Silveksik jakiś? ;) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-10, 15:45   #121
snice
Raczkowanie

Dot.: Silveksik jakiś? ;)

Mari, czy czekasz jeszcze na realizację drugiego zamówienia i mogłabym dołączyć?
Potrzebuje parę spinek jedynie..
snice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 19:14   #122
marisella
Wtajemniczenie

GG do marisella

Cytat:
Napisane przez snice Pokaż wiadomość
Mari, czy czekasz jeszcze na realizację drugiego zamówienia i mogłabym dołączyć?
Potrzebuje parę spinek jedynie..
Kochana, przepraszam, ale teraz dopiero zauważyłam Twój post... Druga tura przyszła niemal zaraz po pierwszej, więc to, co słałam, to już było wszystko i na nic nie czekałyśmy. Teraz by trzeba najwyżej kolejne zamówienie robić
A tych spinek ile Ci trzeba, o ile jeszcze trzeba? Bo wiem, że hopea miała dobre ceny, jesli się brało chyba 50 gram (a może 100? z pamięci piszę ), i ja bym kilka wzięła w razie czego też chętnie, bo mam na wykończeniu

Cytat:
Napisane przez Eilo Pokaż wiadomość
Mariii!
Serdecznie dziękuję! Paczka już u mnie i mogę działać
Tylko proszę, wpisz mi uczciwie koszty wysyłki, bez ściemniania. Pudełko, koperta, pol. prior. ... podejrzewam, że przekroczyło to 5 zł.
No i odlicz od nadpłaty 5 zł na jakąś wypasioną czekoladę z dużą ilością kakao
Oj tam, oj tam, nie przekroczyło, a bez czekolady to moja pupa się zdecydowanie obejdzie, zresztą widziałaś to wiesz (brzmi to cokolwiek dwuznacznie, ale... niech tam )
Dopisałam Ci więc tylko te 40 biconów szóstek, co je na poprzedniej stronie wątku uzgadniałyśmy i nikt inny nie chciał i reszta (alleluja!) już leci do Ciebie na konto z powrotem

I w ogóle mnie natchnęło, że ja się z Wami jeszcze tak do końca co do grosza nie rozliczyłam, defraudator jeden z kwiatkiem na głowie! A nikt mnie w d*** nie kopie, no jej!

Nagaly - czy to możliwe, że ja Ci wiszę 54 zł z hakiem i Ty się dziewczyno nie upominasz? Czy my może za coś jeszcze miałyśmy się rozliczyć? (ale ja nic takiego nie pamiętam...)

Roxy - Tobie wiszę 1,78 zł i już Ci przelewam, przepraszam że dopiero teraz

Moimi dłużnikami z kolei wychodzi na to, że są :
B.Zet na 4,76,
Daguś na 7,40 zł
Jeśli wnioskujecie o przedawnienie, to ja się tam kłócić nie będę, wręcz do wniosku się przychylam, bo możecie mieć rację A jesli nie, to możemy zapamiętać a konto kolejnego zamówienia po prostu
marisella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 23:25   #123
nagaLy
Zakorzenienie

Mari, dziury w mojej pamięci dorównują dziurom w naszych drogach, więc nie pomogę w rozwikłaniu zagadki. A skąd wzięłaś te 54 zł?

nagaLy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-26, 10:58   #124
marisella
Wtajemniczenie

GG do marisella

Z tabelki Tak mi jakoś wychodzi tam na dole, i nie wiem czy wpłacałaś więcej, bo były jakieś pudełka gdzieś tam po drodze może i miałam to wspólnie rozliczyć, czy nic nie było i po prostu wpłaciłaś pół stówy za dużo? Możliwe?
Normalnie lanie mi się należy za to, że tego nie przypilnowałam o czasie, ale zazwyczaj po dzieleniu jestem tak wychychłana, że tabelką się już brzydzę No i takie są efekty...
Stary 2013-05-27, 09:13   #125
snice
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marisella Pokaż wiadomość
Kochana, przepraszam, ale teraz dopiero zauważyłam Twój post... Druga tura przyszła niemal zaraz po pierwszej, więc to, co słałam, to już było wszystko i na nic nie czekałyśmy. Teraz by trzeba najwyżej kolejne zamówienie robić
A tych spinek ile Ci trzeba, o ile jeszcze trzeba? Bo wiem, że hopea miała dobre ceny, jesli się brało chyba 50 gram (a może 100? z pamięci piszę ), i ja bym kilka wzięła w razie czego też chętnie, bo mam na wykończeniu
W Hopei ich nie ma, taki model widziałam tylko w S.
Znalazłam inne, które podpasowały, ale na te nadal mam chrapkę dla siebie, więc następnym razem się dla nich wpiszę, nie musisz pamiętać
Dziękuję
snice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-28, 21:46   #126
B.Zet
Raczkowanie

Mari, przepraszam, na śmierć zapomniałam o dopłacie za Silvex. Przelew już poszedł.
B.Zet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-28, 23:10   #127
nagaLy
Zakorzenienie

Nie wiem Mari... kompletnie nie wiem czy czegoś nie było w międzyczasie a teraz już chyba nie dotrę, więc uznajmy, że jest zero

nagaLy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-29, 09:23   #128
marisella
Wtajemniczenie

GG do marisella

Wiesz co, nie no, na zero nie. Ja spróbuję dojść do tego jak wrócę ze zlotu w Sowiogrodzie, ok? )))
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości