![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część IV:)
Cytat:
![]() ![]() Luncia kochana będe trzymac kciuki za ten Kraków i echo serduszka musi byc dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
no więc piszę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie moge uwieżyć Lunka! to już 7 miesiąc będzie! jej! kochana ![]() ![]() ![]() ![]() czytam was codziennie i nie da się ukryć, ze troche sie tu zmieniło. uspokoiło.. dużo dziewczyn chyba trochę odpuściło z braku sił, ze zmeczenia tym wszystkim.. takie mam wrazenie. Trzymam kciuki za was wszystkie i mam nadzieje, ze w niedługim czasie tez bede mogła się czymś pochwalić. ![]() ![]() ![]() ![]() e yolanda gratulacje! Edytowane przez magdaammm Czas edycji: 2012-12-03 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Myślałam o Tobie.....eh....dobrze, że wszystko ok ![]() Kto wie jak życie sie potoczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||||
Zadomowienie
|
Eee, Luna nie przeginaj, ja mam juz na plusie 8 kg.
No i 27 tydz mi pyknął. Czyli wchodzę w 7 miesiąc ![]() Cytat:
Lady, my się tu bardzo o Ciebie martwiłyśmy. Kuruj się kochana i melduj nam co tam u Ciebie. Dobrze, że się odezwałaś. Cytat:
Cytat:
Właśnie chciałam doradzić, żebyś lepiej nie skakała na skakance. Ale już sama wiesz. A my jesteśmy w trakcie intensywnych zakupów. Jutro przywiozą łóżko, materac, jedziemy odebrać wózek. Potem wieszamy nowe półki. No jeszcze kilka rzeczy zostało, przynajmniej jest co robić, choć pogoda nie jest miła. A ja się w kurtkę już nie mogę dopiąć, jeszcze trochę i męża kurtę założe, on szerszy jest. Chyba ![]() Cytat:
Gratuluję Mamusiu.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2012-12-03 o 18:28 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
magdamm a mi tutaj cos w powietrzu wisi
![]() lunka 3 mam kciukasy za jutrzejsza wizyte!! badzcie dzielni ![]() yolanda ![]() ![]() isiu a pochwalisz sie zakupkami i przygotowaniami, prosze, prosze, prosze ![]() kocurek wcinaj wcina ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
no kto wie
![]() ![]() kocurek ty jedz jedz, masz nam tu rosnąć w siłe! za dwoje! Isiuuuu, mokka pokazcie nam brzuchole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki mimo wszystko za Was! Nic nie dzieje się bez przyczyny! ![]() No ale ta gleba ![]() ![]() Cytat:
O ja pierdziu już 7??? Matko nooo Isia dawaj brzuchola nam tu! Mokka Ty też Lunka do raportu ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za pomoc i wsparcie, naprawdę jesteście nieocenione. Widać, że jak ktoś nie jest w Waszej elicie, może się pożegnać z jakimkolwiek zainteresowaniem i nowe osoby nie są mile widziane w tym wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
shayene bo wizaz to nie gabinet lekarski i jesli jestes w ciazy i martwi Cie cokolwiek to lecisz biegiem do lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
ale laski pędzicie w tej IV części
![]() ![]() yolanda gratulacje ! obyś trochę rozruszała nasz fasolkowy zastój ![]() magdamm ta gleba ![]() ![]() dzięki laseczki za kciuki - egzam zaliczony na 4 ![]() tak w ogóle to chyba to moje różowe plamienie ostatnio to jakiś objaw jednak, że coś jest nie tak.. cały czas boli mnie podbrzusze (a owulka chyba by tyle nie trwała? zresztą już śluz widzę, że nie glutowy), więc boje się, że jakieś zapalenie się przyplątało .. Maru jutro podobno ma spaść śnieg w centrum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Chyba wiesz jak ciężko jest się umówić do lekarza i chyba sama kiedyś potrzebowałaś pomocy u kogoś kto jest bardziej doświadczony od Ciebie, więc proszę, nie wmawiaj mi, że nikt tutaj nie jest w stanie pomóc. Cóż przykro mi i tyle. Wszystkim Wam życzę powiedzenia i braku problemów w ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, wpadasz na wątek i zadajesz pytanie i jesteś jeszcze obrażona, że wszyscy Cie ignorują. No niestety tak jest a lbo nikt nie wie co Ci może być. Zadzwon do lekarza ot i tyle... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najważniejsze teraz, że u Ciebie się normuje ![]() Cytat:
![]() O, Linka, tu masz zestaw zioła + Castagnus, ale czy do tego dupka i bromka można to nie wiem ![]() ![]() Czemu od razu tak nerwowo? Wybacz, ale wczoraj zaczęłyśmy nowy wątek, jednocześnie kończąc stary, trochę się działo, tak wyszło, że Twój post został przeoczony. Cóż, bywa. Sama nie wszystko jestem w stanie zarejestrować, bo śledzenie wątku zajmuje sporo czasu.
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
cholera jasna, jestem miesiac po poronieniu, mieszkam za granica i nie powiesz mi, ze sie nie da. ja zwlekalam z wizyta u lekarza tylko dlatego, ze ktos mi powiedzial, ze nie ma sensu. na drugi dzien moich problemow poszlam do lekarza i jak sie okazalo nie byl zadnych problemow z przyjeciem. wiec mi nie chrzan, ze w Pl nie dostaniesz sie do lekarza, bo jakby Ci zalezalo to chocby skaly sraly to bys znalazla jakiegos, ktory by Cie przyjal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
przykro mi jeśli chodzi o Twoje poronienie, moje pytania są właśnie po to, żeby w jakiś sposób tego uniknąć. Wizytę mam dopiero w środę więc nie chrzanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
witam się w kolejnej części
tak pędzicie, że nie nadążam nadrabiać, troszkę was podczytuję, ale nie za dużo żeby się nie nakręcać
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
N ieeeeee!
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
ale my Ci tutaj ineternetowego usg nie zrobimy, recepty nie wypiszemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane. Dawno nie pisałam ale podczytuję Was prawie codziennie. Super że nowy wątek tak nabrał tempa i że fasolkowy worek rozwiązał się jeszcze przed świętami (gratulacje dla mamusi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Cześć!
Dziewczyny w tym cyklu sie wszystko u mnie poprzestawiało. Zwariować można. Owulacja późna, @ jak w zegarku dziś stała się przeterminowana. Co sądzicie o tym wykresie? To moje pierwsze dzieło i oczywiście już z anomaliami :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | ||||
Zadomowienie
|
Bo każdy ma jakiegoś bzika
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czy to znaczy że worek rozwiązany? ![]() Kochana,życzę CI żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej dla Ciebie ![]() Cytat:
Wspieramy się, ale nie jesteśmy lekarzami, jak pisała Santom także nie zachowuj się jak 5-cio latka z powodu przeoczonego posta. Przy takiej liczbie wpisów wystarczy chwila nieuwagi żeby coś przeoczyć. Mi też zdarzyło się 2 razy poprosić o poradę i nie strzelałam focha. Reasumując: jedź do learza (na IP), nawet jeżeli to błachostka to lepiej to sprawdzić. Będziesz spokojniejsza. A spokojna mama to spokojna dzidzia. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o owu to chyba zależy od długości cykli. Lekarz powinień coś wspomnieć kiedy można jej wypatrywać, chyba. Tzn mi okreslił mniej-więcej w którym dniu cyklu mam przyjść, a potem zobaczymy co dalej.... ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Dziewczyny, dziś zaczęły mnie boleć cycuszki (a bardziej sutki), więc chyba @ idzie.... Wniosek: co jest lekiem na opóźnienia w @ - zapisać się do lekarza ![]() A ja żeby troszkę odwrócić swoją uwagę od starankowych spraw to dziś zaczęłam ćwiczenia. Tż dał mi zestaw ćwiczeń cardio na pendrivie. 45 min i myślałam, że umrę ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#144 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() gratuluję kolejnej fasolce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() obyś rozpakowała woreczek ![]() cóż, u mnie 4 cykl starań ![]() ![]() podczytuję was codziennie, lub staram się regularnie ![]() na jakiś czas postanowiłam nie przeżywać staranek tak jak wcześniej to robiłam, byłam spięta i nie zadowolona, zdołowana wręcz od tego cyklu zmieniłam podejście, bez stresów i nakręcania się wg mojej gin mamy jeszcze 8 miesięcy zanim powinniśmy się martwić czy robić badania. odbijało się to też na moim tż więc luuuuuuzujemy ![]() za wszystkie trzymam bardzo bardzo mocno kciuki i całym serem was dopinguję ![]() ![]() nie tylko za staranie ale też za egzaminy i sprawy życiowo-codzienne ![]() ![]() i postaram się co jakiś czas coś napisać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- No nie mogę! Pewnie że pamiętamy ![]() ![]() LUNKA TRZYMAM KCIUKI ZA BADANBIA Idę spać, dobranoc.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak Bóg da to będziemy najszczęśliwsi na świecie ![]() póki co cieszymy się soba i każdą wspólną chwilą ![]() i zmieniłam też fryz ![]() ![]() dołączam moje kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dzieki dziewczyny za miłe słowa ![]() ![]() ![]() ![]() jej! jak jak uwielbiam, gdy w radiu zaczynają grać świąteczne piosenki, wszedzie choinki, lampki kolorowe! znów święta! ![]() Lunka trzymamy kciuki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=magdaammm;37949667]no więc piszę Dzień dobry kochane mojeu mnie raczej nic sie nie dzieje.. trzy tygodnie nie widziałam W. i w sobote napisał do mnie smsa 'za godzine bede po Ciebie, szykuj się ładnie' i wyłączyl telefon,zebym przypadkiem nie probowala odmowic. wiec ja sie wyszykowałam kilka dni temu skonczyłam szyć swoją spudniczkę, więc ją nałożył am taką z wyższym stanem, przed kolano, obcisła taka krwiiista prawdziwa czerwieńno i do tego szpile wysokienaprawdę sie wystroilam, bo wiedzialam ze poznijej ide jeszcze do znajomych na imprezeno i SŁUCHAJCIE W. po mnie przyjechał ja ide w tych szpilach, spiesze sie bo troche musial na mnie poczekac, ide ide i bach! gleba u mnie parking za równy nie jest przez nastepne dwie godziny nie moglam sie uspokoic ze smiechem no i zabrał mnie na kolację do columbusa na wały i powiem wam szczerze, ze daaawno tak się nie czułam tak fajnie, miło, wreszcie jak prawdziwa kobieta było baardzo miło, daaaawno tak dobrze sie nie czulismy w swoim towarzystwie. chciałam, zeby ten wieczor sie nie kończył) nie spodziewałabym nigdy się ze tak bedzie.. powiedział mi na koniec, ze 'wie, ze to jest TO i ze będzie walczyl o tą miłość, ze potrzeba jest duzo czasu na wszystko, ale on nie zrezygnuje.' QUOTE] Magda udała Ci się gleba ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jesli chodzi o ćwiczenia, to ja się uzbroiłam w 3 płyty Chodakowskiej, będę walczyć ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry dziewczynki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.