![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla przyjaciółki / koleżanki
Muszę kupić prezent dla współlokatorów! Oni zawsze nam coś kupują, a ja nie mam pomysłu. To jest para. Ona studiuje prawo, ma 23 lata, często ogląda filmiki na Youtube po angielsku, jest inteligentna, odczytana. Książkę, świeczki, Zestaw do włosów już ode mnie dostała. Ja teraz w buta dostałam od nich zestaw Marsellais do ciała. On ma 26 lat, pracuje jako geolog, jest smakoszem alkoholi, sam robi różne smakowe. Whisky różne już od nas dostawał, kosmetyki również. Pomożecie coś?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-12-30 o 10:48 Powód: Link. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
A czy przyjaciółka jest bardziej rozważna czy szalona? Jak to pierwsze to kup jej jakąś fajną książkę, albo ładne perfumy. Jak to drugie to możesz ją np. zabrać na wycieczkę do wielkopolski, tam jest tunel aerodynamiczny. Korzystałam z niego i mam dobre wspomnienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
Witajcie nie znalazłam innego wątku dlatego piszę w tym. Koleżanka ma urodziny za 3 tygodnie. Bardzo jej się podobał naszyjnik z serduszkiem, postanowiłam jej kupić znalazłam bardzo fajny srebrny naszyjnik z dwoma serduszkami plus jeszcze do tego bransoletka na ankabizuteria i teraz mam pytanie jak z jakością biżuterii w tym sklepie orientuje się może ktoś?? Nie chcę jej kupować jakiegoś szajsu, będę wdzięczna za odpowiedzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
BAN stały
|
Biżuteria OK - klasycznie, ale ja uważam, że również takim fajnym pomysłem jest zakup torebki na zakupy, albo takiej fajnej listonoszki. Dla nas kobiet toreb nigdy za wiele
![]() Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2017-03-28 o 20:53 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
może być też taki fajny brelok do kluczy z lokalizatorem . Ja ostatnio dostałam taki tylko zielony od mojego faceta i już nie mam problemu ze znalezieniem kluczyków do auta
Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2017-03-28 o 20:53 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Olga możesz w 100% kupować z tego sklepu a<xxx>a zamawiałam zegarek dla narzeczonego z tego sklepu i jeśli chodzi o jakość to jest ok
Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2017-03-28 o 20:52 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Szczerze mówiąc, to nie mam zielonego pojęcia. Moim zdaniem lepiej popytać w tej sprawie znajomych
![]()
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Jeśli szukasz czegoś żartobliwego to może koszulka z zabawnym napisem? Widziałam sporo takich na xxx , możesz zamówić też jakiś plakat z waszym zdjęciem albo aktorem którego kocha
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-05-17 o 12:23 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-09-28 o 19:58 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
mysle ze wlasnie wszelkie vouchery do spa itp bedą dobrym pomyslem, albo jakis zestaw do hybryd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2018-11-02 o 08:41 Powód: link |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Dobrym pomysłem zawsze będzie voucher do salonu urody. W Warszawie dostałam do salonu xxx bardzo fajny prezent. Sama wybrałam na co go wykorzystać. W dodatku mają opcję wykonania usługi w domu, więc nawet jak ktoś jest zabiegany to znajdzie czas.
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2020-12-16 o 08:19 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
🦄
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2021-02-27 o 08:35 Powód: Reklama w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
może album na wasze wspólne zdjęcia z personalizowaną okładką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
A może bransoletkę z dedykacją, ja swojej przyjaciółce ostatnio taka podarowałam i aż się popłakała ze wzruszenia. Moja dedykacja była ,, Przyjaciele sa jak ciche anioły, które podnosza nas, kiedy nasze skrzydła zapominaja jak latać''. Ja akurat podarowałam jej ta bransoletkę i sama mam taką samą xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-07-14 o 09:08 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Ja ostatnio kupiłam dla siebie obraz z żywicy epoksydowej i mchu. Jest piękny i myślę, że prezenty na różne okazje będę mieć w tym roku z głowy. Jeszcze jeden będę chciała wybrać do salonu, ale na razie ciężko mi się zdecydować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.