Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-29, 18:35   #121
booziaczek
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość
hej dziewczynki, można się dołączyć?? termin mam na 31 marca
pewnie witaj napisz cos o sobie i bąblu;?)

dziewczzyny po 18 tyg was tez tak bola plecy na dole mnie dopada wieczorami poki jakos sie ruszam to jeszcze jako tako ale jak sie położe to juz z bolu nie moge wstac
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 18:36   #122
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
ja nosze optix aqua od lat i tylko je toleruje

ja jem makrele i mozna

trzymam kciuki

Trooskava ja mialam podejrzenie miesniaka ale chyba w koncu go nie mam z tego co mowila lekarka to powinien rosnac rowno z macica i obrastac jej sciany ale to nic strasznego i sie zdarza wiadomo ciaza podwyzszonego ryzyka ale to nic strasznego. pisala mi jedna dziewczyna ze matce moze dokuczac bardzo ale dzidziusiowi krzywdy nie zrobi co mnie bardzo uspokoilo bo to przeciez najwazniejsze
moze i u mnie sie zmyje najwazniejsze za Mała ma sie dobrze

a ja czekam na ciuszki z all dla Małej
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 18:41   #123
klementyna1
Zakorzenienie

Ufff w koncu nadrobiłam Was Małpka i Luna szybkiego powrotu do formy!
U nas pogoda grudniowa- biało i mroźno!

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
ja tez. tyle ze pod prycha.
Niektore marza o wannie, a ja bym chciala, dodatkowo, prysznic osobny jak juz bedzie brzuszysko, to jak ja do tej wanny wejde????
Dlatego my zamontowaliśmy wanne i to z siedziskiem, żebym mogła z brzuszkiem sie rozsiadać. A kąpiele długie i gorące to i ja uwielbiam....Tylko nie lubie momentu kiedy trzeba wyjśc z wanny, bo wtedy zimno;p

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Melduję się w III części!

Strippi,
proszę dopisz mnie do listy mam tp 21 marca 2012, ale płeć jeszcze nie znana Dziękuję!!

Kurczę, tyle śniegu, buty mi przemokły normalnie jak wracałam z pracy. Brrrr.....

Kochane, zastanawiam się tak bo zorientowałam się w cenach co do USG. Lepiej iść zrobic normalne czy zaszaleć i pójść na 3D ? Jak myslicie?
Mi lekarka sama powiedziała, ze jesli chemy mozemy zrobic, ale potem to wraca sie raczej do zdjęc niemowląt niz do prenatalnych, a 3d nie poszerza diagnostyki, tylko pokazuje dokładniej buxke itp. Nie wiem czy miała racje, ale na razie nie planujemy 3d.

booziaczek- miałam identycznie, jak czasem złapał ból nad kościa ogonowa to ani sie ruszyć, na szczęscie ostatnio przeszło.

Edytowane przez klementyna1
Czas edycji: 2012-10-29 o 18:44
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 18:45   #124
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Hej Kochane!
Witam się w nowym wątku stary nadrobię w wolnej chwili, nie mam nastroju jak na razie na forum bo wczoraj zmarła moja Kochana Babcia wybaczcie...
...także w razie czego proszę abyście mnie czasem nie usunęły z listy bo nadal jestem i będę z wami.

Z dobrych wieści u mnie w sobotę skończony 18 tc zatem 5 miesiąc
druga dobra sprawa, w końcu kupiłam kurtkę

to tyle będę podczytywać na bieżąco a pisać to zobaczymy...
Agateczka, przykro mi z powodu babci

Gratuluję rozpoczętego 5 miesiaca
Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Dragusia mam prawie identyczny tatuaz az nie moglam uwierzyc jak zobaczylam Twoje zdjecie smoka
tyle ze moj ma spokojnie juz ze 12 lat...

zrobilam zdjecie na szybko, latwo nie bylo, gdyz mam tatuaz na biodrze
Moderna, Dragusia, fajne macie tatuaże
Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość
Melduje sie w kolejnej czesci

bylam dzis na II prenatalnych badaniach. Z mała wsyztsko ok, rosnie fika . Za to u mnie wykryto mięsniaka na przedniej scianie macicy i sie troche zmartwiłam .....
bardzo się cieszę, że z maleńką wszystko ok Mam nadzieję, że ten mięśniak u Ciebie to nic powaznego
Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Bylam dzisiaj chwilke w Rossmannie i kupilam sobie masc na sutki z babydream
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rzensalbe.html
Naturalny produkt, opinie ma dobre, cena jeszcze lepasza .. ciekawa jestem czy da sobie rade z moimi peknieciami i przesuszeniem
hehe ja jeszcze nie karmie, a juz musze ratowac swoje cyce
ooo... właśnie... przypomniało mi sie, ze też dziś byłam wrossmanie, tyle że ja nabyłam emulsję na rozstępy z babydream, tylko że została w schowlu w aucie Musze iść na parking Któraś z dziewczyn wczoraj (chyba Oliwka) napisała, że podobno oliwka nawilża na bardzo krótko... no więc zainwestowałam w coś innego
Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
nie prawda mój chłop w brzuszku uwielbia kole po mamusi

właśnie robie obiadek. ryż + mięsko + ananas plus sos
mnie kurcze do coli nie ciągnęło w pierwszym trymestrze... a w drugim niestety zaczęło
A podobny obiadek (sos słodko-kwaśny) mieliśmy wczoraj
O, powiem Wam, że w tesco sa teraz w promocji gotowe sosy w sloiku z blue dragona - chyba po 4,70. a normalnie w sklepie kosztuja około 9zł
Slodko-kwaśny pycha Jeszcze jakiś jasny kupiliśmy, ale czeka na spróbowanie póki co
Cytat:
Czesc dziewczyny
bylismy wczoraj w szpitalu...
mielismy isc na obiad do tesciowej i juz bylam w butach tylko chcialam siku i zobaczylam na papierze plamienie z krwi...
no wiec taxi i na IP.
Ale bo zbadaniu okazalo sie ze czysto, maly na usg szalał i wszystko ok tylko mam skurcze i musze polezec, tak jakbym do tej pory nie lezala
3x2 nospy i w srode jade do lekarza na kontrole
dziewczyny osiwieje w tej ciazy

u mnie pelno sniegu, widze przez okno...
Lunka.. raz jeszcze tulamMusi byż w końcu dobrze
Cytat:
ile trzeba rożków bo znalazlam fajne za 16zł http://allegro.pl/rozek-becik-rozki-...751060601.html
i jeszcze kocyk znalazłam milusi za 19,90 u tego sprzedawcy. http://allegro.pl/kocyk-kocyki-mikro...720653371.html
ja tak się zastanawiam co do rozka... w sumie to kiedy on potrzebny? Może na wyjście ze szpitala i na chrzciny? Nawet nie wiem czy nabywać coś takiego
Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Wracam sobie z pracy a tu 3cia część wątku (;
Szalejecie

A ja jutro mam połówkowe o 8.00 potem do pracy i potem weekend bardzo długi (; A potem już do świąt pracujemy bez przerw...

Dziewczyny tak się zastanawiam... bo mam na plecach dość duży tatuaż i tak się martwię że on mi się rozciągnie i będzie wyglądał beznadziejnie... Jak myślicie?
hmm... jak na plecach ten tatuaz to nie sadzę by jakos brzydko się rozciągnął wiadomo, troszkę tłuszczyku się moze i na pleckach odłozy - ale nie sadzę by aż tyle żeby tatuaż źle wyglądał Gorzej by bylo gdyby byl na brzuchu Kiedyś widziałam u dziewczyny sloneczko wokół pępka... Ciekawe jak to w ciąży wyglądało
Stary 2012-10-29, 18:54   #125
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
W szpitalu fajnie mi się w nim nosiło malucha, bo inaczej średnio umiałam, a później, parę miesięcy później usypiałam Igora w nim - majtając go w różne strony. Generalnie kosztował z 35 zł i w tej cenie uważam, że naprawdę warto.
no ja miałam to samo bałam się Julkę wziąć w szpitalu na ręce hehe taka malutka była

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość

dziewczzyny po 18 tyg was tez tak bola plecy na dole mnie dopada wieczorami poki jakos sie ruszam to jeszcze jako tako ale jak sie położe to juz z bolu nie moge wstac
bolą mnie strasznie
Stary 2012-10-29, 18:55   #126
anika_s
Wtajemniczenie

WITAM PLOTKARY W III CZ.

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi czy kąpiecie się w wannie? Bo mi na początku ciąży lekarz zabronił, miał być tylko prysznic i tak się przyzwyczaiłam korzystałam tylko z prysznica. Ale ostatnio coś mnie nachodzi na taką dłuższą kąpiel poleżenie w wodzie.
Ja tam się kąpię w wannie - lubię sobie poleżeć i w dodatku w gorącej wodzie, ale niestety teraz troszkę stopuje
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 18:58   #127
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
witaj i .
Cytat:
Napisane przez maczek35 Pokaż wiadomość
Witam mamusie w III części,
zaczynamy dzisiaj 22 tydzień i dopiero od weekendu przypomniałam sobie co to porządne ruchy maleństwa, bo wcześniej to tylko raz dziennie lub radziej i takie delikatne
za 22 !
za kopniaczki !
Stary 2012-10-29, 19:04   #128
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
booziaczek - mnie tak jakby lewy pośladek boli jak za długo pospaceruję. Już się nauczyłam, że jak zaczynam cos czuć, to pora szybko do domku... Bo jak jednego razu pomimo tego bólu jeszcze trochę spacerowałam, to potem w domu nawet jak siedziałam czy leżałam - bolało jeszcze kilka godzin - szczególnie gdy po coś wstawałam. Aż chodziłam kuśtykając Teraz już wiem, że nie mogę się forsowac
Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
ja mam 2 motyle na nadgarstkach (kążdy to moje dziecko - bo jak się ruszały w brzuchu to zawsze na początku czułam takie "motylki" ,jakby trzepotanie )no a teraz mam 3 motylka w brzuchu co obecnie już kopie-a raczej"wali "... no ale trzeba zrobić go potem też na nadgarstku (nadgarstek=ręka w sumie no bo trudno zmieścić ..)
pozostał kark jeszcze i plecy ,projekt w trakcie .... więc jeszcze dokładnie trudno opisać...
znaczy te oba motylki symbolizują Twoje dzieci? I teraz jak się maluszek urodzi to będziesz sobie robiła trzeciego motylka? Super pomysł Ja własnie zawsze chcialam tatuaż, który by symbolizował kogoś mi bliskiego... Ale żadnych imion, bo to banalne Tatuaże z myślą o facetach to też ryzykowna sprawa - bo różnie to bywa Ale z myślą o dzieciach to co innego... bo dzieci zawsze pozostana naszymi dziecmi A te motylki to słodki pomysl
Stary 2012-10-29, 19:07   #129
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Witamy
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 19:35   #130
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Melduję się w nowej części miłych pogaduch
lecę nadrabiać aż 5 stron nowego wątku

miałam pocytowane parę wypowiedzi ze starego i szlag je trafił, więc wybaczcie jak coś komuś nie odpowiedziałam
Stary 2012-10-29, 19:35   #131
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
znaczy te oba motylki symbolizują Twoje dzieci? I teraz jak się maluszek urodzi to będziesz sobie robiła trzeciego motylka? Super pomysł Ja własnie zawsze chcialam tatuaż, który by symbolizował kogoś mi bliskiego... Ale żadnych imion, bo to banalne Tatuaże z myślą o facetach to też ryzykowna sprawa - bo różnie to bywa Ale z myślą o dzieciach to co innego... bo dzieci zawsze pozostana naszymi dziecmi A te motylki to słodki pomysl
...no ,motyle= moje dzieci ...
dalej "sie zobaczy" ..ale to dopiero po ciązy ...
Stary 2012-10-29, 19:55   #132
booziaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

bolą mnie strasznie
ech ache te bable no cóz takie uroki ciazy ciekawie czy cos na to jest jakas masc musze sie spytac

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
booziaczek - mnie tak jakby lewy pośladek boli jak za długo pospaceruję. Już się nauczyłam, że jak zaczynam cos czuć, to pora szybko do domku... Bo jak jednego razu pomimo tego bólu jeszcze trochę spacerowałam, to potem w domu nawet jak siedziałam czy leżałam - bolało jeszcze kilka godzin - szczególnie gdy po coś wstawałam. Aż chodziłam kuśtykając Teraz już wiem, że nie mogę się forsowac
taki objaw miałam wczesniej a teraz jak stara babcia nawet z krzesełka mi ciezko wstac

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość

booziaczek- miałam identycznie, jak czasem złapał ból nad kościa ogonowa to ani sie ruszyć, na szczęscie ostatnio przeszło.
o to mnie pocieszyłas jest szansa ze bedzie pod tym wzgledem lepiej ide mezowi kanapki robic na jutro do pracy bo juz o 6 maja byc po niego i zaraz lulu bo ledwo siedze dobrze ze te felerny poniedziałek juz sie kończy... miłego wieczora i dobrej spokojnej nocy wam życze
How could so much love be inside of you

Edytowane przez booziaczek
Czas edycji: 2012-10-29 o 19:57
booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 19:58   #133
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Kochane, zastanawiam się tak bo zorientowałam się w cenach co do USG. Lepiej iść zrobic normalne czy zaszaleć i pójść na 3D ? Jak myslicie?
kiedyś znajoma lekarka stwierdziła, że ona najlepiej wszystko widzi na zwykłym USG, a 3/4D to bajer dla rodziców, żeby sobie popatrzyli na dziecko wyglądające bardziej jak dziecko niż na zwykłym USG. nas w sumie nie bardzo stać na takie extra wydatki, więc póki co jesteśmy zdania, że odpuszczamy. jak macie kasę i chcecie sobie popatrzeć na maleństwo, mieć ładne zdjęcia to jak najbardziej. pewnie gdybym ja musiała wybierać to wolałabym zwykłe, żeby lekarz wszystko dobrze zobaczył, mi bajery nie są potrzebne, grunt, żeby gin stwierdził, że wszystko ok.

Cytat:
i do noszenia i do spania
po prostu nie boisz się tak wziąć dzidzi na ręce, ja z Julią bałam się cokolwiek przy niej zrobić
w szpitalu pampersy zmieniała mi koleżanka z pokoju DD haha
a, to ja póki co nie będę planować takiego zakupu. chyba wolałabym nosić dziecko wtulone we mnie a nie rożek (zakładam, że nie będę się bała).
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 20:14   #134
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
ech ache te bable no cóz takie uroki ciazy ciekawie czy cos na to jest jakas masc musze sie spytac
ja używam maści końskiej, polecam!

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
a, to ja póki co nie będę planować takiego zakupu. chyba wolałabym nosić dziecko wtulone we mnie a nie rożek (zakładam, że nie będę się bała).
ok, ja kupuję bo wygodniej przenosić dziecko i Julka lubiła spać otulona w rożek, bo czuła się pewniej
Stary 2012-10-29, 20:14   #135
czarny flamaster
Zadomowienie

Cytat:
kiedyś znajoma lekarka stwierdziła, że ona najlepiej wszystko widzi na zwykłym USG, a 3/4D to bajer dla rodziców, żeby sobie popatrzyli na dziecko wyglądające bardziej jak dziecko niż na zwykłym USG. nas w sumie nie bardzo stać na takie extra wydatki, więc póki co jesteśmy zdania, że odpuszczamy. jak macie kasę i chcecie sobie popatrzeć na maleństwo, mieć ładne zdjęcia to jak najbardziej. pewnie gdybym ja musiała wybierać to wolałabym zwykłe, żeby lekarz wszystko dobrze zobaczył, mi bajery nie są potrzebne, grunt, żeby gin stwierdził, że wszystko ok.
U nas właśnie nie ma zbytnio kasy na takie wydatki. Już cierpiałam, bo spodnie kupiłam i boli mnie wydanie 1/4 wypłaty by mieć ładne zdjęcie. Nic więcej to przecież nie da. Chyba zdecydujemy się na zwykłe, bo i tak pokaże co trzeba.

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 20:16   #136
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
dalej "sie zobaczy" ..ale to dopiero po ciązy ...
hehe musi byc. bo jak to? co Trzeciemu powiesz?
moja matka by powiedzila: Ty odlecialas ... (jak bylam mala i prosilam zeby mi namalowala konika to malowala stajenke i mowila ze konik jest w srodku. teraz twierdzi, ze rozwijala moja wyobraznie, jakby bylo grzechem sie przyznac do braku zdolnosci manualnych )

Cytat:
zakładam, że nie będę się bała
jakbym o sobie czytala...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 20:24   #137
joanna200
Rozeznanie

Cytat:
no to pozostaną im młodsze
albo starsze..

Cytat:
Czesc dziewczyny
mielismy isc na obiad do tesciowej i juz bylam w butach tylko chcialam siku i zobaczylam na papierze plamienie z krwi...
no wiec taxi i na IP.
Ale bo zbadaniu okazalo sie ze czysto, maly na usg szalał i wszystko ok tylko mam skurcze i musze polezec, tak jakbym do tej pory nie lezala

trzymaj się, odpoczywaj, ważne że synek zdrowy..

Cytat:
ile trzeba rożków bo znalazlam fajne za 16zł http://allegro.pl/rozek-becik-rozki-...751060601.html
i jeszcze kocyk znalazłam milusi za 19,90 u tego sprzedawcy. http://allegro.pl/kocyk-kocyki-mikro...720653371.html
ja uważam że jeden rożek wystarczy..

Cytat:
A ja jutro mam połówkowe o 8.00 potem do pracy i potem weekend bardzo długi (; A potem już do świąt pracujemy bez przerw...
za połówkowe..

Cytat:
witaj..

ok nadrobiłam i lecę..
dobrej nocy..

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 20:38   #138
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

a ja rożek planuję kupić. siostra miała i bardzo sobie chwaliła. Dziewczynki jej uwielbiały w tym spać

dobra w załączeniu obiecane zdjęcia
15.10. 2011.
21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png

http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png
Ptaszysko16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 20:39   #139
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny tak się zastanawiam... bo mam na plecach dość duży tatuaż i tak się martwię że on mi się rozciągnie i będzie wyglądał beznadziejnie... Jak myślicie?
trzymamy kciuki
no ja też mam na plecach oba i robiłam je tam z myślą tam nic im nie będzie

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
Hej, dziewczyny, które zamawialy probki z Bebilonu - gdzie to sie zamawia, na tej stronie, bo nie moge znalezc, nie wiem czy jakas slepa jestem :brzyda l:
https://www.bebilon.pl/
musisz sie zarejestrowac.
tak marudzilam ze ja nie mam i dzis przyszedł misio

Cytat:
witamy i gratulujemy ale powiedz cos wiecej o sobie

Cytat:
Napisane przez maczek35 Pokaż wiadomość
Witam mamusie w III części,
zaczynamy dzisiaj 22 tydzień i dopiero od weekendu przypomniałam sobie co to porządne ruchy maleństwa, bo wcześniej to tylko raz dziennie lub radziej i takie delikatne

Cytat:
oj bolą po całym dniu

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
ja uważam że jeden rożek wystarczy..
czyli wiekszosc za jednym wiec kupie 2 na wszelki wypadek

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-29, 20:42   #140
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

ehh te komputery załaczniki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ubranko1.jpg (76,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ubranko2.jpg (84,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ubranko3.jpg (84,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ubranko4.jpg (81,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ubranko5.jpg (79,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ubranko6.jpg (63,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ubranko8.jpg (79,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ubranko7.jpg (87,1 KB, 28 załadowań)
15.10. 2011.

Stary 2012-10-29, 20:42   #141
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
hehe musi byc. bo jak to? co Trzeciemu powiesz?
moja matka by powiedzila: Ty odlecialas ... (jak bylam mala i prosilam zeby mi namalowala konika to malowala stajenke i mowila ze konik jest w srodku. teraz twierdzi, ze rozwijala moja wyobraznie, jakby bylo grzechem sie przyznac do braku zdolnosci manualnych )
muszę spróbować coś w tym stylu narysować moim dzieciom ... ciekawe co powiedzą.....

a co do 3 motylka to na bank będzie! z określeniem "sie zobaczy" miałam na mysli jeszcze inne pomysły... bo na razie projekt mam i w głowie i coś tam co jakiś czas bazgram..ale to cały czas ewoluuje....
Stary 2012-10-29, 20:46   #142
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
gacie z kotem wymiataja

Cytat:
bo na razie projekt mam i w głowie i coś tam co jakiś czas bazgram..ale to cały czas ewoluuje....
mmmhhh.. pochwalisz sie?! jak proces tworczy sie skonczy ?

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 20:49   #143
bmma
Zadomowienie

Cytat:
Śliczne ubranka. Gratuluję zakupów

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

bmma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 20:52   #144
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
https://www.bebilon.pl/
musisz sie zarejestrowac.
tak marudzilam ze ja nie mam i dzis przyszedł misio

oooo zarejestrowałam się tam właśnie
wysłałam jeszcze swoje dane po te próbki z johnson & johnos, ale nie dostałam nic

a tak więcej to nic, macie jeszcze jakieś linki??

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
super ubranka! a rajtageny z kotkiem świetne
Stary 2012-10-29, 20:52   #145
Agateczka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość

Och, przykro mi, trzymaj się

I witaj w 5 miesiącu
Cytat:

przykro mi kochana trzymaj się

za 5 miesiąc i kurtkę
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Agateczka - trzymaj się ciepło
Cytat:

bardzo mi przykro z powodu babci ,
za 18 tydz.

dzięki dziewczyny za wyraz współczucia
i za za moje tygodnie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
hej witam sie po weekendzie w nie najlepszym stanie nie nadrobie was teraz przyszłam pomarudzić mogę mam anginę ropną i to podobno bardzo poważną eh wczoraj złapało mnie 39 st temperatura i przespałam cały dzień dziś poszłam rano do lekarza, najgorsze ze nic nie mogę łykać nawet śliny eh powiem wam że taka chora to ja chyba nigdy w życiu nie byłam. Dopiero sie obudziłam znów mam temp i spróbuje choć troche zupy pomidorowej przełknąć bo od wczorej nic nie jadłam

nawet nie zauwazyłam ze juz nowy wątek
zdrowiej szybko kochana

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
przykro mi z powodu babci

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość

Agateczka: wyrazy współczucia...

Cytat:
Czesc dziewczyny
no wiec taxi i na IP.

oszczędzaj się kochana, będzie dobrze

Cytat:
pewnie witaj napisz cos o sobie i bąblu;?)

ja miałam i mam boli oj boli...

Ptaszysko śliczne zakupy, i za taką cenę aż grzech nie kupić
Stary 2012-10-29, 20:54   #146
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

no na wagę były dziś było 1ozł za kg mąż się ze mnie śmiał i pytał a kiedy coś większego
15.10. 2011.

Stary 2012-10-29, 20:59   #147
bmma
Zadomowienie

Moje zdobycze. Coś po synku, coś od koleżanki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-10-27-088.jpg (127,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-10-27-089.jpg (141,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-10-27-090.jpg (123,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-10-27-087.jpg (129,5 KB, 13 załadowań)

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

bmma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 21:02   #148
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
świetne
15.10. 2011.

Stary 2012-10-29, 21:24   #149
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
sporo
Cytat:

a ja właśnie obadalam allegro odnoścnie rożków i kocykow ciepłych. mam paru sprzedawców dodanych do zakładek i w najbliższym czasie trzeba będzie zanalizować u kogo najlepiej kupić

dobranoc

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 21:26   #150
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
jakie słodkie
i te skarpetki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości