|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Witaj Krokusiku nocną porą
![]() Zgubiło się parę osób z podpisu - zaraz wkleję aktualny stan. I żegnam się już dziś ![]() Droga Pani Katrinko!!! Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku, poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności... Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście.... iloona79 Myadiva belseno Krystel13 Ania2003 tomatti jusi84 margo50100 foamclene123 Zabulek1 dreamer365 przedpo kicia_nh celina777 maja 2013 buziol04 katarzynka00 anika75 amanina Krokus26
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-02-05 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
A MI ZNOWU COŚ PRZESZŁO PRZED NOSEM
![]() No jak "rozmowy w toku" to wiadomo, że musi być "na wesoło" , żeby durnej gawiedzi uciechę zapewnić. W końcu zaraz potem to już leci liniowo- ukryta prawda, detektywi czy jakoś tak ... Jak mochery idą spać to wtedy puszczają Sekrety chirurgii i pokazują przemiany wewnętrzne i zbawczą moc plastyki. Ta dam!
#123 |
Rozeznanie
|
Witam się w nowej części o mojej ulubionej porze
![]() Droga Pani Katrinko!!! Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku, poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności... Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście.... iloona79 Myadiva belseno Krystel13 Ania2003 tomatti jusi84 margo50100 foamclene123 Zabulek1 dreamer365 przedpo kicia_nh celina777 maja 2013 buziol04 katarzynka00 anika75 amanina Krokus26 tonia87 ![]() ![]() rany.. dziewczyny... ![]() ![]() i powiem Wam, że dzisiaj jak się myłam stanęłam sobie przed lustrem i te piersi to one za każdym razem inaczej wyglądają.. dzisiaj już mi tej góry implantu nie było tak widać ![]() ![]() chyba panikowałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:09 ---------- Poprzedni post napisano o 03:08 ---------- no to dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie o wczesnej porze, u mnie w domu choroby, pozarazalam towarzstwo
![]() Krokusiku ![]() Katarzynko moja bedzie miala 18mcy ale jest o 2mce szybciej wyjeta ![]() Toniu u ciebie niedlugo pierwsze urodzinki beda ![]() Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-06 o 06:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ile mniej więcej czeka się na konsultację? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
unsafe_girl- 11.02 - 4
![]() krystel13 - 14.02 -7 ![]() margo5010- 14.02 - 7 ![]() noseknosek- 15.02 - 8 ![]() dreamer365 - 16.02 - 9 ![]() kulkaaga- 19.02 - 12 ![]() niezapominajka1987 - 25.02. -18 ![]() jusi84 28.02 -21 ![]() chiquitkaaa 06.03- 26 ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Witam się z rana ![]() jejku już nie jestem ostatnia w wyliczance ![]() ciekawe jak nasze wczorajsze dziewczyny się czują op op ![]()
#127 |
Rozeznanie
|
I ja witam się z rana
![]() ![]() Droga Pani Katrinko!!! Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku, poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności... Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście.... iloona79 Myadiva belseno Krystel13 Ania2003 tomatti jusi84 margo50100 foamclene123 Zabulek1 dreamer365 przedpo kicia_nh celina777 maja 2013 buziol04 katarzynka00 anika75 amanina Krokus26 tonia87 unsafe_girl A czy są wśród nas dziewczyny jeżdżące konno po operacji? I jak wygląda sprawa z opalaniem z implantami? Podobno należy unikać przegrzania.. Solarium raz na jakiś czas całkowicie odpada? Miłego dnia życzę wszystkim ![]() A proszę oświedzcie mnie, co znaczy liczba po dacie w wyliczance? Edytowane przez unsafe_girl Czas edycji: 2013-02-06 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Droga Pani Katrinko!!!
Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku, poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności... Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście.... iloona79 Myadiva belseno Krystel13 Ania2003 tomatti jusi84 margo50100 foamclene123 Zabulek1 dreamer365 przedpo kicia_nh celina777 maja 2013 buziol04 katarzynka00 anika75 amanina Krokus26 tonia87 unsafe_girl korolowa ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- nowy watek a ile już stron ma! ![]() ja idę ponownie do dr aby przymierzyć raz jeszcze wkładki, bo się nie mogę zdecydować i zabieram mojego TZ, a co, niech tez uczestniczy w tym całym szaleństwie ![]()
#129 |
Raczkowanie
|
unsafe- oznacza ilość dni do op
![]() ![]()
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-02-06 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() nie bójcie się karmienia z implantami ... nic nie obwisa, nie opada, nie robią się rozstępy, a z rozmiarem 70 K da się żyć ![]() ![]() ![]() słuchajcie, właśnie wróciłam z oprzychodni z malutką... pamiętacie pewnie jaka malusia się urodzila.... stan na 28 sierpnia (przy wychodzeniu ze szpitala): 2.610 g i 51 cm i stan na dzisiaj (po 5 miesiacach): 7.900 g i 66 cm ![]() przyrost po 5 miesiacach: waga - 5.300 g długość - 15 cm nikt mi nie wierzyl, że moje cyckowe maleństwo ma 5 miesięcy ![]()
#132 |
Raczkowanie
|
ja to już zapomniałam jak wyglądaja takie maleństwa
![]() ![]()
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-02-06 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Może mój post w końcu przejdzie? Planuję operację na wrzesień lub październik . Aktualnie poszukuję odpowiedniego lekarza. Jestem z w-wy i myślę o dr.K.P. Czy są tutaj jakieś kobietki które są już po operacji u tego doktorka? Czy długo się czeka na konsultację? Nie chcę iść za wcześnie bo się napalę i Zarezerwuję pierwszy wolny termin a muszę poczekać aż córcia we wrześniu zacznie chodzić do przedszkola. Będę bardzo wdzięczna za informacje o innych dr. Z w-wy.(o ile uda mi się rozszyfrować inicjały tego tyle jest w wawie) Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry.
![]() |
#135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
no wiem wiem
![]() dziewczyny, jak nie jesteście pewne czy na pewno sobie powiększyć biust to mówię- warto, powiększajcie ![]() ![]() ![]() ![]() a co do wyboru implantów... bierzcie większe jeśli możecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak więc, jeśli miałabym jeszcze raz decydować czy się ciąć czy nie- nie wahałabym się ani sekundy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wpadłam 4 razy... i przez te wszystkie lata brałam tabletki antykoncepcyjne ![]() dlatego wierzę, ze gdzieś tam jest zapisane wszystko, co nas czeka ![]() ale dla pewności, ze to juz moje ostatnie dziecko, podwiązałam tym razem jajowody (są przecięte). Dr mówił, ze nie ma mozliwości zajść w ciążę i że gdyby jednak cokolwiek, to byłby to cud ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() moja jest z 24 sierpnia ![]() a u Ciebie synuś, czy córcia?
![]() |
#139 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Aha, dziewczyny, jak wstawiacie u siebie zdjęcia ,to w kostiumach dwuczęściowych, które czekają do wakacji, a powiedzcie proszę jaki należy wybrać kostium na basen niedługo po operacji (oczywiście od momentu, w którym dr pozwoli)? Jak on powinien być uszyty, żeby piersi były w nim bezpieczne? Jedno, dwuczęsciowy?
Allergan 295 anatomki, KP Warszawa ![]() ![]() już są ojaaa ![]() Edytowane przez przedpo Czas edycji: 2013-02-06 o 10:16 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale mam sentyment do te wyliczanki. Najpierw jak byłam w fazie problemów i kryzysów związanych z ustaleniem/przekładanie/wyborem terminów, to marzyłam, żeby już być w tej wyliczance, potem prawie mi łzy stanęły w oczach, jak się tam zobaczyłam, potem zmiana terminu, a potem przerażenie lekkie jak widziałam cyk cyk cyk ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Wkońcu udało mi się zalogować jakieś problemy miałam . Co się zalogowałam i chciałąm cos napisać to mnie wylogowywało ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do konsultacji to różnie , zależy u jakiego lekarza. Ja np . Czekam 2 miesiące więc nie jest to krótko jak dla mnie ![]() Edytowane przez buziol04 Czas edycji: 2013-02-06 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ja już nadrobiłam forumowe zaległosci, chyba się uzależniłam ![]() piszę zeby sie przywitać i życzyć Wam miłego dnia ![]()
![]() |
#144 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Kulkaaga Czas edycji: 2013-02-06 o 10:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Ja też mówię dzień dobry
![]() niestety, znów wpadam, jak po ogień ![]() Zatem wybaczcie, że tak od czapy nie na temat piszę.. ![]() I jeszcze słowo do młodziutkich dziewczyn rozważających op; Gdybym tylko mogła cofnąć się w czasie o tą dekadę (matko! jak to brzmi!! ![]() ![]() doooobra, bo sie znów zasiedziałam ![]() miłego ![]() ![]() ![]()
#146 |
Zadomowienie
|
Kulkaaga,
nikt się nie oburzył... tylko już mi kazali dawać zupki/owocki nawet 2-3 razy dziennie, żeby mniej jadła cycusia ![]()
#147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
![]()
Kobitko cały czas tu do cię wołam że mam praktycznie te same wymiary ! : D
i mogę pokazać ci foty żebyś miała porównanie przed operacją ,zgadzam się z dziewczynami bierzta duże ![]() Wrzucam nawet tutaj obyś tylko widziala to jest 360ml ,a wymiary mamy te same jestem 3 tyg. po op. i wiem ze moglabym miec nawet 400ml ![]() [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/713/img1718dq.jpg/] ![]() [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/259/img1715m.jpg/] ![]()
#149 | |
Rozeznanie
|
no i bierz
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
No to bedzie 450 ml
![]() ![]() Scheherezade, czyżbyśmy miały tatuaże w tych samych miejscach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.