W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 7 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7 8 16,67%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.7 4 8,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.7 3 6,25%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.7 2 4,17%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.7 2 4,17%
Pokaż kotku co masz w środku, mamusie V-VI 2013 odkrywają płeć dzieci - cz.7 5 10,42%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.7 1 2,08%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.7 5 10,42%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.7 7 14,58%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.7 4 8,33%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.7 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.7 1 2,08%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-04, 08:08   #121
humpback
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez anoxxe
A ja tam lubię motywy z bajek. Koleżanka właśnie małą tak ubierała, szczególnie w czernie. I pamiętam miała cudną bluzeczkę czarną z hello kitty i czarne rajstopy, też z hk. Wyglądała booooossssskooooo. W ogóle cudnie ją ubierała, 90% ciuchów z lumpów. I najgorsze jest to, że już miała naszykowane dla mnie 3 siaty ubranek po niej, a tu sisior chyba wisi.
młody się nie obrazi jak czasem ubierzesz mu ładne rajstopki

Cytat:
Napisane przez diabli
tez mam ostatnio zgage, glownie tuz przed zasnieciem
ja niestety też
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:10   #122
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Znalazłam kilka fotek małej na portalu społecznościowym.

Wklejam

Właśnie sobie przypominam, że jak ktoś chciał kupić wózek młodej, albo rowerek, to zastrzeżenie było, że NIE MOŻE być różowy.

Leon

Edytowane przez anoxee
Czas edycji: 2013-01-05 o 16:25
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:12   #123
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość

Wklejam
jaka śliczna ksiezniczka \
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:12   #124
gosiulka22
Wtajemniczenie

witam się z nowym wątku
Się Wam skończy gadulstwo jak bobasy się urodzą
Wtedy w końcu będę mogła nadrobić
Ja dalej jestem chora, nic mi nie pomaga ale też nie wiem co mogę zażywać. Pani w aptece powiedziała że praktycznie nic z takich normalnych lekarstw A do tego musze dzisiaj dzień spędzić na książkami bo w poniedziałek dwa kolokwia mnie czekają
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:16   #125
dhalii
Raczkowanie

Ja również witam się w nowym wątku

Coś mnie przeziębienie dopadło chyba dzisiejszy dzień spędzę w łóżku

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110820040223.html

Dzieciaczki
dhalii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:16   #126
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Ja mam wizytę u lekarza 9 stycznia, a w poniedziałek badania i znowu ta glukoza i znowu na czczo I kupę starych bab będzie, które nigdy cię nie przepuszczą, bo one są najbardziej chore =/////

Ja też w poniedziałek idę na glukozę na szczęście ostatnio odkryłam prywatne laboratorium, w którym po pierwsze nie ma kolejek , akurat wtedy co byłam przyjęli mnie z marszu, a po drugie, ceny są niższe. Wcześniej czekałam około godziny i jak przypomnę sobie tych starych dziadów to mi się słabo robi . Ale my i tak tam spędzimy teraz co najmniej 2 godziny.. Ja najbardziej się boję tego, że trzeba na czczo, bo pierwsze co robię rano, to lecę do lodówki
Stary 2013-01-04, 08:17   #127
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
leeee nie wiem co miałam pisać

xal mój też nie robi na każdej jedynie tym, które mają zagrożone, ale dziś mi położna powiedziała, że i lepiej, że nie robi bo to nigdy nie wiadomo...
Choć też bym wolała widzieć go na każdej...

Ada
mnie łapało po każdym bzykanku z TŻ, więc wymyśliłam, że to on skażony więc było w gumce ale to samo...
Także, jesteśmy skazani na brak pożycia, albo na eee swędzenie...
tak też myślałam ..bo i nawet wskazane żeby dwoje się leczyło..i unikac sexowania ...no ale musicie coś wymyślic bo jak i tak jest coś nie tak to przeciez bez tego nie da się życ

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Nadrobiłam Nowy wątek, teraz mogę się już przywitać

Witam w Kolejnej Części

I życzę Wam Gaduły przyjemnego plotkowania
Tylko może troszkę zwolnijcie to tempo, bo czasem ciężko nadążyć

Ja am dziś jakiś kiepski dzień, nie czuję fikania maluszka, wkręcam sobie że brzuch mi zmalał echhhh... byle do jutra.. wieczorem już wizyta..

ostatnio katujemy filmy na dvd z Tż, codziennie odwiedzamy videotekę

Dzisiaj oglądaliśmy Ciekawy przypadek Benjamina Buttona,
wczoraj Niepokonani i Wielki Mike (na faktach z Sandrą Bullock)
Polecam wszystkie- bardzo fajne
na pewno już niedługo

Cytat:
Napisane przez Sateczka Pokaż wiadomość
Witam Gadułki w nowym wątku,
przyznam, że wciąż z trudem śledzę Was ale jak nadążę to nie mam już siły pisać bo zasypiam ihhih Nieźle..

Przede wszystkim gratulacje dla Was wszystkich za pogodę ducha i wytrwałość...
a indywidualnie...
axella- mniej stresu o pracę.. układa się
paula- zmiany zmiany Moze ja na jutrzejszym USG, że naszej Małej siurek urósł hihi
vvgh- gratulacje wymarzonego Jureczka
can- super, że będzie parka

Jenny- proszę dopisz, że u nas to pierwsze Maleństwo.. a Mamusia ma lat.... hmm 34 Dziekuje
witaj rówieśniczko

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
kociary, pochwale sie co mam

jesli dzidzius okaze sie synkiem to hmm, chyba mu powiem, ze rodzice byli wyluzowani i tate tez babcia raz ubrala w sukienke
urocza

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
ehhehe dobre a sukienusia sliczna

Dzien doberek Kochane trzymac kciukii za dzisiajjj
a ja trzymam za Atena564 , Paulina 87 , lonely_lady, Sateczka

szykuje malego i jade go zawiiezc :P
trzymam za wszystkie

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-04, 08:17   #128
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxee
Właśnie sobie przypominam, że jak ktoś chciał kupić wózek młodej, albo rowerek, to zastrzeżenie było, że NIE MOŻE być różowy.
też muszę dać takie zastrzeżenie

gosiulka zdrówka w zasadzie jest jeden syrop, ale najlepsze są metody naturalne
Stary 2013-01-04, 08:18   #129
diabli
Zakorzenienie

polecane filmy, niektore starsze lub sprzed kilku lat, ale moze ktoras nie widziala

Nietykalni (baaardzo polecam) - http://www.filmweb.pl/film/Nietykalni-2011-583390
Cleaner - http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Alad...ni-2007-399692
Drive - http://www.filmweb.pl/film/Drive-2011-399746
Felon - http://www.filmweb.pl/film/Skazaniec-2008-464212
Red - http://www.filmweb.pl/film/Red-2008-227607
Histeria - http://www.filmweb.pl/film/Histeria+...ra-2011-536959
Slodkich snow http://www.filmweb.pl/film/S%C5%82od...1-548865/descs

na razie moze dosc :P
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:20   #130
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dość, że najbardziej chore, to im zawsze się najbardziej spieszy! Wrrr
Ojjj taaaaak

Cytat:
Napisane przez dhalii Pokaż wiadomość
Ja również witam się w nowym wątku

Kuruj się Kochana!

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Ja też w poniedziałek idę na glukozę na szczęście ostatnio odkryłam prywatne laboratorium, w którym po pierwsze nie ma kolejek , akurat wtedy co byłam przyjęli mnie z marszu, a po drugie, ceny są niższe. Wcześniej czekałam około godziny i jak przypomnę sobie tych starych dziadów to mi się słabo robi . Ale my i tak tam spędzimy teraz co najmniej 2 godziny.. Ja najbardziej się boję tego, że trzeba na czczo, bo pierwsze co robię rano, to lecę do lodówki
Ja za badania nie płacę i właśnie dużo osób dostaje skierowania do tego laboratorium i są kolejki prawie zawsze Ale może we wtorek pójdę z rana, w poniedziałki zawsze najwięcej ludzi jest wszędzie

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:20   #131
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
jejku jaka ona śliczna. i ten uśmiech ma cudny

Cytat:
Napisane przez dhalii
zdrówka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-04, 08:22   #132
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Ja za badania nie płacę i właśnie dużo osób dostaje skierowania do tego laboratorium i są kolejki prawie zawsze Ale może we wtorek pójdę z rana, w poniedziałki zawsze najwięcej ludzi jest wszędzie
Kochana, ale przecież jak masz skierowanie, to nie ma znaczenia do jakiego laboratorium pójdziesz. No chyba, że jakieś wybitnie prywatne, które nie ma umowy z nfz, ale takich to chyba mało.

Leon
Stary 2013-01-04, 08:23   #133
diabli
Zakorzenienie

Cytat:

A ja tam lubię motywy z bajek. Koleżanka właśnie małą tak ubierała, szczególnie w czernie. I pamiętam miała cudną bluzeczkę czarną z hello kitty i czarne rajstopy, też z hk. Wyglądała booooossssskooooo. W ogóle cudnie ją ubierała, 90% ciuchów z lumpów. I najgorsze jest to, że już miała naszykowane dla mnie 3 siaty ubranek po niej, a tu sisior chyba wisi.
niektore mamy potrafia znalezc rownowage mnie raczej chodzilo o dziewczynki ubrane od stop do glow w hello kitty, barbie róż i inne cuda - czapka, kurtka, bluzka, spineczki, gumeczki, brokaty i cuda :P a h&m ma sliczne tuniki.
Stary 2013-01-04, 08:24   #134
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
no to jak nie będę mieć pomysłu co oglądnąć to wiem do kogo się zgłosić

Cytat:
Napisane przez Kinga_20
dobrze że mi przypomniałyście - mam tydzień na zrobienie badań pzed kolejną wizytą. długo się czeka na wyniki posiewu?
Stary 2013-01-04, 08:24   #135
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
o widzę, kolejną maniaczkę filmową Widziałam wszystkie oprócz śladów zbrodni i słodkich snów. Z tych, które wypisałaś polecam szczególnie Nietykalnych (btw. nie znam osoby, której nie podobałby się ten film, w moim przypadku trafia 100% w moje gusta ) Histeria wibratora, Drive i Felon też mi się bardzo podobały
Stary 2013-01-04, 08:26   #136
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
niektore mamy potrafia znalezc rownowage mnie raczej chodzilo o dziewczynki ubrane od stop do glow w hello kitty, barbie róż i inne cuda - czapka, kurtka, bluzka, spineczki, gumeczki, brokaty i cuda :P a h&m ma sliczne tuniki.
Ostatnio stałam w realu, już w kolejce do kasy, a tam obok rodzice z dziewczynką, na oko 1,5 roku. Kurtka różowa, a na niej wyszywany cekinami taki wyje bisty motyl. Spodnie dżinsowe i takie oczoje bne, zielone kozaczki z jakimiś różowymi dyndałkami na różowych sznurkach. Do tego żółta czapka.

Leon

Edytowane przez anoxee
Czas edycji: 2013-01-04 o 08:29
Stary 2013-01-04, 08:26   #137
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:

ale te glukozy, toxo i inne też za darmo? czy tylko mocz i krew? z tego co wiem, to nie wszystkie badania można przepisać na friko, a koszt moczu i krwi to u mnie 5 zł za jedno..........
Stary 2013-01-04, 08:27   #138
diabli
Zakorzenienie

pominelam kilka wizytujacych (przepraszam!)
Aaś, banka26 i happy! kciuki i dla Was
Stary 2013-01-04, 08:27   #139
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
dobrze że mi przypomniałyście - mam tydzień na zrobienie badań pzed kolejną wizytą. długo się czeka na wyniki posiewu?
Ja byłam w środę, pani powiedziała, że w poniedziałek mam zadzwonić i zapytać, bo jakby im się coś tam nie podobało w tym moczu, to potrwa dłużej. Pamiętaj o sterylnym kubeczku do posiewu.

Leon
Stary 2013-01-04, 08:27   #140
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ale przecież jak masz skierowanie, to nie ma znaczenia do jakiego laboratorium pójdziesz. No chyba, że jakieś wybitnie prywatne, które nie ma umowy z nfz, ale takich to chyba mało.
Nie, u mnie tak to nie działa, mam skierowanie konkretnie do laboratorium Luxmedu - także muszę tam iść I to jest umowa pomiędzy Luxmedem a moją przychodnią i oni się sami rozliczają.

Cytat:

Łoj niestety ja nie pomogę, bo nie wiem

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Stary 2013-01-04, 08:28   #141
humpback
Zakorzenienie

aaa dzwoniła mama - załatwiła nam łóżeczko. w przyszłym tygodniu mam podjechać do niej do pracy i sobie odebrać. także jeden element do zakupienia mniej
Stary 2013-01-04, 08:29   #142
salviae
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, mile zaskoczona PW od Jenny odzywam się podczytuje Was często ale jakoś tak mi głupio wtrącać się w rozmowę co kilka dni

Ja już po badaniach prenatalnych i będzie CHŁOPAK mąż zadowolony jak nigdy, a z mojej Zuzi nici ale już mogę kupować ubranka co mi bardzo poprawia humor i daje dużo radochy poza tym z małym wszystko ok.
Cała rodzina ze mną wybiła mężowi z głowy dawanie synkowi swojego imienia na szczęście, ale moje propozycje wszystkie zostały odrzucone i zostanie chyba Kuba - ładnie ale popularność mnie przeraża Postaram udzielać się częściej
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś
salviae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:29   #143
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
aaa dzwoniła mama - załatwiła nam łóżeczko. w przyszłym tygodniu mam podjechać do niej do pracy i sobie odebrać. także jeden element do zakupienia mniej
O jak miło z jej strony jeju i ja chyba zacznę powoli kompletować wyprawkę, oprócz ciuszków oczywiście

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-04, 08:29   #144
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Nie, u mnie tak to nie działa, mam skierowanie konkretnie do laboratorium Luxmedu - także muszę tam iść I to jest umowa pomiędzy Luxmedem a moją przychodnią i oni się sami rozliczają.
Ahaaaaaaaaaaaaaaa

Cytat:
dla mamy!

Leon
Stary 2013-01-04, 08:30   #145
diabli
Zakorzenienie

Cytat:

Wklejam

slodka i fajne ciuszki ale moze lepiej usun fotki, skoro nie masz zgody rodzicow
Stary 2013-01-04, 08:31   #146
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
slodka i fajne ciuszki ale moze lepiej usun fotki, skoro nie masz zgody rodzicow
Zastanawiałam się nad tym, ale one są i tak ogólnodostępne na jednym z portali społecznościowych i może zobaczyć je każdy.

Leon
Stary 2013-01-04, 08:33   #147
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio stałam w realu, już w kolejce do kasy, a tam obok rodzice z dziewczynką, na oko 1,5 roku. Kurtka różowa, a na niej wyszywany cekinami taki wy☠☠☠isty motyl. Spodnie dżinsowe i takie oczo☠☠☠ne, zielone kozaczki z jakimiś różowymi dyndałkami na różowych sznurkach. Do tego żółta czapka.
aż mnie oczy bolą jak sobie wyobraziłam ten kogel-mogel kolorystyczny

Cytat:
Napisane przez anoxee
Ja byłam w środę, pani powiedziała, że w poniedziałek mam zadzwonić i zapytać, bo jakby im się coś tam nie podobało w tym moczu, to potrwa dłużej. Pamiętaj o sterylnym kubeczku do posiewu.
kubeczki mam, bo na badanie to się już od blisko 2 tygodni wybieram, tylko cały czas mi nie po drodze. ale z tego co widzę to jutro muszę się w końcu wybrać..

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, mile zaskoczona PW od Jenny odzywam się podczytuje Was często ale jakoś tak mi głupio wtrącać się w rozmowę co kilka dni

Ja już po badaniach prenatalnych i będzie CHŁOPAK mąż zadowolony jak nigdy, a z mojej Zuzi nici ale już mogę kupować ubranka co mi bardzo poprawia humor i daje dużo radochy poza tym z małym wszystko ok.
Cała rodzina ze mną wybiła mężowi z głowy dawanie synkowi swojego imienia na szczęście, ale moje propozycje wszystkie zostały odrzucone i zostanie chyba Kuba - ładnie ale popularność mnie przeraża Postaram udzielać się częściej
wtrącaj się jak najczęściej i gratuluję synka
Stary 2013-01-04, 08:35   #148
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
o widzę, kolejną maniaczkę filmową Widziałam wszystkie oprócz śladów zbrodni i słodkich snów. Z tych, które wypisałaś polecam szczególnie Nietykalnych (btw. nie znam osoby, której nie podobałby się ten film, w moim przypadku trafia 100% w moje gusta ) Histeria wibratora, Drive i Felon też mi się bardzo podobały
nam tez bardzo sie ten film podobal ogolnie bardzo duzo ogladamy, czesto jest tak, ze nawet nie znam tytulu filmu, ktory ogladam te lepsze staram sie zapamietac i polecic innym.
Stary 2013-01-04, 08:35   #149
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
Z McDusią?
stara, dobra Musierowicz, pośmiać się można, choć już te książeczki są takie wtórne. Ale co tam, zawsze ,mi poprawiają humor

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
To mi też dokucza ból w tych okolicach, wydaje mi się, że to rwa i nasila się właśnie jak dużo stoję przed świętami bolało jak pół dnia stałam przy krokietach, przy ciastach a jak trochę poleżę, poskaczę na piłce to jest lepiej
Kurcze, mnie też bolą lędźwia... Nawet nie wiedziałam, że to może być ta słynna rwa kulszowa... Niewiele mogę teraz z tym zrobić bo ćwiczyć nie bardzo...

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Styczniowo-lutowe mają 8 część
Zeszłoroczne listopadowo-grudniówki dobiły do 20. części! Ciek
awe czy je też pobijemy
Cytat:
kociary, pochwale sie co mam

jesli dzidzius okaze sie synkiem to hmm, chyba mu powiem, ze rodzice byli wyluzowani i tate tez babcia raz ubrala w sukienke
Ale czad! Ja koty kocham

Cytat:
Happy, jak chcesz, to mogę Ci na pw rzucić linka do pobrania filmu
A ja też mogę prosić? Ale się u Ciebie obłowię

Cytat:
Ja mam wizytę u lekarza 9 stycznia, a w poniedziałek badania i znowu ta glukoza i znowu na czczo I kupę starych bab będzie, które nigdy cię nie przepuszczą, bo one są najbardziej chore =/////
A dlaczego znów? Już miałaś to badanie?

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
witam się z nowym wątku
Się Wam skończy gadulstwo jak bobasy się urodzą
Wtedy w końcu będę mogła nadrobić
Ja dalej jestem chora, nic mi nie pomaga ale też nie wiem co mogę zażywać. Pani w aptece powiedziała że praktycznie nic z takich normalnych lekarstw A do tego musze dzisiaj dzień spędzić na książkami bo w poniedziałek dwa kolokwia mnie czekają
Powodzenia w poniedziałek. W poprzednim wątku dużo pisałyśmy co można na przeziębienie. Wpisz sobie tam w wyszykiwarkę przeziębienie, czosnek albo syrop z cebuli to Ci dużo dobrych rad wyskoczy

Witam się o poranku moje drogie
Noc z rogalem jako tako przespana. Jeszcze muszę się z nim lepiej poukładać, bo mam wrażenie, że za długi jest dla mnie. Ale jeszcze znajdziemy odpowiednią pozycję Za to mój mąż jak się okazało, również chwali sobie rogala. Wstałam dziś przed nim, poszłam zrobić nam coś do picia, wracam, a on cały tym rogalem owinięty i sobie wygodnie coś czyta Coś czuję, że jeszcze się będziemy o tę poduchę kłócić, a dwie się w łóżku nie zmieszą
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:36   #150
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio stałam w realu, już w kolejce do kasy, a tam obok rodzice z dziewczynką, na oko 1,5 roku. Kurtka różowa, a na niej wyszywany cekinami taki wyje bisty motyl. Spodnie dżinsowe i takie oczoje bne, zielone kozaczki z jakimiś różowymi dyndałkami na różowych sznurkach. Do tego żółta czapka.
koszmarek :P mam nadzieje, ze to jednak inwencja tworcza dziewczynki (choc wiekowo chyba nie bardzo :P), a nie gust mamusi hehe.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości