|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wysokie Dziewczyny
a czy podobają Wam się pary, w których różnica wzrostu jest bardzo duża? (on ok 190 cm a ona jakieś 150 cm).
bo mi.. niezbyt a wiele osób uważa, że to jest w jakiś sposób "słodkie".. najbardziej zwracają moją uwagę pary, gdzie obie połówki są wysokie, ale facet wyższy o jakieś 5-15 cm. jeśli jeszcze oboje mają dobrą aparycję to nie ma szans żebym nie zwróciła uwagi na takie osoby
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem niska i bardzo dobrze mi z tym. Z ciuchami nie mam problemu, jak spodnie są za długie to mogę sobie skrócić, jedyne co to nie mogę ubierać sukienek do kostek ale jakoś sobie radzę
Czasami chciałabym być wyższa, mieć długie nogi ale nie mam żadnych kompleksów co do wzrostu. Szpilki sobie mogę ubierać jakie chcę. No i mój Tż nie należy do najwyższych więc jest ok.Wg mnie najważniejsze żeby dobrze się czuć w swoim wzroście, każdemu podoba się co innego. |
|
|
|
|
#123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wyglądało to dobrze, mówiąc szczerze sprawiało im to trochę kłopotów m.in. jak ją całował to musiał się schylać w pół; ale jeżeli naprawdę im zależało na sobie to mieli te uwagi 'gdzieś', bo prawdziwa miłość nie zależy od tego ile kto mierzy ![]() Cytat:
Dokładnie! |
||
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 178,5 cm i się przyzwyczaiłam do tego a nawet moje centymetry bardzo lubię
Najgorzej jest z ciuchami, cos Ci się bardzo podoba o tu mały zonk bo za małe;p Co do facetów to zauważyłam, że oglądają się za wysokimi ale boja się ich, ale są na szczęście tacy co są odważni. trochę się głupio czuje bo niektóre z moich przyjaciółek są niskimi osobami, i jak gdzieś z nimi wychodze to staram się wysokich szpilek nie ubierać. Więc plus minus jest ok
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie ja tez mam same nizsze kolezanki...a z tego co wiem to faceci naprawde czasami boja a raczej wstydza sie podejsc bo sa pewni,ze jak wysoka,szczupla to zajeta i anpewno wysmieje
na serio takie opinie slyszalam..troche szkoda hehehMnie ostatnio poderwal nizszy facet czyli nie wszyscy sie boja
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie
![]() w podstawowce mi zawsze dokuczali z powodu wzrostu....i zawsze byli to nizsi koledzy kiedys mnie to bolalo ale teraz zdalam sobie sprawe,ze nie potrzebnie bo wiem jaki byl powod ich zawisci hehehi zawsze tak trafiam,ze mam duzo nizsze kolezanki...przyjaznie sie z dziewczyna ktora ma 1,53 cm wiec troche to komicznie wyglada jak razem idziemy heheh w dodatku jak zaloze obcasy
|
|
|
|
|
#128 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiec siedzialysmy z kumela oblozone niezdrowym zarciem i napojami wplywajacymi pozytywnie na rozwoj prochnicy i gadalysmy na tematy filozoficze regularnie widywalysmy taka pare n prawie dwa metry...ona siegajaca mu do pasa, mala, szczuplutka...moja kupmela: "ej...wyobrazasz sobie ich w lozku?". moze to i slodkie...nie wiem. dla mnie wyglada troche dziwnie. badania wykazuja, ze ludzie dobieraja sie czesto na podstawie podobienstw swoim wygladzie, zeby miec pewnosc, ze przekaza dalej geny. moze to dosc naciagane, ale mowiac szczerze w moim przypadku sie zgadza. ja mam 173 cm wzrostu, moj TZ 187. jest optymalnie. |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
moj 188, ja 175 wiec jest idealnie
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
173 cm.
wysoka?........ dla mnie w sam raz
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze wydawało mi sie ze jestem wysoka 169cm.Szybko uroslam i jako nastolatce nie było mi z tym dobrze.Teraz jest tak,ze mąż i syn mowią ze jestem malutka
mąż 188 a syn 190 .Koleżanki niektóre mam maleńkie i w ogóle nam to nie przeszkadza Przyznam jednak ze dziwnie sie czuje jak kobiety sa wyższe ode mnie ,kwestia przyzwyczajenia
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A że inne kobiety są wyższe od Ciebie to nie dziwne, raczej nie należysz do najwyższych osób; zrozumiałabym to gdybyś miała 190cm i dziwiła się że są jeszcze wyższe dziewczyny |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 178cm, rzadko mi sie zdarza by spotkac wyzsze kobiety, jestem przyzwyczajona, ze patrze na wszystkie kolezanki z gory, ale lubie swoje centymetry
Pozdrawiam wszystkie wysokie kobiety![]()
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Ajj ja zawsze chciałam być wysoka
![]() Ale z biegiem czasu przyzwyczaiłam sie do swojej osoby i teraz juz moj wzrost zupełnie mi odpowiada Włascwie ze znalezieniem odpowiedniego rozmiaru ciuchow nie mam problemow, S-ki w kazdym sklepie maja ![]() - oczywiście skracanie spodni z długości to już tradycja, prawie wszytkie za długie. - Z butami rowniez nie mam problemu, numer buta 37- więc całkiem ok ![]() - Zupełnie nie rozumiem tego i uważam za jakaś kompletna bzdure, ze wzrost ma wpływ na inteligencje i powodzenie u mezczyzn. To sprawa indywidualna. 3majcie się dziewczynki
|
|
#135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() - Zupełnie nie rozumiem tego i uważam za jakaś kompletna bzdure, ze wzrost ma wpływ na inteligencje i powodzenie u mezczyzn. To sprawa indywidualna. A ktos tak Olciu powiedział
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W liceum moja najlepsze koleżanka miała 160cm- czyli ponad 15cm niższa ode mnie, i pamiętam, że żadnego problemu nam to nie robiło, a dzisiaj jak o tym myślę to musiałyśmy wyglądać trochę śmiesznie... Oj przypomniało mi się że tylko zawsze narzekała, że nie może dosięgnąć jak chciała mnie cmoknąć 'na dowidzenia' |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
heheh ^^
Moje najlepsze fumfele z LO mają ok 155 xD nigdy nie uwazałam tego za dziwne... Może to troszkę śmiesznie wyglada ale i tak sa wspaniałe chciałabym raz zamienić się z którąś z nich poznać ten inny świat![]() heheh
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Donna od biologi powiedziała mi ze będę miała męża niższego od siebie bo tego pragną moje geny <czego świadomie oczywiście nie wiem> hahahah
Fajne jest takie urozmaicenie hmmmm jak to się mówi gdyby wszyscy byli tacy sami, byłoby nuudno ![]() A z tym buzi na powitanie/ pożegnanie faktycznie tak jest xdxD no to skłon dziewczeta xD
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
jaki skłon???
na paluszki niech się wspinają te niższe.... ![]() na pewno ładniej to wygląda |
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Mój brat ma 186 a bratowa 160 i w niczym im to nie przeszkadza. I bardzo fajnie razem wyglądaja
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam się
mam m.70 i 16 lat ![]()
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i też wszystko jest o.k. ![]() cieszę się, że jest zawsze wyższy, nawet jak założę 10cm szpilki ![]() Myślę, że mało komfortowe dla par są różnice o jakieś 25cm i więcej... Ale wiadomo, że w miłości takie rzeczy to błahostki |
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam faceta i sie nie martwie czy jestem od kogos wyzsza :P
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Mam 18 lat i 178-9cm wzrostu
Nie chcę być jeszcze wyższa niż jestem![]() Problemu z bluzkami raczej nie mam, jak już to spodnie (często zanim jakieś kupie to sprawdzam czy można je odwinąć ). Kiedyś źle się czułam ze swoim wzrostem, ale teraz jest mi z nim dobrze Tylko żałuję, że nie mogę nosić butów na wysokim obcasie buuu Już przy 5cm szpilce czuję się jak gigant:/ A jak to u Was jest z butami na obcasie?
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
zazwyczaj kupuje buty na malej szpilce tak do 3 cm
na studniowke kupilam sobie buty na 7 cm obcasie i troche zle sie czulam wiec je zdjelam aha i mam 178cm
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Blueania takie na 3cm szpilce ja też mam i na 2,5 również. W takich dobrze się czuję, chodzi mi raczej o wyższe koło 5cm. Ostatnio takie miałam i musiałam sprzedać, bo denerwowały mnie głupie komentarze ludzi, którzy nawet mnie znają:/ Noi i wtedy byłam też z niższym ode mnie chłopakiem i źle się w nich czułam. Teraz zaczynam żałować, że je sprzedałam...
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam nie ma co sie przejmowac komentarzami
jedynie zwracasz wieksza uwage mezczyzn ja w swoich bede chodzic jesli bedzie taka okazja
|
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, to zobaczcie co kiedyś na onecie znalazłam.
22 października 2006 "Ludzie podzielą się na giganty i gnomy Naukowcy z London School Of Economics przeprowadzili symulacje, z których wynika, że w ciągu najbliższego tysiąclecia ludzkość podzieli się na dwie krańcowo różne rasy.Zdaniem teoretyka ewolucji Olivera Curry, różnice społeczne podzielą ludzkość na gigantów i karły. Potomkowie klasy wyższej będą wysocy, zdrowi, atrakcyjni fizycznie, inteligentni i twórczy, natomiast klasa niższa ewoluuje w brzydkie, niskie i niezbyt rozgarnięte umysłowo istoty, przypominające gnomy. Dr Curry twierdzi również, że do roku 3000 na świecie będą żyli ludzie o wzroście przekraczającym 2 metry, karnacji koloru kawy z mlekiem oraz większych narządach płciowych, zaś ich wiek będzie sięgać nawet 120 lat. .onet-ad-main2-box { display: none }" |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
redrose nie przejmuj sie glupimi komentarzami, jesli tylko wyzsze buty Ci sie podobaja to nos i kropka! nie warto przez jakies durne docinki z tego rezygnowac
ja na wiosne planuje sobie kupic wyzsze szpilki (mam 175 albo 6 cm), kompleksow z powodu wzrostu juz nie mam, zadnego negatywnego komentarza tez od bardzo dawna (chyba od podstawowki )nie slyszalam.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

a wiele osób uważa, że to jest w jakiś sposób "słodkie".. najbardziej zwracają moją uwagę pary, gdzie obie połówki są wysokie, ale facet wyższy o jakieś 5-15 cm. jeśli jeszcze oboje mają dobrą aparycję
to nie ma szans żebym nie zwróciła uwagi na takie osoby

na serio takie opinie slyszalam..troche szkoda heheh![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

n prawie dwa metry...ona siegajaca mu do pasa, mala, szczuplutka...

i dziwiła się że są jeszcze wyższe dziewczyny