![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie - W KUPIE SIŁA:)
Jak zaczynasz polecam ci skalpel. Sama ćwiczę. Killer i Turbo są bardziej dla osób które już jakiś czas ćwiczą. Sama na killerze wytrwałam 10 minut
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- a propo.. lece na skalpel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za podpowiedź. Poszukam i napiszę co znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
wiolka2047 Witamy
![]() ![]() ale wierze że za kilka miesięcy będzie osiągalne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
tsk rzeczywiscie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
witajcie !
![]() ja właśnie po małym śniadanku popitym kakaem <3 zmykam troszkę poćwiczyć ![]() wczoraj odwiedziłam saunę infrared- podobno ma świetne działanie, może korzystała któraś z Was regularnie i może powiedzieć cokolwiek o efektach ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Skalpel dzień 4 zaliczony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
na youtubie znajdziesz tez cwiczenia z Ewą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Dziewuszki.. dużo z was chce mieć ćwiczenia Chodakowskiej ale trudno czasem znaleźć egzemplarz Shape z płytą. Skalpela już od dawna nie widziałam w żadnym sklepie a od niego powinno się zaczać. Chciałabym wam pokazać jak możecie go pobrać z sieci aby mieć go dla siebie na swoim komputerze. W sumie tyczy się to jakichkolwiek ćwiczeń i filmików bo istrukcja jest taka sam
![]() 1. Włączamy youtube i odnajdujemy filmik który chcemy mieć np skalpel 2. Otwieramy nową karte i wchodzimy na keepvid com 3. Kopiujemy link z youtube i klikamy download 4. pobieramy plik w formacie mp4 (najlepszy z możliwych ) 5. Nasze ćwiczonka już się obierają ![]() Ja pobierałam swój skalpel z c h o m i k u j jakieś pół roku temu ale odkąd Ewka się rozsławiła wszytsko zostało pousuwane i trudno coś znaleźć ![]() Życzę powodzenia w ćwiczeniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
a co myślicie o 6 Weidera? czy ktoś próbował ćwiczyć brzuszek w ten sposób. Mnie po paru dnia strasznie boli odcinek szyjny kręgosłupa, co wyklucza mnie z tego typu ćwiczeń. A może robię coś nie tak hm...
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Ja jestem w trakcie 6 Weidera. Dziś był mój 14 dzień ;-) Początkowo miałam zakwasy na brzuchu, natomiast po kilku dniach brzuszek się przyzwyczaił i zakwasów brak xd Efekty są, brzuch zrobił się bardziej płaski, troszeczkę pogłębiło się wcięcie w talii i plecy wyglądają smuklej ;-)
Pozdrawiam ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
witam po przerwie. ja niestety tak jak podejrzewalam pofolgowalam sobie w swieta. ale w sumie zrobilam to troszke celowo zeby potem nie rzucac sie na resztki poswiateczne i jesc je az sie skoncza zamiast az przestane byc glodna....
co do diet oczyszczajacych to pani dietetyk na studiach powiedziala ze dobrze sobie zrobic taka przez trzy dni przed prawdziwa dieta. a teraz co do cwiczen to A6w to dla mnie rewelacja tylko ja mam przepukline i nie bardzo moge to teraz cwiczyc. chce po nowym roku kupic sobie rowerek stacjonarny. czy on daje jakies efekty czy tylko kondycje? macie jakies doswiadczenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Nonessential bardzo dziękuję za informacje. Mam już Skalpel na płytce.
Niestety żeby zacząć ćwiczyć muszę troszeczkę poczekać. Wczoraj podnosząc mojego synka coś mi przeskoczyło i ledwo się ruszam. Co do dietki to zaczęłam pełną parą. Jeśli chodzi o rower stacjonarny - chodziłam kiedyś na cycling na siłownię. Da się schudnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o 6w to osobiście nie ćwiczyłam ale znam kilka os którym pomogło, zresztą wystarczy pooglądać zdj tych co przeszli cały cykl, efekty są
![]() Rowerek jest bardzo dobry jeśli chce się schudnąc a i kształtuje niektóre mięśnie przy regularnym używaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
oooo.poprawa na posladkach jest wskazana wiec chyba jednak sie skusze na ten rowerek. plus oczywiscie racjonalna dieta. bo byl pomysl na kopenhadzka ale juz kilka razy bylam na glodowkach i ciagle wracam do punktu wyjscia wie chyba bez sensu miec efekty po tygodniu. lepeij po miesiacu ale na duzo duzo dluzej....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Wg mnie diety typu kopenhaska nie są dobrym rozwiązaniem... Lepiej ten sam efekt uzyskać w dłużym czasie ale w miare normalnie się odżywiać
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- I powodzenia dziewczyny i wytrwałości w nowym roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Nie jest łatwo z dnia na dzień zmienić całe swoje życie Ja nie mam zamiaru, chcę po prostu poczuć się lepiej w swojej skórze. Bo te kompleksy sprawiają, że głowa coraz częściej wariuje. Każda z nas o tym wie. Dlatego postanowiłam wziąć się za siebie i chociaż próbowałam już kilka razy, to teraz wiem, że dam radę. Aby sobie w tym pomóc, postanowiłam założyć bloga, który będzie moim motywatorem i stróżem, pilnującym mnie.
http://loss-weight-now1.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
zesc
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
oj bardzo mocne, mam siłę na walkę z kilosami, jak nigdy
![]() http://loss-weight-now1.blogspot.com/- tu można śledzić moje zmagania i różne rzeczy. Polecam się ![]() Udanego dnia wszytskim |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Witajcie, coż za cisza nastała na forum. Mało która się wypowiada. A szkoda. Fajnie posłuchać o kogoś sukcesach. Ja od wczoraj ćwiczę z Ewą. Dziś mnie wszystko boli ale nie poddam się. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też ćwiczę z Ewką ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Wiem, że będzie coraz lepiej. Póki co to mój pierwszy trening.
Nonessential czy ćwiczysz codziennie? Tak, ćwiczę skalpel. Jak patrzę na zdjęcia osób po metamorfozie też chciałabym mieć tak pięknie wyrzeźbiony brzuszek ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ćwiczę codziennie (staram się). W wakacje ćwiczyłam jakoś 3 tygodnie codziennie ale potem zaczęłam pracować i aż do teraz miałam przerwe. Teraz zaczęłam dopiero od tygodnia, również skalpel ![]() Właśnie.. lece skalpelować bo się tu zasiedziałam ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
?Ja mam takie zakwasy po sylwestrowych tańcach w nogach że czuje jakbym nic nie świczyła od 10 lat i trudno mi chodzić czy wstawać z krzesła;p
Ale mam nadzieje że jutro juz bedzie lepiej i dam rade na rowerku, dziś chciałam ale nie mogłam się zmusić a potem to goście byłi no i wiadomo ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- aaa i zapomniałam o najważniejszym ![]() ![]() to bardzo mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
aaa i zapomniałam o najważniejszym
![]() ![]() to bardzo mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
hej
![]() mam nadzieje ze mnie przyjmiecie, jakoś samej ciężko się zmobilizować ;/ w każdym razie ważę 72 kg przy wzroście 174 cm. i mój cel na razie to 65 kg ;p po świętach masakra więc czas się ogarnąć ;D |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Przyłączę się do was, ponieważ wczoraj sama zaczęłam odchudzanie ![]() Powodzenia i wytrwałości wszystkim!
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Witam nowe dziewczyny
![]() jakaś choroba dopadła mnie posylwestrowa i strasznie cięzko mi pilnować diety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ja na sylwestrze sie zlamalam bo mialam krokiety domowej roboty.. kocham je ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.