![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???
Dwa lata temu wybrałam się z przyjaciółką do wróżki i naprawdę nie wiem jak mam się ustosunkować do tego, co mi powiedziała, bo o ile kilka rzeczy się zgadzało i sprawdzało, to były to banały, które spotykają KAŻDEGO (źle ulokowane uczucia, fałszywe koleżanki, oddani przyjaciele etc. etc.).
I do tego rozbrajająca prognoza, że do ślubu "pozostanę przy niewinności" (... ![]() ![]() Ale były też sprawy które dały mi trochę do myślenia: że nie donoszę kiedyś ciąży (w kontekście problemów natury gin...). Dużo prawdy było w opowieściach na temat mojej sytuacji domowej i wiele rzeczy, o których mówiła mojej przyjaciółce znalazło/znajduje odbicie w rzeczywistości. Przypadek, czy naprawdę zobaczyła coś w tym tarocie? Myślę, że należy zachować dystans. Zetknęłam się osobiście z przypadkiem, kiedy pewna kobieta tak mocno wzięła sobie do serca przepowiednię o rozpadzie małżeństwa, że kompletnie sobie olała męża i SAMA doprowadziła do tego że od niej odszedł (a tworzyli przedtem naprawdę wspaniałą parę). Wierzę, że ktoś może mieć dar przepowiadania przyszłości, ale sądzę że zdarza się to bardzo rzadko. I na to co plotą nam wróżki powinnyśmy patrzeć przez palce. Edytowane przez tama Czas edycji: 2007-07-24 o 23:02 Powód: takie tam usterki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
a ja bym chciała, z drugiej strony boję się, bo jako katoliczka jestem uczona, że to grzech...
![]() czarnej magii może po prostu... ![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
tarot to nie czarna magia,wrozby zreszta tez
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście nie namawiam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Ja byłam u wróżki , jakieś 2 , 3 lata temu . I nigdy więcej do niej nie wrócę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Ja może za jakieś 2 tygodnie wybiorę się do wróżki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
znacie jakies namiary na dobra wrozke np.w plocku?? albo jakas z neta,ale taka co jej slowa sie sprawdzaja,a nie oszukuje dla kasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
z netu sobie daruj bo to naciaganie.jedna z wizazanek pisala ze jej kolega pracuje w takim serwisie i oni tam wymyslaja te wrozby.
osoba wierzaca i praktykujaca wlasciwie nie powinna sie tym zajmowac ani wierzyc ,ani szukac w ten sposob jakichs wytycznych na dalsze zycie,bo takowe wyznacza Bóg ![]() no ale kazdy ma wolna wole i moze dokonac takiego lub innego wyboru |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Ja wybieram się w tym tygodniu-mam namiary na wiarygodną osobę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
no pewnie to taka sama sciema.nie masz pewnosci czy ktos cie nie nabija w butelke spotykajac sie z nim w 4 oczy a co dopiero przez maila
![]() lepiej sobie cos kup za te 45 zl ![]() wyjatkiem jest pan zawadzki ktory nawet przepowiada przez telefon jak do niego ludzie dzwonili podczas audycji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
a kto to jest Pan Zawadzki ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
taki jeden wroz- tarocista ale on mieszka w moim regionie czyli swietokrzyskim,nie mam namiarów,moze cos w necie o nim jest
wspomnialam o nim w tym watku wczesniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam:/ w ogole duzo jest takich stron,ale wszystko platne np.przygotowanie horoskopu ok.150zl:/daruje sobie jednak tym bardziej,ze to pewnie naciagacze.Wiec nadal musze szukac prawdziwej wrozki z ktora pogadam w 4 oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
A czy jakś wizazanka może polecić wiarygodną wrózke i nie tak drogą w łodzi
![]() ![]()
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
wróżka???
hej mam pytanko czy któras z was była kiedys u wróżki???? jesli tak to jakie sa wasze wrazenia i czy sprawdziło sie co
![]() ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Dot.: wróżka???
Ja osobiście bałabym się iść do wróżki, bo gdyby coś powiedziała czym mogłabym się później zamartwiać to wolałabym nie wiedzieć, ale kto wie może w przyszłości pójde. Moja siostra była u wróżki i w sumie jej się sprawdziło
![]()
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
tak ja bylam u wrozki bylam w 3 miesiacu ciazy nikt o tym nie wiedzial poszlam o wrozki z kolezanka tak dla jaj:P ona mi powiedziala tak;boisz sie powiedziec dla ojca o waznej sprawie ktora cie meczy od 2 miesiecy o ktorej wiesz tylko ty,nie boj sie powiedz mu o tym a bedzie wszystko dobrze ,masz dwoch mezczyzn szatyn i brunet ale to za bruneta wyjdziesz za maz bo to on jest temu winien co cie dreczy,no i oczywiscie ze bede bogata.. sprawdzilo sie wszystko co mi powiedziala no oprocz tego ze bede bogata ale kto wie....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam u wróżki i powiedziała że jak się wyprowadzę stracę wszystko.
Nie długo się wyprowadzam i ani trochę nie chcę sprawdzać autentyczności jej przepowiedni tylko że taki plan miałam od dawna ![]() Napiszę Ci za pół roku czy się sprawdziło ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Moja mama jak była, powidziała jej ze jest w ciazy(była ze mna:P
![]() ![]()
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
JA BYŁAM U WRÓŻKI I ZDECYDOWANIE TO POWTÓRZE!!
Dosłownie narazie wszystko sie sprawdziło ![]() ![]() Wszystko przepowiedziała mi ze szczególami.Mowila mi o mojej osobie,o terazniejszości i o przyszłości.Mozna tez pokazac zdjecie chlopaka,ja tak zrobilam-i doslownie wszysciutko o nim powiedziała,jakby go znala cale życie.Szok! I najlepsze jest to ,że dużo takich samych rzeczy przepowiedziała mi pewna znajoma cyganka ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Ja bym z chęcią poszła sobie do wróżki, tylko nie znam nikogo kto mógłby mi jakąś dobrą polecić. Nawet nie wiem gdzie w moim mieście jest jakaś wróżka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
ja chodze raz w roku od trzech lat do wrozki,mieszkajacej w tej samej wiosce co moja babcia -wiec tak jakby po drodze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Moja siora kiedyś poszła do tej mojej wrozki z przyjaciółka.Ta przyajciolka ma meża ale nie żyja ze soba,ale tez nie maja rozowdu no i ona spotyka sie z pewnym facetem.W ten dzien dostala od niego kwiaty na urodziny i akurat bedac u wrozki miala je przy sobie.Wrozka weszla do pokoju,popatrzyla sie na nia,na kwiaty i powiedziała:"Śliczne kwiaty od kochanka.Dobrze,że on pamiata o urodzinach,bo mąż nigdy nie dal Ci żadnego prezentu".Przyjaciółka siostry zbladla-oczywiście byla to prawda...
A mojej siostrze przepowiedzila,że za rok wyjdzie za mąż,co dla mojej siostry bylo silnym szokiem,gdyż nie miala faceta itd...,i że w 2 roku małżeństwa urodzi dziecko.Siostra nie wziela tego serio...Ale niedlugo po tym poznala chlopaka,po pol roku sie zareczyli i potem slub-doslownie po roku...Teraz sa 2 lata po ślubie i zgadnijcie co... ![]() ![]()
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
ja bym podchodziła do wrózek z dystansem
![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
hm... wierze nie tyle we wrozki, co w przeznaczenie or sth
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
dowiedzialam sie wlasnie,ze w moim miescie jest bardzo duzo osob ktore wroza i robia to dobrze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Byłam u wróżki kupę lat temu i wywróżyła mi,że wyjdę za mundurowego
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
A ja dzis po 2 letniej przerwie byłam u WRÓŻKI
![]() Oj,ile ja sie dowiedziałam.Oczywiście podchodzę do tego z przymrożeniem oka ![]() -za 2 lata,po tym jak obronie dyplom(bo tak ma byc)wyjdę za mąż no a rok po ślubie urodzę ślicznego,zdrowego synka ![]() ![]() ![]() -kręci sie obok mnie 2 mężczyzn:blondyn i brunet(i tak jest),obaj są za granica(prawda!!) i obaj myślą o pierścionku... ![]() -nie będe mieszkała z teściami ani z rodzicami(to juz kiedys tak samo mi powiedziala) ![]() -nie mam prawdziwych przyjaciółek ![]() ![]() -wszystko o przeszlosci mi powiedziala i sie zgadza i o terazniejszości tez ![]() -w przyszłości wyjade za granicę z mężem -niedługo pójde na urodziny(ide do kolezanki pod koniec wrzesnia) i tam musze uwazac na bruneta z wlosami na zel,bo bedzie wobec mnie nie fair i bedzie chcial mnie wykorzystac.Mam nie brac od niego żadnych fajek,napoju...Zobaczymy. .. Za kilka lat odwiedzę ten wątek i sprawdze co sie sprawdzilo a co nie... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.