![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kto odchudza się razem ze mną do wakacji 2013?
![]() Jak Wam dzień minął?! Co tu taka cisza? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I jaaaka cisza? ja dzisiaj pisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
A ja jestem po obiadku z warzywek biedronkowskich i piersi z kurczaka. Żadnych zbędnych udziwnień, ale było pyszne. Nałożyłam sobie na mały tależyk tego jedzenia i jadłam przez pół godziny żując i żując , okazało się że się nawet najadłam mimo że wcześniej jadłam jak Wilk.
![]() No a koło 16 byłam już na siłowni i 2 godzinki ćwiczeń żeby zaczęło spadać to co tak przeszkadza na tyłku i brzuszku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczynki!
Niestety nie mam czasu udzielać się dość często, ale widzę po przeczytaniu postów, że całkiem nieźle sobie radzicie ![]() U mnie dzisiejszy dzień nawet nawet! Nic słodkiego pierwszy raz od wieeelu dni :P Choć dostałam czekoladę, która mnie nęci, ale dam radę! Niestety z ćwiczeniami nadal kiepsko, wiec bilans dnia pewnie na zero ;p Czuje, że tyłek to po tym semestrze będę mieć całkiem płaski ;/ ale przejdzie co najgorsze i w końcu się zmobilizuję, na pewno ![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny ostatnie dwa dni to porażka.. Tak, ćwiczyłam. Wczoraj 200 podskoków na skakance i dziś 1,5h trening i wycisk. Ale jadłam na potęgę, bo się podłamałam fotami jakie sobie strzeliłam, żeby zobaczyć jakie efekty będą za 2 miesiące na przykład ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrej nocy ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
a ja np. dziś postanowiłam biegać i zrobić skalpel i tylko na postanowieniu się skończyło! Musimy się zmobilizować nawzajem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
moje ostatnie 2 dni zaliczam do udanych
![]() Mam jeszcze problemy, żeby wypić te 2 litry wody. wypiłam może trochę ponad litr, ale to i tak dużo jak na mnie. Byłam tez godzinę na siłce. aaaa chciałabym wam polecić pyszne śniadanie/ 2 śniadanie. Jogurt do picia Jogobella light wieloowocowy, zmiksowany z bananem , do tego wyciśnięty sok z limonki. pycha, zróbcie sobie ![]()
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień doberek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
u mnie dzień nawet w porządku, rano 2 kromki chleba waza i herbata, potem w szkole 4 kromki chleba waza i jabłko, 4 ciasteczka zbożowe bel vita, na obiad miseczka zupy pieczarkowej i na drugie danie udko z kurczaka i trochę ziemniaków ;D rano byłam na łyżwach ze szkoły wiec trochę kalorii spaliłam ;D wieczorem zielona herbatka i brzuszki..
ale nie czuje spadku wagi, ani tego ze chudnę ;/ coś jest nie tak.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przed brzuszkami dobrze jest trochę poskakac, nawet z nogi na nogę, żeby zwiększyć tętno, to pomoże spalić tłuszcz
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
Od jutra mam z kim biegać, także jeszcze większa motywacja. A jak u Was dziewczynki z ćwiczeniami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Ja wstałam dzisiaj strasznie obolała. miałam wczoraj trening na siłowni na stepach i tak nas babka wymęczyła że dostałam zakwasów mimo że od 3 dni chodzę co dzień to dopiero dzisiaj mnie wzięło.
Po za tym to trzymam się swojego postanowienia, mniej i dłużej jeść, dużo pić i przede wszystkim ćwiczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wczoraj Ewa ze swoim skalpelem, a dziś ponad 30 min Tiffany ![]() Nie będzie mnie przez weekend, więc pilnujcie wątku dziewczynki ![]() Ja zjeżdżam do Mamusi i Tatusia ![]() Miłego weekendu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie dzisiaj biegałam, a wieczorem chciałabym jeszcze coś poćwiczyć
![]() ![]() No i co najważniejsze powoli zmieniam nawyki żywieniowe tj. białe pieczywo i biały ryż zastąpiłam pełnoziarnistym pieczywem i brązowym ryżem, nie jem ziemniaków (bo akurat nie lubię) i białego makaronu (ostatnio w ogóle nie jem makaronu), na śniadanie jem owsiankę z owocem, a kolację białkową... noooo i rzadko słodycze choć nie wyeliminowałam ich do końca (czasem pozwalam sobie na kilka ciastek do kawy czy coś :P), a fast foody.... dwa razy w miesiącu i to jak sama zrobię pizzę albo jak jestem w McDonalds to pozwalam sobie na tortille ![]() ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-11-23 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
ja już jestem po siłowni, koszulka cała mokra
![]() ale rano przed siłownią strasznie nagrzeszyłam --> zjadłam z 8 cukierków, takich mini snickersów, marsów, twixów itd ![]()
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
U mnie dzień beznadziejny, nie chodzi tylko o za dużą ilość jedzenia , ale jakoś ogólnie mam beznadziejne samopoczucie... może to przez pogodę ..
