|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Silveksik jakiś? ;)
Mari, czy czekasz jeszcze na realizację drugiego zamówienia i mogłabym dołączyć?
Potrzebuje parę spinek jedynie.. |
|
|
|
|
#122 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tych spinek ile Ci trzeba, o ile jeszcze trzeba? Bo wiem, że hopea miała dobre ceny, jesli się brało chyba 50 gram (a może 100? z pamięci piszę ), i ja bym kilka wzięła w razie czego też chętnie, bo mam na wykończeniu Cytat:
(brzmi to cokolwiek dwuznacznie, ale... niech tam ![]() )Dopisałam Ci więc tylko te 40 biconów szóstek, co je na poprzedniej stronie wątku uzgadniałyśmy i nikt inny nie chciał i reszta (alleluja!) już leci do Ciebie na konto z powrotem I w ogóle mnie natchnęło, że ja się z Wami jeszcze tak do końca co do grosza nie rozliczyłam, defraudator jeden z kwiatkiem na głowie! A nikt mnie w d*** nie kopie, no jej! Nagaly - czy to możliwe, że ja Ci wiszę 54 zł z hakiem i Ty się dziewczyno nie upominasz? Roxy - Tobie wiszę 1,78 zł i już Ci przelewam, przepraszam że dopiero teraz Moimi dłużnikami z kolei wychodzi na to, że są : B.Zet na 4,76, Daguś na 7,40 zł Jeśli wnioskujecie o przedawnienie, to ja się tam kłócić nie będę, wręcz do wniosku się przychylam, bo możecie mieć rację A jesli nie, to możemy zapamiętać a konto kolejnego zamówienia po prostu
|
||
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Mari, dziury w mojej pamięci dorównują dziurom w naszych drogach, więc nie pomogę w rozwikłaniu zagadki. A skąd wzięłaś te 54 zł?
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tabelki
Tak mi jakoś wychodzi tam na dole, i nie wiem czy wpłacałaś więcej, bo były jakieś pudełka gdzieś tam po drodze może i miałam to wspólnie rozliczyć, czy nic nie było i po prostu wpłaciłaś pół stówy za dużo? Możliwe? ![]() Normalnie lanie mi się należy za to, że tego nie przypilnowałam o czasie, ale zazwyczaj po dzieleniu jestem tak wychychłana, że tabelką się już brzydzę No i takie są efekty...
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znalazłam inne, które podpasowały, ale na te nadal mam chrapkę dla siebie, więc następnym razem się dla nich wpiszę, nie musisz pamiętać ![]() Dziękuję
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Mari, przepraszam, na śmierć zapomniałam o dopłacie za Silvex. Przelew już poszedł.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem Mari... kompletnie nie wiem czy czegoś nie było w międzyczasie a teraz już chyba nie dotrę, więc uznajmy, że jest zero
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz co, nie no, na zero nie. Ja spróbuję dojść do tego jak wrócę ze zlotu w Sowiogrodzie, ok?
)))
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

)