Księga gości weselnych - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-06, 18:14   #121
o000agus
Zadomowienie

Dot.: Księga gości weselnych

widzę że nikt tu dawno nie pisał a ja bym chciała podbić. ostatnio byłam na weselu i po raz pierwszy spotkałam się z księgą gości weselnych. i powiem wam że to genialna rzecz jest.
szczególnie jak się ma wesołą i postępową rodzinkę ja z TŻtem wymyśliłam wierszyk i bardzo byliśmy z siebie dumni
teraz wybieram się na kolejne wesele i wiem że takiej księgi nie będą tam mieć więc postanowiłam kupić ją w prezencie.
Przejrzałam dużo ofert w necie ale większość jest bardzo kiczowata. zależy mi też żeby ta księga była naprawdę wyjątkowa.

ostatnio trafiłam na introligatornię we Wrocławiu (sprzedają też na allegro z tego co mi powiedział ich doradca). to ich strona .Na żywo wyglądają jeszcze piękniej. W ogóle mają tam różne cuda, podziękowania dla rodziców, albumy... Ta mi się najbardziej podoba jak dla mnie wyglądają bardzo ekskluzywnie.

co myślicie o takim prezencie?

Edytowane przez o000agus
Czas edycji: 2010-08-06 o 18:16
o000agus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-08, 18:53   #122
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

My też już mamy naszą księgę gości. Kupiłam album tradycyjny na zdjęcia z kremowymi stronami. Poodklejałam pergaminowe przekładki, nie ma po nich śladu. Na kartkach (nie wiem jeszcze na jakich) wydrukuję odpowiednie teksty, tj. np: 22 wrzesień 2010 dziś ślubują ..... i ...... jakiś wierszyk, na kolejnej "Miłość cierpliwa jest...." Potem prośba o wpisywanie się. Może jakieś nasze wspólne zdjęcia wkleimy, a w niektórych miejscach zaznaczymy miejsca w które potem wkleimy ślubne zdjęcia, żeby w tych miejscach goście się nie wpisywali. Na okładce jest okienko na zdjęcie ale my wstawimy karteczkę z napisem Księga Gości. Koszt albumu z 30 kartkami 30 zł.

Nasz ślub:
http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png

Jesteśmy razem od:
http://s1.suwaczek.com/200706022338.png

"Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu"
stokroteczka777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-09, 22:08   #123
o000agus
Zadomowienie

bardzo fajny pomysł stokroteczko - ja tak tylko pomyślałam, że skoro ciągle coś daję tej swojej przyjaciółce ręcznie robionego to raz bym kupiła jej coś ekskluzywnego
ale co fakt to fakt, samoróbki wychodzą zawsze taniej
o000agus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-10, 19:04   #124
bluemooon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez o000agus Pokaż wiadomość
widzę że nikt tu dawno nie pisał a ja bym chciała podbić. ostatnio byłam na weselu i po raz pierwszy spotkałam się z księgą gości weselnych. i powiem wam że to genialna rzecz jest.
szczególnie jak się ma wesołą i postępową rodzinkę ja z TŻtem wymyśliłam wierszyk i bardzo byliśmy z siebie dumni
teraz wybieram się na kolejne wesele i wiem że takiej księgi nie będą tam mieć więc postanowiłam kupić ją w prezencie.
Przejrzałam dużo ofert w necie ale większość jest bardzo kiczowata. zależy mi też żeby ta księga była naprawdę wyjątkowa.

ostatnio trafiłam na introligatornię we Wrocławiu (sprzedają też na allegro z tego co mi powiedział ich doradca). to ich strona .Na żywo wyglądają jeszcze piękniej. W ogóle mają tam różne cuda, podziękowania dla rodziców, albumy... Ta mi się najbardziej podoba jak dla mnie wyglądają bardzo ekskluzywnie.

ja bym si eucieszyla z takiego prezentu!! kupuj smialo!

