|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sheinside
Kilka dni temu dotarło do mnie i moje zamówienie. Płaszczyk jest świetny, jakość mnie zaskoczyła, poza jednym szyciem na suwaku, z którego wyłaziły nitki. Niestety na mnie jest krótki więc sprzedaję :/
Z granatowej parki za to jestem mega niezadowolona Może i nie jest brzydka, ale ze zdjęciami na stronie nie ma nic wspólnego, pisałam do nich i wysłałam zdjęcia, odpisali mi, że mogę wymienić lub zwrócić, ale koszt wysyłki oczywiście ja mam pokryć(z tego co patrzyłam na stronie poczty ok 50 zł :/). Poza tym rozmiar uniwersalny to jakieś M/L, na mnie za duża. Jeśli zależy Wam na takiej puchowej kurtce jaka jest na stronie ODRADZAM zakup. Dodaję zdjecia: |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dlugo czekalas na przesylke?
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Ja też zamowiłam sobie ostatnio taki oto plaszczyk i czekam na przesyłkę
http://www.sheinside.com/Grey-Contra...-cat-1735.html Dziewczyny wiecie jak sprawdzić gdzie jest moja paczuszka? |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo
wiecie, że na sheinside jest program partnerski i mozna zarabiać na zniżki?
|
|
|
|
|
#126 |
|
in the dark of night
|
darmowe ciuchy za reklamę w sensie?
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Jak połączysz swoje konto sheinside z facebookiem to możesz publikować komentarze do ciuchów, za które otrzymujesz wirtualne sheinside points
Później można je wykorzystać przy zakupach jeden komentarz to jakaś część dolara
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
|
Hej, właśnie kupiłam ciuchy na stronie Sheinside, mam mały problem z przelaniem pieniędzy z paypal na ich konto, chodzi mi głównie o to jaki jest ich e-mail który muszę wpisać w miejsce odbiorcy, nie dostałem od nich żadnej wiadomości...
|
|
|
|
|
#129 |
|
Przyczajenie
|
Do mnie przesyłka wreszcie dotarła (zapłaciłam 31.10, dotarła 21.11).
Zamawiałam dwie bluzy/swetry typu oversize. Jeden faktycznie jest luźny, ale drugi... no cóż, obcisły trochę (kilka razy sprawdzałam czy aby na pewno zamawiane przedmioty mają one size, opisany był też jako oversize). Cóż, nadaje się do noszenia, ale trochę się rozczarowałam. Za to jakością jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. |
|
|
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
nie strasz ludzi, nie trzeba później nic płacić, ja te punkty zbieram już więcej niż rok i jakoś nigdy nic mi nie kazali płacić :P
|
|
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
Paczka już do mnie prawdopodobnie idzie
sprawdzając stan przesyłki na stronie yanwen piszę że 25.11 "A UPS shipping label has been created" i teraz wchodząc na strone UPS gdzie można sprawdzić gdzie dokładnie znajduje się przesyłka? ![]() DZIEWCZYNY ZAJRZYJCIE NA SHEINSIDE BO ROZPOCZĘŁA SIĘ SALEE!!
Ewelina ![]() ![]() Edytowane przez kadi91 Czas edycji: 2013-11-28 o 12:49 |
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
ja sprawdziłam swój, zamówiłam 20.11 i nic nie ma na tej stronie ;/ jakby paczka wcale nie została nadana
|
|
|
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
jupiii
coś już ruszyło na stronie UPS, paczka aktualnie jest w Amsterdamie
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
możecie mi dokładnie wytłumaczyć jak to sprawdzacie, bo niestety nie bardzo wiem
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
http://www.trackitonline.ru/?profile...IST&stid=02.10
Według moich doświadczeń to jest najlepsza strona do sprawdzania przesyłek z zagranicy. Może nie jest mega dokładna(np.jeśli macie przesyłkę z UPS, na stronie UPS pokazuje Wam więcej szczegółów), ale wyświetla wszelkie przejścia pomiędzy przewoźnikami, nie trzeba wpisywać na każdej stronie osobnego numeru, wystarczy ten pierwszy
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
czy wy też macie teraz problem ze śledzeniem przesyłki? a raczej z uzyskaniem jej numeru na stronie sheinside? bo ja przyciskam track i kompletnie nic się nie dzieje, wcześniej pokazywało mi chociaż zamiast tracking number numer zamówienia...
|
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
też mam ten sam problem
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
13 listopada złożyłam zamówienie i wczoraj już u mnie było
przyznam szczerze, że po przeczytaniu niektórych wpisów bałam się, że przyjdą jakieś szmatki lub rozmiary będą nieodpowiednie ale po otworzeniu paczki byłam zachwycona ciuszki są śliczne ! Może w weekend jak nie zapomnę to wstawię jakieś zdjęcia. A to rzeczy, które zamówiłam:http://www.sheinside.com/Black-Sleev...-cat-1779.html http://www.sheinside.com/Black-Long-...-cat-1733.html http://www.sheinside.com/White-Long-Sleeve-Wildfox-No-9-Perfume-Sequined-Sweater-p-144172-cat-1734.html btw znacie jakieś podobne chińskie strony gdzie wysyłka jest darmowa i gdzie można płacić przez paypal ? ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post29781348 Edytowane przez fenomenalnie Czas edycji: 2013-12-04 o 20:37 |
|
|
|
|
#142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pocztą przyszło czy kurierem?Kochani czy jak paczka zostaje dostarczona to dostajecie wiadomość email z sheinside? Edytowane przez izaw94 Czas edycji: 2013-12-05 o 09:47 |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Mam pytanie, otóż po jakim czasie dostałyście e-mail od Sheinside z wiadomością o numerze przesyłki?
|
|
|
|
|
#144 |
|
Przyczajenie
|
Hej, mogłybyście mi wytłumaczyc n czym polegają te punkty? czy je jakoś się wymienia na produkty? i ile ich trzeba miec?
|
|
|
|
|
#145 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sprawdzam ją na stronie. Klikam track i się wyświetla ![]() Cytat:
Jak paczka zostaje dostarczona do Ciebie? Czy jak? Bo nie rozumiem
Edytowane przez wlochata Czas edycji: 2013-12-08 o 11:18 |
||
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Jak paczka zostaje dostarczona do Ciebie? Czy jak? Bo nie rozumiem
[/QUOTE]dokładnie tak, dostałam dziwną wiadomość z sheinside, tak jakby dostarczyli moją paczkę, a jej u mnie nie ma ;/ czy wam też coś podobnego się zdarzyło? |
|
|
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio długo, bo przez kilka dni widnieje mi samo paid (gdzie zawsze prawie od razu miałam processing), po 3 dniach zmienia się na processing a dopiero po tygodniu zmienia się na track ale bez obaw jest napisane, że mają 5-7 dni ROBOCZYCH na wysłanie paczki
Edytowane przez wlochata Czas edycji: 2013-12-08 o 22:58 |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ja zamówiłam wczoraj , zalogowałam się na ich stronie. Zapłaciłam kartą od razu - pieniądze pobrane zostały a nie dostałam ani maila z wiadomością o zamówieniu ani nie widzę go na stronie na moim koncie. Czy oni to po jakimś czasie od zamówienia uzupełniają czy od razu ? Bo szczerze powiedziawszy to już jestem przestraszona.
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Dziś przyszło do mnie to wdzianko http://www.sheinside.com/Black-Long-...-cat-1735.html Płaszczem to nie można nazwać tylko jakąś marynarką raczej. Jakość super.Rękawy są na mnie za ciasne i w pasie jest bardzo opięta. Wzięłam rozm M ale za mała, raczej większe S no chce ją wymienić na większy rozmiar ale chyba się nie opłaca. Teraz muszę ją odsprzedać. Ogólnie polecam.Paczka szla do mnie 10 dni.
Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2013-12-10 o 16:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

Może i nie jest brzydka, ale ze zdjęciami na stronie nie ma nic wspólnego, pisałam do nich i wysłałam zdjęcia, odpisali mi, że mogę wymienić lub zwrócić, ale koszt wysyłki oczywiście ja mam pokryć(z tego co patrzyłam na stronie poczty ok 50 zł :/). Poza tym rozmiar uniwersalny to jakieś M/L, na mnie za duża. 

też mam parkę, niby rozmiar S ale miała 110 w biuście i źle nie wygląda, wręcz mogłabym się pokusić o słowo idealnie. Wystarczyło, że ściągnęłam ją sobie tymi specjalnymi sznureczkami na dole i pod biustem i jest ok 

62->61->60->59->58->57