Panny Młode 2015 cz. 2 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-24, 18:49   #121
iixi
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
no naszą fontannę już wypróbowaliśmy banany i pomarańcze w czekoladzie jedliśmy jest malutka, słodka i taka nasza...

suuuper! (mamy identyczny czajnik elektryczny )
ale bym pojadła chętnie takich rzeczy.. mniam a ja to w ogóle jestem chyba czekoladożercą

teraz zauważyłam i my też taki mamy z taką ładną jasnozieloną górą

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 18:54   #122
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Wiem, wiem.... Ale jak zapeszę?

I dziewczyny ja bym się na Waszym miejscu bardzo zastanowiła nad tymi fontannami z czekoladą, bo to niby fajna sprawa, ale jak się np pojawią dzieci i jakieś słodkie dzieciątko najpierw się upapra czekoladą, a potem podbiegnie do Ciebie, pięknej panny młodej i stwierdzi, że ma Cię ochotę przytulić, i tymi cudownymi brązowymi łapkami zrobi takie śliczne smugi na białej sukni...

Taka fontanna byłaby dla mnie tylko stresem

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

A ja mam identyczne miseczki, tylko, że zielone
u nas na weselu najmłodsi będą 15 latkowie bo akurat nie mamy takich maluszków w rodzinie więc spokojna głowa

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
ale bym pojadła chętnie takich rzeczy.. mniam a ja to w ogóle jestem chyba czekoladożercą

teraz zauważyłam i my też taki mamy z taką ładną jasnozieloną górą
ja też kocham czekoladę a te czajniki są chyba najpopularniejsze, ja je widzę wszędzie
Stary 2013-02-24, 18:54   #123
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
u nas na weselu najmłodsi będą 15 latkowie bo akurat nie mamy takich maluszków w rodzinie więc spokojna głowa

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

ja też kocham czekoladę a te czajniki są chyba najpopularniejsze, ja je widzę wszędzie
To ufff Tylko żeby się teraz żadne nie porodziły Ale to w sumie 2 letnie i tak za małe
Stary 2013-02-24, 18:56   #124
Natka_Pietruszki91
Wtajemniczenie

Ja pokłóciłam się z TŻ - znów ;/ dowiedziałam się coś tam o tym, że moja kuzynka znów imprezuje choć niedawno urodziła dziecko i powiedziałam mu, że u niej się coś dzieje przynajmniej nie to co u mnie, bo taka jest prawda, że nuda i stagnacja w moim życiu. Zero imprez i w ogóle jakiś ciekawych wydarzeń. Nuda, nudą pogania. Myślałam, że jak znajdę nowe mieszkanie to będzie ciekawiej, ale oczywiście nie Ja nie lubię się nudzić. A ostatnio cały czas tak jest i mam tego serdecznie dość ;/

A o fontannie nie pomyślałam w ten sposób, że dzieci mnie mogą ubrudzić. U mnie będzie dużo dzieci, bo akurat w mojej i TŻ rodzinie panuje wyż demograficzny. Więc jak na razie najmłodsze dziecko będzie mieć 2 latka

11/2015

Edytowane przez Natka_Pietruszki91
Czas edycji: 2013-02-24 o 19:00
Natka_Pietruszki91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 19:02   #125
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_Pietruszki91 Pokaż wiadomość
Ja pokłóciłam się z TŻ - znów ;/ dowiedziałam się coś tam o tym, że moja kuzynka znów imprezuje choć niedawno urodziła dziecko i powiedziałam mu, że u niej się coś dzieje przynajmniej nie to co u mnie, bo taka jest prawda, że nuda i stagnacja w moim życiu. Zero imprez i w ogóle jakiś ciekawych wydarzeń. Nuda, nudą pogania. Myślałam, że jak znajdę nowe mieszkanie to będzie ciekawiej, ale oczywiście nie Ja nie lubię się nudzić. A ostatnio cały czas tak jest i mam tego serdecznie dość ;/
ale co Ci przeszkadza w tym, żeby gdzieś wychodzić?

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
To ufff Tylko żeby się teraz żadne nie porodziły Ale to w sumie 2 letnie i tak za małe
jedni znajomi mają półrocznego synka ale wątpię, że poszliby z nim na wesele, mają go z kim zostawić jak coś także raczej go nie będą brali. A wgl jak to jest? Jak ktoś życzy sobie przyjść z takim 2, 3 letnim dzieckiem to też mu się płaci za talerzyk? bo ja się nie znam takie dzieci to zazwyczaj jak widziałam siedzą w wózkach albo na kolanach. My nie bierzemy tego pod uwagę no bo nie ma takich dzieci wśród naszych gości ale pytam z ciekawości :P
Stary 2013-02-24, 19:06   #126
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Pochwalę wam się wczorajszym tortem dla TŻta : http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...39255387_n.jpg
To śmietankowy torcik? mniam

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 19:08   #127
karolkao89
Zadomowienie

Cytat:
ale co Ci przeszkadza w tym, żeby gdzieś wychodzić?

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

jedni znajomi mają półrocznego synka ale wątpię, że poszliby z nim na wesele, mają go z kim zostawić jak coś także raczej go nie będą brali. A wgl jak to jest? Jak ktoś życzy sobie przyjść z takim 2, 3 letnim dzieckiem to też mu się płaci za talerzyk? bo ja się nie znam takie dzieci to zazwyczaj jak widziałam siedzą w wózkach albo na kolanach. My nie bierzemy tego pod uwagę no bo nie ma takich dzieci wśród naszych gości ale pytam z ciekawości :P
też jestem ciekawa. 0-5 latki z tego co bywałam na weselach to siedziały na kolanach, zreszta długo ich obecnosc nie trwała bo szybko zasypialy..;p, a jak sie placi za dziecko(od 3 do 6 r życia) polowe ceny czyli 90zł, to no chyba sie przeplaca, bo dziecko zje moze 10-15zł z tego;p
karolkao89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 19:11   #128
Natka_Pietruszki91
Wtajemniczenie

TŻ mi zabrania i kasa mnie ogranicza. W ogóle chciałabym jakoś dorobić ,ale oczywiście kto mi nie pozawala - TŻ. Nie myślcie, że on jest jakimś tyranem co to to nie. Tylko jak gdzieś się ruszę to zaraz się biedaczek zamartwia. Zresztą ja nie mam koleżanek i nie mam z kim wychodzić smutne, ale prawdziwe. Tak sobie zdałam ostatnio sprawę. Nigdzie, nigdy nie pasuję ;/

A co do tych małych dzieci - to u mnie jest tak, że od 3 lat do chyba 8 płaci się połowę ceny a za takie malutkie chyba nic.

11/2015
Stary 2013-02-24, 19:14   #129
existence
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ mi zabrania i kasa mnie ogranicza. W ogóle chciałabym jakoś dorobić ,ale oczywiście kto mi nie pozawala - TŻ. Nie myślcie, że on jest jakimś tyranem co to to nie. Tylko jak gdzieś się ruszę to zaraz się biedaczek zamartwia. Zresztą ja nie mam koleżanek i nie mam z kim wychodzić smutne, ale prawdziwe. Tak sobie zdałam ostatnio sprawę. Nigdzie, nigdy nie pasuję ;/

A co do tych małych dzieci - to u mnie jest tak, że od 3 lat do chyba 8 płaci się połowę ceny a za takie malutkie chyba nic.
a nie możecie np. pójść na kompromis i wychodzić razem ale na krócej? Ty byś była szczęśliwa bo byś wyszła a tż by się nie martwił bo byłby z Tobą
Stary 2013-02-24, 19:17   #130
Natka_Pietruszki91
Wtajemniczenie

W weekendy nie było nigdy problemów, ale teraz coś mu odwaliło. Ja nie mogę sama, bez niego. Nie mieszkamy razem, on mieszka ode mnie 40 km i widujemy się tylko w weekendy. Nie wiem może ma depresję?? Może ja nie zauważam jego problemów, bo głównie na sobie się skupiam. Albo po prostu się zestarzał, ja też się czuję starym prykiem brak mi tylko dzieci i całkiem zamulę. Przykre ;/

11/2015
Stary 2013-02-24, 19:19   #131
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Też jestem ciekawa.. jak to jest z dziećmi.. chociaż u nas w sumie chyba będzie większość miała tak po 8 lat minimum (no i mój najmłodszy siostrzeniec jeden jedyny 4 latka)
Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
To śmietankowy torcik? mniam
Czarny las czyli tort szwarcwaldzki ale tak, masa jest śmietanowa
Cytat:

Hm.. ale dlaczego TŻ zabrania Ci sobie dorobić ? dziwne.. ja bym chciała, oboje byśmy chcieli żebym coś znalazła ale coś ciężko.. niesttey..

A co do czajnika hehe :P ex znowu po sąsiedzku coś:P a w sumie dość dobry ten czajnik :P współlokatorki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 19:24   #132
existence
Zakorzenienie

Cytat:
W weekendy nie było nigdy problemów, ale teraz coś mu odwaliło. Ja nie mogę sama, bez niego. Nie mieszkamy razem, on mieszka ode mnie 40 km i widujemy się tylko w weekendy. Nie wiem może ma depresję?? Może ja nie zauważam jego problemów, bo głównie na sobie się skupiam. Albo po prostu się zestarzał, ja też się czuję starym prykiem brak mi tylko dzieci i całkiem zamulę. Przykre ;/
następna dziewczyno całe życie przed Tobą! Ogarnij się i nie piernicz

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
A co do czajnika hehe :P ex znowu po sąsiedzku coś:P a w sumie dość dobry ten czajnik :P współlokatorki
u nas taki sam czajnik przywiózł i mój kuzyn i tż ale od początku mamy ten pierwszy, już 4 rok i się jeszcze nie popsuł
ten tort jest obłędny! dlaczego ja takich rzeczy nie umiem robić

ja jestem ciekawa czy już Cię mijałam na ulicy nie będąc tego świadoma

lecę na przepis na życie

Edytowane przez existence
Czas edycji: 2013-02-24 o 19:54
existence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 07:25   #133
zollla
Wtajemniczenie

Witam
Cały weekend miałam szkolenie, ale jestem bardzo zadowolona i nawet jeśli certyfikat mi się nie przyda to wiedza na pewno Jeśli będą następne to się wybieram na pewno

A teraz po śniadaniu ogarnęłam kuchnię, pomyłam podłogi bo sama jestem i trzeba było skorzystać

No i na wykłady na 9 h...

Miłego dnia dziewczyny

zollla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 07:32   #134
liven
Zakorzenienie

Witam się w nowej części

Ledwo was znalazłam

Odpoczywałam od komputera przez cały weekend - świetna sprawa
liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 07:36   #135
Natka_Pietruszki91
Wtajemniczenie

hej udanego poniedziałku lecę dziś na cały dzień zajęć. Trzymajcie za mnie kciuki, aby się udało ostatecznie ten semestr zamknąć.

zollla co za szkolenie miałaś??

liven dobra sprawa odpoczywać od neta. Ja po części też się staram ograniczać korzystanie.

11/2015
Stary 2013-02-25, 07:47   #136
liven
Zakorzenienie

Natka ja właśnie też już co raz mniej korzystam z komputera. Na wizaż też nie zawsze chce mi się wchodzić i pisać.

Widzę temat szkoleń, ja też zapisałam się na dwa szkolenia. Obym coś wyniosła z nich
liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 08:13   #137
iixi
Zakorzenienie

a ja sobie dzisiaj odpuściłam dwa wykłady bo bym zmarnowała z 9 godzin, a mam na jutro masę nauki i na środę przy okazji też.. a wieczorem jeszcze idziemy się trochę rozerwać i pośmiać na kabaretach

Ja nawet jakbym chciała ograniczyć siedzenie przy komputerze to niezbyt mi się to uda - stuuudia

BLOG

Stary 2013-02-25, 08:19   #138
existence
Zakorzenienie

ja jestem od komputera i Internetu uzależniona może nie tak, że jak mam utrudniony do nich dostęp np. na wakacjach to mnie skręca, ale jak mogę korzystać to robię to zawsze

a dziś mam wolne i jutro też
Stary 2013-02-25, 08:30   #139
kzb1
Zakorzenienie

Znalazłam taką śliczną salę
Tylko już teraz ceny są zaporowe, a mowa o 2016...
kzb1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 09:02   #140
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kzb1 Pokaż wiadomość
Znalazłam taką śliczną salę
Tylko już teraz ceny są zaporowe, a mowa o 2016...
na naszej sali już jest 200zł/220zł a ile będzie w 2015 jeszcze nie wiemy ale w naszej okolicy wszędzie są takie ceny. Za samą salę zakładamy wydać +/- 23tys.
Stary 2013-02-25, 09:05   #141
kzb1
Zakorzenienie

http://dworekarkadia.pl/
Sala kryształowa
Stary 2013-02-25, 09:19   #142
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Sala kryształowa
bardzo ładna i jaka ta cena?
Stary 2013-02-25, 09:39   #143
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

Cytat:
Sala kryształowa
u nas sa sale jak ze starej wsi
Stary 2013-02-25, 09:56   #144
kzb1
Zakorzenienie

Podobno w okolicach 220 zł, ale nie wiem na pewno...
Stary 2013-02-25, 10:17   #145
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
u nas taki sam czajnik przywiózł i mój kuzyn i tż ale od początku mamy ten pierwszy, już 4 rok i się jeszcze nie popsuł
ten tort jest obłędny! dlaczego ja takich rzeczy nie umiem robić
ja jestem ciekawa czy już Cię mijałam na ulicy nie będąc tego świadoma
lecę na przepis na życie
Powiem Ci że ten tort jest akurat podobno jednym z prostrzych więc do dzieła :P mój pierwszy był mega koślawy
Też nie raz się zastanawiam czy się widziałyśmy :P ja znam tylko mniej więcej wygląd Twoich włosów od tył
A jak przepis ;> nie mam tv wiec nie ogladalam ale zaraz nadrobie
Cytat:
ja jestem od komputera i Internetu uzależniona może nie tak, że jak mam utrudniony do nich dostęp np. na wakacjach to mnie skręca, ale jak mogę korzystać to robię to zawsze
mam tak samo, życia sobie bez tego już nie wyobrażam
Cytat:
Podobno w okolicach 220 zł, ale nie wiem na pewno...
Straasznie dużo już eh.. naprawdę ten biznes jest strasznie dobry na przyszłość.. tylko tak na prawdę ciekawe kiedy ta granica cenowa stanie? skoro z roku na rok coraz drożej, to co będzie za 10 lat? :O