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Bylam na kilku weselach, gdzie goscila taka ksiega . zawsze spelnila swe zadanie, goscie chetnie sie wpisywali, tylko czasem trzeba im przypomniec . a pamiatka pozostaje na zawsze...
bluemooon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-11, 22:23   #125
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Cytat:
Napisane przez o000agus Pokaż wiadomość

Piękna ta księga, ale ta cena...! Szok.

Nasz ślub:

Jesteśmy razem od:

"Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu"
Stary 2010-08-26, 14:42   #126
Atila
Zadomowienie

Pomysł z ksiega gości bardzo mi się spodobał i pokusiłam sie o zrobienie samodzielnie ksiegi.
Spełniła swoje zadanie, gościom bardzo sie podoba, co mnie bardzo cieszy, bo robiłam ją na szybcika, kończąc ostatecznie w przeddzień ślubu
Pokaze ją, bycmoże ktoś skorzysta z moich pomysłów, choc większa częśc materiałów do księgi została zgapiona z wizażu i z internetu
To ona:

1. widok całej księgi
2. pierwzsa strona
3. przywitanie gosci i kartka z kalendarza
4. jakis czas temu rzecz się ta działa...
5. chłopak przystojniak...
6. chodził przytulał...
7. jak zwyczaj karze...
8. spotkałam dzisiaj miłośc ... + zdjecia wspólne i bukiet zaręczynowy
9. znaczenie imion - moje imię + zdjecia Tz
10. znaczenie imion- imie Tz + moje zdjęcia

10.06.2009
24.12.2009

21.08.2010

Atila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-26, 14:49   #127
Atila
Zadomowienie

c.d

11. żona spod znaku wodnika +moje zdjęcia
12. zona spod znaku wodnika ciag dalszy + moje zdjęcia
13. mąż spod znaku wodnika + zdjecia Tż
14. mąż spod znaku wodnika c.d + zdjecia Tż
15. horoskop partnerski + wspólne zdjęcia
16. wiersze + wspólne zdjęcia
17. hymn o miłości
18. fragment ksiązki "Przez dziurkę od klucza
19. przepis na dobra pare
20. rocznice ślubu

10.06.2009
24.12.2009

21.08.2010

Stary 2010-08-26, 14:53   #128
Atila
Zadomowienie

c.d.

21. 10 przykazań małżeńskich na wesoło
22. Kochany męzu...
23. Kochana żono...
24. zaproszenie an ślub
25. zasady zachowania się na weselu
26. zasady zachowania się na weselu c.d.
27. gdyby kobiety rządziły światem
28. gdyby mężczyźni rządzili światem

10.06.2009
24.12.2009

21.08.2010

Stary 2010-08-27, 07:01   #129
MARRITKA
Raczkowanie

świetna gratuluje [pomysłu nie dziwie się że goście byli pod wrażeniem!!!
Stary 2010-08-27, 10:59   #130
Atila
Zadomowienie

Dziękuję

10.06.2009
24.12.2009

21.08.2010

Stary 2010-09-25, 12:54   #131
izuljanka
Zadomowienie

Atilo mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko ale skopiowałam sobie wnętrze Twojej księgi bardzo mi sie podoba, myślę, że co nieco wykorzystam tez w swojej,
mam też pare pytań co do księgi, taka zamowiona na allegro np to w środku jest pusta prawda?najwyżej robią tylko strone tytułową z data i imionami? wtedy samemu się ją ozdabia tak jak Atila?
Atilo czy Ty robiłaś to strona po stronie czy np 1 tekst na 2 a natsepny pare stron dalej?
tez bym chciała żeby nasza była niepowtarzalna ale na razie nic mi sie w glowie nie świta, tym bardziej że jeszcze nie zamawiam ani w najbliższym czasie

edit.
na zwykłym papierze np z bloku rysunkowego drukowane a potem wycinane nożyczkami?czy dajecie projekt gdzies?

