|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: tabletki drożdżowe
tak się zastanawiam jak skończę brać DROMIN z drożdżami piekarskimi to czy mogę zmienić na tabletki z drożdżami piwnymi ?czy jak zaczełam brać właśnie takie to już muszę do końca ?czyli 3miesięcy jak jest zalecane na opakowaniu.
Chciałabym kupić inne może będą tańsze i będzie ich więcej a nie tylko 100 za 23 zł :/ |
|
|
|
|
#122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny po ile tabletek łykacie dziennie ? ja biorę po 2 tabletki 3 razy dziennie czyli minimalną dawkę ale czy to nie za mało ?
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
czy z przebarwieniami też sobie poradzą?
|
|
|
|
|
#126 |
|
Moderator forum
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Własnie też się nad tym zastanawiam, bo z tego powodu je kupiłam, Biorę je krótko bo dopiero, tydzień więc wiadomo że po takim czasie nie ma efektu. Normalnie włosy rosną 1 cm, czytałam że przy kuracji może to być nawet 2,5 cm. Ktoś potwierdza?
|
|
|
#129 |
|
Moderator forum
|
Ja mogę potwierdzić że rosną szybciej. Ale nie są tak super gęste jak normalnie rosną.
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
up ! Pobudka dziewczyny
Piszcie, jak wasze wrażenia obecnie, jestem ciekawa, bo chce zacząć brać drożdże w tabletkach. Marzą mi się zdrowe paznokcie, cera bez zaskórników i super mocne włosy :3
|
|
#131 |
|
Moderator forum
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że na początku wątku mowa była o tym, że po tabletkach chyba zaskórniki `wychodzą` na powierzchnie w postaci krostek i potem jest gładko ... no chyba, że coś pomieszałam ;c
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
również zaczełam łykać drożdże w tabletkach, z tym że DroVit, niestety przeba łykać 4 tabletki 3 razy dziennie :/ napisze jak efekty po paru tygodniach
|
|
#134 |
|
Marudziara
|
Rozpoczęłam kurację Humavit N - czyli drożdże z witaminami z grupy B
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
ja od ok pół roku zażywam CP i jestem bardzo zadowolona bo włosy rosną naprawdę bardzo szybko,ale niestety jedyna wada to trzeba częściej sie depilować bo rosną szybko wszędzie
ale i tak bardzo się cieszę bo zależało mi na szybkim wzroście to często rozjaśniam i mam podcinane końcówki,przerwy w braniu robię po 3 m-cach zażywania na ok miesiąc,a zażywam 2 tabletki dziennie.Czytam wasze opinie i chyba następne opakowanie to bedą drożdżowe
|
|
|
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
Update
Rozpoczęłam kurację 5 dni temu, biorę humavit 5 tabletek dziennie i lewitan 4 tabletki dziennie. Dam znać jak to zadziała u mnie, zależy mi najbardziej na poprawie cery, ponieważ włosy i paznokcie mam w dobrym stanie. A jak u was? Pochwalcie się
Edytowane przez Klaudiaa145 Czas edycji: 2017-08-30 o 13:52 |
|
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Odkopuję ![]() Ja biorę od ponad miesiąca Humavit Z, zaczęłam brać na paznokcie. Niestety nie przewidziałam, że aż tak mnie wysypie... od miesiąca wstyd mi się pokazać. Katastrofa. Gdy czasami mam wyjazd na 2 dni i zapomnę zabrać drożdże ze sobą to od razu cera się uspokaja. Już nie wiem czy brać je dalej czy odstawić i kupić V. No bo co z tego, że paznokcie mi się wzmocniły skoro od miesiąca męczę się z wysypem jak w gimnazjum... Miałyście też taki problem i przeszło? Czy się utrzymywało cały czas? |
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Nie wszystkim służą te tabletki drożdżowe, wiele dziewczyn narzeka na pogorszenie stanu cery po nich.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
Wiem, że stan cery się pogarsza początkowo. Jednak czy jest szansa, że po jakimś czasie wróci do normy, po 2-3 miesiącach? Ja początkowo miałam drobne wypryski ale ostatnio wywaliło mi takie bolące, podskórne + jakieś na plecach i szyi. Od 3 dni nie biorę drożdży, nic nowego nie wyskakuje jest tylko to co było.
Próbować z Humavit V? Czy sobie lepiej odpuścić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

Rosną szybciej? Czy może stają się lśniące?

. A tabletki drożdżowe działają na zaskórniki?