|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
Myślałam nad małą wycieczką do Skansenu, ale to też takie oklepane.. chciałam mieć coś oryginalnego może nam coś fotograf podpowie jak już się zdecydujemy na jakiegoś
|
|
#122 |
|
Blond forever!
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Ja tak
|
|
#123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jeśli o solarium chodzi, to ja zawsze chodzę intensywnie przed jakąś większą imprezą przez 2 tyg chodzę na 8-10min co 2-3 dni przed swoim ślubem też będę chodziła ![]() A tak generalnie to dość wolno się opalam. Ale przynajmniej już mnie chwyta na lekko brązowo. Ja jestem naturalnie ruda i mam jasną karnację, i kiedyś jak się opalałam to później miałam tylko czerwone paski wzdłuż ciała a boki miałam białe ![]() a później zaczęłam brać beta caroten i od tego czasu bierze mnie na brązowo a już od paru lat nie biorę bety wcale i też jest ok. Tylko szybko mi opalenizna schodzi
|
|
|
#124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a Wy? ![]() Mnie właśnie też dość szybko opalenizna schodzi
|
|
#125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba w te wakacje przetestuję - jak się uda to będę uratowana ![]()
|
|
#126 |
|
Blond forever!
|
Mam pytanie do dziewczyn z Trójmiasta - jest jakiś wątek na wizażu PM z pomorskiego? Bo ja wciąż poszukuję gwoździ programu (tj sala, zespół, kam, foto) i już nie wiem gdzie szukać
![]() Albo znacie jakieś ciekawe strony, gdzie to jest jakoś w kupie?
|
|
#127 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzięki za dodanie |
||
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
tajik girl - ja też nie mam
wszystko odbywa się w moim małym pokoiku jak potrzeba troszkę więcej miejsca to zamiast tego robię przysiady albo brzuszki, jak znów ćwiczenia w miejscu to kontynuuje trzeba sobie radzić
|
#129 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
no i oczywiście dieta
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku
Szybko tamten skończyłyście
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej, wpadłam na chwilę
Cytat:
![]() Mazury i Jura Krk-Cz Cytat:
Chciałabym mieć plener w Bieszczadach albo na jakiejś dzikiej łące. ![]() Ja też robię poprawiny, ponieważ ok na 120 osób będę miała tylko 60 miejscowych. reszta będzie miała do przejechania 400-700km. Któraś pytała o solarium. Bardzo łatwo przesadzić i wyglądać jak skwarka. Najlepiej przetestować teraz. Jak jesteście blade to myślę, że na początek dwa razy w tygodniu po 5 minut na próbę i zobaczcie jaki będzie efekt. Czy was nie uczuli. Sama nigdy nie przekraczam jednorazowo 10 minut bo też mam bardzo jasną karnację. Poza tym jestem świadoma jak to szkodzi skórze, więc korzystam z sol na prawdę rzadko. Przed ślubem to chyba zacznę tak dwa tygodnie wcześniej i skończę parę dni przed, maksymalnie z 3 krótkie wizyty, ale nie wiem czy to nie będzie przesada. W razie co to mam kogo zapytać o radę. Wiele dziewczyn mimo, że są spalone uważają, że są nadal blade Mam takie koleżanki, które chodzą dwa razy w tygodniu na 15-20 minut. ich obecny kolor skóry to pomarańczowy. Ważne też są lampy, bo jedne są lepsze inne gorsze... najlepiej samemu przetestować. Nie chcę odbiegać opalenizną od tż, który bardzo łatwo się opala ale tż nie chcę wyglądać jak spalona.
|
||
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ja JA!! ![]() --- witam w nowej części
|
|
|
|
|
#133 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do solarium, ja pójdę kilka razy, ale też bez przesady, choć mnie dość słabo bierze. przed studiówką wykupiłam karnet i było akurat ( foto) |
||||
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w kolejnej części
Oblałam drugi egzamin, został tylko jeszcze jutrzejszy do oblania i mam komplet ![]() idę się pochlastać i rzucić tym w cholerę. Albo na odwrót.
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to u mnie mówią: nie ma spiny, są drugie terminy! Dasz radę!
|
|
|
#136 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak już obleję drugi to przynajmniej będę wiedzieć na czym stoję.Cytat:
Edytowane przez tajik girl Czas edycji: 2013-02-09 o 14:14 |
||
|
|
|
#137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też zamiast cieszyć się jak inni wolnym tygodniem to będę zakuwać na poprawkę. Ma nadzieję tylko, że na jedną, bo wyniki z ostatniego egzaminu dopiero we wtorek, chyba, że na USOSIE będą wcześniej Damy radę
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem cholernie ciekawa czy będę musiała coś zaliczać w 2 terminie.
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Ja też będę miała, większość będzie przyjezdna to nie chcemy ich na jeden dzień tylko ściągać
![]() Miłego dnia dziewczyny! ![]() Ja mialam bbs wczoraj do 3.30! Wiec dzisiaj zdechnięta wstałam o 12 Niestety mały nie potrafi beze mnie spać i wołał mnie przez płacz... ![]() Trzeba go tego oduczyć
Au pair w De do 09.2013 (z Tż 26.04.2007 12.09.2012 26.07.2014 ![]() Edytowane przez rom4ntyczk4 Czas edycji: 2013-02-09 o 14:23 |
|
|
|
#140 |
|
Winter is coming
|
siemano
Było nas tylko 5 osób (potem doszła jeszcze jedna), ale wybawiliśmy się że hej Tego mi było trzeba ![]() Ja się szybko opalam, na brązik, ale tylko na słońcu, na solarkę nie chodzę, byłam 2 razy w życiu i mi się nie podobało. Wolę być bladziochem niż iść na solarę. Poprawiny będę miała, normalne na sali z zespołem. Pleneru nie robimy, więc wam pomyslów nie podrzucę ![]() A pomysł na majówkę i wszelkie inne wyjazy mam tylko jeden - góry Chciałabym Tatry, ale pewnie będzie jeszcze dużo śniegu, więc bezpieczniej jechać w niższe góry, przynajmniej trochę połazimy, a w Karkonoszach byłam ostatnio jako dziecko, więc chętnie sobie przypomnę jak tam jest. A w Tatry jedziemy w czerwcu na 9 dni Anulka nie pierdziel, drugi termin jest i zaliczysz To pewnie masakra mieć poprawkę (nigdy nie miałam) i wkuwać drugi raz to samo ale dasz radę!Idę sprzątać dalej, bo jak wiadomo na kaca najlepsza jest praca!
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiście będziemy tam mieli po kilka zdjęć, ale sesje tam ma już chyba każdy w mojej rodzinie jest to już strasznie oklepane dlatego poszukuję jakiegoś lepszego miejsca na plener ale ogólnie na nasze widoczki nie narzekam bo bardzo mi się podobają
|
|
#142 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kurde, żebym jeszcze się nie uczyła, to rozumiem, ale...Cytat:
![]() Cytat:
tym bardziej, że na dzisiejszy egzamin przeczytałam grubą książkę (600stron) i wykułam wszystkie możliwe notatki. Grrr.
|
||||
|
|
|
#143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wybaczcie, że nie cytuje odpowiedzi odnosnie poprawiń, ale dużo ich było (ale wszystkie przeczytałam ) Pytam się, bo ja własnie będę też miała gości z zagranicy, z Warszawy, czy południa Polski i nie wiem czy nie robienie poprawin nie będzie dużym błędem (chociaż osobiście nie mam ochoty ich robić, i TŻ tez kategorycznie odmawia, ale jednak goście pewnie będą liczyć...)
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Zacytowałam kilka postów, kliknęłam w coś i straciłam wszystko co napisałam
rom4ntyczk4, Moim zdaniem Megido są świetni i warci ceny... Nie przeżyłabym perkusji z klawisza i syntezatorów, a tu jest też i klarnet, i akordeon- nawet na pile grają Też zastanawialiśmy się na DJ-em, ale na DJa-ach się kompletnie nie znam, a moim zdaniem przy (dobrym) zespole jest lepsza, biesiadna atmosfera, tzn. mnie się bardziej taka opcja podoba. Nie mam pojęcia ile biorą za 2-dniowe wesele, ale możesz skrobnąć do nich maila- szybko odpisują i są bardzo mili ![]() Życzę powodzenia wszystkim zdającym egzaminy A tak poza tym jestem w nastrojy bojowym ![]() ![]() ![]() Przez brata Tż i %^%^&^* bratową. Rozmawiałyśmy z mamą Tż o weselu i kto z ich rodziny się wybiera, a że przyszedł brat Tż (jedyny, dodam) to i jego zapytała czy się wybiera, oczywiście zakładając, że na pewno tak. A on z tekstem, że on nie wie, bo nie wiadomo ile wyjazd będzie kosztował, więc nie jest w stanie powiedzieć No ręce mi opadły, bo mój brat jeszcze dalej mieszka i gorzej mu dojechać, a nie dopuszcza do siebie nawet myśli, że miałoby go nie być na moim ślubie i weselu. Ja wiem, że to bratowa Tż-ta mąci, bo poza własnymi siostrami, na nikomu jej nie zależy i trzyma brata Tż opd pantoflem. Mam ochotę pójść do niej teraz i jej powiedzieć co na ten temat myślę, ale obawiam się, że mogłoby dojść do rękoczynów ![]() I Tż jeszcze chce, żeby on był jego drużbą! No kpiny!I co ja mam z tym fantem zrobić? Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której brat Tż wypnie na niego tyłek... Bo ja widzę, że jego ni to grzeje, ni ziębi.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-02-09 o 14:50 |
|
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
Łeee a co Wy się tak poprawkami przejmujecie?
![]() Jak nie w pierwszym terminie, to w następnym się uda, od tego one są ![]() Ja się tam nigdy nie przejmowałam egzaminami, uczyłam się na ostatnią chwilę albo w ten sam dzień rano i zazwyczaj udawało mi się zdać w pierwszym, chociaż nie zawsze ![]() Tylko mój olewacki stosunek do wszystkiego trochę się odbił na mojej obronie. Miałam się obronić w zeszłym roku ale nie napisałam pracy bo stwierdziłam że mam przeciez tyyyyle czasu... a potem kiedy się wreszcie zabrałam za pisanie to dołożyli mi masę osobowiązków w pracy....i robiłam (robię) nadgodziny, i uczyłam się do obowiązków w pracy....I pracę mgr c*uj bombki strzelił. Mam nadzieję że w tym roku mi się uda, coś tam pomału pomalutku sobie skrobię, ale ciężko jest
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
wenedka współczuję
nie ma co wchodzić w dyskusję z takim człowiekiem jak bratowa Twojego T żta bo to chyba nie ma sensu.. nie lubię takich ludzi
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, my robimy z zespołem, gdzieś tak do 21-22.00
Właśnie wróciłam z uczelni i staram się ogarnąć na jutrzejszy egzamin ;/ Ktoś pytał o nauki... My chcemy ruszyć od marca, bo znaleźliśmy nauki w 3 weekendy. Zobaczymy, czy uda nam się załapać, bo są na zapisy. Jeżeli chodzi o opaleniznę, jestem blada, z fotoalergią. Słońce mnie parzy, smaruję filtrem 100, ewentualnie 50, przygoda 5 min na solarium zakończyła się poparzeniem i leczeniem ,bo moje ciało nie toleruje też solarki. Pozostaje mi opalanie natryskowe jedynie. Zmykam się uczyć ;/ Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-02-09 o 15:32 |
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak można z takim tekstem w ogóle wyjechać? Mnie to mowi, że jemu po prostu nie zależy. Co za rodzina...
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zorientuj się czy u Ciebie te tak jestmy z naukami ruszamy od marca/kwietnia bo też niektóre nauki są 4 razy do roku czy 2 razy do roku |
|
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie na sali, od 13 myślę, że gdzieś do 18-19, a potem pewnie jeszcze poprawiny poprawin![]() Cytat:
Na ich FB ![]() A co do Mosznej to polecam jechać na wiosnę, kiedy kwitną rozalie i magnolie, bo tam jest ich pełno i wtedy cały park wygląda przecudnie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

spływ Dunajcem, super sprawa 
może nam coś fotograf podpowie jak już się zdecydujemy na jakiegoś 

Tycikata wiesz coś na ten temat? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Mam takie koleżanki, które chodzą dwa razy w tygodniu na 15-20 minut.
ich obecny kolor skóry to pomarańczowy. Ważne też są lampy, bo jedne są lepsze inne gorsze... najlepiej samemu przetestować. Nie chcę odbiegać opalenizną od tż, który bardzo łatwo się opala 

i zazwyczaj udawało mi się zdać w pierwszym, chociaż nie zawsze