![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co emigrantkom w duszy gra...
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
witam
![]() dziewczyny-ja tak moze troszke nie na temat,ale moze ktoras mi pomoze,od kilku dni mam ta gre PlayStation2-SIMS-BUSTN"out pomocy ![]() moze ktos w to gral?? moze jakies wskazowki??? owszem przyznam sie,ze juz sobie zagladnelam na stronke internetowa by troche oszukiwac i popatrzec na podopwiedzi,ale nie wszystko jest takie zrozumiale dla mnie,szczegolnie,ze nie mowie extra po angielsku,a to moja...no powiedzmy pierwsza gierka,ktora mnie zainteresowala ![]() juz sobie kila razy zmienialam miejsca zamieszkania,wieeeeeeele prac,mam tez kilka bonusow na koncie,ciagle wracam do tego goscia ,,dudley,,czy tam jak ten cholernik ma na imie? czy to oficjalny moj ,,boyfriend,,??? czy jego powinnam poslubic???? mecze sie z tym bardzo ![]() napiszcie cosik na ten temat oczy mi juz siadaja od ekranu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
mysle, ze wiecej odpowiedzi uzyskalabys zakladajac osobny watek, moze na forum gry albo na naszym forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Simonka-najlepiej zaloz temat na plotkowym-mysle ze wiecej osob w to gra ![]() ja nie znam tej gry ale myslalam o niej,ostanio gralam w gry fantasy razem z mezem ale przestalam bo mi sie znudzila,od wizazu sie uzaleznilam totalnie ![]() Moj maz troche smutny bo nie ma towarzysza do grania,ale za 2 miesiace ma znowu jakas nowa gra wyjsc to moze sie nia zainteresuje i powroce do grania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
simonko zdecydowanie nie znam sie na grach
![]() ![]() elfie to dobry kolega z mlodosci ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
Czarny Elfie dziekuje za Twoja uprzejmosc zaprezentowania mi danych o Bobbi Brown ,pozdr
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
BAN stały
|
no i uczulil mnie ten podklad ,dostalam jakas kaszke totez odradzam stanowczo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Juz jesien dziewczynki (Nineczka, Ty to na pewno odczuwasz hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas ciagle cieplutko ale czuc juz zimno szczegolnie w nocy-ja to zmarzluch jestem i przydala by mi sie pierzyna a nie takie kolderki co tutaj maja w Stanach hihihi Moj TZ ciagle w procesie szukania pracy....juz bym chciala zeby sie to w koncu skonczylo.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Czy slyszalyscie (lub widzialyscie na zywo na CNN) o awaryjnym ladowaniu samolotu w Los Angeles? Przekrzywione bylo przednie kolo, a mimo to pilot po mistrzowsku wyladowa.. Nikomu nic sie nie stalo, ale samolot najpierw musial krazyc nad miastem by pozbyc sie paliwa i ciezaru, a potem ladowal trzymajac dziob w gorze jak najdluzej. Niesamowita sprawa, jestem pod wrazeniem umiejetnosci pilota.
Tutaj artykul na ten temat oraz link do filmu z ladowania. http://www.washingtonpost.com/wp-dyn...092101998.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
widzialam i czytalam. dobrze, ze wszystko sie tak skonczylo..
u mnie jest dosc cieplo.. choc nie jest goraco. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro, jak co piatek, jade do Trader Joe's. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
ja bylam w tamtym tygodniu..w piatek, i potem w niedziele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Nineczka - mysle o tym, zeby Trader Joe's byl tematem mojego projektu na zajeciach. Nie wiem jeszcze czy na pewno, dlatego tez mam pytanko. Jak wyglada ich reklamowanie sie? Spotkalam sie tylko z ich "flier" i ulotkami w sklepie. Nigdy nie widzialam reklam, ale co stan to obyczaj. Spotkalas sie moze z jakakolwiek ich reklama (prasa, tv?).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny moj Tz bedzie mial prawdopodobnie 2 propozycje pracy tzn pewne to jest na 99.9%
Ktora propozycja wg Was jest bardziej atrakcyjna,chcialabym poznac wasza opinie i moze spojrzec na to troche inaczej No wiec tak ![]() Plusy 1 propozycjii-Cleveland-Ohio -duze miasto -praca z bonusem(w koncu moglabym pojsc do szkoly bo by bylo wiecej kasy) -duzo polskich emigrantow -Duze jezioro i plaze(uwielbiam) Plusy 2 propozycjii Grand Junction-Colorado -male miasto ale ladne turystyczne nie to co Springfield(czytaj :pola kukurydzy i nic wiecej)-Miasteczko typu resort-gory i duzo atrakcjii ![]() - w koncu bylibysmy blisko rodziny TZ(uwielbiam jego rodzine i Colorado no i on tez teskni i chcialby byc blisko nich)- wprawdzie trzeba bylo by dojezdzac kilka godzin ale zawsze moglibysmy jechac na weekend i zatrzymac sie u jego rodzicow albo u ciotki -praca prawdopodobnie bylaby mniej stresujaca niz ta w Cleveland -praca na wyzszym stanowisku niz ta w Cleveland ja juz sama niewiem dla mnie jest tyle samo plusow i minusow ...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
ja tez nigdy nie widzialam ich reklam w prasie czy tv.. tylko ulotki w sklepie. TEraz zastanawiam sie, jak doszlo do tego, ze znalazlam ten sklep.. i chyba bylo to przez przypadek albo jakis znajomy zachecil do odwiedzenia tj. ale nie pamietam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Do Cleveland mam awersje ze wzgledu na ich druzyne baseballowa, ktora jest obecnie ogromnym rywalem dla mojej. Poza tym Cleveland to dla mnie i tak dziura w porownaniu z moim miastem ![]() Moze warto wypisac rowniez minusy kazdej z propozycji? Widze dla Ciebie duzo plusow w Cleveland, ale perspektywa bonusu nie gwarantuje jego dostania. Mialabys dostep do polskich kosmetykow i jeziora, ale czy to jest najwazniejsze? Midwest wiesz jaka ma pogode, wiec ile bys plywala w roku? Ale z drugiej strony w Colorado bylibyscie blizej rodziny, a mniej stresu w pracy i podejrzewam ze zarobki wyzsze (skoro stanowisko tez) to plus. Co sadzi maz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w Colorado zarobki by byly takie same moze troszeczke wyzsze niz teraz TZ zarabia ale pewnie by sie wyrownalo bo kosz zycia wyzszy niz w Springfield.Ale kupilibysmy napewno mniejszy dom bo ja niechce wielkiego. Ja tez mysle o Colorado ale z drugiej strony Cleveland tez nie brzmi zle. Moj maz tez chcialby Colorado. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Hm ta szkola to jest plus. Ech, trudny wybor.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy jak to bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
A czy w Colorado tez moglabys realizowac swoje plany pojscia do szkoly? Bo dla mnie by to bylo bardzo wazne i na pewno dla Ciebie tez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
A jaks zybko zalezy Ci, by pojsc do szkoly?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Nie musze isc szybko ,w sumie sama jeszcze nie zdecydowalam co ja naprawde chcialabym w zyciu robic
![]() ![]() Moj wlasnie zlozyl rezygnacje w pracy bo dostal pierwsza oferte z Saint Loius(ale zaproponowali mu mniej niz sie spodziewal czyli chyba powie nie)-teraz czeka na pisemna oferte z Cleveland,a co do Colorado to musza sie pospieszyc z oferta bo jezeli Tz dostanie ta z Cleveland na dniach to nie bedzie mogl dlugo zwlekac z zaakceptowaniem.... Zobaczymy jak to bedzie..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki.
A czym sie zajmuje Twoj luby Jankes? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.