|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Yves Rocher NOWOŚCI
Oooo, dobrze wiedzieć
|
|
|
|
#122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki.
|
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19476&w=44100 482
Podobno jutro w Yves Rocher jest promocja 50% na wszystko. ![]() |
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewne.
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie dostałam ulotkę z YR na adres domowy. Przy jednorazowym zakupie gratis myjka do kąpieli, za zakup powyżej 59zł. torba na lato, oferta 2 w 1 na dowolny kosmetyk ( oprócz tego co zwykle
), -50% na nową linię słoneczną Protectyl Vegetal
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
Ale to oferta dla stałych klientów sklepu, a nie wysyłkowa tak?? A jak ta torba wygląda??Taka plażowa?
Kurczę mi już dawno żadnej wysyłkowej nie przysłali (jakieś 2 miesiące ). Do sklepu zawsze trudno mi się wybrać..
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
To fajna
Hmmm...ja też jestem Stałą Klientką, wprawdzie dopiero od 2 tygodni, ale jestem Mam nadzieję, że mi też coś przyślą, bo przydałaby mi się taka torba Dziewczynki, a jak to jest, bo oni piszą, że pamietają o urodzinach Stałych Klientów i honorują je jakoś, ja mam w niedzielę Czy dostałyście coś od YR kiedyś z okazji urodzin??
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Ja dostałam kiedyś jakąś ulotkę urodzinową, była tam oferta że za jakis zakup dostanę cos tam, bransoletki jakies czy coś.Nie pamiętam dokładnie.
Wczoraj byłam w sklepie i widziałam że maja przeceny o 50 % na sporo towarów, jakasś taka letnia promocja.W związku z tym mam pytanie-czy używałyście kiedyś z tej zielonej serii SPA, takiego koncentratu do kąpieli(wywołuje efekt sauny, rozszerza pory na ciele)??Jestem ciekawa czy warto kupić to cacko.
lepiej spłonąć niz wyblaknąć.. Edytowane przez olunias Czas edycji: 2006-07-05 o 18:42 |
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
-50% jest również na jakąś nową serię kosmetyków do opalania
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Aha, dzięki Olunias
Ja niestety nieprędko wybiorę się do sklepu Ale to -50% pewnie nie łączy się z tą książeczką z kuponami, prawda? Ja i tak jestem skazana przez najbliższy miesiąc na czekanie na ofertę wysyłkową..
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Na urodziny przysyłają Ci kupon, z którym idziesz do sklepu i odbierasz zazwyczaj biżuterię
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
Oooo, to zobaczymy
Lepszy rydz niż nic
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuja mnie nowe blyszczyki Deligloss Luminelle Roses d'Ete,na KWC sa w opisach "stare"kolory a teraz widze w ofercie:
-Soczysta Pomarancza -Truskawkowa Czerwien -Apetyczny Roz w katalogu apetycznie wygladaja ale ciekawa jestem czy sa sa transparentne?czy moze daja tylko delikatny polysk?i jaki smak? a czy te nazwy maja cos wspolnego z kolorem?![]() W salonie YR bede dopiero za tydzien wiec musze poczekac z testami a zamowic i tak chce z wysylki bo mam korzystniejsza oferte![]() Bede wdzieczna za uwagi
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt nic nie wie o kolorach?
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak serio - oglądałam je w sklepie YR i mi się spodobały A jak korzystna ta Twoja oferta
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Jedzulka
oferty sa dwie -40% albo 2 w cenie 1,tez mnie korci Soczysta Pomarancza
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie dostałam ani raz bo rzadko kupuje. Te kartki z promocjami na nastepny miesiąc też wysyłają tylko wtedy gdy w poprzednim coś się kupi - a jak nie to nie dostajesz. Ja i tak raz niedostałam w nastepnym miesiącu mimo dosyc dużych (jak dla mnie) zakupów Ceny mnie skutecznie zniechecają - kupiłam niedawno zel do twarzy za 12.90 - przychodze do domu, a on ma 75ml...
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż mało co kupuję
