a on, ze ja ma to je ![]() chłopy gorsze od bab w sprawach chorob, moze juz byc za poźno i dopiero bedzie
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
snil mi sie dzis Piotr, lekarz z NdiNz, ze bylismy para, ale jakie to bylo realistyczne
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Aaaa mam plakat dwustronny
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Aaa fotki ze Steviem z nagrywania Just Good Friends ![]() A chuj tam! Najwyżej będę głodować i nosić stare ciuchy ![]() Ale to mum na mnie presję psychologiczną wywarł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- I ladnie pachni drukarnią ![]() A pitbulla i tak słuchac nie będę ![]() ![]() <ktoś jeszcze nie słyszał remixa pitbulla oprócz mnie ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Kocham Majkusia ![]() ![]() Śmierdziusia ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- :tancze: |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Super Kama
![]()
#141 |
Zakorzenienie
|
Ja nie słyszałam
![]() To co... warto kliknąć Szono?
#142 |
Zakorzenienie
|
Klikaj! A pitbula omijaj!
Bedziesz miala naklejke i nalepisz D.na twarz i bedziesz miala majkola ![]() Remix speed.demon mi sie np.podobie:-D |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
helol
![]() Julek na dworze kica, ta ranka kolo jajek widze ok, ale kolnierz musi nosic, bo ma te rane kolo oka i tak mu ropiej kurcze ![]() jakos sobie radzi w tym kolnierzu, teraz jest spokojniejszy to i to wytrzymuje, ale znow jak usiadzie w klatce to tak siedzi, do kuwetki nie idzie oby mu ta ranka sie zasklepila, zaschla ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- no i dzis mamy juz jesien, a ja dalej sandalki ![]() bo pogoda super dosyc jak na ten czas ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- http://www.empik.com/bad-25-limited-...75950,muzyka-p czytam sobie recenzje z tego deluxe i zdanie : jackson w doskonalej formie no heloł, 30 lat mial, a ludzie to jacys dziwni ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- http://www.empik.com/i-just-can-t-st...a-p?reko=empik to fajnie, 2 piosenki only ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Groniu 3mam kciuki za Julcia.
U mnie zimno, najgorsze, że w mieszkaniu (wynajmowanym) zimno jak.... nie wiem gdzie, byłam dzisiaj na budowie i tam cieplej niż tutaj. Jest szansa, że przed świętami się wprowadzimy. Na górze już się robi sosnowa podłoga, antresola już w sośnie zabudowana, są schody (z dębiny), góra podzielona, ścianki stoją, kotłownia wyłożona glazurą w sumie niby dużo jeszcze ale szybciej idzie ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- ej mam takie głupie pytanie, jak jest "sorry, mam okres ![]() ![]()
#145 |
Zakorzenienie
|
Słucham właśnie płytki koncertowej z Wembley
![]() ![]() O matko ![]() Trzymajcie mnie bo glebnę ![]() O glebłam ![]() Nie podnoście ![]() KfA....chyba dobrze zrobiłam, bo na konert wizualnie muszę zebrać jeszcze trochę sił witalnych ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cieszę mordę do lapka ![]() Jak głupi do sera ![]() "Tada daaaa" w WBSS ![]() Kocham lajfy ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Bożesz Ty mój...chyba dla tej płyty warto mi było kupić deluxe ![]() Se myślę...dają dvd to po ki uj mi jeszcze koncert do słuchania... Oj po bardzo ![]() ![]() ![]() Miazga ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Człowiek se leży w łóżku a Majkol nadaje z Londynu ![]() Kfaaaaaaa. Chce mi się machać rencami do IJCSLY ![]() Normalnie jakbym była tam teraz ![]() Podróże w czasie i teleportacja jest jednak możliwa ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Był jakiś hot moment, bo laski darły ryja ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- want U back! Chce mi sie tańczyc z lapkiem ![]() ![]() ![]() ![]() Stop the Love U Save! Jezu ja muszę wziac jakieś witaminy jak chce to OBEJRZEĆ ![]() :serce: ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Macha rąsią do I'll be there ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Majkuś krzyknął You're beautiful ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- SC ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- DD :postokrotnezemdlenie: ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Łooo ☠☠☠☠iszonku...workin day n night ![]() Leeeeeekarz proszęęęęęęęę ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- "wanna be a maaaaaaan" w Beat it....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa Zdycham.... ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Jestem taka eksajted że nie wiem czy zasnę ![]() ![]() See ya tomoroł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kliknę ![]() ale w piątek.. po wypłacie ![]()
![]() |
#147 |
PIP.
|
aaaa Kama, tak jak nie chcialam tej plyty to normalnie po Twojej recenzji mi sie zachcialo
![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() a ja dzis w domku zostalam, bo musze na Julka miec oko, jak co 2-4h urzadzamy karmienie, to juz pyszczek wytyka co ta pańcia poda ![]() ale ropka dalej byla w ranie ![]() rano najwiecej sprzatania, bo te bobki nocne rozdepta, a tak by ich nie bylo ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- przypomnialo mi sie jak zerkalam w sobote to MT to na Bitwe ( Piasek jest taki uroczy ![]() no i w MT lałam jak taki grubszy spiewal i jury zaczelo rekoma i nagle Kozyra : Boze co ja robie ![]() a potem stwierdzilam, ze chyba cos brali, a Aga to juz w ogole , jak gadala, z po tej piosence w koncu moze powiedziec, ze ma wszystko w ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Kozyra jest
![]() Kama powinnaś w reklamie robić ![]() ![]()
#150 |
Zakorzenienie
|
no szczegolnie jak ubiera koszulke bialo-rozowa
![]() ale zimnica ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.