waga stoi w miejscu, niestety żadnych postępów ;/ bardzo chce schudnąć te 5 kg , ale jakoś nie umiem się do tego zabrać od dobrej strony, boje się po prostu ze jak zjem za dużo od razu przytyje jeszcze więcej, dużo osób mi mówi ze schudłam i wgl, ale ja jakoś tego nie widzę ;/ nie dopóki na wadzenie nie będzie 48 kg.. a co was mobilizuje do trzymania się diety i ćwiczeń? pomóżcie ! ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Skalpel to mordęga ale na prawdę daje rezultaty, mięśnie pięknie wyżeźbione i jędrne ciało. :P Ja próbowałam ale jestem zbyt leniwa do tego. Ale polecam z czystym sercem Zumbę, gdzie ćwiczy się mięśnie brzucha, tańcząc oczywiście a nie robiąc brzuszki, świetna zabawa i u mnie rezultaty były już widoczne po 2 tygodniach. Mniej tłuszczyku a pod tym co został twarde mięśnie. Suuuuper ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
Wiem Freya że ci ciężko, bo poczatki są trudne ale moim pomysłem na zaczęcie diety i ćwiczeń było wykupienie karnetu na siłkę, pozbycie się ostatnich kalorycznych przekasek i wypisanie sobie moich celów... I jak na razie 4 dzień bez obżarstwa, z ćwiczeniami i pozytywnym nastawieniem .Wyobrazam sobie siebie jak jestem szczuplutka bez oponki z przodu i wielkiego jak dla mnie tyłka i od razu mi sie chce pedałować na rowerku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczęta, z chęcią do Was dołączę
![]() Jestem już w temacie o osiąganiu wymarzonej wagi do sylwestra, ale że nie zdążę to tutaj też będę się dzięki Wam mobilizować! Moim marzeniem jest 58-60 kg. Wzrost 171 cm. Ważę teraz około 76 kg. Dokładnie zważę się w poniedziałek, z mierzeniem to samo. ![]() jeśli chodzi o założenia to WR+MŻ, który już mi trochę towarzyszy. Założenia najogólniej mówiąc: - 4-5 małych posiłków dziennie - 2 litry wody dziennie - pieczywo tylko pełnoziarniste, tylko na śniadanie - kolacje białkowe - do 100g węglowodanów dziennie - słodycze - totalny zakaz. w każdy piątek nagroda w postaci fitnessa - fastfoody - totalny zakaz a jeśli chodzi o sport planuje rozpocząć ten skalpel, biegać i 8min abs. damy radę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Wszyscy polecaja ta zumbe a ja nigdy nie bylam przekonana.. Ale chyba w koncu sie skusze
![]()
![]() |
#142 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witaj anns... miło cię gościć, ja tez jestem nowa ale mnie się tu podoba ![]() dziewczyny jak najbardziej doradzają i sie wspierają ![]() Widzę mamy mniej wiecej tyle samo do zrzucania ale ja jestem malutka bo 157 cm a waga bliska 60 ![]() Mówisz że wieczorem jedziesz tylko na nabiale. Moge wiedzieć na co to wpływa? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ! ;*
i jak wam dzień mija, u mnie dobrze, tylko pogoda dobijająca, a jesli chodzi o jedzenie to tak: miska mleka i bel vita , jogurt, 2 mandarynki, barszcz, ryz z warzywami i mały kawałek ciasta tylko tak dla smaku ;D a jak u was dieta ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do kolacji białkowych to chyba każdy dietetyk Ci to powie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziś leczę zakwasy po wczorajszej Tiffany ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Można się przyłączyć?od jutra oczywiście
![]()
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Jerzyczko mnie wpisz na liste, ale wage podam dokladna w poniedzialek
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Witajcie dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
wpiszę, wpiszę z dłuższą chwilką wolnego
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Można się dołączyć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.