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widziałam, że co miesiąc trzeba robic zakupy. Ale nic straconego - ta biżuteria rzadko kiedy jest ładna, ale pakują ją w fajne woreczki.
Podoba mi się żel o zapachu mango, mniaaam. Zastanawiałam, się nad zrealizowaniem czeku z książeczki - tego zestawu z żelem, maseczką, balsamem i czapką, ale zapach balsamu jak dla mnie jest koszmarny i zrezygnowałam.
|
|
#143 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
Ani, żeby dostać ulotkę ze zniżką.Ja rzadko kupuję w YR, a ulotki urodzinowe otrzymuję co roku ( + zniżkowe co miesiąc) Teraz dostałam ulotkę z prezentem- gustowną apaszką Ekhm,nie noszę apaszek, zwłaszcza różowo- złocistych ![]() Ale, oprócz tego jest 40% zniżki i zastanawiam się nad czymś z serii Inositol.
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
powiem Wam ze ja nie jestem jakoś specjalnie zadowolona z tej serii Inositol. Mam przetłuszczająca się cerę a ten kremik był dla mnie za tłusty (mimo że jest lekki, ale powoduje świecenie), żel do mycia twarzy jest niby fajny bo ma takie kuleczki ścierające ale też jest jakis tłustawy i wydaje mi się że nie oczyszcza dobrze twarzy.Jedyna z czego jestem zadowolona to żel +tonik do demakijażu.
A ostatnio kupiłam sobie fajną,nową wodę toaletową-pomarańczową. Jest ona z tej serii z której wcześniej pojawił się bez, róża, gardenia i jeszcze cos tam. Ten pomarańczowy zapaszek jest bardzo przyjemny i fajny na lato.
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
Witam Dziewczynki
Niestety nie dostałam żadnych życzeń na urodzinki, ale mniejsza z tym Wczoraj przyszła mi fajna oferta wysyłkowa - jak odpowiem w ciągu 10 dni, to dostanę 2 śliczne kubki gratis, mogę też kupić bardzo ładną satynową koszulkę nocną w róże za 12,90 Oczywiście nie muszę chyba dodawać, że zamierzam skorzystać z tych dobrodziejstw Wezmę sobie chyba tylko ten Dwufazowy płyn do demakijażu oczu, bo można go kupić 40% taniej (chociaż nie widzę różnicy między nim, a Róża i Jedwab z Bielendy - oczywiście oprócz ceny ). Zastanawiałam się też nad Odżywczym balsamem do ust z mleczkeim migdałowym, bo są 2 w cenie 1, ale boję się, że nie będzie on godnym następcom mojego ukochanego BEBE ,Gdyby to był początek wakacji, to pewnie wzięłabym też Wodę Malinową, ale mam jeszcze resztkę Mango i prawie całe 212 SEXY Caroliny Herrery . Poza tym ciekawa jestem tej nowej luksusowej Wody z AVONU -Crystal Hmmm....chyba powinnam w związku z tym kierować się zdrowym rozsądkiem, a nie moimi chorymi żądzami
|
|
|
|
#146 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
Koniecznie muszę sprawdzić. Słodka ta pomarańcza, czy gorzkawa?
|
|
#147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już wąchałam, jest gorzka, nie ma w niej ani drobiny słodyczy a szkoda, ja nie lubie takiego gorzkiego "smaku"
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
BTW, avatar-cudo, taki .. nastrojowy
|
|
#149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki to dzieło Mona Lisy, przerabia avatarki na ZtS co do Plaisirs Nature czy jak to sie tam pisze to polecam Liczi, takie słodziuchne jest też mango.Btw. możesz dać swój avatar do obróbki, jestem ciekawa co zrobi
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, czy któraś z Was ma bądz miała te cienie do powiek ---->
http://www.yves-rocher.com.pl/index.php?k=141 Jakie one są ?? Jak się rozprowadzają, jaką mają konsystencje i czy sie długo utrzymują na oczyskach ???
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.

dzięki.
zapewne.

Hmmm...ja też jestem Stałą Klientką, wprawdzie dopiero od 2 tygodni, ale jestem

Ale to -50% pewnie nie łączy się z tą książeczką z kuponami, prawda? Ja i tak jestem skazana przez najbliższy miesiąc na czekanie na ofertę wysyłkową..

i prawie całe 212 SEXY Caroliny Herrery
. Poza tym ciekawa jestem tej nowej luksusowej Wody z AVONU -Crystal
jest też mango.