A ja wstałam żeby iść na zajęcia a tu informacja że babeczki nie ma do 5 marca.. to się nazywa rozpoczęcie semestru
Stary 2013-02-25, 10:28   #146
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Sala kryształowa
bardzo ładna ta sala

BLOG

Stary 2013-02-25, 10:40   #147
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci że ten tort jest akurat podobno jednym z prostrzych więc do dzieła :P mój pierwszy był mega koślawy
Też nie raz się zastanawiam czy się widziałyśmy :P ja znam tylko mniej więcej wygląd Twoich włosów od tył
A jak przepis ;> nie mam tv wiec nie ogladalam ale zaraz nadrobie

mam tak samo, życia sobie bez tego już nie wyobrażam

Straasznie dużo już eh.. naprawdę ten biznes jest strasznie dobry na przyszłość.. tylko tak na prawdę ciekawe kiedy ta granica cenowa stanie? skoro z roku na rok coraz drożej, to co będzie za 10 lat? :O

A ja wstałam żeby iść na zajęcia a tu informacja że babeczki nie ma do 5 marca.. to się nazywa rozpoczęcie semestru
no takie informacje na stronie uczelni bardzo lubię, tylko potem się wkurzam jak mają L4 a i tak karzą odrabiać
Pogrubione - ostatnio i tak ciągle chodzę w kapturze bo mi w głowę zimno!
Przepis śmieszy jak zawsze teksty Olszówki i Ostaszewskiej nigdy mi się nie znudzą w tym serialu ja rzadko oglądam w TV, raczej na tvnplayer ale, że jestem jeszcze w domu to oglądałam wczoraj z mamą

A co do ceny jak ja widzę, że większość z was ma poniżej 200zł to mi tak przykro! No ale gdybym miała robić wesele gdzieś dalej, np. na śląsku to z dojazdem i całą organizacją, dowozem wszystkiego i inne srety tety to by nam to wyszło na to samo...pocieszam się, że to raz w życiu i że nas na to stać w sumie (że mi szkoda to wydać to inna sprawa, no ale jakoś to przeżyję ) każda zaoszczędzona złotówka mnie ucieszy jak choćby na zrobieniu samodzielnie drzewa czy klipsów do butów może coś jeszcze mi się uda w taki sposób załatwić jest czas aaa może wygram do tego czasu w totka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 10:46   #148
asiaczek87
Zakorzenienie

Mi kurde kierownik zespołu nie odpowiada na maile, a kazał wysłać dane do umowy i cisza musiałabym znowu dzwonić i powtarzać rozmowę

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 10:59   #149
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Ja wysyłam wam parę obiecanych drzewek... dwa z nich to szablony, które mozecie sobie wrzucic w program i odpowiednio przerobić, co ja również mam w planach, choć pojęcia nie mam jak to sama zrobię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg A3-thumbprint-tree.jpg (61,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg free_wedding_thumbprint_tree.jpg (41,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Wedding Tree 1.jpg (29,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kompo1.jpg (103,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg karta.jpg (49,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg księga_gości_drzewo_rower_motor_balon_para_projekt_ślub6.jpg (72,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg księga_gości_drzewo_rower_motor_balon_para_projekt_ślub3.jpg (63,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Dodatki-na-wesele_eleganckie_wyjątkowe_złoty_srebro_oryginalna_nietypowa-księga-gości_01.jpg (83,0 KB, 5 załadowań)

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:05   #150
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Mi kurde kierownik zespołu nie odpowiada na maile, a kazał wysłać dane do umowy i cisza musiałabym znowu dzwonić i powtarzać rozmowę
cierpliwości a kiedy wysłałaś maila? Pewnie spisuje już umowę

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Ja wysyłam wam parę obiecanych drzewek... dwa z nich to szablony, które mozecie sobie wrzucic w program i odpowiednio przerobić, co ja również mam w planach, choć pojęcia nie mam jak to sama zrobię
moje drzewko ma taki sam kształt jak to na 4 zdjęciu i mam nawet chyba to samo zdjęcie zapisane na komputerze i planuję je wywołać jako wzór dla gości, żeby wiedzieli o co chodzi a z drugiej str napisać instrukcję i wsadzić do tej takiej dwustronnej ramki z ikei za 4zł
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości