![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część X
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
A mi po wczorajszym zjeżdzie jedynie przybyło
![]() ![]()
#123 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ktoraś z was zamaiwała shiny boxa warto???
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
A więc tak:
Przybyło:
Zużycia:
Sprzedane:
oddane:
Łącznie pozbyłam się 45 rzeczy. Przybyło 9 ![]() ![]() Ani razu od 30 grudnia nie byłam w rossmanie/ naturze ani niczym ![]() Nastawiłam sie głownie na zużywanie tego co mam mniej niż połowa opakowania/ lub co długo już czeka na zużycie Ze zjazdu blogerek:
Wszystko na czerwono jest już spakowane do siateczki i oddam siostrze czyli 11 rzeczy ![]() ![]() I mówcie sobie co chcecie, ale nawet z tym co po zjeżdzie zostało moj bilans jest piękny ![]() ![]()
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2013-01-27 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
OO juz bilanse
![]() mi poszedl krem do twarzy Perfecta ![]() Koniku to ja poprosze pomidorowke ![]() Parole super miesiac mialas! Tyle zuzyc ![]() fajna ta odzywka z Gliss kur? a co to za scrub z cynamonem? smakowicie pachnie? fajnie z tym zjazdem blogerek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ta odżywka jest najlepsza dla mnie ![]() ![]()
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Kup nowy pędzel i za miesiąc wymienień stary na ten paragon
![]() W zasadzie to Ci przybyły 33 rzeczy ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też już wklejam bilans, bo nic się nie zmieni, a w tygodniu nie będę miała pewnie na to czasu. Wyszło (23): - zużycia: 1) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 2) Nail Tek II, Intensive Therapy, Odżywka do paznokci cienkich, miękkich lub rozdwajających się, 15 ml 3) Nivea, Szampon Diamentowy Blask, 50 ml – oddany mamie 4) Avon, Foot Works, Intensywnie pielęgnująca maska do stóp 3 w 1, 75 ml 5) AA, Skuteczna Pielęgnacja, Maseczka intensywnie odżywiająca, 5 ml 6) Bandi, Delicate Care, Krem/Maska - Kuracja Łagodząca – zużyłam jako maseczkę 7) L’Oreal, Volume Million Lashes (Black), Pogrubiający tusz do rzęs, 9 ml – oddany mamie 8) Yves Rocher, Peeling roślinny do ciała z pudrem z pestek moreli, 150 ml 9) Avon, Nail Experts, Nourishing Treatment with Cactus, Odżywka do paznokci z ekstraktem kaktusa, 12 ml – poleciała do kosza za termin ważności 10) Avon, Smooth Minerals Eyeliner, Mineralna kredka do oczu (Earth), 1,14 g – poleciała do kosza za termin ważności 11) Avon, Arabian Glow, Soft And Sleek Eyeliner, Metaliczna jedwabista kredka do powiek (Turqoise Hues), 1,2 g – poleciała do kosza za termin ważności 12) AA, Ultra Nawilżanie, Micelarny płyn do demakijażu oczu i twarzy, 250 ml 13) Yves Rocher, Tradition de Hammam, Oliwka pod prysznic z olejkiem arganowym, 200 ml 14) Avon, Foot Works, Złuszczający peeling do stóp, 75 ml 15) Schwarzkopf, Gliss Kur, Hair Repair, Ekspresowa odżywka regeneracyjna, 200 ml 16) Olay, Complete, Promienny blask, Emulsja rozświetlająco-nawilżająca na dzień, 75 ml - wymianka: 1) Yves Rocher, Culture Bio, Krem na dobranoc, 50 ml 2) Yves Rocher, Culture Bio, Krem na dzień dobry, 50 ml 3) L’Oreal, Volume Million Lashes (Black), Pogrubiający tusz do rzęs, 9 ml 4-5) L’Oreal, Rouge Caresse, Pomadka do ust (301 Dating Coral), 3,6 g 6) Golden Rose, Powder Blush (10 Peach Glaze), Róż do policzków, 7 g 7) Kobo Professional, Pearl ‘n’ Mineral, Błyszczyk do ust (114 Watermelon), 10 ml Przyszło (29): - zakupy: 1) Dabur, Sesa, Olejek pielęgnacyjny do włosów, 90 ml – 24,00 zł 2) Rossmann, Isana, Brzoskwiniowy żel do golenia, 150 ml – 9,99 zł 3) Pantene Pro-V, Aqua Light, Lekka Odżywka w spray’u Błyskawicznie Odżywiająca, 150 ml – 13,99 zł 4) Avon, Planet Spa, Krem do stóp i łokci z kwasami AHA, 75 ml – 9,99 zł 5) Avon, Foot Works, Krem intensywnie zmiękczający skórę stóp, 75 ml – 9,99 zł 6) Avon, Foot Works, Pielęgnująca maska do stóp 3 w 1, 75 ml – 6,99 zł 7) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml – 9,99 zł 8) Yves Rocher, Jardins du Monde, Żel pod prysznic Pomarańcza z Florydy, 200 ml – 7,90 zł 9) Yves Rocher, Les Plairirs Nature, Żel pod prysznic i do kąpieli Oliwka, 400 ml – 15,90 zł 10) Yves Rocher, Reflets Naturels, Szampon podkreślający kolor do włosów blond, 200 ml – 11,90 zł 11) Lirene, Dermoprogram, Krem dla zniszczonych dłoni Ratunek, 50 ml – 7,99 zł - prezent / gratis: 1) Celia, Puder do twarzy (5), 11,5 g – wygrana w konkursie na fb 2-3) L’Oreal, Lumi Magique, Podkład rozświetlający (N3 Pure Linen), 30 ml – wygrana w konkursie na fb 4-6) L’Oreal, Volume Million Lashes (Black), Pogrubiający tusz do rzęs, 9 ml – wygrana w konkursie na fb 7-9) L’Oreal, Rouge Caresse, Pomadka do ust (301 Dating Coral), 3,6 g – wygrana w konkursie na fb 11) Bandi, Krem z kwasem pirogronowym, azelainowym i salicylowym, 50 ml – od mamy 12) Yves Rocher, Cure Solutions, Krem rewitalizujący 24h, 50 ml - wymianka: 1) Yves Rocher, Jardins du Monde, Kremowy żel pod prysznic Fioletowy ryż z Laosu, 200 ml 2) Yves Rocher, La Fraicheur Vegetale, Szampon-żel pod prysznic Cedr, 200 ml 3) Yves Rocher, Expert Reparation, Balsam odbudowujący do skóry bardzo suchej, 150 ml 4) Dax, Perfecta SPA, Ujędrniające masło do ciała Czekolada + olejek kokosowy, 225 ml 5) BingoSpa, Kolagen do ciała, 300 ml 6) BingoSpa, Maska do twarzy ze 100% olejem winogronowym, 120 g - próbki: 1) Neutrogena, Intensywnie odżywczy balsam, 6 ml 2) Bandi, Veno Care, Krem Redukujący Zaczerwienienia Wydane: 128,63 zł zachcianki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Dobry pomysł
![]() ![]()
#129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam kolejne zużycia - żel peelingujący z drobinakami Clean&Clear i tonik z Clean Clear.
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
ja też polecam ten preparat do demakijażu, który polecał konik
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Nusia dobry jest ten krem 4) Avon, Planet Spa, Krem do stóp i łokci z kwasami AHA, 75 ml – 9,99? Czemu tylko jeden żel pod prysznic jest zachcianką? Przecież nie potrzebujesz kilku żeli w tym samym momencie? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Parole, Nusiu ogromnie gratuluję tak dużej ilości zużyć
![]() ![]() Wklejam mój bilans: Styczeń 2013 Zużyte: 1. So Elixir edp, Yves Rocher (30 ml) ![]() 2. Baza pod cienie Stay On, Hean (14 g) ![]() 3. Maseczka na trądzik, Dermo Minerały (saszetka) ![]() 4. Masło do ciała kakaowe, Ziaja (200 ml) ![]() 5. Odżywka do włosów normalnych ‘Mango i kwiat tiare’ Naturalna Pielęgnacja, Garnier (200 ml) ![]() 6. Cukrowy peeling do ciała Kyphi Nourishing, The Sanctuary (400 ml) ![]() 7. Aloesowy dezodorant w sztyfcie, Forever Living (92 g) ![]() 8. Naturalne błoto z morza martwego na trądzik i łojotok Redual+, BingoSpa (150 g) ![]() 9. Odżywka Intensywne Wygładzanie Intensywna Pielęgnacja Włosów, Ziaja ![]() 10. Hydrolat oczarowy, Biochemia Urody (200 ml) ![]() 11. Top coat, Reni Nail (15 ml) ![]() 12. Preparat punktowy Acnefan, Asa (25 ml) ![]() 13. Krem na dzień 'Niszcz pryszcz', Kosmetyki DLA (30 g) ![]() 14. Bezacetonowy zmywacz do paznokci, Vero (100 ml) ![]() 15. Odżywczy krem do naskórka i paznokci, Sally Hansen (9,9 g) ![]() 16. Oczyszczająca maska błotna do cery tłustej, Himalaya Herbals ![]() 17. Peelingujący żel pod prysznic Czarodziejskie liście, L‘Occitane (50 ml) ![]() 18. Płukanka do ust Ice Plax, Colgate (500 ml) ![]() Kupione: 1. Baza pod cienie Primer Potion Original, Urban Decay 2. Tusz pogrubiający do rzęs WOW, Bell 3. Płyn micelarny do demakijażu i tonizacji twarzy i oczu, Be Beauty 4. Preparat punktowy Acnefan, Asa 5. Lakier do paznokci Jolly Jewels 109, Golden Rose 6. Lakier do paznokci Jolly Jewels 112, Golden Rose 7. Lakier do paznokci Jolly Jewels 114, Golden Rose 8. Lakier do paznokci Jolly Jewels 103, Golden Rose 9. Kredka do powiek czarna, Madame L’Ambre 10. Konturówka do ust koralowa, Madame L’Ambre 11. Pomadka do ust nr 19, Madame L’Ambre 12. Cień do powiek biały, Madame L’Ambre 13. Cień do powiek zgniłozielony, Madame L’Ambre 14. Krem pod oczy Silk Charm, Madame L’Ambre 15. Olejek łopianowy ze skrzypem polnym przeciw wypadaniu włosów Green Pharmacy, Elfa 16. Antycellulitowy olejek do masażu Green Pharmacy, Elfa 17. Olejek do kąpieli Goździkowiec i Cytryna Green Pharmacy, Elfa 18. Złuszczający peeling do stóp z białą herbatą, ABE 19. Baza pod cienie do powiek, Paese 20. Essence of United Colors of Benetton Woman, Benetton kupione potrzebne i od razu w użyciu zachcianki otrzymane do testów na bloga z wymianki Jestem zadowolona, przybyło co prawda troszkę więcej, ale zużyłam kilka rzeczy które od dawna mi zalegały. Miesiąc byłby idealny, gdybym nie skusiła się na kolejne Jolly Jewels (i w tym momencie jestem już brokatowo zaspokojona ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2013-01-29 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Przyszło do mnie ostatnie zamówienie, więc i ja wklejam swój bilans. Chyba najgorszy odkąd z Wami jestem na wątku.
Wyszło: 8 1. Alepia, Mydło Savon d`Alep 40% Laurier 200g ![]() 2. BU, hydrolat oczarowy ![]() 3. Miss Sporty, antybakteryjny korektor do twarzy ![]() 4. Essence, SOS spot killer ![]() 5. Krem do stóp z mocznikiem Jardin du Monde ![]() 6. Yves Rocher, szampon do włosów brązowych ![]() 7. Yves Rocher, szampon do włosów brązowych 8. Delia, płyn micelarny ![]() Próbki: 8 1. Flos Lek, Natural Body, Kaszmirowy balsam do pielęgnacji ciała ` Opuncja & biała herbata` 5 ml 2. Dermika, Body De Luxe, Slim - koncentrat 3D, 5 ml 3. SVR, Lysalpha, Matifiante Creme, Krem matujący, 5 ml 4. Chantarelle, Krem na noc, Ideal Pure z kwasami, 2 ml 5. Intimissimi, balsam do ciała 5 ml 6. Joanna, Sensual, emulsja po depilacji, 10g 7. Procter & Gamble, Pantene Pro-V Aqua Light, Lekkie i Mocne, Lekka odżywiająca i wzmacniająca maska do włosów 10 ml 8. Procter & Gamble, Pantene Pro-V Aqua Light, Lekkie i Mocne, Lekka odżywiająca i wzmacniająca maska do włosów 10 ml Przyszło: 17 (122,43) jeszcze nie wszystko podliczone 1. Mydło Royal Arabian Night 39 zł 2. Glinka biała – porcelanowa 50 g 5,90 zł 3. Ekstrakt przeciwtrądzikowy 15 ml 8,60 zł 4. Olej Jojoba RAFINOWANY 30 ml 7,50 zł 5. Potrójny kwas hialuronowy 1.5% 30 g 7,99 zł 6. Algi morskie – spirulina 30 g 9,77 zł 7. Miss Sporty, So Perfect Stay Coverstick, Korektor w sztyfcie 8. Manhattan Clearface, Antybakteryjny puder w kamieniu 9. Green Pharmacy, szampon z nagietkiem 7,49 10. Bell Air Flow, lakier do paznokci 5,99 11. DABUR WODA RÓŻANA 250 ML TONIK, SKÓRA NACZYNKOWA 7,80 12. Green Pharmacy Olejek do kąpieli Mandarynka Cynamon 7.79 13. GREEN Pharmac Olejek do masażu ANTYCELLULITOWY 9,19 14. GREEN PHARMACY OL. ŁOPIANOWY do wł. ZE SKRZ POLNYM 4,70 15. Eveline, Płyn micelarny 3 w 1 16. Cztery pory roku, krem do rąk rozgrzewający 17. Rimmel by Kate, pomadka do ust Potrzebne Totalne zachcianki |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam lubię gadżety, które mają dobre funkcje, a przy okazji cieszą oko. Czy kupilybyście np najpiękniejsze perfumy świata, gdyby byly sprzedawane w słoiczku z zardzewiałą nakrętką? ![]() Dla mnie, tak jak i dla księżniczki ten Samsung Diva jest prześliczny ![]() Przez chorobę kiepsko mi idą zużycia, bo nie miałam do tego sił ani ochoty. Przykładałam sobie zmoczoną zimną wodą ściereczkę na czoło jak miałam gorączkę, a teraz mi schodzi płatami cała skóra z czoła! Wymieniłam perfumy z Avonu: Herve Leger Intrigue, LBD 30ml i żel liftingujący do biustu, a przyszło mi z wymian: Perfumy Ori Enigma Dare to dream, balsam perfumowany Cat Deluxe Naomi Campbell i mleczko YR Neonatura Cocoon, a także po 20 ml wody toaletowej z YR Kokos, a druga jeżyna ![]() LeejdiNaati gratuluję egzaminu ![]() jastinkaa witaj! Nusia, bilans masz pokaźny! Ale w sumie malo zachcianek i nieduża kwota wydana. U mnie po ascetycznym grudniu i w ogóle roku dałam sobie maly upust w styczniu, głównie Avon.... Parole, sporo przybywa z tych zjazdów blogerek, no ale potem jest chociaż co rozdawać ![]() Księżniczko, gratuluję bilansu! ![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Mój bilans:
Zużycia: 11 1. kąpiel bzowa - Joanna ![]() 2. żel wiśniowo-waniliowy - Fruttini ![]() 3. żel peelingujący - Bourjois ![]() 4. żel 3w1 pure control - Eveline 5. szampon granat+aloes - Alterra 6. krem do rąk - Avon 7. zmywacz do paznokci - BeBeauty 8. peeling do stóp pomarańcza+cynamon - Avon 9. peeling migdałowy - Farmona 10. odżywka Gliss Kur 11. krem biosiarczkowy - Malinowy Zdrój Zużyłam też kilka próbek i 2 maseczki w saszetce Ziai. Kupione: 8 1., 2. antyperspirant w kulce - Bioderma (dwupak) (potrzebny) 3. serum Solutions - Avon 4. krem do rąk z mleczkiem pszczelim - Avon (potrzebny) 5. maseczka z kawiorem - Avon 6. odżywka do paznokci Strong Results - Avon (potrzebna) 7. kostka myjąca Lipikar - La Roche Posay (potrzebna) 8. woda termalna - LRP (potrzebna) Dostałam do testowania: 3 1. żel FlosLek 2. masło wiśniowe FlosLek 3. masło karite FlosLek Czyli wyszłam na zero. Kolorówki w tym roku nie rozliczam, tzn rozliczam, ale nie przywiązuję większej wagi.
#135 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie wklejam bilansu, bo mam kilka zreczy, ktore mi sie skoncza.
Zuzylam zel pod prysznic Limonka i mięta Fruttini wyrzuciłam odzywke Toni&Guy bo juz stala u mnie od dawna a nie miała daty waznosci więc sądze, że była mega stara. ![]() Księżniczko - gdzie kupiłaś te lakiery z brokatem Golden Rose? W necie czy stacjonarnie"? Sa takie piękne, szczególnie ten rożowy i fiolet
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2013-01-28 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten krem do stóp, to mój ulubiony ![]() Żaden żel nie jest zachcianką ![]() Cytat:
![]() Mogło być lepiej, ale ważne że Ty jesteś zadowolona ![]() Cytat:
![]() Pozwolę sobie wypowiedzieć się za księżniczkę - pisała, że baza UD kompletnie się u niej nie sprawdziła, dlatego kupiła tą drugą ![]() Cytat:
![]() Czemu ten żel na "nie"? A czemu nie rozliczasz? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Wkleję bilans oczywiście, ale liczę że jeszcze coś tam zużyję
#138 |
Zakorzenienie
|
Nusia:
ten żel strasznie wysusza, poza tym nie lubię żeli peelingujących. No i zapach - niby delikatny, kremowy, ale momentami mi przeszkadza. Mam jeszcze jeden żel Bourjois - może będzie lepszy. Co do kolorówki, to nie czuję tu przytłoczenia i nie kupuję jej dużo. Moim celem jest zmniejszenie pielęgnacji.
#139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dokładnie tak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
a masz sprawdzonego sprzedawce? Czy na stronie producenta kupujesz?
#141 |
Zakorzenienie
|
zuzycie z przed chwili - olejek sesa
to teraz czas zabrac sie za zuzywanie vatiki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na to co na zjezdzie dostałam wpływu nie miałam ![]() ![]() ![]() z gliss kura miałam tą regernerująca do włosów suchych i zniszczonych. Na początku tej z jedwabiem używałam, ale po niej mi się włosy elektryzowały ![]() ![]() coś teraz duzo osób te kosmetyki BingoSpa ma ( na blogach jest wysyp recenzji ich tez) Ja sobie jak ten DDD był kupilam maskę z cynkiem do twarzy i mi się jakaś żółta zrobiła z jednej strony opakowania ![]() będę sie musiała na ten krem z kwasem AHA skusić kiedyś bo tyle o nim dobrych słów ostatnio słysze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ładny bilans ![]() te lakiery są takie fajne? ![]() ![]()
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zawsze się z siostrą dzielę ![]() ![]() A teraz się w ogóle zadnych prezentów nie spodziewałam, bo było spotkanie pod koniec pazdziernika i dostałam tego naprawdę baaardzo dużo ![]() ![]() ![]() Teraz najbardziej ciesze się z kosmetyków Marizy bo tyle o nich słyszalam a nigdy nie miałam okazji wyprobować ![]() ![]() Cytat:
![]() Ostatnio oglądałam kosmetyki Flos lek, ale ceny mają meega ![]() Księżniczko efekt piękny dają te lakiery ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Wklejam swój bilans. Mimo liczb jestem bardzo zadowolona
![]() Wyszło: 1. Podkład wygładzający z YR 2. Jimmy Choo odlewka 3. Olejek myjący BU 4. Hydrolat rumiankowy BU 5.Avon płyn do kąpieli 6. Avon relaskujący olejek do kąpieli 7. Żel pod prysznic wanilia i cytryna YR 8. Szampon babydream 9. Balsam lawendowy Avon (wymiana) 10. Balsam cynamon i wanilia Avon (wymiana) 11. Mgiełka waniliowa TBS 12. Pianka do golenia Isana 13. Szampon czarna rzepa Barwa 14. SE Purple YR 15. Żel pod prysznic lawenda 16. Maseczka Floslek 17. Mleczko do skóry suchej Yves Rocher 18. Odżywka do włosów alterra 19. Krem do rąk mango Balea 20. Zel pod prysznic bawełna YR 21. Peeling do stóp cynamon i pomarancza avon ![]() 22. scrub do ciała waniliowy Avon ![]() Przyszło 1. Żel hialuronowy CosmoSpa 2-10. Mini mydełka z Mydlarni Tuli 11.YR kredka wodoodporna niebieska 12. Odżywka Pollena Eva 13. Odżywka Pollena Eva 14. Szampon czarna rzepa Pollena Eva 15. Płyn do demakijażu Pollena Eva 16. Peeling do ciała Pollena Eva ![]() 17. Odżywka kokosowa Balea 18. Maska kokosowa Balea 19. Szampon kokosowy Balea 20. Maseczka floslek 21-22. Żel lawenda YR (wymiana) potrzebne zachcianki Co mnie najbardziej cieszy, to tak na prawdę kupiłam w styczniu tylko kosmetyki Balea i maseczkę Floslek. Pozostałe to kumulacja listopadowo- grudniowych zamówień z Koshatką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Zuzylam maseczke do twarzy Royal Velvet z Ori
![]()
#147 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, każdy ma swoje cele ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, kupiłaś mało, także w tej kwestii gratulacje ![]() Też miałam tą z Gliss Kura ![]() Też to zauważyłam. Aż mnie zaciekawiły te kosmetyki, ale nie chciałam na razie robić zamówienia. Na szczęście akurat trafiły mi się z wymianki. Nieźle z tą maseczką ![]() Polecam gorąco, jest świetny ![]() Wyszłaś na zero, także jest ok ![]() ![]() Zużyłam żel do higieny intymnej i peeling do twarzy, a kupiłam dwufazę do oczu, bo obecna mi się powoli kończy. Przyszedł też podkład z wygranej z L'Oreala, bo jeden był rozwalony w paczce i mi dosłali teraz. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Mam chyba ostatnie zużycia w tym miesiącu:
#149 |
Zakorzenienie
|
Co to?
![]() Gratuluję bilansu ![]() Oki ![]() ![]() ![]() Na pierwszy tydzień lutego szykują mi się ładne zużycia: olejek myjący pomarańczowy (i tym samym zostanę bez olejków myjących ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Planuję za jakiś czas zakupy na ZSK, bo chcę wypróbować ich olejki myjące. Właśnie jak skończy mi się olejek pomarańczowy i żel micelarny z biedronki, to zostanę bez myjadła do twarzy. Macie coś sprawdzonego z ZSK, co warto kupić? Szczególnie wśród bajerów do włosów i hydrolatów. Zastanawiam się nad kilkoma rzeczami i nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Zadomowienie
|
![]() Witam się z Wami po przerwie, siostrzeńcowi skończyły się ferie, więc pojechał do domu i znowu mam dostęp do komputera. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluję zdania! ![]() Cytat:
![]() Zużyłam nareszcie mus Farmony - słodki kokos i banany. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.