|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostatnia PM2012 za mąż wydana, a my wciąż wizażujemy do białego rana-Żony 2012
Cytat:
Gdów znam, choć nigdy tam nie jadłam....może zapamiętam zajazd szałas i kiedyś tam wstąpię na steki z wieprzowiny Teściowie mogą znać.... Oni tam niedaleko, do Dobczyc, na różne zabawy sylwestrowe i inne jeżdżą będę 3mać za Twoją odwagę
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnia PM2012 za mąż wydana, a my wciąż wizażujemy do białego rana-Żony 2012
Cytat:
no i najwazniejsze to znalezc okazje aby pojechac tam ![]() wiecie co? moj malzonek wymienia opony w samochodzie. ide mu przywalic sniezka
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzia89 bardzo się cieszę, że do nas zajrzałaś!!!! Gratuluję ślubu i życzę Wam wszystkiego najlepszego
).Ogromnie mi przykro z powodu waszej straty. Duzo już przeszliście, mam nadzieję, że to Was jakoś wzmocni, że teraz już będzie lepiej I pamiętaj, że nie jesteś sama! Masz cudownego męża i masz tez nas W każdej chwili możesz wpaść do nas i wygadać się ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
U mnie to co spadło w większości stopniało
|
|
#124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
89Madziu89 bardzo przykro czyta się Twoją wiadomość, smutne to co piszesz ale najważniejsze że masz męża u boku reszta się ułoży
![]() Melody Ty to jesteś wariatka ![]() nena zaglądaj do nas częściej |
|
|
|
#126 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
/ ewentualnie w zwykłym mleku Cytat:
|
|
|
#127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie w nowym watku
Alescie sie rozpisaly tylu stron do nadrobienia juz dawno nie mialam, zrobilo sie tak tloczno jak w pelni sezonu slubnego Ale mimo wszystko jakos tak melancholijnie sie zrobilo ze to JUZ PO ![]() ![]() ![]() Byloismy zobaczyc dzidziunia naszych swiadkow Kawko, ale taniuskie mieszkanko!! I ogromne jak za te cene!! SUPER!! Cytat:
Oto i ono http://www.asos.com//Asos/Asos-Peplu...px?iid=2292546 Cytat:
A winka z opowiesci nie kojarze, moze wizualnie cos mi sie skojarzy. W ogole smialismy sie ostatnio z Mezem, bo my mamy swoje ulubione wino z Paryza, ktore z reszta mielismy na stolach na weselu i rozdawalismy gosciom na wyjscie i dajemy je rowniez znajomym po kazdym powrocie z Paryza. I rozbawilo nas to, ze nasi znajomi MUSZA lubic to samo wino co my, bo zawsze dostaja to samo Kocurku Cytat:
![]() Ide na TV i zaraz doczytam reszte
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-10-29 o 22:05 |
|||
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
gosza u mnie jest bialo
TZ sie zdziwił co ja wyprawiam i pojechaliśmy na mała przejażdżkę samochodem a konkretnie do sklepu po cos do picia ![]() MARGIDA- dzieki za propozycje. a na jak dlugo przed smazeniem powinnam zamarynowac takie miesko?
|
#129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myślę, że najmniej jakąś godzinę, bo musi się przegryźć ![]() załączam Wam dwie fotki z soboty - u nas było tak biało, że świata ie było widać, a w Kołobrzegu:
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no faktyczni kolobrzeg odbiega od widokow za oknem
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Ej laski, widziałyście to?
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu wyglądałaś bardzo ładnie i przykro mi z powodu ciąży ale nie poddawaj się widocznie tak musiało być
wróciłam do domku brrr ale paskudnie chlapa się robi. Ale się dziś wystraszyliśmy tzn weterynarz nas wystraszył bo od wczoraj piesio miał biegunkę przez cały tydzień jedzenia mleka wszystko było ok aż tu dziś problem np o poszedł się TŻ zapytać czy to od mleka cyz od czego innego a weterynarz że albo od mleka albo to wirus a dla szczeniakó są one śmiertelne i śmiertelnie to ja się wystraszyłam wzieliśmy go do weta no ale okazało się że to jednak wina żołądka. dostał zastrzyk jeszcze jutro i pojutrze... ale dzielnie został na godzin sam w domu co prawda zamknięty w kojcu ale jak wróciłam to była cisza ciekawe jak długo wył żal mi go bo na wszystkich zmianach TŻta będziemy z nim na zmianę tylko w poniedziałki i czwartki będzie musiał 5 h siedzieć samzjadłam kolacyjkę fasolkę szparagową duszoną na masełku mniam i teraz odpoczywam pies szaleje z ręcznikiem po mieszkaniu
|
#133 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też uważam, żeś jest nasza, więc jak najbardziej pasuje, żebyś była w naszym kalendarzyku ![]() Cytat:
Nawet bez remontu się takie nie trafia, a u Was jeszcze po remoncie. Super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ciekawe, czy uda nam się to zrealizować ![]() Album bardzo ładny Ja jestem bardzo ciekawa Twojego interesu i strony, kieeeedy pokażesz? ![]() Cytat:
Wpadaj częściej do nas ![]() Opowiedz nam o sąsiadce, coś w stylu jajecznej? ![]() No i 3mam kciuki za powiększanie ![]() Smacznego ![]() Cytat:
Ślicznie wyglądaliście w dniu ślubu, szkoda, że nie widać twarzy, ale prezentowaliście się ogólnie pięknie, miałaś cudną suknię i wiązankę ![]() Boże, to naprawdę JUŻ PO.... Niby radość, szczęście małżeńskie itd, ale faktycznie jakoś tak smutno...Całe szczęście, że nam jeszcze Kuku została
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
a co do bucików z poprzedniego wątku ja miałam butki Lasockiego przez 3 sezony super były teraz miałam kupić ale jeszcze chyba poczekam...
co do butów Jennifer miałam jedne kozaczki krótkie makabra chodziłam w nich ale straszliwie nie wygodne były ale np szpilki z tej kolekcji mam trzy pary z czego jedną 5 rok są lekko podniszczone ale nadal świetnie w nich się chodzi służą mi teraz jako buty na zaminę na weselach
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
pochorowało mi się ostatnimi czasy i ominęłam zamknięcie wątku bara bere ;( ![]() ale już jestem prawie zdrowa, dziś zaliczyłam 8-godzinne szkolenie, później kurs niemieckiego i dopiero wróciłam do domu, nalałam sobie winka na rozgrzanie i zabieam się za nadrabianie
Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2012-10-29 o 21:48 |
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
Tyliście napisały ![]() Jestem tak zmęczona, że nie przeczytam ![]() Poproszę o streszczenie Mam newsa sis męża mego urodziła today Alicje z krainy czarów
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Nena! Wreszcie się pojawiłaś, myslalam o Tobie ostatnia, co tam u Ciebie słychać
![]() Madzia,bardzo mi przykro Mam nadzieję, że wszystko się pomyslnie potoczy mimo tego, że przeżyliscie straszne chwile Kawo!!! Gratulacje!!! Super cena za wspaniałe, duże mieszkanie! Niusia, gratulacje dla siostry męża ![]() jeju, nie mogę uwierzyć, że takie śniegi u Was. U mnie dziś był mróz, ale śniegu ni huhuhu. Czy mi się zdawało, czy ktoś u nas szukał sukni Very Wang Diana??? Spotykam tę suknię (oryginalną) do sprzedania , ale na zagranicznych forach jakby co. Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2012-10-29 o 21:58 |
|
|
|
#138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi przykro bardzo ladnie wyglądaliscie ![]() Cytat:
ojaka taniocha! zaraz zamowię chyba, ale musze zmolestować TZ zeby mi pomógł to zrobic Pewnie jak zwykle będe musiala wysluchać na początek, ze mam za dużo ciuchów, dopiero potem zaplaci:Pco do drugiego : tak prawie całkiem, chociaż jest granica której depilatorem nie dam rady na chiny przekroczyc:P dokańczam zwykłą maszynką ale fakt faktem, po depilatorze włoski sa bardzo slabe i jasne, wolno rosną pierwszy raz najgorszy, pozniej z górki![]() |
||
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak buty przemoczyłam mąż nie zrobił obiadu, ba nawet zakupów, nie miałam co zjeść wybaczam mu, w końcu ma swoją upragnioną siostrzenicę, przyszłą chrześnicę |
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja
podczytuje was codziennie, nie wiem czemu nie pisze nic
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Lady a jaki rozmiar zamowiłas? z tego wychodzi mi chyba, ze 12 powinnam zamowic
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
o to ja mam 7 tyg i zabawką dnia są stare dziurawe skarpety mojego pana
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
jaką mi mąż pyszną obiadokolację zrobi ł w sobotę, a w niedziele zabrał na obiad
|
|
|
|
#145 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witaj Nena Madziu89 - przykro mi, ale na pewno juz niedlugo znow bedziecie cieszyc sie nowym pieknym pecherzykiem na usg, a pozniej raczkami, nozkami i serduszkiem Cytat:
powiedz Mezowi ze to jedyna taka okazja - z 53e na 15!!!to musze chyba i ja sie odwazyc ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
a ja wieszaka na ubrania
|
|
#146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
:"kochanie chodz na chwileczkę, musisz mi w czymś pomóc "podchodzi "o nie z nowu chcesz wydawać na ciuchy przecież masz ich pełno "ja:"No ale to tylko jedna rzecz z Asos" tz:" z Asusa to Ty masz laptopa:P" ja:"OMG tz:"co to jest?" ja:"body z baskinką" tz:"coo??? ja:"body z baskinką" (pokazuje Mu co to body i baskinka) tz:"o nie na gołej dupie nie bedziesz chodziła, gdzie miałabyś to ubrać? ja: taaaa... na gołej dupietz: źle szukasz na allegro, na pewno są i za 30 zł ja: ![]() i sobie poszedł:P mowil, ze sama mam sobie zamowić jak chce, on do do tego ręki nie przyłoży:P |
||
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Mam PMSa i krzycze na męża
|
#148 | |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja w nowym już żonkowym wątku
Ja jak zwykle Was regularnie podczytuje, ale nie zawsze chce mi się pisać ![]() Kawo za mieszkanko Toć to naprawdę okazja Wam się trafiła!Jakbym ja chciała mieć swój kąt Ale to pewnie nastąpi za XXXX latCo do zakupów zimowych ja muszę kupić jakiś gruby płaszczyk, czapkę i ciepłe, wygodne buty na płaskim, bo ja to zmarźluch jestem ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny i bardzo nieśmiało proszę Was jutro rano o mocne kciuki dla mnie będą mi niesamowicie potrzebne ![]() :p rosi:A wiem, że wizażowe kciuki czynią cuda
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczescie rozmiary na stronie sa juz mocno przebrane wiec na jakis czas skonczylam zamawianie na tej str. czekam jeszcze na 2 paczki
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
i o to chodzi:P
Cytat:
zawsze tak robie, wtedy jeszcze bardziej chce mi sie przyjeżdzac:Pjutro się obmierze dokladniej i zobacze co mi za rozmiar wyjdzie.. juz raz zamiawialam sukienke z asos, ale na allegro i przyszla duuuzo za duża, mimo iż wymiary ktore byly podane na All byly identyczne z moimi.. dobrej nocki mąż wredzioch wzywa![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

tak wiec stalymi klientami jestesmy.
Kurcze moze kiedys sie odwaze zapytac 
będę 3mać
za Twoją odwagę 

).
I pamiętaj, że nie jesteś sama! Masz cudownego męża i masz tez nas
tylu stron do nadrobienia juz dawno nie mialam, zrobilo sie tak tloczno jak w pelni sezonu slubnego 
jakaś ślepa jestem czy co:P możesz podesłac link?
znalazłam tylko na Allegro za 119 zł
Kupiliśmy je w Paryżu w Auchanie na La Defense (chyba po 2-3 euro), nazywa się to "napój aromatyzowany na bazie wina", mam w domu smaki: gruszka, truskawka i malina; była chyba jeszcze brzoskiwinia i grejpfrut. Jak mi się uda to poszukam fotki na google albo potem zrobię.