Edytowane przez izuljanka
Czas edycji: 2010-09-25 o 13:37
izuljanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-26, 14:27   #132
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

My mieliśmy na weselu księgę gości, i powiem Wam że jestem zawiedziona, bo dużo osób nie wpisało się do niej, choć zespół o księdze informował. Księga krążyła całe wesele po sali. Ludzie ją przeglądali. Trochę to przykre. Koleżance wpisali się wszyscy na jej weselu. Nam kilka najbliższych osób nie raczyło się wpisać.

Nasz ślub:

Jesteśmy razem od:

Stary 2010-10-12, 07:34   #133
MARRITKA
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Księga gości weselnych

Nasza księga zrobiła furore. Prawie większość osób się wpisała niektórzy pojedynczo inni jako cała rodzinka. Nawet zespół i kamerzystka dodali od siebie co nie co. Najlepsze jest tylko to że zespoł powiedział o tym tylko raz, a potem moja mama przyniosła ksiegę do stołów. Dzięki dziewczynki za pomysły jakie podpowiedziałyście kiedy robiłam księgę. Pamiątka niepowtarzalna polecam serdecznie!!!!
Stary 2011-01-11, 08:28   #134
monikauk21
Przyczajenie

WITAM
Czy macie moze pomysly na jakies oryginalne ksiegi gosci zaproszenia?
Szukalam czegos w necie ale nie moge nic ciekawego i pomyslowego znalesc;/
Jesli ktos ma jakies pomysly prosze piszcie
POZDRAWIAM

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

a jaka mieliscie ksiege gosci zwyczajna czy jakoms fantazyjna wymyslna?
monikauk21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-12, 08:30   #135
MARRITKA
Raczkowanie

Witam!! Orginalna Ksiega gosci według mnie to taka jaka ty sama stworzysz!! Przeczytaj cały watek i zobaczysz że dziwczyny dużo pomysłow podsuneły a twoim zadaniem jest to jakos fajnie sklecić w całość!! Wtedy nawet bedziesz z siebie bardziej dumna niż gdybys ja kupiła. co do zaproszeń to ja miałam bardzo ciekawe wzór zaczerpniety z allegro i przekształcony troszeczke.oto zdjęcie jak potrzeba jakieś wskazówki zapraszam na priv
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6403.jpg (77,9 KB, 156 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 19:55   #136
Atila
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izuljanka Pokaż wiadomość
Atilo mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko ale skopiowałam sobie wnętrze Twojej księgi bardzo mi sie podoba, myślę, że co nieco wykorzystam tez w swojej,
mam też pare pytań co do księgi, taka zamowiona na allegro np to w środku jest pusta prawda?najwyżej robią tylko strone tytułową z data i imionami? wtedy samemu się ją ozdabia tak jak Atila?
Atilo czy Ty robiłaś to strona po stronie czy np 1 tekst na 2 a natsepny pare stron dalej?
tez bym chciała żeby nasza była niepowtarzalna ale na razie nic mi sie w glowie nie świta, tym bardziej że jeszcze nie zamawiam ani w najbliższym czasie

edit.
na zwykłym papierze np z bloku rysunkowego drukowane a potem wycinane nożyczkami?czy dajecie projekt gdzies?
Dawno tu nie zaglądałam

Księge zamówiłam na allegro i była ona wsrodku całkowicie pusta. Nie miała też nawet pierwszej strony z imionami młodych.
Cała księge wykonałam sama.

