![]() |
#121 | |||||
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wyciągasz z niego informacje, których nie zna, więc nie dziw się, że Cię częstuje absurdami. Daj sobie spokój z dociekaniem... Już Cię nie kocha, już Cię nie chce, przeżyj żałobę i rusz dalej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Szczerze, to ja bym poszła. Dlaczego? Dlatego, że to dla niego ważny dzień i będzie się denerwował. Na pewno się obroni, ale zawsze lepiej jak jest ktoś w pobliżu, kto go podtrzyma na duchu. No i pewnie lepiej mu pójdzie jak będziesz. ![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Nie depcze krokusów
|
A ja bym nie poszła. Nie pokazałabym, że jest dla mnie ważny ktoś, kto mnie tak lekko traktuje.
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No ok, jak uważasz. Zresztą może i lepiej, bo by sobie pomyślał, że skoro przyszłaś, to coś jednak czujesz jeszcze do niego i można wszystko naprawić. Dziewczyny pytanie mam jeszcze, bo może któraś ma zwierzaki i wie lepiej. Sąsiadka się wyprowadził z bloku, piętro wyżej mieszkała, ale zostawiła 2 lub 3 psy i kotka. I te psy strasznie wyją i szczekają dniami i nocami. Nie są wyprowadzane, mieszkanie jest zamknie. Policja dzisiaj w nocy była, ale pukali do drzwi i poszli, no bo nikt nie otwierał. Dla mnie to jest znęcanie się nad zwierzętami, do kogo można uderzyć żeby się zajęli sprawą?
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ Edytowane przez behemotkot Czas edycji: 2013-01-25 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
A u mnie minął prawie miesiąc, odkąd się z nim ostatnio widziałam...
Cholerna pustka i tęsknota, ale co ja na to poradzę... ![]() Czekam jak głupia na jakiegoś sms'a, chociaż wcześniej nie chciałam żadnego dostawać... Ale wiem, że już nie napisze ![]() Ostatni raz napisał 15.01 z pytaniem, czy się spotkamy. Czy w końcu mu odpiszę, czy przyjadę, czy on ma przyjechać... W sumie czasem zastanawiam się, czy za jakiś czas, może trochę dłuższy będziemy w takich "kumpelskich" kontaktach, czy czasem znów wyjdziemy na jakieś piwo, pogadamy... Edytowane przez Selbstmordversuch Czas edycji: 2013-01-25 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Proponuję kontakt z TOZem. To w Wawie? Pierwszy numer z google +48 22 831 98 94.
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
ciekawe dlaczego skoro oni nie zaslugują na nas to my placzemy za nimi...
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Malla, to pod Warszawą akurat (15km od W-wy). No nie? tacy debilni potrafią być ludzie, zresztą niczego innego się po niej nie spodziewałam, bo to patologia ![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
BAN stały
|
Dziewczyny wczoraj byłam na radce drugi raz z chłopakiem który bardzo mi się podoba.Pierwszy raz widziałam się z nim 3 tygodnie temu.On wcześniej często prosił mnie o spotkanie ale ja nigdy czasu nie miałam.Ale teraz udało nam się znów spotkać.Randka świetnie wyszła,ale on się nie odezwał.Po pierwszej randce napisał do mnie w ciągu kilku minut,a teraz cisza z jego strony
![]() Chyba nie jest zainteresowany moją osobą prawda? Ja pierwsza się do niego nie odezwę.Chyba go wystraszyłam bo praktycznie go nie znam,a już mówiłam że mnie napadnięto,i prosiłam go żeby mnie pod sam dom odprowadził ... Nie powinnam się do niego odzywać pierwsza prawda? No nic chyba nie jest zainteresowany.Napisałam do niego pierwsza,niby się odezwał odpisał szybko ale z jakimś takim dystansem.No nic trudno,ja to mam pecha w sumie to drugi facet na którym mi trochę zależy a nic z tego nie będzie.Chciałabym już jednak kogoś mieć ![]() Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-01-25 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
To jest najgorsze ,że Oni odeszli a my pragniemy kontaktu i powrotu, Wiem bo sama się powstrzymuję, żeby nie zadzwonić albo nie pojechać do Niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, ja też dzisiaj kogoś poznałam. Wziął ode mnie numer i jestem bardzo ciekawa, czy się odezwie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A ten kolega niby pisał do mnie,ale odzywał się rzadko,potrafił z tydzień się nie odezwać i nagle zaproponować spotkanie.Teraz też długo się nie odzywał aż nagle zaproponował spotkanie a że akurat miałam czas to się z nim spotkałam,i świetnie się bawiłam ![]() A Twój skoro wziął numer to na pewno się odezwie chociaż z facetami to nigdy nie wiadomo ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Ale ostatnio coś często natrafiam na samych Łukaszy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-01-25 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Jestem załamana... były dziś wychodzi do klubu sobie ze znajomymi... a ja zostanę sama... już widzę w wyobrażani jak podrywa tam jakieś panny
![]() ![]()
#137 |
Raczkowanie
|
Też bym była załamana. Mnie dobijają puste półki w naszym mieszkaniu. Nie chce tu wracać i czuje się źle sama. Nie potrafię spać na Jego częsci łóżka. Załamka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Witam w nowym wątku.
U mnie nawet wszystko ok. Mam nowego adoratorak , który mi umila czas. Zobacyzmy co z tego będzie. Eks się nie odzywa od 2 tyg. Tzn dzwonil ze 4x ale nie odbieralam bo albo spalam albo byłam zajęta. Puszczalam mu sygnalki na co on mi odpisywal, że teraz nie moze bo jest u znajomych ![]() ![]() A co tam u was? Tindomerel_ proszę Cię nie rozgrzebuj tego dlaczego on nie chce do Ciebie wrócić bo prawdy nigdy nie poznasz.. Ja od swojego usłyszałam takie absurdy, że wcale mi nie było po tym lepiej i się już pogodziłam z tym, że jednak prawdy się nie dowiem i chyba bym jej nie chciała znać bo moj eks był dla mnie totalnym tyranem. Nadal się umartwiasz nad tym wszystkim. Rozbijasz wszystko na maluteńkie kawałeczki. Nie ma co juz analizować.. Trzeba iść do przodu i za nic w świecie stanąć, zatrzymać się. Jedyne co możesz zrobić to wyciągnąć wnioski. Wiem jakie to jest trudne, że nie możesz przeboleć eksa. Ja też nie mogłąm bo on jest taki przystojny ale niestety jego charakter zniszczył wszystko... Trzymaj się cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Bo nie nawiązałam w tym mieście żadnych znajomości... spędzałam czas z byłym, a jak doszło do rozstania to zostałam całkiem sama.... jestem beznadziejna
![]() ![]()
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#143 |
Nie depcze krokusów
|
nonaka - a są w tym mieście Wizażanki? Ja poznałam wiele wspaniałych dziewczyn na forum
![]()
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Nie wiem nawet... jest jakiś wątek w sprawie spotkań?
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyluzuj, nie szukaj od razu kogoś nowego. Pospotykaj się to z jednym to z drugim, jak z czegoś ma się coś rozwinąć to rozwinie i będziecie to oboje czuli. Nic na siłę ![]() Cytat:
Skąd jesteś?
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi... Teraz mieszkam we Wrocławiu. Zerknęłam na temat wrocławskich spotkań, ale tam gadają dziewczyny które się już dobrze znają,głupio mi tak się wciskać i prosić o uwagę.. eh
![]()
#149 |
Zakorzenienie
|
szukasz na siłę wymówki?
#150 |
Nie depcze krokusów
|
Każda z nich kiedyś zaczynała...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.