|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 2
Cytat:
a ja to w ogóle jestem chyba czekoladożercą teraz zauważyłam i my też taki mamy z taką ładną jasnozieloną górą
|
|
|
#122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
a te czajniki są chyba najpopularniejsze, ja je widzę wszędzie
|
||
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko żeby się teraz żadne nie porodziły Ale to w sumie 2 letnie i tak za małe
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pokłóciłam się z TŻ - znów ;/ dowiedziałam się coś tam o tym, że moja kuzynka znów imprezuje choć niedawno urodziła dziecko i powiedziałam mu, że u niej się coś dzieje przynajmniej nie to co u mnie, bo taka jest prawda, że nuda i stagnacja w moim życiu. Zero imprez i w ogóle jakiś ciekawych wydarzeń. Nuda, nudą pogania. Myślałam, że jak znajdę nowe mieszkanie to będzie ciekawiej, ale oczywiście nie
Ja nie lubię się nudzić. A ostatnio cały czas tak jest i mam tego serdecznie dość ;/A o fontannie nie pomyślałam w ten sposób, że dzieci mnie mogą ubrudzić. U mnie będzie dużo dzieci, bo akurat w mojej i TŻ rodzinie panuje wyż demograficzny. Więc jak na razie najmłodsze dziecko będzie mieć 2 latka
"Wierzę, że zawsze można znaleźć szczęście, nawet mając tyłek wielkości dwóch kuli do kręgli.” ![]() Helen Fielding „Dziennik Bridget Jones” Edytowane przez Natka_Pietruszki91 Czas edycji: 2013-02-24 o 20:00 |
|
|
|
#125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
bo ja się nie znam takie dzieci to zazwyczaj jak widziałam siedzą w wózkach albo na kolanach. My nie bierzemy tego pod uwagę no bo nie ma takich dzieci wśród naszych gości ale pytam z ciekawości :P
|
||
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniam
|
|
#127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
TŻ mi zabrania i kasa mnie ogranicza. W ogóle chciałabym jakoś dorobić ,ale oczywiście kto mi nie pozawala - TŻ. Nie myślcie, że on jest jakimś tyranem co to to nie. Tylko jak gdzieś się ruszę to zaraz się biedaczek zamartwia. Zresztą ja nie mam koleżanek i nie mam z kim wychodzić
smutne, ale prawdziwe. Tak sobie zdałam ostatnio sprawę. Nigdzie, nigdy nie pasuję ;/A co do tych małych dzieci - to u mnie jest tak, że od 3 lat do chyba 8 płaci się połowę ceny a za takie malutkie chyba nic.
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
W weekendy nie było nigdy problemów, ale teraz coś mu odwaliło. Ja nie mogę sama, bez niego. Nie mieszkamy razem, on mieszka ode mnie 40 km i widujemy się tylko w weekendy. Nie wiem może ma depresję?? Może ja nie zauważam jego problemów, bo głównie na sobie się skupiam. Albo po prostu się zestarzał, ja też się czuję starym prykiem
brak mi tylko dzieci i całkiem zamulę. Przykre ;/
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarny las czyli tort szwarcwaldzki ale tak, masa jest śmietanowa Cytat:
A co do czajnika hehe :P ex znowu po sąsiedzku coś:P a w sumie dość dobry ten czajnik :P współlokatorki
|
||
|
|
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyno całe życie przed Tobą! Ogarnij się i nie piernicz ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() ten tort jest obłędny! dlaczego ja takich rzeczy nie umiem robić ![]() ja jestem ciekawa czy już Cię mijałam na ulicy nie będąc tego świadoma lecę na przepis na życie Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-02-24 o 20:54 |
||
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Cały weekend miałam szkolenie, ale jestem bardzo zadowolona i nawet jeśli certyfikat mi się nie przyda to wiedza na pewno A teraz po śniadaniu ogarnęłam kuchnię, pomyłam podłogi bo sama jestem i trzeba było skorzystać ![]() No i na wykłady na 9 h... Miłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowej części
![]() Ledwo was znalazłam Odpoczywałam od komputera przez cały weekend - świetna sprawa
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
udanego poniedziałku zollla co za szkolenie miałaś?? liven dobra sprawa odpoczywać od neta. Ja po części też się staram ograniczać korzystanie.
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Natka ja właśnie też już co raz mniej korzystam z komputera. Na wizaż też nie zawsze chce mi się wchodzić i pisać.
![]() Widzę temat szkoleń, ja też zapisałam się na dwa szkolenia. Obym coś wyniosła z nich
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie dzisiaj odpuściłam dwa wykłady bo bym zmarnowała z 9 godzin, a mam na jutro masę nauki i na środę przy okazji też.. a wieczorem jeszcze idziemy się trochę rozerwać i pośmiać na kabaretach
Ja nawet jakbym chciała ograniczyć siedzenie przy komputerze to niezbyt mi się to uda - stuuudia
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem od komputera i Internetu uzależniona
może nie tak, że jak mam utrudniony do nich dostęp np. na wakacjach to mnie skręca, ale jak mogę korzystać to robię to zawsze ![]() a dziś mam wolne i jutro też
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam taką śliczną salę
![]() Tylko już teraz ceny są zaporowe, a mowa o 2016...
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
http://dworekarkadia.pl/
Sala kryształowa |
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jaka ta cena?
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas sa sale jak ze starej wsi
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno w okolicach 220 zł, ale nie wiem na pewno...
|
|
|
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie raz się zastanawiam czy się widziałyśmy :P ja znam tylko mniej więcej wygląd Twoich włosów od tył A jak przepis ;> nie mam tv wiec nie ogladalam ale zaraz nadrobie Cytat:
Straasznie dużo już eh.. naprawdę ten biznes jest strasznie dobry na przyszłość.. tylko tak na prawdę ciekawe kiedy ta granica cenowa stanie? skoro z roku na rok coraz drożej, to co będzie za 10 lat? :O A ja wstałam żeby iść na zajęcia a tu informacja że babeczki nie ma do 5 marca.. to się nazywa rozpoczęcie semestru
|
||
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogrubione - Przepis śmieszy jak zawsze teksty Olszówki i Ostaszewskiej nigdy mi się nie znudzą w tym serialu ja rzadko oglądam w TV, raczej na tvnplayer ale, że jestem jeszcze w domu to oglądałam wczoraj z mamą ![]() A co do ceny jak ja widzę, że większość z was ma poniżej 200zł to mi tak przykro! No ale gdybym miała robić wesele gdzieś dalej, np. na śląsku to z dojazdem i całą organizacją, dowozem wszystkiego i inne srety tety to by nam to wyszło na to samo...pocieszam się, że to raz w życiu i że nas na to stać w sumie (że mi szkoda to wydać to inna sprawa, no ale jakoś to przeżyję ) każda zaoszczędzona złotówka mnie ucieszy jak choćby na zrobieniu samodzielnie drzewa czy klipsów do butów jest czas aaa może wygram do tego czasu w totka |
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Mi kurde kierownik zespołu nie odpowiada na maile, a kazał wysłać dane do umowy i cisza
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wysyłam wam parę obiecanych drzewek... dwa z nich to szablony, które mozecie sobie wrzucic w program i odpowiednio przerobić, co ja również mam w planach, choć pojęcia nie mam jak to sama zrobię
|
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedy wysłałaś maila? Pewnie spisuje już umowę---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

banany i pomarańcze w czekoladzie jedliśmy
jest malutka, słodka i taka nasza...

Tylko żeby się teraz żadne nie porodziły
Ja nie lubię się nudzić. A ostatnio cały czas tak jest
i mam tego serdecznie dość ;/

dziewczyno całe życie przed Tobą! Ogarnij się i nie piernicz