![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki do makijażu, lakiery, avonowe MARZEC
Podoba mi się u Ciebie:
=Zestaw pędzli ecotools NOWY - mogę oddać w całości [za torbę] lub pojedyńcze pędzle - za jaką torbę? musi być za torbę? ![]() =Kredki firmy Naomi - srebrna i dwie fioletowe koło niej =Yves Rocher, Aksamitne mleczko do demakijażu z wyciągiem z 3 herbat, 50 ml NOWE [mam 2 sztuki] =Rimmel podkład Stay Matte w odceniu Ivory 100, zużycie ok 10-15% - źle dopasowałam kolor Jak widzisz wymiankę? Co byś chciała ode mnie za te rzeczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki do makijażu, lakiery, avonowe
Mogę oddać 2 szamponyYR, błyszczyk YR, 1/3 mydełka z oliwą z oliwek YR i wodę toaletową Opulence za lakier Lovely, mleczko do demakijażu YR i torebkę. Czy mogłabym do tego poprosić jeszcze o odlewkę wody różanej z Libanu? Chętnie bym spróbowała. Stosuje się ją np. jak tonik?
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Niestety nie znajdę chyba żadnej buteleczki (mój narzeczony niedawno wyrzucił wszystkie moje zabunkrowane "przydasie"). Opóźnienie mi nie przeszkadza. Zapraszam na pw, omówimy tę kwestię szerzej ![]()
![]() |
#123 |
Wieczne Kutango
|
witaj coś u mnie za zestaw pędzli?
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
dziś byłam na mieście i zapomniałam sprawdzić czy ten odcień podkładu by mi pasował więc narazie się z nim wstrzymuję.
mleczko chciałam dla Mamy kredki nie są mi pilne ![]() szczerze, to zależy mi najbardziej na pędzlach ![]() ![]() Edytowane przez Lethe69 Czas edycji: 2013-04-23 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za zestaw pędzli?
![]()
![]() |
#126 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
przyjęłabym chętnie wszystkie pędzle ecotools i lancrone
![]() kosmetyki do oddania /filmy/ciuszki/dla dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
dokladka - błyszczyk revlon colorbust
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- i tusz maybelline |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy FM zaraz nie pójdzie w świat, ale gdyby się nie udało, to podoba mi się:
Bronzer Rimmel, zużycie ok 50% na zdjęciu pomarańcz, ale to taki lekki brąz tusz Maybelline the collosal volum express-cat eyes dostałam w prezencie, użyty 2 razy, siedział szczelnie zamknięty w kosmetyczce, więc cały i mokry Avon, Puder rozświetlający - zużycie ok 10% odlewka wody różanej z Libanu (20/50/100ml)
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Zestaw pędzli ecotools NOWY - dam się za nie pokroić !
![]()
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
witaj ponownie
![]() Narazie się wstrzymuję z wymianką - sprawdziłam podkład i kolor nawet ok ale niestety jak dla mnie ma za małe krycie... Także póki co - dziękuję ![]() ========================= =============== Serio za małe? wow Ja jak przetestowałam tester to na policzku właściwie podkład mi się wchłoną i nie było go widać. Pewnie to znak że kolor ok, ale jak dla mnie to nic mi z cerą nie zrobił ![]() Edytowane przez Lethe69 Czas edycji: 2013-04-25 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
sample (w fiolkach) róży EDM - napisy się pościerały więc nie wiem jakie mają nazwy, kolorystycznie mogę napisać, wszystkie są jasne, matowo-satynowe?:
- 2 brzoskwiniowo-różowe - 1 chłodny róż - 1 ciepły róż byłabym chętna na wymianę ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- podoba mi się jeszcze ewentualnie lakier Astor koralowy pomarańcz ![]()
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
neutrogenka ma waznosc 10/14
a effaclar 10/15 spokojnie zdazylabys zuzyc ![]() effaclar jest we wstepnych negocjacjach czekam na bardziej konkretne potwierdzenie ze strony innej Wizazanki. Ale neutrogenka od zaraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
sprawy się mają tak:
- Alterra może polecieć ![]() ale Pink a Boo chętnie się pozbędę - mam rozświetlacz w kamieniu (też Revlon) ![]() no i sampla różu mogę dorzucić nawet 2 ![]() wieczorem powinno się wszystko wyjaśnić i dam znać co i jak to ustalimy czy się wymieniamy i jak, dobrze? ![]()
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
tak
![]() To najwyzej wstrzymamy się przez weekend. zobaczymy co wyjdzie z tym effaclarem ok? a moze cienie i alverde? ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- patrze patrze jeszcze interesuje mnie odlewka rozanej. i woda essence. Przy okazji zapytam, czy ona jets normalnie w sprzedazy w polsce? ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Hej
![]()
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Hejka podoba mi się zestaw pędzli ecotools NOWY, wciąż jest do wymianki? U mnie niestety suche szampony są w trakcie negocjacji, ale inne kosmetyki, które chciałaś już nie, chętnie oddam opakowania po edm
![]()
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
hej,
więc niestety pomadka będzie nieaktualna ![]() ![]() ![]() do włosów szukam teraz oleju Vatika Oliwkowa bo mam b. suchą skórę głowy :/ kokosowy na moje kudły nie działa ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Przepraszam, że nie odpisywałam, ale negocjowałam część rzeczy, którymi byłaś zainteresowana i nie chciałam namieszać.
Niestety z Twojej listy wybranych niewiele pozostało, ale jeśli byś się na coś zdecydowała to ja bym była zainteresowana pędzelkami: Lancrone, Ecotools do pudru i skośny do linera. Przejrzyj jeszcze raz mój wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Nic nie szkodzi, może innym razem
![]() ![]()
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Chętnie bym przyjęła pędzel do korektora i szczoteczkę do brwi ecotools
![]()
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Oki to jak będziesz wiedziała co i jak z pędzlami, to proszę daj znać.
Mam jeszcze pytanie, bo nie zwróciłam uwagi, czy ta kredka Lancome jest miniaturką? jeśli tak to podziękuje ![]() Z mojego wątku podobał Ci się jeszcze żel aloesowy, plus odżywka alttera i puste opakowania po pudrach mineralnych. Jeśli pędzle będą na wymianę to przyjmę je i odlewkę wody różanej z Libanu za właśnie te rzeczy (pędzle są normalnej wielkości?) ![]()
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Mi zależy tylko na pędzlach firmy ecotools
![]() Jak będziesz wiedziała co z nimi to daj znać i wtedy pomyślimy co i jak - może będę miała wtedy jakieś dokładki, albo odżywki aussie zostaną ![]()
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() A więc ![]() Jak tam sprawa stoi z pędzlami? Jeśli są dostępne mogę się wymienić właśnie za te dwa pędzle i odlewka wody różanej z Libanu (chętnie przyjmę 100ml ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.