![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Amor, Belive, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/M
Tak, to typowy rozświetlacz dla bladolicych
![]() Jest bardzo jasny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
A cobra on my left...
|
Dot.: Amor, Belive, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/M
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Dot.: Amor, Believe, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/
niestety, nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
A cobra on my left...
|
Dot.: Amor, Believe, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/
no za tę odżywkę Goldwell to niecałe 2 szampony to i tak trochę mało (kupiłam ją na truskawce
http://pl.strawberrynet.com/haircare...101020/#DETAIL -zostało ok. 60%-50%, to daje wartość ok. 30 zł) ale bardzo rzadko ją używam, więc może lepiej ją wymienić za coś co szybciej spożytkuje, np. szampony ![]() A dysponujesz może czymś jeszcze spoza wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję,nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
A cobra on my left...
|
http://pl.strawberrynet.com/product-...+Color+Glow+IQ
jeśli Ci się nie otwiera, to wystarczy, że wpiszesz w wyszukiwarce na strawberry.net "Goldwell Color Glow' ![]() -szampon Garnier 1/2 jest (przepięknie pachnie) -odżywka Ultra Doux Morela z Rousillon i olejek migdałowy` użyta raz -szampon Fitomed Mydlnica Lekarska do włosów ciemnych, ok 230/250ml ew. mogę przygarnąć na zapas tę odżywkę garnier jeszcze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
balsam do ust Chubby Stick Clinique kolor Mighty Mimosa, kupiony 29.03. użyty dwa razy
szampon Fitomed Mydlnica Lekarska do włosów ciemnych, ok 230/250ml Coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Nowy wątek jest już w podpisie, dołożyłam parę rzeczy (np. szminki Idealny Pocałunek, a widziałam, że masz w "szukanych"), może coś Ci więcej wpadnie w oko ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-04-03 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Niestety nic, dziękuję
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Hej
nie widzę Chubby Stick w Twoim wątku, czy możesz napisać jaki to kolor i czy jest używana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | ||
Zadomowienie
|
A co byś powiedziała na wymianę za
Cytat:
Cytat:
Daj znać, czy Ci pasuje. Bluzeczkę mam w domu, ale mogłabym poprosić brata, żeby mi ją podrzucił jak będzie w Krakowie i mogłabym Ci ją wysłać jakoś w przyszłym tygodniu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Mighty mimosa chyba nie dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
wpadły mi w oko:
- żel do skórek SH - zimowy krem do rąk - Maska YR nawilżająca 3minutowa, raz użyta w mini ilości - Ultra Doux odżywka morela ![]()
Edytowane przez purple Czas edycji: 2013-04-04 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, może cos u mnie?
Lioele Triple Solutions min 1/2 jest (z 4ml) Ziaja z olejkiem z awokado jest ok połowy Avon Far Away ubytek na zdj. z 30ml szampon Garnier 1/2 jest (przepięknie pachnie) krem bb Lioele Waterdrop, ok 3/4ml (miniatura) krem bb Lioele Triple Solution ok 3-3,5/4ml (jw) balsam palmowy do dłoni Bingo Spa ok.90/100ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
To zamiast maski YR wolałabym żel do skórek - co Ty na to ?
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Który szampon, bo mam dwa ?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.