Kupiłam na allegro kalkę techniczną i to na niej drukowałam przygotowany wczesniej tekst. Najwięcej czasu pochłaniało przyklejenie kalki do albumu Co ja się przy tym namęczyłam Ale warto było
Gdy podklejałam kalke klejem Magic było widać ślady, taśmę dwustronną też było widać. Ostatecznie przykleiłam kalkę na taśmę dwustronna, a w miejscach gdzie było widać ślady klejenia nakleiłam rafie

Może uda mi się ponownie wrzucić zdjęcia

10.06.2009
24.12.2009

21.08.2010

Stary 2011-01-13, 08:20   #137
izuljanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atila Pokaż wiadomość
Dawno tu nie zaglądałam

Księge zamówiłam na allegro i była ona wsrodku całkowicie pusta. Nie miała też nawet pierwszej strony z imionami młodych.
Cała księge wykonałam sama.

Kupiłam na allegro kalkę techniczną i to na niej drukowałam przygotowany wczesniej tekst. Najwięcej czasu pochłaniało przyklejenie kalki do albumu Co ja się przy tym namęczyłam Ale warto było
Gdy podklejałam kalke klejem Magic było widać ślady, taśmę dwustronną też było widać. Ostatecznie przykleiłam kalkę na taśmę dwustronna, a w miejscach gdzie było widać ślady klejenia nakleiłam rafie

Może uda mi się ponownie wrzucić zdjęcia
Atilo dzięki za info, ja to już dawno temu pisałam jak to sie wziąc za to ale po czasie wszystko sobie w głowie ułożyłam i mam "projekty" zapisane na dysku, a teraz najlepsze jest to, że raczej z takiej księgi zrezygnujemy, chociaż czasu jeszcze troche jest ale nigdzie na all i w necie nie znalazłam takiej księgi czy albumu który by mi odpowiadał wizualnie i mojemu TŻ
izuljanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-13, 10:56   #138
Atila
Zadomowienie

zauważyłam, ze dawno tu pisałaś, ale jakoś nie zaglądałam tu dłuuugo

to coś bardzo wymagający jesteście :p

Może przejdźcie sie do fotograficznego, tam tez mają takie książki/albumy. Na żywo wyglądają o wiele ładniej niż na zdjęciach w necie.
Moze tam wam coś wpadnie w oko

10.06.2009
24.12.2009

21.08.2010

Stary 2011-01-14, 08:46   #139
MARRITKA
Raczkowanie

Album kupować??? Mi sosobiście sie nie podobało to że w srodku oprócz kartek jest jescze kalka je odzielająca. Nioe pamietam czy w tym watku czy też gdzieś na forum dziewczyny krok po kroku pokazały jak samemu zrobić ksiązke z kilku kartek. A to jest w sumie łatwe. Po co kleić bawić sie w maskowanie jak możesz zrobic projekt w wordzie wydrukować na odpowiednim papierze i zrobic do tego okładkę taką jaką chcesz a allegro to duza inspiracja. Ostatecznie dajesz do introligatorni a okładkę robisz potem jak chcesz. I uwierzcie mi taka ksiega robi wrażenie i na gościach i jak fajnie potem usłyszeć zdziwienie innych jak mówisz ze to wszystko zrobiło się samemu
Stary 2011-02-15, 22:20   #140
karolinakp
Przyczajenie

Ja właśnie myślałam o kupnie takiego albumu weselnego u fotografa, sama go ozdobie, na kartkach napiszę własnoręcznie bądź wydrukuje na jakimś papierze czerpanym cytaty o miłości, powklejam nasze fotki na niektórych kartkach, kartki też można ozdobić... Ale to na razie tylko pomysł
karolinakp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 19:27   #141
D0tk4
Zadomowienie

Witam Ksiega wpisów gosci, to rzecz, ktorej na pewno na Naszym weselu nie zabraknie Juz sobie wyobrazam, gdy np. w nasza 25. rocznice slubu usiadziemy sobie z Mezem i przejrzymy, to co nam goscie powypisywali Cudo )

Mam jednak pytanie do dziewczyn, ktore albo mialy taka ksiege u siebie na slubie, albo u znajomych moze .. Jezeli chcialabym w tej ksiedze miec kilka stron dodatkowych jak np. nasze zdjecia, zasady zachowania na weselu, znaczenie imion itp .. ile kartek byloby najlepiej miec? Z gory dziekuje za odp )
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-25, 09:32   #142
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Mam jednak pytanie do dziewczyn, ktore albo mialy taka ksiege u siebie na slubie, albo u znajomych moze .. Jezeli chcialabym w tej ksiedze miec kilka stron dodatkowych jak np. nasze zdjecia, zasady zachowania na weselu, znaczenie imion itp .. ile kartek byloby najlepiej miec? Z gory dziekuje za odp )
Hymmm to zalezy od Ciebie, u nas na wpisy przeznaczone mielismy 20 kartek a gosci bylo 85 (nie wszyscy sie wpisali niestety)
daget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-25, 09:57   #143
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Hymmm to zalezy od Ciebie, u nas na wpisy przeznaczone mielismy 20 kartek a gosci bylo 85 (nie wszyscy sie wpisali niestety)

No wlasnie tak przeszukiwalam internet i takie na 25 ston sa jednak najpopularniejsze .. Pytam, bo jakos wydawalo mi sie to malo, ale w sumie nie ma co z tego jakiej wielkiej kobyly robic
Stary 2011-02-25, 10:32   #144
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
No wlasnie tak przeszukiwalam internet i takie na 25 ston sa jednak najpopularniejsze .. Pytam, bo jakos wydawalo mi sie to malo, ale w sumie nie ma co z tego jakiej wielkiej kobyly robic
Wiesz .. mysmy robili sami od podstaw, lacznie z naszymi zdjeciami z czasow narzeczenskich wiec nasza ksiega miala okolo 100 stron, ale sami ja oprawialismy indywidualnie
Stary 2011-02-25, 10:44   #145
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz .. mysmy robili sami od podstaw, lacznie z naszymi zdjeciami z czasow narzeczenskich wiec nasza ksiega miala okolo 100 stron, ale sami ja oprawialismy indywidualnie
No wlasnie .. Widze, ze naprawde sporo z Was robila lub robi albo bedzie robila :P to wlasnorecznie .. U mnie talentow artystycznych zero, ale moze wynajme TZ to zajecia sie tym Zdolny chlopak, wiec niech robi! Tylko skad wziac materialy?
Stary 2011-02-25, 11:05   #146
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
No wlasnie .. Widze, ze naprawde sporo z Was robila lub robi albo bedzie robila :P to wlasnorecznie .. U mnie talentow artystycznych zero, ale moze wynajme TZ to zajecia sie tym Zdolny chlopak, wiec niech robi! Tylko skad wziac materialy?
Co do materialow to nie problem, kartki najlepiej zrobic z brystolu w kolorze jakim chcesz , nadrukowac jakies cytaty o milosci ewentualnie obrazki, elementy pasmaneteryjne kupisz tez bez problemu. zaopatrz sie tylko w dobry klej, lub rogi do zdjec. Oprawe zrobisz u introligatora albo w jakiejs firmie ktora sie tym zajmuje. Mozesz tez ewentualnie kartki poprzekladac pergaminem zeby zdjecia sie nie sklejaly, wystarczy pepier sniadaniowy
Stary 2011-02-25, 11:46   #147
MARRITKA
Raczkowanie

kilka przydatnych linków
http://www.youtube.com/watch?v=6RKnjaJ5WCo&feature=fvw link jak oprawić księge!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mDbvu...eature=related i kolejny jak zrobić okładkę do księgi
http://www.youtube.com/watch?v=LVkO6...eature=related jak zszyć księge part 1
http://www.youtube.com/watch?v=trSQu...eature=related jak zszyć księgę part 2
http://www.youtube.com/watch?v=_PUpx...eature=related inny sposób zszycia książki
Używałam tego ostatniego tylko trzeba dodać po jedej kartce na poczatku ni na końcu. Robi sie okładke jak w tym z pierwszych filmów i się przyklej a zszyte kartki, a te co byłe pierwsze przykleja sie do okładki!!! Nio zostaje tylko ozdobić!! mam nadzieje że pomogłam choć troche dla tych którzy nie wiedzą jak się wziąść do oprawy książki!
Stary 2011-02-25, 12:20   #148
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Co do materialow to nie problem, kartki najlepiej zrobic z brystolu w kolorze jakim chcesz , nadrukowac jakies cytaty o milosci ewentualnie obrazki, elementy pasmaneteryjne kupisz tez bez problemu. zaopatrz sie tylko w dobry klej, lub rogi do zdjec. Oprawe zrobisz u introligatora albo w jakiejs firmie ktora sie tym zajmuje. Mozesz tez ewentualnie kartki poprzekladac pergaminem zeby zdjecia sie nie sklejaly, wystarczy pepier sniadaniowy
Cytat:
Napisane przez MARRITKA Pokaż wiadomość
kilka przydatnych linków
http://www.youtube.com/watch?v=6RKnjaJ5WCo&feature=fvw link jak oprawić księge!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mDbvudvmsoE&featu re=related i kolejny jak zrobić okładkę do księgi
http://www.youtube.com/watch?v=LVkO6dyOBtg&featu re=related jak zszyć księge part 1
http://www.youtube.com/watch?v=trSQuwCVYMM&featu re=related jak zszyć księgę part 2
http://www.youtube.com/watch?v=_PUpx...eature=related inny sposób zszycia książki
Używałam tego ostatniego tylko trzeba dodać po jedej kartce na poczatku ni na końcu. Robi sie okładke jak w tym z pierwszych filmów i się przyklej a zszyte kartki, a te co byłe pierwsze przykleja sie do okładki!!! Nio zostaje tylko ozdobić!! mam nadzieje że pomogłam choć troche dla tych którzy nie wiedzą jak się wziąść do oprawy książki!

Dziekuje bardzo za te informacje i rady! Przyznam szczerze, ze na poczatku myslalam, ze taka wlasnorecznie zrobiona ksiega musi wygladac troche 'tanio', ale te filmiki naprawde mnie podbudowaly! Chyba sie jednak skusimy na taka )
Stary 2011-02-25, 13:59   #149
MARRITKA
Raczkowanie

ciesze się rownież że choć troszke pomogłam i życzę ślicznej księgi zrobionej własnoręcznie
Stary 2011-02-25, 21:36   #150
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość
My też już mamy naszą księgę gości. Kupiłam album tradycyjny na zdjęcia z kremowymi stronami. Poodklejałam pergaminowe przekładki, nie ma po nich śladu. Na kartkach (nie wiem jeszcze na jakich) wydrukuję odpowiednie teksty, tj. np: 22 wrzesień 2010 dziś ślubują ..... i ...... jakiś wierszyk, na kolejnej "Miłość cierpliwa jest...." Potem prośba o wpisywanie się. Może jakieś nasze wspólne zdjęcia wkleimy, a w niektórych miejscach zaznaczymy miejsca w które potem wkleimy ślubne zdjęcia, żeby w tych miejscach goście się nie wpisywali. Na okładce jest okienko na zdjęcie ale my wstawimy karteczkę z napisem Księga Gości. Koszt albumu z 30 kartkami 30 zł.
Bardzo dobry i kreatywny pomysł

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez MARRITKA Pokaż wiadomość
kilka przydatnych linków
http://www.youtube.com/watch?v=mDbvu...eature=related i kolejny jak zrobić okładkę do księgi
http://www.youtube.com/watch?v=LVkO6...eature=related jak zszyć księge part 1
http://www.youtube.com/watch?v=trSQu...eature=related jak zszyć księgę part 2
świetny instruktarz.Wesele mam juz za sobą ale to uniwersalny pomysł

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości