![]() |
#121 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Ubranka na wymiane sprzedaz zapraszam moze znajdziesz cos dla siebie :)
pewne jest,ze na pewno sie pojawi jeszcze nie raz,nie dwa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
Przekupka: 4 pkt / 83% pozyt.
|
mnie pepsi podala swoj adres i rzeczywiscie jest to AGNIESZKA S z LUBLINA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie słyszałam o niej wczesniej ale teraz to juz jest pewne ze JEST OSZUSTKA!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Nie mozna jej tego tak po prostu podarowac!!chciala nas oszukac! Jak puscimy to płazem, to bedzie coraz więcej takich osób!! A wiecie co odpisala na prosbe o podanie swojego nicku?? ze nie poda bo po co? zebym ja dalej obrazala? JEDNA WIELKA FARSA!!!! OSZUSTKA JAK NIC!!!!!!!!!!! Edytowane przez beniaaa Czas edycji: 2005-08-21 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
![]()
tak czytam sobie ten watek i nie moge sie nadziwic do czego ludzie mogą sie posunąć.Zeby kraść komuśrzeczy to okropne.Bede uważała zeby nie paść ofiara tej oszuski. Pewnie sie teraz cieszy ze taka sławna jest.
okropne ale jak sie orientuje to ona nie tylko jedna na tym watku naruszyła prawo jak i dobro drugiego człowieka czli zaufanie do innych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
tak sobie czytam to wszystko i pomyslałam, że jednym ze sposobów uniknięcia oszustwa byłoby zamieszczanie zdjęć rzeczy, które się chce wymienić lub sprzedać na sobie, od razu jak ciuszek sie układa, biżuteria i torebki. Zawsze to większa pewność, że ktoś ma daną rzecz przy sobie
![]()
#125 |
Zakorzenienie
|
no tak ale można przecierz ukraść zdjęcia z allegro - tam też często ubranie pokazane jest na osobie...
rzeczy pepsi od początku wydawały mi się fikcją dlatego poprosiłam o fotki jak trzyma w ręce torebke - nie zamieściła - to juz dało do myślenia Moim zdaniem stałe bywalczynie wizażu( targowiska) są zaufanymi osobami , takie osoby jak pepsi zdażają sie tutaj żadko - na szczęście... ..indeks przekupki to dobra sprawa - możemy sprawdzić jakie wizażanki wystawiły oceny - jeśli będą to nowe osoby, które ledwo co sie zarejesstrowały to będzie wiadomo że coś jest nie tak |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
![]()
wiem ze ta Pepsi to nie złe ziółko ale nie upodabniajmy sie do niej.Mam tu na mysli łamanie prawa. Bardzo interesuje mnie prawo kodeks karny i takie tam rzeczy a tutaj zauważyłam że jedna z uzytkoniczek (beniaaa) popełniła wykroczenie. Wole zebyscie o tym wiedziały i aby Beniaa poprawiła to zanim ta oszustka Pepsi to zobaczy bo moga byc kłopoty. W razie czego to moge pomóc troche oszukanej dziewczynie ale to beda nieoficjalne porady prawne
całuski ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
BAN stały
|
jak mi wiadomo podawanie danych osobowych na forum bez zgody danej osoby jest karane. grozi to nie tylko danej osobie ale tagze modernatorowi ktory musi usnac dane z watku. pozdrawaiam..........radz e poprawić i zamiast adresu podać tylko Agnieszka S. z Lublina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Krysiu coś mi sie tu nie zgadza
![]() pepsi "okradła" juz kilka wizażanek a ty piszesz że benia złamała prawo! hmm ps. mam Cie na oku - jesteś nowa, masz dwa posty które dziś sobie nabiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Pepsi,jeśli jesteś z Lublina bedzie mi bardzo miło spotkać sie z Toba i wymienic sie zgodnie z umową.Tak sie składa ,ze ja też jestem z Lublina .Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
BAN stały
|
![]()
oki mozesz mnie miec na oku
![]() wiem że pepsi oszukała wizażanki dlatego proponowałam oszukanej dziewczynie pomoc prawna , ale nie bedzie sie na nią mogła powoływać gdyz jeszcze nie skończyłam nauki jako adwokat . I najczęściej bywa że oszusci pierwsi zakładaja sprawy i tak moze być w tym przypadku ![]() p.s mam małe pytanko ile osób zostało oszukanych przez pepsi25 w tym sensie ile osób jej cos wysłało ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
W historii tego portalu współpracowaliśmy z policją już wielokrotnie. Prawda jest taka, że bez podania adresu i nazwiska nie można zlokalizować oszusta. Rozumiem, że oszust też ma jakieś prawa, ale tutaj mamy konflikt prawa; z jednej strony ochrona danych osobowych, a z drugiej ochrona dóbr osób poszkodowanych przez oszustkę. Nadmieniam, że imię i miasto zamieszkania NIE SĄ DANYMI OSOBOWYMI. Podobnie numer IP nie jest informacją chronioną przez prawo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
BAN stały
|
Dziękuje zlosliwcu za odpowiedź. Tak ja równiez sie uczyłam że imie i miejsce zanieszkania nie wlicza sie w ochrone dan osobowych. Teraz musimy być jedynie ostrożne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Wszystkie nicki Pepsi25 to:
Krysia.. iwonka18 Karola:)(: Dane ustaliłem na podstawie numerów IP. Jednocześnie ostrzegam, że pani S. korzysta często z serwerów proxy, czyli "chowa" swój numer IP. Po co chować swój IP? Nie wiem, ale nie jest to normalne zachowanie. Natomiast aga_foczka ma następujących "duchów" korzystających z tego samego komputera: * aga_foczka 80.53.28.170 * DRaga 80.53.28.170 * fanta16 80.53.28.170 * Matrucha 80.53.28.170 * Miśka :) 80.53.28.170 Jednocześnie nie wykluczam, że aga_foczka = Pepsi25, choć nie mogę tego jednoznacznie potwierdzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Uwazajcie dziewczyny Krysia zalozyla dwa nowe watki na targowisku jeden z kosmetykami i drugi z ubraniami-ja zauwazylam ze ma taki sam styl pisania jak ta oszustka-to jest jedna i ta sama osoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
no! czyli mamy spokój z pepsi i agą-foczką tylko na jak długo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Lista oszustów
Dzisiaj dodaję sam, ale potem proszę, abyście podawały identycznie jak ja.
Numer 1: Agnieszka S. z Lublina, nicki: Pepsi25, Iwonka18, Krysia.. Istnieje podejrzenie, że wróci tutaj pod innym nickiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
hahah i wszystko jasne... a tak sie dzisiaj zastanawialam nad Krysia,zmylilo mnie to,ze zdjecia byly robione na kims... wiecie o co mi chodzi? ale cos z ta kobieca intuicja jest...
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
Przekupka: 4 pkt / 83% pozyt.
|
ale ta akcja z krysia to było przegiecie hahaha Ma dziewczyna tupet....!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
a mnie te zdjecia na kims nie zdziwiły - dziewcze przyjeło inną taktyke - zrobiła wszystko na odwrót - zdjęcia na kimś, tryb widoczny...
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
A jaką ma dziewczyna wyobraźnię hehe ciąża, prawo no i te wszystkie opisy tych rzeczy heheh. Musiała się nieźle wysilić.
#148 |
Raczkowanie
|
![]()
Gdy po raz pierwszy tutaj trafiłam nigdy nie przypuszczałam że takie oszustwa mogłyby miec tu miejsce.. tzn miałam takową świadomośc że możliwe jest wszystko.. jednak wyszłam z założenia że jeśli sie obdaża kogoś zaufaniem to można sie spodziewać tego samego.. a czasami (tak jak tutaj) jest całkiem odwrotnie
![]() ![]() ![]() ostrożnościNIGDY nie za wiele!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lista oszustów
Dodaję Justyna G. z Wolomina- nicki- Jazzy, Justine89.
Aktualnie wróciła na forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.