|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażmy zdjęcia z wakacji :D
ja bylam w Ustce z moim Kochaniem
.ie potrafie zmniejszyc fotek, wiec daje link do albumu ![]() http://foto.onet.pl/albumy/album.htm...&q=mcdulka&k=2
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
mcdulko super zdjecia
tak fachowo zrobione, wogóle to ładna z Ciebie dziewczyna i fajnie razem z chłopakiem wyglądacie
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje Kodeinko
moj Kochany sie w fotografa bawil
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Aż miło popatrzeć na kolejne, sielskie, wakacyjne zdjęcia .Hyang, aż się rozmarzyłam .To miasto zrobiło na mnie wtedy ogromne wrażenie, szalenie mi się podobało. Marzę o tym, by jeszcze choć raz tam pojechać, powłóczyć się po Arbacie, zrobić "pakupki" w GUM-ie, CUM-ie (podobno są wspaniale odnowione), zajrzeć na Plac Czerwony, spojrzeć na przepiękną cerkiew Wasilija Blazennego, zjechać niekończącymi się ruchomymi schodami do moskiewskiego posągowego, marmurowego metra (tak je zapamiętałam )...W ogóle lubię rosyjską kulturę, kuchnię, język – uczyłam się go długo i bardzo intensywnie. Muszę chyba zrobić powtórkę... Napiszę tylko tyle - zazdroszczę Ci .
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
mcdulka - zdjęcia B&W - po prostu piękne
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
mcdulka napisalam do Ciebie na gg ale cos z tym numerem chyba nie tak bo nic mi nie napisałas. Chciałam sie dowiedziec jakim aparacikiem były robione Twoje zdjecia i czy były w jakikolwiek sposob "ulepszane" przez jakies programy komputerowe?
pozdrawiam!!! |
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
magdalenka, mam zablokowaną opcję wiadomości od nieznajomych- ostatnio moj ex mnie gnebil na gg z roznych numerow
.zdjecia byy robione zwyklym aparatem cyfrowym takim z media markt za 600zl . to byl kodak easy share- tylko tyle wiem, bo to mojego TŻ .nic nie bylo polepszane- jedynie byly pomniejszane przez moja kolezankę bo nie chcialy sie zaladowac .pozdrawiam serdecznie
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
A ja sie tyle napisalam na gg
Jestem pod wrazeniem ze takim zwykłym aparatkiem wyszły takie super fotki! Gratulacje dla fotografa Pozdrawiam!!! |
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Top teraz ja
![]() pierwsze dwa z naszej 8 godzinnej podróży poślubnej po kanale elbląsko-ostródzkim statkiem po trawie ![]() a trzecie oczywiście Malbork |
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
drugie
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
nie umiem ich zmniejszyć inaczej
w przeciwnym wypadku są zamazanewięc trzecie ostatnie |
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Ja mialam wakacje bardzo obfitujace w ...rejsy statkiem
Az 4 ! Po kolei:zdjecia 1, 2, 3, 4-wycieczka nad Niagare i rejs pod sam wodospad...a po drodze kierunek warszawa |
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
..nastepnie wycieczka do Virginia Beach i rejs statkiem ogladac delfiny i jazda na jet ski !( 4 pierwsze fotki)
Kolejny rejs statkiem sponsorowany przez firme meza. Ja caly wieczor gralam w ruletke na pokladzie tegoz statku. Niestety z marnym skutkiem ( 2 oststnie fotki)
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
I w koncu w ostatnia niedziele bylismy w Bostonie i ...rejs statkiem na zerowiska wielorybow a potem wizyta w akwarium.
Baaaaaardzo zajete wakacje ...a lato jeszcze sie nie skonczylo... |
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
Longest swietne zdjecia
az mi koparka opadla ,tez musze kiedys tak pozwiedzac
|
|
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
Logest super!!! Ogladanie delfinow to moje marzenie
Ale najbardziej chcialabym je zrealizowac w Nowej Zelandii![]() Wodospad tez boski. Fajnie Stany jednak daja mozliwosci. Wlasciwie mozna tam zobaczyc wszystko! Od lodow i gor Alaski przez centralne rowniny po pustynie zachodniego wybrzeza i ocean...ehhh...i ta benzyna jeszcze taka tania... |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
justa świetne fotki
też byłam w fokarium na Helu
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
dorzuce kilka fotek z wczoraj
![]() rowerkiem do Wilczego Szanca ... reszta fot za kilka dni jak to wszystko ogarne ![]() ps. na 3 fotce to nie latarka ... tylko znicz
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam w lesie.
Oto moje zbiory
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wy to mialyscie wspaniale wakacje. Jak patrze na te fotki to mam nadzieje ze moze za rok sie uda gdzies pojechac. W tym roku niestety cale wakacje spędzilam w swoim miescie. Dobrze ze chociarz mam mnustwo znajomych to sie organizowalo jakies imprezy i ogniska. Niedlugo postaram sie zalaczyc pare fotek z tego mojego miasta bo w sumie badz co badz tu tez mozna fajnie spedzic wakacje
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
No to ja pokaze Zakopane z ktorego wrocilam wczoraj, az sie lezka w oku kreci na mysl ile jeszcze gor do przejscia tam zostalo
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiecej fotek niedlugo i bedzie tam kilka fajnych ;] a jesli chodzi o gory ... jak zalicze wszystkie fajne miejsca w Polsce to zabiore sie za gory |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
A O TO MOJE FOTKI
1. Skocznie w Zakopanem 2. Morskie Oko 3. Schronisko nad Morskim Okiem 4. Kościół zabytkowy w Bukowinie 5. Fotka ze spływu Dunajcem 6. W drodze na Halę Gąsienicową
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Paula ach te gory
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#149 | |
|
Rozeznanie
|
eh wreszcie wrzucilem fotki na serwer
![]() gory sa sliczne ale czas teraz pokazac kawalek pomorza zachodniego rok 2005 czyli te wakacje! Cytat:
wyprawy rowerowe i "kilka" fotek z wakacji 2004. |
|
|
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Wlasnie przegladam album number 4 -super zdjecia
O i nawet byliscie w moich okolicach ,pociag Pila-Bydgoszcz-czuje sie te swoje klimaty
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

.

tak fachowo zrobione, wogóle to ładna z Ciebie dziewczyna i fajnie razem z chłopakiem wyglądacie
.